Franța, Compiègne (60200)
...Descoperiți gama noastră exclusivă de kituri de accesorii diverse pentru patiserie, concepută pentru pasionații de dulciuri și profesioniștii din bucătăria creativă.
Franța, Collégien
...Modelul GM-400 permite: - Așezarea și porționarea tuturor aluatelor tale moi. (găluște, macarons, bezea…) precum și a aluatelor dure. (biscuiți, fursecuri, crumble…) - Depunerea aluatelor în forme flexibile sau rigide (madeleine, financiers…). - Injectarea găluștelor, eclere… - Umplerea macarons-urilor, tartelor cu lămâie… - Umplerea verinelor, borcanelor de sticlă sau altor recipiente. și, de asemenea: - Economisirea timpului și confortului prin reducerea dificultății sarcinilor repetitive. - Asigurarea unei producții mai regulate și de calitate.
Portugalia, Vila Nova Do Campo
... eliminând riscul de a se usca. • Versatilitate: Ideal pentru orice tip de prăjitură - de la clasicul pandișpan până la rețete mai elaborate. • Îngrijire în prezentare: Cu acest produs nu sunteți limitat în ceea ce privește decorarea, așa cum se întâmplă în cazul unei felii de prăjitură. Formele individuale garantează că fiecare porție are o prezentare ca și cum ar fi o prăjitură de familie. • Ușurință și Stabilitate în transport: Cu această formă este mult mai ușor și mai sigur să transportați o porție individuală de prăjitură.
Italia, Giuliano
...Îmbogățit cu glazură și alune, Panettone Gran Torino este un must. Acoperirea delicioasă face ca acest Panettone să fie una dintre cele mai populare și solicitate delicatese, în special de către cei care doresc să respecte gustul tradițional al Panettone.
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION este o structură de certificare Halal bazată în Belgia și activă pe întregul continent european. Suntem specializați în certificarea produselor și serviciilor Halal. Certificăm atât companii mari, cât și mici întreprinderi. Certificarea Halal nu se limitează la alimentație, ci se extinde și la alte sectoare, cum ar fi cosmeticele, ambalajele, produsele chimice, supli...
Germania, Fürth
Cu pasiune pentru produse de patiserie de înaltă calitate Croissante fine, plăcinte umplute cu dulciuri și gustări sărate sunt competența de bază a producătorului franconian de produse de patiserie congelate de calitate premium. Ca parte a grupului Martin Braun, compania oferă o gamă completă de produse de patiserie congelate tradiționale și inovatoare pentru întreprinderile de prelucrare. În al...
Spania, La Llagosta-Barcelona
Italia, Guardiagrele
...Produs semi-finis complet pentru producția de pâine, chifle și gustări sărate cu quinoa. Excelentă sursă naturală de minerale și antioxidanți. Format: 10 kg Dozare: 100%...
... clienților lor. Dacă ambalajul alimentar personalizat este domeniul lor de bază, PLASTOBREIZ și PLASTOLOIR dispun, de asemenea, de o gamă largă de ambalaje alimentare reciclabile destinate proceselor de ambalare în vid și gaz (MAP) sau sub skin, sau chiar pentru congelare și/sau tratament termic. Un singur interlocutor vă ascultă și vă însoțește pe parcursul întregului proiect de ambalare. Suntem...
Regatul Unit, Staffordshire
... merită cele mai bune unelte, iar formele noastre pentru torturi sunt aici pentru a se asigura că fiecare creație este o capodoperă. Alăturați-vă rândurilor de cofetari pasionați care au încredere în calitatea noastră excepțională pentru a livra rezultate uimitoare și delicioase. Eliberați-vă creativitatea culinară și lăsați produsele dumneavoastră de patiserie să fie în centrul atenției cu formele noastre pentru torturi astăzi! Opțiuni: Oval Dimensiuni [l x g x h]: 190mm x 90mm x 65mm Material: Hârtie Culoare: Alb Cantitate: 4030 bucăți pe cutie...
...Aromele noastre alimentare sunt comercializate sub diferite forme: lichide, pulberi, emulsii. Ambalajele sunt disponibile sub formă de sticlă de 30 ml, bidon de 250 și 500 ml sau la vrac, la cerere. Acestea pot fi utilizate pentru a realiza sau a fi adăugate la diverse categorii de alimente: prăjituri, macarons, ganache, creme de desert, mousse, dulciuri, gemuri, cocktailuri sau sosuri, dar și în ciocolaterie, înghețată, băuturi-sirope, preparate gătite, produse lactate, biscuiți.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... N20 de înaltă calitate de la o marcă de încredere. 3 bețe 1 1/2 căni unt nesărat, înmuiat 3 căni zahăr alb 6 ouă la temperatura camerei 3 căni făină de tort cernută 1 cană smântână pentru frișcă 1 lingură extract de vanilie...
