Franța, Clichy
...Zahărul este o substanță dulce și cristalină obținută în principal din trestie de zahăr și sfeclă de zahăr. Chimic, zahărul este compus din zaharoză, o moleculă formată prin combinarea unei molecule de glucoză și a unei molecule de fructoză. Zahărul este utilizat pe scară largă ca îndulcitor în alimente și băuturi, precum și în diverse aplicații culinare și industriale.
... gurmanzii în căutare de noi senzații, zahărul nostru cu lemn dulce transformă fiecare degustare într-un moment de plăcere dulce și subtilă. Redescoperiți lemnul dulce sub o formă delicată și rafinată cu Yaya Naturellement Savoureux. Utilizări posibile: frișcă, iaurturi, bezele, macarons, bezele, bomboane, cuburi de gheață, înghețată pe băț.... Compoziție: zaharuri de sfeclă de zahăr franceză nerafinate...
Franța, Merville
...Caramelele aromatice sunt folosite pentru a aduce un gust de caramel într-o aplicație finală. În funcție de modul în care sunt coapte și de zaharurile utilizate, acestea pot oferi arome diferite: dulce, amar, acru etc. Acestea sunt utilizate pe scară largă în industria alimentară pentru a aduce un gust bun de caramel produsului finit și pentru a adăuga o anumită rotunjime. Caramelul aromatic...
Franța, Estillac
...Pudra de stevia bio este un îndulcitor natural extras din frunzele plantei Stevia rebaudiana, cultivată fără utilizarea pesticidelor sau a îngrășămintelor chimice. Aceasta este destinată să înlocuiască zahărul tradițional în diverse produse alimentare și băuturi, oferind în același timp o alternativă mai sănătoasă și fără calorii. Pudra noastră de stevia bio reprezintă soluția ideală pentru industriile din domeniul agroalimentar care doresc să ofere produse mai sănătoase fără a compromite gustul dulce apreciat de consumatori.
Țările de Jos, Nijkerk
... rentabile care respectă standarde stricte ale industriei. Alt nume: Acesulfam-K Spec./ Puritate: 99.0~101.0 ( Alte specificații pot fi personalizate) Număr CAS: 55589-62-3 Apariție: pulbere cristalină albă Funcția principală: îndulcitor artificial și substitut pentru zahăr.
Ucraina, Pervomaysky
...Gama noastră Acti’Boost include aromatizatori și aromatizatori naturali folosiți pentru a intensifica gustul dulce și cel de grăsime, cu scopul de a îmbunătăți conținutul nutrițional al unui produs. Gama Acti’Boost Sweet și Acti’Boost Fat de la Metarom te ajută să creezi rețete îmbunătățite, respectând în același timp așteptările de gust ale consumatorilor. Soluțiile noastre Acti’Boost sunt soluții de aromatizare personalizate și eficiente, care te ajută să obții produse finite cu conținut scăzut de zahăr și grăsimi.
Germania, Gnarrenburg
... frecvent de vegani. De asemenea, în domeniul gastronomic, siropul de agave este utilizat cu plăcere, de exemplu, pentru cocktailuri. Materiile prime, fabricate din diferite soiuri de agave în Mexic, constau din glucoză, dar în principal din fructoză (aproximativ 80%) și au, astfel, un indice glicemic foarte scăzut. Siropul de agave este adesea folosit ca înlocuitor pentru zahăr, fiind consumat...
Slovacia, Dolný Ohaj
Slovškrob este un jucător de frunte în comerțul global cu mărfuri alimentare, valorificând aproape 24 de ani de experiență pentru a livra produse de înaltă calitate, certificate, la prețuri competitive. Compania operează cu un model hibrid, combinând metodele tradiționale cu o prezență online puternică prin intermediul software-ului său de comerț, Rootie. Această platformă avansată conectează efic...
Lituania, Kaunas
...,,Dodo Cukrus” Dark Muscovado este un zahăr moale și umed, cu cristale fine de culoare maro închis, bogat în melasă naturală, care îi conferă o textură lipicioasă, un gust special și un aromă distinctă. Este folosit în cofetărie, în patiserie, mai ales în prăjituri cu fructe condimentate și turtă dulce, precum și în prepararea mâncărurilor sărate și a sosurilor dulci-acrișoare.
