Spania, Móstoles
... a plantelor de proces la nivel industrial, precum și a laboratoarelor de cercetare și dezvoltare. Datorită recunoașterii sale pe piața spaniolă și capacității instalațiilor sale, în prezent putem oferi consultanță în îmbunătățirea și scalarea proceselor biotehnologice existente, precum și serviciul de fermentație microbiană și procese de culturi în instalațiile noastre.
Franța, La Crèche
...practică și rentabilitate, contribuind în același timp la calitatea produselor finite. Răspundem problemelor legate de frig cu produse care permit o congelare rapidă, o fermentație controlată, un stocaj de frig pozitiv sau negativ, o răcire rapidă sau o congelare rapidă. Pentru fiecare nevoie, pentru fiecare situație, PANEM concepe, testează și implementează soluții „personalizate”. Dispunem de un serviciu de tâmplărie intern. Fabricăm linii de vânzare în toate domeniile tehnice și care răspund necesităților de frig ventilat ale profesioniștilor din domeniul panificației și patiseriei.
Franța, La Fouillade
... este o experiență care nu lasă pe nimeni indiferent. Berea noastră "BEL’ AVEY" este rodul angajamentului nostru față de meșteșugul autentic al berii, produsă local și certificată biologic. Fiecare etapă a procesului nostru de fabricație în fermentație înaltă este atent monitorizată, iar berile noastre sunt păstrate fără filtrare și pasteurizare pentru a oferi o experiență gustativă cu adevărat...
Compania diff speed engineering GmbH a fost fondată în 2016. Experiența îndelungată și cunoștințele cuprinzătoare în domeniul soluțiilor de separare caracterizează firma. Tehnologia noastră de site fine și centrifuge își găsește aplicarea atât în construcția de tuneluri, cât și în separarea suspensiilor organice, cum ar fi separarea diferitelor dejecții sau nămoluri de fermentație. Servicii la...
Portugalia, Palaçoulo
...mica afacere prosperă, dând naștere unei companii noi și moderne. J.M. GONÇALVES furnizează astăzi toate tipurile de butoaie, OAK alternative, bazine și tonele pentru fermentație de mare capacitate. Compania noastră exportă în țări precum SUA, Australia, Noua Zeelandă sau China.
Regatul Unit, Manchester
MEDIFEEL® este un produs 100% natural formulat din sodiu hialuronat (un săruri solubile în apă care derivă din acid hialuronic, ce se găsește în mod natural în organism) dezvoltat printr-un proces de fermentație bacteriană utilizând Streptococcus Equistrians, care nu este modificat genetic. MEDIFEEL® are o greutate moleculară mare, fără proteine animale. MEDIFEEL® este 100% liber de BDDE și PEG...
Spania, Tomelloso
... trec printr-un proces de fermentație controlat, rezultând un oțet cu caracteristici unice, ideal pentru utilizare culinară, precum și pentru aplicații industriale și farmaceutice. Ne specializăm în oțet de mere, oțet de vin și oțet balsamic, precum și în derivate inovatoare adaptate nevoilor clienților noștri din sectoarele alimentare, cosmetice și agricole. La BioVinegar, ne angajăm să inovăm și...
Alte produse
Oțet
Oțet
Italia, Onigo Di Pederobba
Băuturile 32 Via dei Birrai sunt nefiltrate și nepasteurizate, astfel încât să garanteze un aromă care evoluează în timp, datorită amestecului de drojdii atent dozate și selectate și a materiilor prime prețioase. Berile urmează un proces de fermentație în sticlă care oferă intensitate și varietate de arome. 32 Via dei Birrai s-a născut în iunie 2006 în provincia Treviso (Italia), datorită...
Italia, Rocca Grimalda
GRIMALDA RISTORANTE PIZZERIA se află în Rocca Grimalda, direct pe drumul provincial 185 care leagă Ovada de Predosa, în localitatea Schierano. La Grimalda Pizzeria și Pinseria nu am dorit compromisuri. Aluatul nostru are o fermentație corectă și maturizează timp de cel puțin 24 de ore. Avem disponibilitate de aluaturi din Kamut, integrale, din 5 cereale, din canabis sativa, din orez roșu, din...
Belgia, Bruxelles
Forte de cele 20 de ani de experiență, compania belgiană Galactic este recunoscută la nivel mondial pentru producția sa de acid lactic și alte produse de fermentație. Activă la începuturi în principal în conservarea alimentelor destinate consumului uman, compania s-a diversificat pentru a pătrunde pe piețele alimentației animale, îngrijirii sănătății și persoanelor, industriei, precum și...
