Italia, Oderzo
... permit evitarea riscurilor asociate în mod obișnuit cu procesele de fermentație, cum ar fi contaminarea, variabilitatea, oxidarea și performanțele reduse. Pe lângă gama sa de tulpini, Atecnos este, de asemenea, capabil să garanteze reproducerea tulpinilor de drojdii specifice și personalizate,...
Franța, Ancenis
... halal sau kosher. Expert în fermentație, am dezvoltat o gamă largă de ingrediente, cum ar fi pulberile de iaurt, brânză proaspătă sau chiar proteine fermentate utilizate în numeroase aplicații: umpluturi pentru ciocolată, mousse-uri de fructe și creme de desert acrișoare, dar și umpluturi pentru patiserie, sosuri de iaurt.
Italia, Saltara
... concentrează pe proiectarea de crame complete, mașini și linii de procesare, precum și pe realizarea și comercializarea de instalații pentru enologie, cum ar fi: desciorchinatoare, benzi transportoare și mese de selecție, prese cu membrană, instalații de clarificare a mustului, filtre de diverse tipuri, osmoză inversă, instalații de stabilizare tartarică, sisteme pentru macerarea vinurilor roșii, recuperarea CO2 din fermentație. De asemenea, realizăm instalații pentru spumante și vinuri efervescente, instalații de producție bere și instalații de îmbuteliere.
Belgia, Le Roeulx
Din 1873, familia Friart continuă să producă diferite tipuri de bere, printre care se numără și St-Feuillien. Beri de la Braseria St-Feuillien: beri de mănăstire ST-FEUILLIEN Blondă, Brună Rezervă, Triplu, Cuvée de Crăciun, Sezon de la St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blondă, Albă, Fructe de Pădure, Cireșe. Specificații: beri naturale de fermentație înaltă fără aditivi, hamei aromatic de calitate superioară, malțuri selectate, fermentație tradițională,…...
Franța, Pont à Mousson
Creată în 2003, la Pont-à-Mousson de către Régis Bouillon și Jean-François Drouin, Les Brasseurs de Lorraine are ca scop revitalizarea meșteșugului artizanal de bere din Lorena. Obiectivul declarat al celor doi creatori este de a produce beri de calitate conform tradiției berăriei din Lorena. Toate berile sunt 100% naturale, din malț pur, de fermentație înaltă și nu sunt supuse pasteurizării...
Belgia, Purnode
Braseria du Bocq, fondată în 1858 de Martin BELOT, este în prezent una dintre puținele braserii belgiene care este încă 100% de familie. Situată în inima minunatoarei regiuni turistice numită Condroz, această companie dinamică a rămas fidelă proceselor tradiționale de fabricare a berii de înaltă fermentație, cu refermentare în sticlă. Astăzi, a șasea generație conduce destinele Braseriei du Bocq, care privește viitorul cu încredere. Câteva cifre care ajută la o mai bună înțelegere a companiei: Cifra de afaceri: 9.200.000 €; Producție anuală: 74.500 hectolitri; Personal angajat: 45 de persoane.
Belgia, Silenrieux
...La mijlocul barajelor de la Eau d'Heure, între Beaumont și Philippeville, această berărie artizanală este situată într-o fostă clădire feroviară. Fosta grajd transformata în berărie și bar-restaurant. Producție de bere tradițională și organică certificată CERTISYS. Toate berile noastre sunt de fermentație înaltă: La Joseph, La Sara, La Noël de Silenrieux, Le Pavé de l'Ours, La Bière d'Autruche, La Cuvée des Lacs de l'Eau d'Heure, La Kriek de Silenrieux.
Franța, Mauzé Sur Le Mignon
... solicitare de: cisterne de stocare din inox pentru alimente, cisterne din inox pentru preparare, cisterne din inox pentru produse farmaceutice, cisterne din inox pentru brânză, cisterne din inox pentru vin, cisterne din inox pentru fermentație, cisterne din inox pentru lapte, stații de curățare în loc, agitatoare pentru cisterne din inox, cuptoare mixere din inox, malaxoare pentru cremă cosmetică...
De Dolle Brouwers producează într-o manieră artizanală și la scară mică câteva beri remarcabile: Oerbier, Arabier, Boskeun, Dulle Teve, Stille Nacht și Stout. Toate berile de la Dolle Brouwers sunt nefiltrate, nepasteurizate și cu fermentație secundară în sticlă. Fabrica de bere din Esen poate fi vizitată cu programare pentru grupuri de minimum 30 de persoane (inclusiv în timpul săptămânii, dar nu marțea și miercurea).
Belgia, Warsage
Este în inima Euregio, în micuțul sat Warsage, unde sunt produse berile noastre artizanale. În stilul tradițional: la cuptor pe flacără vie! Produse din beri de fermentație înaltă, care provin din lunga tradiție de fabricare a berii belgiene. Sunt naturale, nefiltrate, nepasteurizate și refermentate în sticle. Berile noastre: Bere de Warsage Triple, Bere de Warsage Brune, Bere de Warsage Blonde.
