...Brazil Santa Hedwig este ideal pentru iubitorii de espresso care caută o introducere în cafeaua de specialitate. Cu o aciditate foarte scăzută, este perfect pentru cei care preferă să experimenteze mai multă dulceață în cafeaua lor și este foarte recomandat pentru a-ți prepara cappuccino-ul de dimineață. Vei avea un avantaj! Cu această cafea, poți savura note de ciocolată mai aproape de cacao amestecate cu părțile mai dulci ale fructelor.
Turcia, Izmir
... cu aciditate scăzută ulei de măsline cu aciditate scăzută mărci de ulei de măsline cu aciditate scăzută ulei de măsline cu aciditate scăzută conținutul de acid al uleiului de măsline care ar trebui să fie gradul de aciditate al uleiului de măsline uleiul de măsline este acid sau bazic care ar trebui să fie conținutul de acid al uleiului de măsline cum se reduce conținutul de acid al uleiului de...
Spania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... delicată și un parfum de fructe proaspete. Gustul său este foarte plăcut pentru copii, având o aciditate scăzută (< 0,2º), fiind perfect și contribuind la o digestie bună. Este obținut direct din măsline arbequina de înaltă calitate, recoltate mecanic la momentul optim. Prin procesele de extracție și măcinare la rece, se obține un gust delicat și fructat, care ajută la prevenirea colesterolului și menține antioxidanții naturali din uleiurile virgine. Este un ulei potrivit pentru a fi adăugat în terci, piureuri,... și astfel contribuie la dieta mediteraneană.
Italia, Savignano Sul Panaro
...Bogată în aromă și corp, cu o dulceață delicată și o aciditate scăzută.
Belgia, Wingene
... de a câștiga un venit. Cacao Venezuela Rio Caribe Superior provine din varietățile Trinitario și Criollo. Boabele au o aciditate scăzută și au un corp intens și puternic de ciocolată, cu nuanțe dulci, de nuci și florale. Aplicarea constantă a protocoalelor în timpul recoltării și post-recoltării duce la o calitate deosebită, etichetată ca 'superior'. După culegerea manuală, fermierii aduc boabele...
Regatul Unit, Basildon
Gerald McDonald & Co Ltd, cu sediul în Basildon, Essex, este cel mai mare furnizor și amestecător independent de sucuri din Marea Britanie. Complet reglementat și cu statut BRC 'AA', furnizăm industria alimentară și a băuturilor de peste 100 de ani. Din 1917, misiunea noastră a rămas aceeași; să obținem cele mai bune ingrediente de calitate. Facilitățile noastre de amestecare și depozitare, const...
... și culoare, dulceață și aciditate. Toate componentele amestecului sunt de grad alimentar 100% naturale și nu au fost în contact cu niciun solvent în afară de CO2, care are statutul GRAS (recunoscut în general ca sigur pentru producția alimentară de către FDA) și care se evaporă complet după extracție. BENEFICII Flexibilitate mare în producție, deoarece caracterizarea mărcii vine în ultima etapă a...
Cipru, Paphos
...Nasul bogat este plin de arome de afine și mure coapte, combinate cu nuanțele caracteristice de piper negru și frunză de dafin. Corpul vinului este plin, cu aciditate scăzută și un tanin mediu moale, catifelat. Gustul de după este strălucitor, asemănător cu gemul, cu note de prune, subpădure și fructe de pădure sălbatice. Vinul se va manifesta cel mai bine alături de plăcinte cu carne, preparate picante pe bază de păsări sau brânzeturi tari maturate.
...)","Introduction":"Introducere:\n303 prin șurub întărit, are o rezistență mai bună la coroziune\nTratament de recoacere, îmbunătățind semnificativ duritatea șurubului\nFiletare completă CNC, rădăcina dinților concentrica și planitatea bazei dinților cu precizie înaltă, poate reduce căldura de tăiere.\n","Application":"Aplicație:\nPlastic cu aciditate scăzută + GF15, cum ar fi PMMA, PC și altele\nTemperatură ≤400 ℃\nLentile optice, ambalaje cosmetice și altele\n"}...
...Cu uleiurile noastre de măsline, produse cu grijă din cele mai calitative măsline, vă oferim opțiuni sănătoase și delicioase pentru mesele dumneavoastră. Uleiul de măsline extravirgin, cu aroma sa intensă și aciditate scăzută, este ideal pentru salate și consumul crud, oferind unicitatea naturii din Egeea. Pentru cei care caută o aromă mai ușoară, uleiul de măsline natural se remarcă prin...
Franța, Gisay La Coudre
...Acest condiment s-a născut dintr-o reducție a oțetului nostru de miere, care concentrează zaharurile din miere și aromele sale. Aspectul său este voluptuos, iar aciditatea este scăzută (4.5°). Este un exalator pentru papilele noastre gustative, cât și o mângâiere pentru stomac. Aromele sale vor evidenția atât salatele sau legumele crude, cât și prepararea peștelui și a cărnii albe. O descoperire minunată pentru orice epicurian! Nu are dată limită de consum. Referință: BALSA100...