Ucraina, Odesa
România, Bucuresti
... mai doresc să folosească zahăr. Este de 3 ori mai dulce decât zahărul. Îndulcitorul granulat a fost ambalat convenabil în pachete de 1,3 g (echivalentul unei lingurițe de zahăr) pentru a fi folosit la birou, în restaurante, cafenele sau hoteluri. Îndulcitorul are cea mai înaltă calitate, fiind obținut prin CO-CRISTALIZARE, o metodă care ne-a permis să nu adăugăm agenți antiaglomeranți. Nu conține: maltodextrină, inulină, dextroză, lactoză sau îndulcitori artificiali precum aspartamul, zaharina sau ciclamatul. De asemenea, NU este o sursă de fenilalanină. Este natural și foarte bine tolerat de organism.
Bulgaria, Sofia
... femei. În plus, poate ajuta la echilibrarea nivelurilor de zahăr din sânge, îmbunătățirea sensibilității la insulină și posibil la tratarea unei serii de alte condiții de sănătate, cum ar fi bronșita, eczema și diverse tulburări. Utilizări: cele mai populare sunt rădăcinile de lemn dulce uscate și feliate pentru a face ceai. Fierbeți 2 lingurițe pentru o cană (250 ml) timp de aproximativ 10-12 minute și lăsați să stea acoperit înainte de a bea. Ambalaj: 250g, 500g și la vrac.
Polonia, Warszawa, Poland
...Sacaroză, cunoscută și sub denumirea de zahăr alb sau zahăr de uz casnic, este obținută din sfeclă de zahăr sau trestie de zahăr. Este un disacarid care face parte din carbohidrații simpli. Produsul se prezintă sub formă de cristale albe, omogene, granulate, fără aglomerări sau bucăți și are mirosul și gustul caracteristic dulce al zahărului. Sacaroză este ușor solubilă în apă și poate cristaliza rapid. Produsul oferit de Foodcom nu provine din plante modificate genetic.
...Zaharul alb cristalin este obținut din sfecla de zahăr. Procesul începe cu extracția sucului dulce, care este apoi purificat, concentrat și cristalizat. Acest lucru permite obținerea unor cristale de zahăr uniforme și strălucitoare. Zaharul, rafinat pentru a elimina impuritățile, prezintă o culoare albă strălucitoare și un gust pur, fără aftertaste. Textura sa crocantă și cristalele de dimensiuni medii până la mari îl fac un ingredient deosebit. Origine: Ucraina. Ambalare: Pungi: 1kg și 2kg / saci kraft: 5kg, 10kg, 25kg / saci din polietilenă: 40kg și 50kg. Paletizare: 750kg până la 1000kg.
Franța, Paris
...Pétillant sec 75cl yerba maté, verveine & fleur de sureau. Pétillant gastronomique fără alcool cu note florale și erbacee, de savurat la aperitiv sau în asociere cu preparate. Carton de 6 sticle. Se servește rece. Odată deschis, se păstrează 5 zile la frigider. Lista ingredientelor Apă, zahăr, yerba maté, verveine, ceai verde, suc de lămâie, oțet de mere, extract de floare de soc, floare de soc...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Se spune că acest tort a fost tortul preferat al cântărețului american dispărut Elvis Presley. Tortul Pound este destul de dens și crocant la exterior. La interior este moale, umed și delicat. Este dulce, dar nu prea dulce. Aceasta înseamnă că se potrivește excelent cu sos de caramel, fructe proaspete și, desigur, cu frișcă aromatizată. 3 bețe 1 1/2 căni de unt nesărat, înmuiat 3 căni de zahăr...
Germania, Versmold
...Zahărul este un aliment cristalin, cu gust dulce, obținut din plante, alături de diferite alte tipuri de zahăr. Oferta noastră include: Zahăr cristalin EU Cat. II Zahăr pudră Zahăr alb din trestie Zahăr din trestie Zahăr granulat...
Produse corespunzătoare
Zahăr
Zahăr
Alte produse
Dextroză
Dextroză
Belgia, Moen
...Waffle de vanilie cu zahăr perlat cu aromă de ciocolată. Delicios de crocant cu un gust dulce.
Germania, Nürnberg
... Biscuit Oreo sunt fabricate dintr-o combinație de pudră de cacao, făină, zahăr și ulei vegetal. Umplutura de cremă este, de obicei, realizată dintr-un amestec de zahăr pudră, extract de vanilie și grăsime vegetală. Rețeta exactă poate varia ușor în funcție de regiune sau de variația specifică a produsului. Biscuiții Oreo sunt cunoscuți pentru designul lor distinctiv, având o margine ondulată și un logo embosat pe o parte a waferului. Aceștia sunt savurați de oameni de toate vârstele și pot fi consumați ca o gustare de sine stătătoare sau folosiți în diverse rețete de desert.
