Franța, Laissac
... foarte puțin grasă care va însoți coppa, cârnați, carne uscată și lonzo pentru a vă oferi un platou aperitiv 100% fără nitriți și fără conservanți. Toate mezelurile noastre fără nitriți sunt elaborate din porci selectați cu grijă în Aveyron. Proveniență: Laissac, Aveyron Ingrediente: Porc fermier din Aveyron, sare de Guérande...
Franța, Ploufragan
...pe paie și având de trei ori mai mult spațiu decât în producția convențională, pentru a le permite să-și exprime instinctele naturale. Este o mică filieră în care sunt implicați 25 de crescători bretoni pasionați. Carnea de PORC FERMER Label Rouge răspunde ideal așteptărilor dumneavoastră de NATURALITATE, în timp ce vă încântă papilele gustative datorită unei durate de creștere mai lungi, de minimum 182 de zile, și datorită alegerii unei rase selectate pentru rusticitatea și calitățile sale de carne.
Produse corespunzătoare
PORCI
PORCI
Alte produse
Charcuterie
Charcuterie
Franța, Saint-André-Le-Puy
...Alegem cele mai bune bucăți pentru a realiza cârnații noștri. Provenind din umăr, piept sau jambon de porci, în principal originari din Auvergne sau Rhône-Alpes, fiecare carne selectată intră într-un amestec savant. Astfel, asigurăm caracteristici de frăgezime și putere aromatică fiecărei rețete. Umplerea în membrană naturală se face manual.
Franța, Plaisance
... constantă a aprovizionărilor. După sacrificare la abatoarele din Lacaune, carcasele de porci sunt livrate la Plaisance în zilele de luni, marți și joi. Acestea sunt tăiate, iar diferitele bucăți sunt destinate fabricării. În ceea ce privește rețetele, de la cârnați la friton, trecând prin șuncă, este un savoir-faire construit pe o experiență de cincizeci de ani, bazat pe căutarea regularității aromelor pe parcursul întregului an.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play