Italia, Marmirolo
...W: 200 - 220. Făină tip '00' obținută din grâne italiene și europene selectate, dotată de o bună plasticitate, pentru aluaturi directe cu dospire scurtă. Ideală pentru producția de baze de Pandispan voluminoase, pufoase și gustoase. Recomandată pentru torturi, gogoși, eclere și prăjituri.
Germania, Berlin
...Formele noastre de copt din hârtie sunt alegerea perfectă pentru brutarii conștienți de mediu. Fabricate în Berlin, ele oferă o alternativă durabilă la formele de copt tradiționale. Aceste produse certificate FSC® nu sunt doar prietenoase cu mediul, ci și extrem de practice și versatile. Fie că este vorba de brioșe, prăjituri sau torturi – formele noastre de copt din hârtie garantează un rezultat...
Portugalia, Sto. António Da Charneca
...Producția de prăjituri tipice pentru distribuție...
Coreea de Sud, Bucheon
...Producător din Coreea - mașina noastră de prăjituri cu orez SYP (mașină de panificație, patiserie) este concepută pentru a produce snacks-uri crocante din cereale / chips-uri / crackers / prăjituri folosind 100% boabe naturale. În prezent, dispozitivele mecanice sunt fabricate, dar nu sunt capabile să gestioneze presiunea ridicată constant și produc produse inegale. Părțile, cum ar fi lanțurile...
Elveția, Hendschiken
...Produse congelate, pre-coapte, 82g Ingrediente: Lapte degresat, făină de grâu, brânză 15%, grăsimi și uleiuri vegetale nehidrogenate (grăsime de palmier (sustenabil), ulei de rapiță), ouă, apă, amidon, făină de soia, sare, zahăr, potențiatori de aromă glutamat de sodiu, agenți de legare (E466), condimente, drojdie. Se așază pe tăvi și se introduc în cuptorul preîncălzit. Coacere: La 200°C, coaceți timp de aproximativ 25 de minute. Temperatura de păstrare: min. -18°C, o dată decongelate, nu se recongelează. Informații pentru alergici: Conține gluten, lapte, ouă, soia.
România, Iasi
... până la 10 culori liniare și/sau policroame, inclusiv culori speciale: auriu, argintiu metalic, ecologic, cu cerneală pe bază de apă, în contact cu alimentele. Rezoluția de imprimare poate atinge cu ușurință 300 dpi. Material: hârtie albă virgină sau hârtie kraft naturală, cu un anumit procent de fibre reciclate, în diverse grosimi (25-50 GSM), certificate FSC, EarthCare, ISO9001, ISO14001...
... Patiserie Fină, fabricate din hârtie celuloză de 30 de grame, pentru cele mai delicate produse. Folosim cernele pe bază de apă, fără solvenți sau mirosuri. Suntem specialiști în personalizarea pungilor și bobinelor de hârtie.
Franța, Avançon
... papilele gustative. Fiecare mușcătură este o invitație de a savura dulceața mierii și condimentele delicate care îl compun. Alegând Pain d'Epices-ul nostru, optați pentru un produs făcut în casă, elaborat cu grijă și pasiune. Folosim rețete tradiționale pentru a garanta o textură pufoasă și un gust bogat. Acest produs este perfect pentru sărbători, cadouri gourmet sau pur și simplu pentru a vă răsfăța. Nu ezitați să-l adăugați în coșul dumneavoastră și să descoperiți magia Pain d'Epices 250g.
Germania, Nürnberg
... pâine, chifle și bageluri, precum și în produse de patiserie precum fursecuri și prăjituri. Semințele de susan sunt, de asemenea, un ingredient cheie în tahini, o pastă utilizată în bucătăria din Orientul Mijlociu. Pe lângă utilizările lor culinare, semințele de susan sunt cunoscute pentru valoarea lor nutrițională, fiind bogate în grăsimi sănătoase, proteine, fibre, vitamine și minerale.