... încheia cu câteva Beri Artesanale, Bere de Casă, Bere cu fermentație dublă, Bere nefiltată, Bere fără gaz adăugat, Beri Artesanale spaniole. Sau câteva Orujos sau un Rom de casă, cum ar fi crema de orujo, orujo de ierburi, lichior de ierburi, orujo cu miere, lichior cu miere, rom cu miere.
Belgia, Irchonwelz
La Brasserie des Géants îmbină tradiția și tehnologiile pentru a produce beri de fermentație înaltă, bogate în arome și respectând cele mai stricte norme de calitate și igienă alimentară. Beri: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Berile noastre sunt fabricate exclusiv din materii prime de calitate (malț, hamei, apă pură și drojdie). Ele sunt complet naturale și nu conțin aditivi. Refermentarea în sticlă sau în butoi le conferă un efervescent 100% natural.
Spania, Villadangos Del Páramo
Fabrica de bere superb craft beer, situată în provincia León. Cu mai multe premii internaționale, printre cele mai notabile se numără medalia de bronz pentru IPA-ul nostru la Brussels Beer Challenge 2014. Și cele 2 stele de AUR pentru RED ALE-ul nostru la iTQi 2015. Băuturi de înaltă fermentație de calitate superioară. Cu capacitate de producție atât pentru piața națională, cât și pentru cea...
Belgia, Kortrijk-Marke
Goedendag face parte din categoria berilor blonde puternice. Este o bere de înaltă fermentație, cu fermentație secundară în sticlă. Berea blondă deschisă formează o spumă frumoasă și consistentă în timpul turnării. În aromă se percepe o notă fructată care amintește de bananele coapte, împreună cu o amărăciune florală a hameiului. În gust, fructuozitatea și amărăciunea sunt de asemenea prezente. Acestea sunt susținute frumos de o amărăciune moale și nobilă. Procentul de alcool de 8% subliniază și mai mult caracterul puternic al Goedendag.
Douăsprezece beri diferite, printre care Bockor, Blauw, Kriek Max, Omer Traditional Blond și Brasserie LeFort. OMER. Traditional Blond este o bere delicioasă de fermentație înaltă, cu refermentare în sticlă, preparată conform unei rețete tradiționale. OMER. are un parfum fin, fructat și o amăreală subtilă.
Luxemburg, Machtum
Domeniul produce toate soiurile de struguri renumite din podgoria luxemburgheză: Elbling, Rivaner, Auxerrois, Pinot Blanc, Pinot Gris, Riesling, Gewürztraminer, Chardonnay, St Laurent și Pinot Noir. Crémantul din Luxemburg este elaborat conform metodei tradiționale, cu o fermentație în sticlă și un timp de maturare pe drojdie de minimum un an. Vinurile noastre se remarcă prin bogăția aromatică și...
Italia, Amaro
... gestionarea căldurii și a frigului, pentru a controla cu maximă precizie și ușurință temperatura musturilor în fermentație și a vinurilor. Înaltă inginerie și inovația GORTANI găsesc o aplicare exemplară în rezervoarele de transport. O caracteristică distinctivă este prezența unei șei de suport unice, capabilă să permită distribuția greutăților în timpul transportului. Gortani Srl este capabilă să satisfacă orice cerință a clienților săi, de la un mic rezervor până la crame de sute de mii de litri.
Spania, Almendralejo
www.covini.es COVINI este o companie comercială activă din 2001, specializată în vinuri la vrac, precum și într-o gamă largă de sucuri de fructe pentru industria băuturilor. Putem oferi vinuri (fermentație tradițională sau controlată), vinuri albe, vinuri pentru spumante, roze, roșii, roșii de culoare intensă, varietăți și diferite vinuri D.O. De asemenea, putem oferi suc de struguri, concentrat...
Belgia, Ruddervoorde
...De Leite păstrează caracterul său artizanal și alege cu hotărâre calitatea. 'Vrem să ne bucurăm în continuare de procesul de fabricare a berii. Toate berile noastre sunt de fermentație înaltă, cu fermentație secundară în sticlă. Fiecare bere este dotată cu o etichetă artistică, concepută de artiști. Berile noastre: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
... grijă în cultivare și printr-o tehnologie bine înțeleasă și aplicată. Unul dintre secretele Vinurilor Verzi constă în selecția soiurilor, acesta fiind soiul care conferă vinului una dintre cele mai marcante caracteristici ale sale. Quinta de Curvos dispune de o cramă proprie, situată în interiorul fermei, dotată cu tehnologie de vârf, precum și cu un echipament de răcire care permite desfășurarea procesului enologic prin macerare la rece, cu fermentație la o temperatură constantă și controlată, ceea ce permite un control enologic riguros.