Franța, Val De Cognac
...O rețetă dulce și surprinzătoare din papaya din Camerun, în asociere perfectă cu scorțișoara din Sri Lanka. Compoziție: Rom alb bio francez maturat în butoaie vechi de coniac, papaya Red Solo bio echitabil din Camerun, scorțișoară bio echitabil din Sri Lanka și zahăr din trestie bio echitabil. A se servi rece, singur sau în cocktail, atât ca aperitiv, cât și ca digestiv. Dimensiuni: 10 × 10 × 19 cm Macerare: 2 până la 3 luni în sticle din sticlă reciclată Grad de alcool: 34° Vizual: Robă aurie cu reflexe roșii, ușor tulbure.
Polonia, Brzozów
...Siropul de agave este cu 30% mai dulce decât zahărul. Pe de altă parte, conținutul ridicat de fructoză și prezența glucozei fac ca acesta să aibă un indice glicemic mai scăzut (15-30 GI) decât zahărul alb (sucroză). Cu toate acestea, puterea sa calorică este similară. În 100 de grame, vom găsi aproximativ 310 calorii (1 lingură are aproximativ 50 de calorii). După consumarea siropului, nivelul de...
Belgia, Andenne
...Cărbunele este utilizat în producția de zahăr în timpul purificării sucului provenit din sfeclă sau trestie. Sfecla este tăiată în cosete și trimisă într-un difuzor pentru a extrage un suc dulce. Cărbunele, produs din Carbonat de Calciu cu un conținut ridicat, intervine în procesul de fabricație în timpul acestei operațiuni esențiale. Carmeuse selectează dintre carierele sale carbonatele de...
...{"Productinformation":"Inimi de caju picante, alune crocante și migdale ușor prăjite cu un gust fin de prăjire sunt asociate cu stafide dulci, cuburi exotice de nucă de cocos și migdale prăjite dulci. Rezultatul: un amestec extrem de gustos—Mixul nostru Dulce & Sărat. Încercați aceste gusturi și arome perfect potrivite.\n\nIngrediente\nMigdale, stafide, caju, alune, zahăr, nucă de cocos și agent...
Germania, Bad Bentheim
...Zahărul din trestie de zahăr există în diferite forme. În funcție de câtă melasă este filtrată din produsul inițial, culoarea zahărului din trestie devine maronie. Melasa este un produs folosit în pâinea de secară și în lemnul dulce. În Evul Mediu, zahărul din trestie era un simbol al puterii și era considerat una dintre condimentele rare și scumpe. Fără grâu, gluten, ouă, lapte și nuci. Zahărul...
Franța, Mouans-Sartoux
...Plonjează într-o lume dulce și copilărească cu "Barbă de Papa". Încă din primele momente, o explozie de căpșuni dulci te întâmpină, ghidându-te spre un inimă dulce și irezistibilă de barbă de papa, înainte de a se încheia cu o notă caldă de zahăr vanilat, evocând o petrecere de târg plină de bunătăți și bucurie. Familie Olfactivă: Gourmand Note de vârf: Căpșună Note de inimă: Barbă de papa...
Franța, Avignon
...Porumbul dulce organic, cunoscut sub denumirea științifică Zea mays, este o varietate de porumb cultivată pentru conținutul său ridicat de zahăr. Imediat ce ajung la fabrică, boabele de porumb organic vor fi spălate, blanșate și apoi congelate IQF. Porumb dulce din agricultură organică: 100% Total energetic: 101 Kcal 425 kJ Fibre alimentare: 2,3 g Proteine: 3,7 g Sare: Urme...
Spania, La Llagosta-Barcelona
...-MAȘINA INJECTOARE PENTRU UMPLEREa de cremă, ciocolată, gem, marmeladă, dulce de leche etc. în brioșe, muffins, croissante și alte produse de patiserie în aceeași tavă de copt, evitând manipularea inutilă a produsului. - Pentru producții medii și mari, în funcție de gradul de automatizare al brutăriei. 170-230 tăvi/oră, aproximativ. - Complet automată: avansarea tăvii, poziționarea pentru umplere...
Germania, Hemer
... bine echilibrați oferă companionului tău patruped tot ce are nevoie pentru a se simți bine. Produse fără cereale Produsele noastre fără cereale conțin o selecție de cele mai fine surse de proteine animale, proaspăt preparate, hrănitoare și foarte digerabile. Produsul a fost formulat cu cartofi dulci și rodie pentru câinii cu intoleranță/sensibilitate la cereale. Toate produsele Beckers Beste Tiernahrung sunt fără adaos de zahăr, coloranți, arome și conservanți. Conservarea se face în mod natural în propria supă de gătit. Noi...
Țările populare pentru acest termen de căutare