...Încercați un univers de dulceață cu zahărul nostru delicios aromatizat cu ciocolată albă. O combinație perfectă între dulceața zahărului din sfeclă de zahăr franceză nerafinat și bogăția cremoasă a ciocolatei albe. Acest zahăr excepțional va adăuga o notă gourmet tuturor creațiilor dumneavoastră culinare. Caracteristici : Originea zahărului : Zahăr din sfeclă de zahăr franceză nerafinat. Aromă...
...Zaharul nostru Icumsa 45 este de cea mai înaltă calitate și oferă o dulceață excelentă pentru toate nevoile dumneavoastră de coacere și gătit. Este măcinat fin și se dizolvă ușor, ceea ce îl face ideal pentru prepararea deserturilor și băuturilor. Zaharul nostru este obținut din cele mai bune surse de trestie de zahăr și este procesat sub controale stricte de calitate. Zaharul Icumsa 45 este...
Germania, Uetersen
...Fructoza este cunoscută sub numele de zahăr din fructe și reprezintă cel mai dulce zahăr din natură, fiind întâlnită de obicei în multe tipuri de fructe și legume. Fructoza nu este doar mai săracă în calorii, ci depășește și zaharoza în dulceață cu până la 80%. Cu efectul său termogenic ridicat, ceea ce înseamnă că este necesară mai multă energie pentru a metaboliza fructoza, este de asemenea...
...Sugar Beet (remolacha azucarera) este o plantă de rădăcină cultivată în climate temperate, care este de asemenea utilizată ca sursă de zahăr. Rădăcina remolachei azucarera conține niveluri ridicate de sacaroză și este a doua sursă cea mai importantă de producție de zahăr la nivel mondial, după trestia de zahăr. Zahărul obținut din remolacha este chimic identic cu zahărul din trestie și este utilizat pe scară largă în industria alimentară.
...Zaharul alb cristalin este obținut din sfecla de zahăr. Procesul începe cu extracția sucului dulce, care este apoi purificat, concentrat și cristalizat. Acest lucru permite obținerea unor cristale de zahăr uniforme și strălucitoare. Zaharul, rafinat pentru a elimina impuritățile, prezintă o culoare albă strălucitoare și un gust pur, fără aftertaste. Textura sa crocantă și cristalele de dimensiuni medii până la mari îl fac un ingredient deosebit. Origine: Ucraina. Ambalare: Pungi: 1kg și 2kg / saci kraft: 5kg, 10kg, 25kg / saci din polietilenă: 40kg și 50kg. Paletizare: 750kg până la 1000kg.
Franța, Clichy
...Zahărul alb este un îndulcitor cristalizat purificat obținut din trestie de zahăr sau din sfeclă de zahăr. Este tipul de zahăr cel mai frecvent utilizat în gospodării și în industria alimentară pentru a îndulci și conserva alimentele și băuturile. Din punct de vedere chimic, zahărul alb este compus în principal din zaharoză.
Ucraina, Svetlovodsk
...zahăr din sfeclă saci de 50 kg specificații diferite livrare în UE și altele volum mare...
Franța, Trebedan
...Descriere Potasa organică obținută din transformarea sfeclei se folosește pentru toate tipurile de plantații: pomi fructiferi, legume și flori; Legumele și fructele dumneavoastră sunt puțin productive, lipsesc de zahăr și de aromă? Potasa este esențială pentru producția de fructe și legume: numărul și calitatea fructelor în concentrația de zaharuri (roșii, ardei, vinete, fasole, mazăre, dovlecei...
...Zaharul alb este cel mai popular îndulcitor folosit în produsele de patiserie și băuturi. A fost un îndulcitor versatil timp de decenii, extras din trestie de zahăr și sfeclă de zahăr. După recoltare, sucul din ambele produse este extras și fiert pentru a îndepărta umiditatea. Pe măsură ce umiditatea scade, zaharoza naturală din suc începe să cristalizeze. Dacă doriți să cumpărați Zahar alb la...
... este stocat în rădăcini. Zahărul poate reprezenta între 15% și 21% din greutatea totală a rădăcinii de sfeclă de zahăr; totuși, în funcție de condițiile de cultură și de cultivator, conținutul de zahăr poate varia de la 12% la peste 20%. Sfecla de zahăr crește doar în regiunile temperate, spre deosebire de trestia de zahăr, care crește exclusiv în regiunile tropicale și subtropicale. Spre deosebire de trestia de zahăr, sfecla crește sub pământ.