Belgia, Olen
Grupul Op de Beeck este partenerul dumneavoastră de încredere pentru soluții ecologice. Grupul este împărțit în diferite întreprinderi: - Soluții de biogaz (prelucrarea fluxurilor de deșeuri organice în biogaz), - Agrophil bvba - Furaje (prelucrarea fluxurilor de deșeuri organice în furaje pentru animale), - Op de Beeck nv (fermentație anaerobă pentru biogaz și granule de gunoi uscat), - Op de Beeck Geert bvba (comerț cu produse de îmbunătățire a solului), - Orgacom bvba (firmă de transport a Grupului Op de Beeck) - Henrard SA (firmă de transport a Grupului Op de Beeck).
Fabrica Chimică Budenheim KG este specialistul internațional în fosfați de înaltă calitate și puritate ridicată, precum și în chimie specială pentru aplicații în toate domeniile de activitate și industriile. Fosfații își găsesc aplicabilitatea în numeroase industrii, cum ar fi: •Construcții •Vopsea și acoperire •Fermentație •Refractar •Protecție împotriva flăcărilor •Sticlă și sticlă ceramică •Plastic •Baterii cu litiu-ion •Tehnologia medicală •Metal •Alimente •Hârtie și compozite din lemn •Farmaceutice și cosmetice •Produse de curățare •Textile și piele •Apă...
Belgia, Sibret
La Trouffette, bere din Țara Bastogne, se prezintă în variantele Blondă, Brună și Roșie și, în funcție de sezon, Belle d’Été și Givrée. BPA Bastogne Pale Ale, o IPA blondă ușoară cu spelt, este cea mai recentă creație a berăriei. Toate aceste beri de fermentație înaltă sunt nefiltrate și refermentate în sticle.
... joasă (8°C). Așa a luat naștere SLAG PILS. În timpul anilor de război 1940-1945, s-a revenit la berea cu fermentație înaltă (24°C). Era nevoie de mai puțină energie pentru răcire. A durat până în 1958 pentru a produce din nou berile SLAG PILS, HELLES și TAFELHELL cu fermentație joasă. Începând din 1979, cei trei veri au început să producă WITKAP·PATER la cererea fabricii de bere "De Drie Linden" din Brasschaat. În 1981, WITKAP·PATER a fost preluată oficial.
Italia, Villafranca Di Verona
Pizzeria Civico2 este de ani buni un punct de referință în zonă în ceea ce privește prepararea pizzei tradiționale și speciale. Mențul foarte variat include și pizza integrală și cu fermentație îndelungată, ambele fiind foarte ușoare și digerabile, însoțite de o selecție de beri artizanale italiene din zonă și germane. Pizzeria Civico2 se caracterizează printr-o bucătărie simplă, dar de calitate...
Austria, Hof Bei Salzburg
Băuturi organice din ingrediente 100% naturale, fără îndulcitori artificiali, fără ingrediente artificiale. Băuturi fermentate, fermentație lactică. Băutură organică pentru copii. Familia de produse IXSO.
La Petite Lupe Bistro. Restaurant în Valencia. Bucătărie din întreaga lume și autodidactă. Toate pâinile noastre sunt din fermentație tripla și sunt coapte în locația noastră. Produsele de patiserie sunt artizanale și de stil francez, iar prânzurile noastre gourmet sunt preparate cu produse proaspete, pe loc. Mic dejunuri Francesc: Cafea cu lapte, croissant franțuzesc și suc de portocale...
Spania, Sevilla
... susținute de biotehnologia alimentară bazată pe Microflora Lactică, în procese de fermentație dirijată de Lactobacillus acidophilus GS, o tulpină probiotica de ultimă generație, vie (nu liofilizată), foarte activă, cu toate caracteristicile sale vitale fixate și stabilizate în mediu.
Spania, Valencia
Tip de bere: PALE ALE AMBAR (fermentație înaltă), cu adăugare de portocală din Valencia. Cu un bun echilibru între malț și hamei, adăugând portocală pentru a-i oferi o notă specială și distinctivă din țara noastră, și din restul berilor de pe piață. Bere fără pasteurizare sau filtrare și fermentație în a doua sticlă. Alcool: 5% VolAspect: Culoare ambar, intensă și cu spumă. Palat: Gust de cereale...
Germania, Bernried Am Starnberger See
...EndoGrade, Servicii: Fermentație, Sinteză genetică, Eliminarea endotoxinelor, Detectarea endotoxinelor, Expresia proteinelor, Purificarea proteinelor, Polizarea proteinelor, Testul LAL. Focalizarea Hyglos GmbH este pe producția și comercializarea produselor și serviciilor dezvoltate în ultimii ani pe baza tehnologiei proteinelor bacteriofagice. Mai multe proiecte au atins standardul de producție și, pe...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play