Franța, Paris
...Catalogul nostru conține, de asemenea, zahăr alb rafinat în ambalaje de 1 kg și 25 kg pentru profesioniștii în patiserie de foarte bună calitate.
... disponibil în diferite dimensiuni de ambalare, pentru a satisface nevoile dumneavoastră individuale. Este alegerea perfectă pentru toți cei care caută un zahăr de înaltă calitate și de încredere. Aveți încredere în calitatea zahărului nostru pentru a vă rafina preparatele.
Ucraina, Odesa
ZIA LLC a fost fondată în 2019 în Odesa, Ucraina. De la început, ZIA a respectat standardele europene de calitate și servicii. A aplicat cele mai bune tehnologii și echipamente sub controale stricte de laborator și curățenie. Creșterea companiei a fost constantă și stabilă. În 2022, ne-am extins și mai mult prin adăugarea capacităților de producție și depozitare în Odesa și Cernăuți. Succesul nos...
Franța, Merville
... poate fi împărțit în 3 categorii: - caramel blond, cu un gust de miere și bomboane, cu foarte puțină caramelizare - caramel tradițional, gustul standard de caramel care vine ușor în minte, adesea folosit în toppinguri și sosuri - caramel plin, gust foarte pronunțat, folosit în amestecuri în produse de patiserie sau lactate pentru a obține un gust bun de caramel. APLICAȚII PRINCIPALE: - Deserturi lactate - Deserturi vegetale - Înghețată - Biscuiți - Torturi - Sosuri - Topping - Confectii...
... creațiilor dumneavoastră. Aromă Citron Meringué : Folosim doar arome pentru a păstra prospețimea și autenticitatea citron meringué, oferind astfel o experiență gustativă excepțională. Colorant natural galben. Utilizări Versatile : Patiserie : Adăugați o notă acidulată și dulce la prăjiturile, brioșele, cupcakes-urile și biscuiții dumneavoastră pentru o explozie de arome. Băuturi : Sublimați băuturile calde și reci, cocktailurile, ceaiurile și limonadele cu o notă de prospețime citrică. Referință:SUCRE00045A...
Spania, La Llagosta-Barcelona
...Unități pentru aplicarea topping-ului, cum ar fi bucăți de ciocolată, zahăr, arahide, alune, nucă de cocos rasă, migdale și granule pe produsul deja dozat. - Mașină foarte flexibilă, se adaptează la toate tipurile de topping. Funcționează cu produse multiple. - Topping-ul este depozitat într-un hopper de ieșire și se deplasează pe un bandou până când cade prin pâlnii și rămâne deasupra...
Belgia, Wingene
...Cartea de bucate Inspiring Zùsto Creations. Curată de bucătarul Inca’cao, Vincent Bulteel. El a invitat 17 dintre cei mai buni bucătari din Belgia să împărtășească pasiunea lor inspiratoare. Inițiativa lui Vincent a apărut deoarece crede că „fără zahăr” nu este luat în serios astăzi. El a combinat Zùsto, „substituentul” belgian de zahăr, cu colegii / prietenii bucătarilor de patiserie pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra posibilităților produsului. * Vă rugăm să rețineți că această carte conține rețete cu făină și alte ingrediente non-keto.
Lituania, Kaunas
...Zaharul Demerara este potrivit pentru aromatizarea băuturilor, produselor de patiserie, sosurilor și siropurilor, va oferi preparatelor tale un gust de caramel deosebit de blând și un parfum bogat datorită prezenței melasei de trestie care învelește fiecare cristal. Este ideal pentru îndulcirea cafelei, presărat pe cereale, prepararea sosurilor și siropurilor. Demerara este folosit în producția de muesli și ca topping crocant pentru prăjituri, precum și pentru fructe. Zaharul Demerara va oferi preparatelor tale un gust de caramel deosebit de blând.
...Zaharul alb este cel mai popular îndulcitor folosit în produsele de patiserie și băuturi. A fost un îndulcitor versatil timp de decenii, extras din trestie de zahăr și sfeclă de zahăr. După recoltare, sucul din ambele produse este extras și fiert pentru a îndepărta umiditatea. Pe măsură ce umiditatea scade, zaharoza naturală din suc începe să cristalizeze. Dacă doriți să cumpărați Zahar alb la...
