Slovacia, Dolný Ohaj
...Sirop de glucoză-fructoză F9 COD:D00902 Recipient protector:640 l Recipient Mauser:1000 l Incoterms:FCA, DAP...
Franța, Martigues
...Sirop natural extras din curmale, un substitut natural pentru siropul de glucoză.
Franța, Privas
... a crea bucăți de maroane glazurate, vă recomandăm să urmați sfaturile noastre făcând clic aici. Odată ce cutia este deschisă, păstrați bucățile de maroane, de care nu aveți nevoie imediat, în sirop. Ele se pot conserva astfel câteva săptămâni în frigider și le puteți glazura mai târziu, în funcție de nevoile dumneavoastră. Ingrediente: maroane, zahăr, sirop de glucoză, aromă naturală de vanilie Maroanele confiate tăiate pot fi folosite ca decor pe prăjituri, pe bușteni.
Germania, Gnarrenburg
... frecvent de vegani. De asemenea, în domeniul gastronomic, siropul de agave este utilizat cu plăcere, de exemplu, pentru cocktailuri. Materiile prime, fabricate din diferite soiuri de agave în Mexic, constau din glucoză, dar în principal din fructoză (aproximativ 80%) și au, astfel, un indice glicemic foarte scăzut. Siropul de agave este adesea folosit ca înlocuitor pentru zahăr, fiind consumat...
...Împreună cu partenerul nostru, livrăm aditivi pentru industria alimentară, cosmetică, farmaceutică și a furajelor. Dextroză, fondant, fructoză, sirop de glucoză, zahăr granulat, sirop de zahăr invertit, maltodextrine, zahăr pudră, zahăr rafinat fin, glucoză uscată, zahăr alb fin, amestecuri de zahăr / glucoză.
Polonia, Brzozów
... glucoză din sânge nu va crește atât de mult ca atunci când se folosește zahărul tradițional. Acest îndulcitor este apreciat în special de vegani, deoarece înlocuiește mierea în dieta lor. Este o adăugare excelentă pentru ceai, băuturi și cocktailuri. Se dizolvă ușor chiar și în băuturi reci. Nectarul de culoare închisă este folosit în prepararea mai multor tipuri de deserturi, deoarece are un gust similar cu caramelul. Astfel, îl putem folosi și ca glazură pentru clătite sau vafe. De asemenea, funcționează bine ca acompaniament pentru fructele de mare. Siropul de agave poate fi încălzit.
... aciditate: citrat de sodiu, glucuronolactonă, aromă, sirop de glucoză-fructoză, cafeină 0,02%, coloranți: E150c și riboflavină, inozitol, îndulcitor: glicozide de steviol, niacină, acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B12. Pasteurizat. O dietă variată și echilibrată, precum și un stil de viață sănătos sunt foarte recomandate."}...
Franța, Warmeriville
... contain nuts, made in france":"sirop de glucoză, concentrate de lapte degresat dulce, zahăr, ulei de palmier, pudră de cacao slabă, sare, emulsificatori (e471, lecitină de floarea-soarelui) arome, poate conține nuci, fabricat în Franța","Conditionnement colis:20 UVC":"Ambalare pachet:20 UVC","Allergènes :":"Alergeni :","Acides gras saturés 4 g / 100g":"Acizi grași saturați 4 g / 100g","Pays d’origine:FRANCE":"Țara de origine:FRANȚA","Marque:CARAMBAR":"Marcă:CARAMBAR"}...
Germania, Bergheim
...Pentru producția de înghețată și alte preparate. Siropul de glucoză uscat afectează conținutul de materie uscată și dulceața înghețatei. În sac de 25 kg.
Spania, Tarragona
... delicioasă și sănătoasă fără griji. Sugestie: Pune paiul într-un pahar (aproximativ 200 ml) de lapte la temperatura camerei și bucură-te de arome. Avertizări: Copiii sub 3 ani pot folosi doar sub supravegherea părinților! Nu tăia paiul. Ingrediente vanilie: Zahăr, sirop de glucoză, fructoză, Vitamine și minerale [gluconat de zinc, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), Vitamina D (colecalciferol)]. Aromă naturală, Colorant [carotenoide (β-caroten)].