Țările de Jos, Etten-Leur
...Oferim un produs de grad alimentar realizat prin cristalizarea unui sirop purificat și filtrat, obținut din sfeclă de zahăr sau trestie de zahăr, care este apoi uscat și cernut pentru a produce cele mai populare grade de zahăr. Este de culoare albă și are un conținut de sucroză de 99,85 procente. Acest produs poate fi denumit Zahăr Granulat Fin sau Zahăr Granulat Extra Fin, în funcție de locația de pe piață.
Regatul Unit, London
...Suntem producători de zahăr din sfeclă, adică cristale și cuburi. Avem zahăr rafinat din sfeclă albă destinat consumului uman. Livrăm sub formă de pulbere sau cuburi și efectuăm livrări prin transport rutier (camioane) sau maritim (nave). Totul depinde de preferințele dumneavoastră. ORIGINE: Anglia SPECIFICAȚIE: POLARIZARE: 99,80% MINIM UMIDITATE: MAXIM 00,04% CONȚINUT DE SULFAT: MAXIM 00,04...
Polonia, Warszawa, Poland
...Sacaroză, cunoscută și sub denumirea de zahăr alb sau zahăr de uz casnic, este obținută din sfeclă de zahăr sau trestie de zahăr. Este un disacarid care face parte din carbohidrații simpli. Produsul se prezintă sub formă de cristale albe, omogene, granulate, fără aglomerări sau bucăți și are mirosul și gustul caracteristic dulce al zahărului. Sacaroză este ușor solubilă în apă și poate cristaliza rapid. Produsul oferit de Foodcom nu provine din plante modificate genetic.
Germania, Bad Bentheim
... foloseau în special pentru frunzele sale, iar se crede că romanii antici au descoperit în cele din urmă că sfecla în sine putea fi folosită. Utilizarea Sfeclii Roșii Sfecla roșie (tăiată) este folosită pentru a fi conservată, pentru a face legume fierte, dar și pentru a prepara Borscht, ingredientul popular în multe supe est-europene. Proprietăți sănătoase ale Puderului de Sfeclă Roșie Pudra de sfeclă roșie oferă o frumoasă culoare roșie sau roz prăjiturilor, cupcakes-urilor, clătitelor, sosurilor, supelor, dipurilor și altor preparate. Această pudră de sfeclă aduce o notă delicată și dulce, ...
Germania, Wippingen
...articol valoare Tip produs Zahăr Tip Zahăr Alb Moale Formă Solid Tip de procesare Rafinat Culoare Alb Ambalare Sac ICUMSA 45 Brix (%) 1 Puritate (%) 99,9 Greutate (kg) 50 Durata de valabilitate 24...
Belgia, Andenne
...Cărbunele este utilizat în producția de zahăr în timpul purificării sucului provenit din sfeclă sau trestie. Sfecla este tăiată în cosete și trimisă într-un difuzor pentru a extrage un suc dulce. Cărbunele, produs din Carbonat de Calciu cu un conținut ridicat, intervine în procesul de fabricație în timpul acestei operațiuni esențiale. Carmeuse selectează dintre carierele sale carbonatele de...
Austria, Wien
...Zahăr din sfeclă organic - lichid și pulbere...
Ucraina, Kyiv
... persoane. Carbohidrații sunt principalii furnizori de energie pentru organismul uman. Zahărul este produs în principal din sfeclă de zahăr sau trestie de zahăr. Zahărul este ingredientul principal pentru prepararea preparatelor și băuturilor dulci. Se adaugă în ceai, cafea și cacao pentru a le oferi un gust dulce care reduce amăreala standard. Zahărul servește ca un bun conservant pentru...
...Proponerea noastră, în vânzare continuă, zahărul este fabricat din sfeclă de zahăr și trece prin toate procesele de rafinare pentru a ajunge, în final, pe mesele noastre. Zahărul rafinat de înaltă calitate este potrivit pentru consumul uman și pentru o utilizare largă în producția de alimente și băuturi. În oferta noastră, doar zahăr de clasa 1 - ICUMSA 45. Ambalaje: big bag 1000kg sac 50 kg polipropilen, sac 25kg și 50kg din hârtie.