Franța, Fleury Les Aubrais
... exportului, este rafinat în alte țări. 2) Zahăr cristalin : apreciat pentru textura sa granuloasă, este utilizat frecvent în bucătărie și pentru băuturi. 3) Zahăr alb rafinat : produs rafinat, lipsit de melasă și impurități, folosit adesea ca zahăr de masă. 4) Demerara și zahărul brun : zaharuri parțial rafinate, care păstrează urme de melasă pentru un gust unic, ideale în patiserie. Pe lângă locul său esențial în industria alimentară, zahărul brazilian este, de asemenea, un subprodus strategic al fabricilor de bioetanol, de unde provine importanța trestiei de zahăr în sectoarele de producție.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Să începem cu cel mai strălucitor, crema noastră albă dulce preferată; frișca. Logic, cea mai gustoasă frișcă este făcută cu cartușe de frișcă și o seringă pentru frișcă. Deoarece gazul din cartușele de frișcă este injectat în seringa de frișcă la presiune înaltă, unde se amestecă cu frișca, aceasta creează o frișcă delicioasă și aerată. 500 ml smântână 125 gr zahăr 2 linguri extract de vanilie...
Germania, Nürnberg
... conferă un gust tropical distinct. Nuca de cocos este rasă fin și amestecată cu migdale măcinate pentru a forma o umplutură cremoasă. Această umplutură este apoi acoperită cu o cremă albă netedă, făcută din lapte, zahăr și uleiuri vegetale. Crema adaugă o textură bogată și catifelată delicateselor. Pentru a completa delicatesa, umplutura din nucă de cocos și migdale este plasată într-o cochilie...
Bulgaria, Otets Paisievo
... atât sub formă de semințe, cât și de inflorescențe pentru ceai, precum și sub formă de decocturi și siropuri. Semințele de lavandă, florile uscate, ajută împotriva moliilor, în gătit, în alimente, coacere, uscat, ceai de lavandă, cafea. Lavanda în gătit Florile de lavandă sunt adăugate pentru aromă în produsele de patiserie, gemuri și deserturi, aromatizate cu miere, zahăr și sare. Este posibil să...
Germania, Uetersen
... alimentare, de băuturi și de produse finite Domenii de aplicare: Produse de patiserie, suplimente alimentare, alimente funcționale și băuturi Imagine utilizată: © Dionisvera / Shutterstock Țara de origine: China Fără OMG: DA Kosher & Halal: DA FSSC 2000: DA HACCP: DA...
Franța, Avançon
... artizanal de calitate, elaborat cu grijă de echipa noastră pasionată. Fiecare bomboană este o invitație de a descoperi gustul unic al mierii din stupii noștri, recoltată cu dragoste și respect pentru mediu. Aceste bomboane sunt nu doar delicioase, ci și o sursă naturală de beneficii pentru sănătatea dumneavoastră.
...Rădăcina de lemn dulce este o rădăcină uscată și dulce, specifică Orientului Mijlociu și Asiei Centrale. Aceasta este recoltată, curățată și uscată pentru a fi utilizată în diverse aplicații culinare. Lemnul dulce adaugă o aromă dulce prăjiturilor, produselor de patiserie și deserturilor precum înghețata și panna cotta. De asemenea, este folosit ca îndulcitor natural în amestecurile de cafea și pentru a intensifica dulceața cărnii de vânat. Pentru a-și menține aroma, rădăcina de lemn dulce trebuie păstrată în recipiente etanșe, departe de lumină și umiditate.
Franța, Valensole
...Putem fabrica o gamă fără zahăr conform proiectului dumneavoastră, care va îndeplini cerințele dumneavoastră. Această gamă nu va fi păstrată pe stoc; va fi fabricată special în funcție de comandă. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.
...Fondantul din pastă de zahăr este folosit pentru a acoperi și decora torturi, fiind înmuiat prin întindere sau frământare cu ajutorul unui sucitor, până ajunge la grosimea dorită. Oferă o acoperire și o decorare excelente, disponibile în diverse culori. Pe durata valabilității, pasta de zahăr își protejează culoarea și forma, fiind ușor de frământat, fără a se lipi sau a se rupe. Este un produs...
Polonia, Warszawa, Poland
... de 25 kg. Datorită proprietăților sale, sucraloza este potrivită pentru utilizarea în produse cu conținut scăzut de calorii și prietenoase cu diabetul, precum și în deserturi, alimente congelate, produse lactate și băuturi. De asemenea, este utilizată în industria de cofetărie pentru a îndulci produsele de patiserie. Este folosită și în industriile farmaceutice și cosmetice ca ingredient în medicamente, alimente medicale, suplimente alimentare, ape de gură, rujuri, balsamuri pentru buze și pastă de dinți.