Țările de Jos, Capelle Aan Den Ijssel
... format dintr-un atom de hidrogen (H) și un atom de clor (Cl) legate covalent. Concentrație: În forma sa concentrată, acidul clorhidric este de obicei o soluție cu o concentrație mare de molecule HCl dizolvate în apă. Concentrațiile comune includ 37% și acid clorhidric concentrat, care are o forță de aproape 12 M (molar). Aciditate: Acidul clorhidric este extrem de acid, având o valoare pH scăzută. În formă concentrată, poate avea un pH de aproximativ 0-1. Corozivitate: Este cunoscut pentru proprietățile sale corozive și poate dizolva diverse metale și reacționa cu o gamă largă de materiale.
...Un proces lung de cercetare și selecție a celor mai bune cafele Arabica din Peru, India și Brazilia, prăjite cu o precizie absolută pentru a crea un "idil" și a ne oferi un moment pentru a aprecia viața printr-o ceașcă de cafea. O amestec evocator cu o aciditate foarte scăzută, cu un gust dulce, rafinat și aromatic, evidențiat în ceașcă prin notele olfactive de alune și fructe roșii.
Cipru, Peyia
...Cafeaua cold brew este un tip de cafea care se prepară prin infuzarea boabelor de cafea măcinate grosier în apă rece sau la temperatura camerei pentru o perioadă extinsă de timp, de obicei între 12 și 24 de ore. Acest proces lent de preparare permite cafelei să extragă aromele, uleiurile și cofeina din boabe, rezultând un concentrat de cafea bogat, neted și cu aciditate scăzută. După ce cafeaua...
... IcePeach este renumit pentru gustul excelent și dulce, cauzat de nivelurile ridicate de zahăr, aciditate scăzută și textura crocantă. Acestea sunt trăsăturile pe care cei mai mulți consumatori europeni le caută atunci când cumpără piersici. IcePeach este foarte rezistent la boli, fiind astfel potrivit pentru agricultura organică. Este o varietate foarte productivă, cu fructe ușor de transportat...
Franța, Paris
...Ce Cerrado Linda provine din regiunea Cerrado Mineiro din vestul Braziliei. Un terroir care deține o Denumire de Origine (DO) Cerrado Mineiro, un semn de calitate care certifică autenticitatea cafelei, dovedind că aceasta provine cu adevărat din regiune și are calități specifice terroir-ului său de origine. Este o cafea echilibrată, cu note de praline, alune, având o aciditate scăzută. Persistența este blândă, cu note de ciocolată. Disponibilă în formate de 250gr sau 1kg. Boabe sau măcinată.
...Oferta noastră se remarcă prin uleiul de măsline cu aciditate scăzută de 0,5. Nivelul scăzut de aciditate oferă o aromă superioară și naturalețe, aducând un gust sănătos preparatelor dumneavoastră. Puritatea, calitatea premium și faptul că este produs din măsline atent selecționate fac din produsul nostru o alegere ideală atât pentru consumul individual, cât și pentru utilizarea comercială. În sectorul uleiului de măsline, oferim o soluție de încredere pentru cei care caută produse sănătoase și de calitate. Preferința celor care caută calitate, aromă și naturalețe!
Produse corespunzătoare
EVOO (EXTRA VIRGIN OLIVE OIL)
EVOO (EXTRA VIRGIN OLIVE OIL)
Grecia, Heraklion
...Ulei de măsline extravirgin grec 3lt, presat la rece, cu aciditate scăzută Aurul soarelui din celebra zonă Zaros. Împrejmuit de ierburi naturale precum oregano, salvie, cimbru, rozmarin și altele, un scut natural protejează măslinii noștri. Varietatea uleiului nostru de măsline este Koroneiki, cu aciditate menținută la nivelul de 0,25 - 0,35 %. Nu ezitați să ne contactați pentru orice informații suplimentare sau pentru a planifica o vizită la măslinii noștri.
Turcia, Adana
...Săpun cu ulei de măsline Taris: Protejează nivelul de umiditate al pielii tale în timp ce purifică, susținând astfel sănătatea pielii tale. Poate fi folosit pentru mâini, față și corp. Este produs din ulei de măsline comestibil cu aciditate scăzută. Nu conține niciun agent de înălbire sintetic sau agent spumant. Are o culoare naturală, deoarece este produs în întregime prin metode tradiționale și fără aditivi, iar culoarea sa poate varia în timp.
...Apelație Franceză Len de l'El B Utilizare Varietate de struguri de vin Fenologie Perioada de dezvăluire: 3 zile după Chasselas. Perioada de maturitate: a doua perioadă, 2 săptămâni și jumătate după Chasselas. Potentțialități tehnologice Ciorchinii sunt mari, iar boabele sunt medii. Această varietate permite obținerea de vinuri seci, fine, parfumate, dar cu aciditate scăzută. În supramaturare, Len...