Franța, Bernin
...Substituiți carbohidrații asimilabili (amidón, sirop de glucoză…) pentru a adăuga fibre solubile în rețetele dumneavoastră, reducând în același timp aportul caloric și răspunsul glicemic. Beneficiați de cele 2 afirmații de sănătate asociate cu glucomannanul: sațietate și gestionarea colesterolului. Îngroșați sau gelificați produsele dumneavoastră (în doze mici și fără constrângeri de temperatură).
Franța, Saint Martin Belle Roche
... glucoză. Poate conține: alune, fructe cu coajă lemnoasă și ouă. Alergeni sub lupă Lapte, grâu, soia. Păstrarea corectă nu e complicată Régilait Confitură de Lapte cu aromă de speculoos se păstrează 15 luni înainte de deschidere și 1 lună după deschidere, la temperatura camerei. Nu se pune la frigider după deschidere. Tub din plastic, capac: de aruncat cu deșeurile menajere.
Italia, Giuliano
...Pan di spagna, amestec de ouă pasteurizate, zahăr, făină "00", făină americană, apă, arome. FARCITURA: Smântână proaspătă, sirop de glucoză, zahăr, tuorle de ou pasteurizat, dextroză, alcool, amidon de orez, stabilizator, aromă de lămâie. GLASSA: Smântână proaspătă, ciocolată albă 60%, tuorle de ou pasteurizat, zahăr. BAGNA: Apă, zahăr, aromă de lămâie.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Produs din semințe de porumb printr-un proces de hidroliză a amidonului, utilizând substanțe fermentative amilolitice, urmat de filtrarea hidrolizatului, demineralizare și fierbere până la un anumit raport de greutate a substanțelor uscate. Substanțe uscate în 100g, nu mai puțin77,6g/g Carbohidrați, %, nu mai puțin100 Grăsimi, %0 Proteine, %0 Valoare energetică, kcal/100 g310,4 CompozițiePăcura 100% / Sirop 100% Substanțe uscate, %, min:78,0 pH:3,5 – 5,0 SO2, ppm, max:10mg/kg Ash total, % max:0,40 Fructoză %:9,0 - 12,0 Maltoză %:18.0 - 35,0 Glucoză, %:36,0 - 42,0...
Țările de Jos, Etten-Leur
...Oferim un produs de grad alimentar realizat prin cristalizarea unui sirop purificat și filtrat, obținut din sfeclă de zahăr sau trestie de zahăr, care este apoi uscat și cernut pentru a produce cele mai populare grade de zahăr. Este de culoare albă și are un conținut de sucroză de 99,85 procente. Acest produs poate fi denumit Zahăr Granulat Fin sau Zahăr Granulat Extra Fin, în funcție de locația de pe piață. OFERIM TOATE TIPURILE DE ÎNDULCITOARE LA PREȚURI ACCESIBILE.
...agent de glazurare: E904 (îmbrăcăminte), E414 (gumă arabică), sirop de glucoză, zahăr. Poate conține urme de gluten, arahide și alte tipuri de nuci. Origine India este principalul producător de caju. Alte țări de origine includ Brazilia, Mozambic, Kenya, Tanzania, Vietnam și Sri Lanka.
Ucraina, Pervomaysky
...O mixtură de fulgi (55.2% - într-o proporție variabilă: ovăz, speltă, porumb), sirop de glucoză-fructoză (13.8%), o mixtură de fructe confiate (16.2% - într-o proporție variabilă: bucăți de pomelo, pepene galben, ananas, portocală), fulgi de nucă de cocos (5.5%), smochine uscate în bucăți (3.5%), zahăr (2.8%), ulei de floarea-soarelui rafinat și deodorat, sare himalayană, vitamina E.
Franța, Montelimar
... numeroaselor rețete de nougat cu fructe. Nougat cu caramel și sare din Guérande, ambalat într-un pachet de 200g cu fund de carton, care conține papiloanele de nougat. Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, miere, migdale, caramel cu unt sărat (8,7%), zahăr pudră, amidon de cartofi, pâine nedospită (apă, ulei de măsline, făină), albușuri, extract natural de vanilie. Mod de preparare: mierea și siropul de glucoză sunt fierte în cazan, albușurile sunt completate cu zahăr fiert, vanilie, migdale și caramel. Alergeni: migdale, ouă, posibile urme de fructe cu coajă.
Spania, Valencia
...Skrobia naturală, modificată, pregelatinizată, maltodextrine, dextrine și sirop de glucoză pudră.