Franța, Merville
... distinge în 3 categorii: - caramel blond, cu note de miere, bomboană, este un caramel foarte puțin caramelizat - caramel tradițional, gust standard de caramel la care ne gândim ușor, folosit adesea ca topping și sos - caramel corpolent, gust foarte pronunțat, utilizat în amestec în produsele de patiserie sau lactate pentru a obține un gust bun de caramel. APLICAȚII PRINCIPALE: - Deserturi lactate - Deserturi vegetale - Înghețate - Biscuiți - Prăjituri - Sosuri - Topping - Cofetărie...
Lituania, Kaunas
...Zaharul Demerara este potrivit pentru aromatizarea băuturilor, produselor de patiserie, sosurilor și siropurilor, va oferi preparatelor tale un gust de caramel deosebit de blând și un parfum bogat datorită prezenței melasei de trestie care învelește fiecare cristal. Este ideal pentru îndulcirea cafelei, presărat pe cereale, prepararea sosurilor și siropurilor. Demerara este folosit în producția de muesli și ca topping crocant pentru prăjituri, precum și pentru fructe. Zaharul Demerara va oferi preparatelor tale un gust de caramel deosebit de blând.
Slovacia, Košice
...Făina fină Gyermelyi 1kg este o făină versatilă, potrivită pentru o gamă largă de aplicații de coacere și gătit. Indiferent dacă faci pâine, prăjituri, produse de patiserie sau sosuri, această făină oferă textura și consistența ideale pentru creațiile tale culinare. Măcinarea sa fină asigură rezultate netede și fără cocoloașe, făcând-o un ingredient de bază în orice bucătărie. Fabricată din grâu...
... pentru a face biscuiți, prăjituri, produse de patiserie și alte produse de panificație, datorită texturii sale fine și conținutului ridicat de gluten. EG Export & Import este un furnizor renumit de Făină de grâu din Madhya Pradesh, asigurându-se că aceasta îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și puritate. Făina universală este fabricată în unitatea EG Export & Import și este ambalată...
Italia, Martina Franca
...Panzerottini cu umplutură de caise sunt delicioase prăjituri de patiserie, perfecte pentru o pauză gustoasă. Aceste panzerottini sunt realizate cu un aluat sfărâmicios și o umplutură dulce și suculentă de caise coapte. Sunt ideale de savurat la micul dejun, la gustare sau ca desert, însoțite de o ceașcă de ceai sau cafea. Panzerottini cu umplutură de caise sunt un produs artizanal, preparat cu ingrediente de înaltă calitate pentru a garanta un gust autentic și irezistibil.
Germania, Lübeck
...Foliile noastre pentru pâine și produse de patiserie sunt disponibile atât ca pungi pentru ambalare mecanică și manuală, cât și ca bandă plată pentru automatul dumneavoastră de ambalare. Protecția perfectă pentru pâine întreagă și feliată, chifle, toast, produse de patiserie sărate, prăjituri, biscuiți, produse de coacere, precum și croissante. Oferim următoarele materiale: • OPP simplu, OPP...
Turcia, Izmir
... Reglajele se fac ușor de pe ecranul tactil controlat de PLC. Reglajele mecanice sunt simple, ușor de utilizat și de învățat. Prin înregistrarea informațiilor o singură dată în memorie (prescripții), acestea pot fi utilizate continuu. Tăierea aluatului este între 30 și 200gr. Capacitatea medie este de 11.000 de bucăți într-o oră. www.damsmachine.com DAMS Pretutindeni în lume Oferă doar perfecțiunea...
Polonia, Warszawa, Poland
... capacitate de emulsionare, în special în prepararea maionezei, dressingurilor, sosurilor și croissantelor. Pe de altă parte, pudra de albuș de ou este utilizată în diverse produse precum preparate din pește, carne și cartofi, produse de panificație și produse de patiserie.
Franța, Griesheim Sur Souffel
... antiaderent. În secțiunea de patiserie, vă propunem de asemenea ustensile performante pentru a realiza prăjituri și ciocolată. Calitatea și precizia sunt garantate. Veți găsi de asemenea tot ce este necesar pentru a lucra aluatul: sucitoare, teluri, tăietori de aluat, forme de tăiat, etc... Vă furnizăm de asemenea tot ce aveți nevoie pentru a face ravioli cu mare ușurință. În cele din urmă, vă propunem o secțiune "pizzerie" în care veți găsi spatule pentru pizza, tăvi pentru pizza, roți de tăiat și cutii de stocare profesionale pentru aluatul dumneavoastră!
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play