Belgia, Lokeren
... cârnați: - Cârnați proaspeți - Bratwurst (cârnați pentru prăjit) - Cârnați pentru grătar - Pudding negru - Cârnați afumați - Cârnați uscați Cum livrăm membranele de porc: Membrană de porc: - orice dimensiune de la 26 mm până la 45/+ mm. - sărate uscate...
Produse corespunzătoare
Porc
Porc
Alte produse
Ovine
Ovine
Franța, Laissac
... foarte puțin grasă care va însoți coppa, cârnați, carne uscată și lonzo pentru a vă oferi un platou aperitiv 100% fără nitriți și fără conservanți. Toate mezelurile noastre fără nitriți sunt elaborate din porci selectați cu grijă în Aveyron. Proveniență: Laissac, Aveyron Ingrediente: Porc fermier din Aveyron, sare de Guérande...
Franța, Ploufragan
...pe paie și având de trei ori mai mult spațiu decât în producția convențională, pentru a le permite să-și exprime instinctele naturale. Este o mică filieră în care sunt implicați 25 de crescători bretoni pasionați. Carnea de PORC FERMER Label Rouge răspunde ideal așteptărilor dumneavoastră de NATURALITATE, în timp ce vă încântă papilele gustative datorită unei durate de creștere mai lungi, de minimum 182 de zile, și datorită alegerii unei rase selectate pentru rusticitatea și calitățile sale de carne.
Produse corespunzătoare
PORCI
PORCI
Alte produse
Charcuterie
Charcuterie
Spania, Guijuelo-Salamanca
...uscare și curare. Ingrediente: Cotlet de porc iberic, sare, aromă naturală, boia, condimente naturale și intestin sintetic. 100% ingrediente naturale. Fără alergeni. Greutate: 0,7-1,2 Kg Condiții de distribuție și transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat în vid la Tª inferioară de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC. Proces de Elaborare: Macerare, condimentare, umplere, uscare și curare Ingrediente: Cotlet de porc iberic, sare, aromă naturală, boia, condimente naturale și intestin sintetic Greutate: 0,7-1,2 Kg...
Țările de Jos, Halle
...Grillworst-ul este făcut artizanal de măcelarul nostru. O alegere frumoasă și responsabilă pentru o gustare sau un aperitiv la o petrecere. Acest grillworst este deja gătit pe grătar cu ierburi delicioase. Origine: Carne de porci crescuți în aer liber din Achterhoek, direct de la ferma noastră mică. Porcii noștri petrec toată ziua afară, având ocazia să sape, să se joace, să alerge și să se...
Franța, Saint-André-Le-Puy
...Alegem cele mai bune bucăți pentru a realiza cârnații noștri. Provenind din umăr, piept sau jambon de porci, în principal originari din Auvergne sau Rhône-Alpes, fiecare carne selectată intră într-un amestec savant. Astfel, asigurăm caracteristici de frăgezime și putere aromatică fiecărei rețete. Umplerea în membrană naturală se face manual.
Salumificio Del Vecchio, din 1968, produce la Cesena mezeluri de înaltă calitate din porci crescuți cu respect pentru natură: mezeluri bio, mezeluri aromatizate, mezeluri de aur și mezeluri tradiționale fără lactoză și fără gluten, conform celei mai bune tradiții italiene și romagnole: prosciutto di Parma și cârnați tipici din zona romagnolă.
Belgia, Oostende
Meco nv excelează în arta meșteșugului. Acest lucru se reflectă pe deplin în noul nostru atelier de dezosare. Aici procesăm carcasele de porci, viței, miei și bovine. Pe baza fișelor de tăiere stabilite, măcelarii noștri se apucă de treabă pentru a dezosa toate părțile și a le pregăti pentru vânzare. Astfel, pregătim fiecare bucată de carne pentru porționare sau vânzare cu amănuntul. Este evident...
Franța, Plaisance
... constantă a aprovizionărilor. După sacrificare la abatoarele din Lacaune, carcasele de porci sunt livrate la Plaisance în zilele de luni, marți și joi. Acestea sunt tăiate, iar diferitele bucăți sunt destinate fabricării. În ceea ce privește rețetele, de la cârnați la friton, trecând prin șuncă, este un savoir-faire construit pe o experiență de cincizeci de ani, bazat pe căutarea regularității aromelor pe parcursul întregului an.
Regatul Unit, Chichester
... personalizat și mâncarea lor gourmet pentru a satisface oaspeții dumneavoastră. Celebrele porci la rotisor (sau miei la rotisor), grătarele cu cârnați și alte forme de servicii de catering în aer liber oferite de O'Hagan's au fost foarte populare în Hampshire, Sussex și în alte zone.
Spania, Calera De León
Suntem crescători de porci iberici de rasă pură și afinați de Jambon Pata Negra Bellota (Jambon Bellota 100% Iberici) de mai bine de 25 de ani. Suntem o mică afacere de familie cu o producție foarte limitată, elaborată în mod complet artizanal și natural, în stil tradițional. Produsele noastre: Jambon Pata Negra Bellota, chorizo, cârnați, budinci, lomo, coppa, panceta... și toate produsele tipice...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play