Produse corespunzătoare
Amidon de mandioca
Amidon
Alte produse
Amidon de manioc, făină de manioc
Amidon
...Suntem un distribuitor en gros de zahăr din sfeclă, exportat în Germania și Europa. Zahărul nostru din sfeclă este fabricat din cele mai fine sfeclă și oferă o puritate ridicată, precum și un gust excelent. Este ideal pentru utilizare în industria alimentară și gastronomie. Garantăm livrare rapidă și un serviciu clienți deosebit pentru a ne asigura că primiți cele mai bune produse pentru nevoile dumneavoastră. Aveți încredere în experiența noastră în comerțul cu zahăr și alegeți zahărul nostru din sfeclă pentru aplicațiile dumneavoastră.
Austria, Wien
...Siropuri de glucoză uscate diverse DE diverse granulații Ambalare: sac, sac mare, vrac...
Germania, Bad Bentheim
...D-glucoză Glucoza este o substanță chimică care apare în mod natural. Acest praf de glucoză se mai numește și D-glucoză. D-glucoza este cunoscută și sub denumirea de zahăr din struguri sau dextroză. D-glucoza este un monosacharid (zahăr simplu), o subcategorie a carbohidraților. Este o sursă importantă de energie. Glucoza este produsă de plante și majoritatea algelor prin fotosinteză...
Germania, Buxtehude
...Siropul de glucoză este o materie primă importantă pentru industria dulciurilor și a gemurilor, precum și pentru patiserie și cofetărie. Siropul de glucoză de 45° poate fi modelat în formă de bilă cu mâna, deoarece are un conținut mai mare de substanță uscată, ceea ce îl face mai ferm. Astfel, poate fi utilizat, de exemplu, pentru glazuri de torturi, praline, ciocolată de modelat, bomboane și înghețată.
Polonia, Wrocław
...Ingrediente: Zahăr, sirop de glucoză, apă, ciocolată 18% - masă de cacao min. 43% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, grăsime vegetală - palmier, shea, sal, mango - în proporții variabile, emulgatori: lecitină (soia) și E476, aromă), regulator de aciditate: acid citric, agent de gelifiere: agar, aromă naturală: cireșe, colorant: acid carminic. Set: orașe...
Țările de Jos, Nijkerk
... Nutrition Express BV are depozite în Europa, indiferent de termenul FCA sau DDP, ambele pot fi furnizate, ceea ce este foarte convenabil pentru clienții noștri. Alt nume: solide de sirop de porumb, amidon de porumb modificat, amidon de orez modificat Spec./ Puritate: 99% (alte specificații pot fi personalizate) Număr CAS: 9050-36-6 Apariție: pulbere cristalină albă Funcția principală...
Elveția, Hendschiken
... zahăr (glucoză, zahăr din amidon), antioxidanți (E331, E301), extracte de condimente, potențiatori de aromă (E621), arome). Ouă, pesmet, făină de soia integrală, lapte degresat, apă, vin alb, condimente, ceapă, potențiatori de aromă (E621), sare de masă. Se așază pe tăvi cu hârtie de copt și se introduc în cuptorul preîncălzit. Coacere: La 200°C, coaceți timp de aproximativ 25 de minute. Temperatura...
Germania, Berlin
...Clasicul din raionul de refrigerare. Brânză de vaci pufoasă și proaspătă cu gust de lapte condensat. Pentru toți cei care preferă să mănânce dulce dimineața și în deplasare. Ingrediente: 85% preparat de brânză de vaci (79,3% brânză de vaci cu 3/4 grăsime (lapte, cultură de bacterii lactice), zahăr, adaos de lapte condensat 5,2% (sirop de glucoză și fructoză, zahăr, apă, lapte condensat cu zahăr...
Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENTE: Papada, carne și coji de porc, albuș de ou, amidon de cartof, sare, sirop de glucoză, proteină din lapte, condimente, stabilizator (di și polifosfați), potențiator de aromă (E621) și antioxidant (ascorbat sodic). Intestin natural de bovine. Poate conține urme de soia.
Italia, MILANO
...Ketchup-ul Develey, cu gustul său clasic plin și delicat, este ideal pentru a însoți preparate din carne, hamburgeri, cartofi prăjiți și hot dog-uri. Sosul cel mai aromat de pe piață este făcut din roșii de cea mai bună calitate, lăsate să se coacă la soare. Restul? Rețeta este secretă. Ingrediente: Concentrat de roșii (69%), Sirop de glucoză-fructoză, Oțet de vin, Amidon modificat de porumb...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play