Produse corespunzătoare
Zahăr Cristal Alb - ICUMSA 45
Zahăr Cristal Alb - ICUMSA 45
...CEAI DE GHIMBIR CU PROPOLIS INGREDIENTE; Ghimber, Propolis, Curcuma, Coajă de Lămâie, Zahăr din Sfeclă, Apă SUGESTIE DE PREPARARE; Amestecați două sau trei dintre cuburile noastre de ceai în 100 ml de apă fiartă. Ceaiul dumneavoastră este gata de băut. SFATURI DE PĂSTRARE; Păstrați închis într-un loc răcoros și uscat. Nu conține conservanți, îngroșători etc. chimice.
...Bună, dragi colegi! Suntem o companie poloneză care se ocupă cu vânzarea diverselor produse! Aș dori să vă ofer să cumpărați zahăr din sfeclă de calitate premium ICUMS 45, 2 tipuri de ambalaje sunt disponibile: 50 kg PP și Big Bag (1000 kg) pe paleți sau fără! Putem furniza între 1000 și 1500 de tone de zahăr pe lună! Putem oferi locații de expediere FOB Gdansk, Polonia și Constanța, România! Aș...
...Vinasa de sfeclă de zahăr este un subprodus al fermentației melasei de sfeclă. Ca furaj, vinasa de sfeclă de zahăr este potrivită pentru toate speciile de animale datorită conținutului său de proteină brută. Cu toate acestea, este recomandată în special pentru hrănirea bovinelor și oilor, deoarece doar rumegătoarele pot utiliza compușii de azot nonproteic din vinasa pentru sinteza proteinelor...
Germania, Dessau-Rosslau
...O COMPANIE MULTINAȚIONALĂ DE COMERȚ CU SEDE ÎN ELVEȚIA OFERĂ ZAHĂR DIN TREI ȘI ZAHĂR DIN BETE CA URMEAZĂ: Zahăr din trestie IC 45 Zahăr din trestie IC 200-300 Zahăr din trestie IC 600-200 Zahăr din sfeclă IC 45 Comandă minimă: 12500 MT Plată: DLC și SBLC Livrare: CIF Origine: UE și Brazilia Ambalaj: saci PP de 50 kg Prețurile sunt furnizate la cerere Bunurile sunt expediate cu un pachet de documente de expediție și certificate.
...Lotion tonică cu extract de aloe vera, cunoscută pentru proprietățile sale hidratante și calmante, și Betaină, un extract din sfecla de zahăr, care favorizează o hidratare intensă și o senzație de bine. Datorită extractelor de Moringa, aceasta detoxifică pielea în profunzime și o protejează de poluare. Potrivită pentru toate tipurile de piele.
...Zahăr cristalin alb, fără cocoloașe, pete și impurități străine. Zahărul este dulce, fără miros și gust străin. Zahărul, atunci când este dizolvat, este transparent, fără sedimente insolubile, impurități mecanice și alte impurități. Fracția de masă a umidității - 0,08% Culoarea în soluție în unități ICUMSA - 38,0 Fracția de masă a zaharozei, %, - nu mai puțin de 99,91% Microorganismele patogene sunt absente - absente. Nu există OMG-uri.
Turcia, Istanbul/esenyurt
...Sfeclă de zahăr, produsă în Ucraina...
Germania, Buxtehude
...Zahărul din flori de cocos conține, comparativ cu zahărul din trestie și sfeclă, un număr mult mai mare de minerale și antioxidanți. În plus, zahărul din cocos oferă o alternativă excelentă pentru cei care se îngrijorează din cauza problemelor de sănătate, cum ar fi diabetul, obezitatea, bolile de inimă, cancerul și pietrele la bilă. Zahărul din flori de cocos este cunoscut în special pentru...
Profilul companiei: Compania noastră, EurofoodAsteriou și Domalong Limited - http://www.domalong.com, Grecia - Biroul din Atena / Strada Sygrou, este o companie de comerț multi-commodity, care servește multe industrii ca mandatar pentru achiziția de mărfuri de la producători. EurofoodAsteriou & Domalong, ca firme colaboratoare, au parteneriate în multe țări. Ne concentrăm pe următoarele produse î...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play