Franța, Fondettes
... decorațiuni dulci în nuanțe încântătoare și cu diverse modele. De presărat fără moderație pe produsele tale de patiserie sau ca decor de masă. Aceste decorațiuni alimentare sunt comestibile, fără ulei de palmier și fără coloranți azoici. TUBURI REFOCĂMATE - Cele 4 varietăți de decorațiuni dulci sunt ambalate într-o cutie transparentă și condiționate în tuburi individuale refocămate. Se păstrează la uscat pentru a fi reutilizate pentru orice ocazie nouă.
Țările de Jos, Maarssen
... calorii, fără zahăr, cu zahăr redus și cu conținut scăzut de grăsimi. Polidextroza poate, de asemenea, să reducă răspunsul glicemic în timp ce adaugă fibră la toate tipurile de alimente procesate. Polidextroza este un ingredient multifuncțional cu o varietate largă de aplicații, inclusiv produse de patiserie, lactate. EC number:614-467-9 Molecular Formula:C12H22O11 CAS No:68424-04-4...
Franța, Waldighoffen
...Calitate remarcabilă pentru acest zahăr muscovado cu o textură umedă și grosieră. Un zahăr brut pe care îl iubim pentru a face prăjituri, dar și pentru tot felul de produse gastronomice. Disponibil în formate de 1 kg, 5 kg, 25 kg.
Ucraina, Chornomorsk
...riboflavină; provitamina A; glicozide; pectine; amăreală; taninuri; ulei esențial etc. Fructele de arin sunt folosite în principal pentru procesare, fiind consumate și proaspete. Ele reprezintă o materie primă bună pentru producția de băuturi spirtoase, băuturi non-alcoolice și produse de patiserie. În timpul conservării, sunt folosite pentru a prepara jeleu, bomboane precum "bace de arin în zahăr", gem...
...Laptele condensat se caracterizează prin cremozitate și un conținut ridicat de zahăr, ceea ce îl face un ingredient ideal pentru deserturi, patiserie și preparate dulci: Leche Condensada Azucarada: Îndulcită cu zaharoză, oferă un gust dulce și o textură groasă și cremoasă. Leche Condensada Sin Azúcar: O opțiune cu conținut scăzut de calorii, potrivită pentru diete cu restricție de zahăr. Leche Condensada Orgánica: Produsă din lapte de vaci crescute în mod sustenabil.
Polonia, Brzozów
...% Carbohidrați 76,9 g - 30% din care 2 g - zahar - 2% Proteine 7,6 g - 15% Fibre 2,3 g - 0,1 g - 2% *VNR - Valoare nutrițională de referință <strong> Utilizare </strong> Componentă pentru produse de patiserie dulci, prăjituri, clătite, clătite, snitele vegetariene, pentru a...
... portocale sanguine și, în final, lămâi și lime. Utilizare: Vă propunem să savurați fructele noastre deshidratate în timpul unui trek, unei drumeții, ca gustare sau ca un snack. De asemenea, le puteți tăia în bucăți mici pentru a aromatiza natural produsele de patiserie. Fructele deshidratate pot fi folosite și pentru a îndulci natural ceaiurile, infuziile sau iaurturile. Unii le folosesc și pentru a aromatiza rachiul, cocktailurile, infuziile sau chiar șampania. Greutate: 100g, 250g, 400g...
Franța, Herblay-Sur-Seine
...Semințe de Sacha Inchi decojite, calitate certificată bio, sare bio și zahăr bio Ambalaj primar 200 gr, recipient din sticlă cu capac filetat. Ambalaj secundar Cutie din carton ondulat x 24 unități Utilizare și pregătire de către client / consumator Consum direct, se consumă cu pâine sau biscuiți. Pentru panificație, patiserie. Condiții generale Păstrați produsul într-un loc răcoros și uscat...
Italia, Giarre
...Producție de 30 de arome de Granita Artizanală Siciliană, metodă tradițională, doar apă, zahăr și fructe, fără agenți de îngroșare sau coloranți, doar fructe proaspete din teritoriu, deja înghețate și gata de utilizare, poate fi stocată cu o durată de valabilitate de 1 an. Distribuție în toată Europa, inclusiv Regatul Unit și Elveția.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play