... organic Artem Oliva este certificat de organisme oficiale de inspecție și certificare, conform unor reguli și practici stricte legate de fertilizare și controlul bolilor. Uleiul de măsline extra virgin organic Artem Oliva are un nivel scăzut de aciditate, o culoare verde profundă și o textură catifelată în gură. Are un parfum ușor fructat și un gust ușor piperat în urma degustării. Poate fi folosit pentru gătit și coacere, stropit pe salate, ca parte a unui dressing, pe carne la cuptor, legume la grătar și, desigur, ca un sos pe cont propriu.
Spania, Villaobispo De Las Regueras, León
...Regiune: Cerrado – Serra do Salitre Fermă: Morada Do Sol Producător: Elen Lorencini Moraes Varietate: Arara Altitudine: 1.100 – 1.400 msnm Proces: Natural Note: Cafea cu aromă enzimatică de miere, cu o bază de ciocolată și note fructate, citrice și de miere; este dulce, fructată, cu un corp melos și aciditate medie/scăzută. Legatul Morada: Reflexia unei Tradiții. Moștenire și Dedicare Elen...
Grecia, Chania/crete
...Producția noastră exclusivă de ulei de măsline este realizată prin metode pur mecanice, folosind extracția la rece fără a aplica un tratament chimic. Ne asigurăm întotdeauna că produsul final este de cea mai înaltă calitate, cu o aciditate extrem de scăzută (0,25 – 0,8) și caracteristici unice. Producția noastră limitată, combinată cu presarea aproape imediată (în termen de 8 - 12 ore), rezultă într-un produs excepțional: ulei de măsline de calitate excelentă și caracteristici, definit printr-un gust frumos, distinctiv și proaspăt.
Franța, Geispolsheim
...Ulei de măsline produs direct din măsline și doar prin metode mecanice. Uleiul de măsline extra virgin KTIMA NTOUKA din soiuri selectate de Athinolia și Koroneiki, din pământul fertil al Peloponezului și Prevezei, are un gust blând și o aciditate scăzută.
Serbia, Subotica
... roșie închisă intensă. Culoarea se dezvoltă foarte devreme. Pulpa este de culoare galbenă, suculentă, cu o dulceață foarte bine echilibrată, cu aciditate scăzută. DIMENSIUNEA FRUCTULUI: Medie COLECTARE: A doua jumătate - sfârșitul lunii august până la începutul lunii septembrie UTILIZARE COMERCIALĂ: Culoarea se dezvoltă foarte devreme și rapid, creștere și randamente stabile. Posibilitatea de a culege fructele într-o singură etapă. Capacitate de păstrare foarte bună.
Belgia, Verlaine
...Această cireșă dulce, foarte mare, de culoare roșu închis, fermă, din sezonul târziu, are multe avantaje. Pe lângă acceptarea puternică din partea consumatorilor datorită gustului său dulce, cu aciditate scăzută, texturii crocante și aspectului atrăgător, Regina are o rezistență excelentă la crăparea cauzată de ploaie și se dovedește a fi una dintre cele mai bune cireșe dulci pentru transport.
Portugalia, Fornos De Ledra
...Ulei de măsline extra virgin organic obținut din măsline de tip Cobrançosa și Verdial. Aciditate foarte scăzută (< 0,2) Amăreală și iuțeală medie. Produs al agriculturii ecologice.
...Uleiul de măsline extravirgin BIO Terre Caudine este un produs din agricultură biologică, caracterizat printr-o aciditate foarte scăzută (0,1%) și un conținut ridicat de polifenoli și vitamina E. Uleiul este obținut din soiurile de măsline Ortice, Ortolana și Racciopella, recoltate direct din livezile noastre. Cultivarea măslinelor se face în mod biologic, folosind doar îngrășăminte organice. După recoltarea de la sfârșitul lunii octombrie, urmează o presare imediată a măslinelor prin metoda tradițională de extracție la rece, capabilă să păstreze caracteristicile organoleptice ale uleiului.
Italia, Torino
...BxAciditate Suc de mere NFC TURBURIOS Suc de mere concentrat 70 Bx Aciditate Scăzută 1.1-1.7% (greutate-greutate) Aciditate Medie 1.7-2.1% (g-g) AJC deionizat 70 Bx Piure de mere 12-14 Bx 0.2-1.0% (g-g) Concentrat de piure de mere 30-32 Bx 0.2-1.0% (g-g)...
Grecia, Lamia
...Uleiul de măsline Vilia este un ulei de măsline extravirgin excelent, care prin metoda presării la rece, își păstrează intactă calitatea și toate valorile nutriționale, fiind 100% grec, cu un parfum proaspăt și un gust bogat și unic. Originea sa din livezile bine întreținute ale regiunii Sterea Greciei asigură un rezultat care este un ulei de măsline limpede, aurii-verde și absolut echilibrat, cu un gust bogat, fructat și o aciditate scăzută.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play