Turcia, Izmir
... cu aciditate scăzută ulei de măsline cu aciditate scăzută mărci de ulei de măsline cu aciditate scăzută ulei de măsline cu aciditate scăzută conținutul de acid al uleiului de măsline care ar trebui să fie gradul de aciditate al uleiului de măsline uleiul de măsline este acid sau bazic care ar trebui să fie conținutul de acid al uleiului de măsline cum se reduce conținutul de acid al uleiului de...
...Uleiul de măsline lampant, cu o aciditate liberă de peste 2%, necesită un proces de rafinare înainte de a putea fi consumat. Uleiul lampant este cel mai scăzut grad de ulei de măsline virgin. Nu este potrivit pentru consumul uman. Are o aciditate naturală și poate avea, de asemenea, un gust și un miros neplăcut.
...Cu uleiurile noastre de măsline, produse cu grijă din cele mai calitative măsline, vă oferim opțiuni sănătoase și delicioase pentru mesele dumneavoastră. Uleiul de măsline extravirgin, cu aroma sa intensă și aciditate scăzută, este ideal pentru salate și consumul crud, oferind unicitatea naturii din Egeea. Pentru cei care caută o aromă mai ușoară, uleiul de măsline natural se remarcă prin...
...Turcia este principala țară producătoare și exportatoare de smochine uscate. Turcia produce între 60-70% și exportă 75% din smochinele uscate la nivel mondial. Fiind cel mai mare producător de smochine uscate din lume, smochinele turcești sunt considerate cele mai calitative dintre toate țările care cultivă smochine, având un conținut ridicat de solide solubile și zahăr, aciditate scăzută, coajă...
Turcia, Adana
...Săpun cu ulei de măsline Taris: Protejează nivelul de umiditate al pielii tale în timp ce purifică, susținând astfel sănătatea pielii tale. Poate fi folosit pentru mâini, față și corp. Este produs din ulei de măsline comestibil cu aciditate scăzută. Nu conține niciun agent de înălbire sintetic sau agent spumant. Are o culoare naturală, deoarece este produs în întregime prin metode tradiționale și fără aditivi, iar culoarea sa poate varia în timp.
... am stabilit-o pentru a păstra aroma. Aspresso Sumatra, cu aciditate scăzută și arome erbacee și picante, este disponibilă măcinată în ambalajul nostru cilindric de 500 g, special conceput pentru a-i menține prospețimea și aroma pe termen lung. Puteți ajusta timpul de infuzare în funcție de aroma dorită și de intensitatea gustului.
...Produsele noastre sunt realizate din struguri cultivați în regiunea Egee, exportate în multe părți ale Europei cu aciditate scăzută, calitate înaltă și prețuri competitive.
Anolive produce pentru dumneavoastră ulei de măsline complet pur și natural, din măsline care nu au fost supuse fertilizării chimice, procesării chimice sau tratamentelor chimice, crescute în zone fără poluare, departe de traficul, industriile și orașele care contribuie la poluarea mediului. Uleiurile noastre de măsline extravirgin, cu aciditate scăzută și conținut redus de peroxizi, au fost...
Turcia, Aydin
...având un conținut ridicat de solide solubile și zahăr, aciditate scăzută, coajă de culoare galben deschis și miez de culoare chihlimbar. De la înființare, numele Natura a reprezentat smochine uscate delicioase de calitate superioară. Fabrica noastră este situată în centrul unor livezi de smochini celebre la nivel mondial. În această privință, suntem implicați activ în toate etapele procesului pentru a asigura o calitate superioară pentru clienții noștri.
Produse din măslinile cultivate în regiunile Egee și Egee Interioare, unde se obțin cele mai delicioase uleiuri de măsline din lume. Uleiurile de măsline cu aciditate scăzută și aromă distinctivă din această zonă au un gust aparte. La începutul lunii octombrie, măslinele sunt culese cu grijă în perioada de recoltare timpurie, când sunt încă verzi, fără a atinge solul, și sunt plasate în cutii de...
Turcia, Istanbul
... la rece” la temperaturi sub 27 °C. Aroma intensă de măsline și caracteristicile de ardere în gât sunt proeminente. REZULTATELE ANALIZEI No. Aciditate: Maxim % 0,7 Grăsimi saturate: 17,45 Gr. (100 Gr.) Energie: 898 Kcal (100 ML) Proteină: % 0,01 Care este diferența dintre uleiul extravirgin Deren DURU și celelalte uleiuri? Aciditatea este scăzută. (Aciditate % 0,7) La presare sunt folosite doar...
Turcia, Izmir
... decât erkenciler și au o coajă pătată. Acestea de obicei urmează hosuiler cu două sau trei săptămâni. Prin urmare, maturizarea lor se finalizează în a doua jumătate a lunii august. Fructele, care sunt foarte dulci, au un gust cu aciditate scăzută și sunt crocante. Al treilea tip, chojurolar, este mai mare decât celelalte (în medie 400 g și 8 cm în diametru), dar rămâne totuși suculent și crocant. Acest tip, născut în Japonia în 1895, este cel mai popular tip de nashi datorită dimensiunilor sale. Poate fi păstrat în frigider timp de până la șase luni.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play