Franța, Auriolles
Suntem un producător, în sud-vestul Franței, de beri artizanale de fermentație înaltă, pe bază de cereale malțificate și hamei. Filtrate, acestea au un aspect strălucitor, cu o spumă ușor persistentă. Fiecare are o tipicitate diferită, fie pentru note florale, de fructe galbene, de caramel, de cacao și de cereale malțificate. În gură, o efervescență blândă și un caracter sec, fără zaharuri...
Franța, Villeurbanne
... bioproceselor în bioractoare autoclavabile sau de uz unic, în fermentație (bacterii, drojdii) sau cultură de celule - Optimizarea bioproceselor pe parametrii în upstream sau downstream - Creșterea la scară a bioproceselor: determinarea parametrilor, studiu de fezabilitate. Echipa noastră vă poate consilia și interveni pe site-urile dumneavoastră. Platforma noastră poate găzdui colaboratorii...
Spania, Barcelona
Situată în Barcelona, la Cavalló Graula suntem furnizori de cava brut nature special, rosé și rezervă. Continuăm o tradiție centenară de producție de cava în regiunea Penedés. Printr-un proces meticulos de elaborare artizanală și cea mai atentă selecție de struguri autohtoni, trecem la procesul de fermentație, care rezultă într-un vin proaspăt, aromatic și elegant. Aspirăm să ne distingem prin furnizarea pe piață a celei mai bune calități a unui produs care continuă tradiția tehnicilor sale artizanale de fabricație.
Germania, Braunschweig Schapen
... reabilitare în caz de daune cauzate de umiditate. Suntem competenți în domeniul instalațiilor de biogaz, silozurilor de furaje, spălătoarelor de aer, mese de furaje, fermentație uscată, gestionarea deșeurilor, depozite de îngrășăminte, dejecții și silozuri, hale de recepție, grajduri, căi de acces. Colaborăm strâns cu producătorii materialelor utilizate și realizăm acoperiri cu rășină epoxidică și poliuretan. Desigur, suntem calificați cu dovada SIVV.
Spania, La Mata. Toledo
... paste artizanale); făina „Candeal” (optimă pentru aluaturi mai dure, dar ușor de lucrat, pâine Candeal, churros și aluaturi prăjite); făina „Media Fuerza” (pentru aluaturi care necesită o bună consistență și retenție a gazelor, ideală pentru baguette în procese mecanizate); făina „Especial” (foarte bună pentru fermentație controlată, baguette artizanale, foietaje și pâine rustică); făina „Gran Fuerza” (ideală pentru pâine de tip sandwich, roscón de reyes, ensaimadas și produse de patiserie de cea mai bună calitate). De asemenea, producem făină integrală de grâu și făină de secară.
Braseria de la Abația Val-Dieu este un producător independent belgian de beri speciale de înaltă fermentație. Berile Val-Dieu sunt singurele beri de abație care sunt încă fabricate și îmbuteliate într-o abație. Beri de abație Val-Dieu: Val-Dieu Blond 6 %, Val-Dieu Brun 8 %, Val-Dieu Triplu 9 %, Val-Dieu Grand Cru 10.5 %, Val-Dieu Crăciun 7 %, Rader Blond 6.5 %, Rader Amber 10.5 %. Bere belgiană de abație recunoscută.
Franța, Lille
... tradiționale din materii prime agricole (sfeclă, cereale) prin fermentație, distilare și rectificare. Aceste alcooluri neutre nu prezintă trăsături distinctive, sunt clare și inodore și sunt destinate sectoarelor de băuturi spirtoase, parfumuri și farmacie.
Regatul Unit, Silsoe
BROADLEY JAMES LTD este sediul european pentru BROADLEY JAMES CORPORATION, Irvine, California, producător de senzori industriali de pH, redox, polarografici și optici pentru oxigen dizolvat, bioreactoare și sisteme de automatizare pentru industriile bioproceselor în aplicații de upstream, fermentație și cultură celulară. De asemenea, oferim o gamă extinsă de senzori pentru aplicații industriale...
Germania, Halstenbek
... Management de proiect & Consultanță, Managementul producției & Lanțului de aprovizionare, Dezvoltare de afaceri & Vânzări tehnice, Cercetare & Dezvoltare TEHNOLOGII DE PLATFORMA/ CAPACITĂȚI DE FABRICARE: (Fermentație) (Celule vegetale), Extracție și purificare (Adsorbție/Desorbție, Cristalizare,..), Chimie verde, cGMP, ISO9001...
Spania, Menbrilla (ciudad Real)
... calitate. În cadrul instalațiilor sale, putem găsi și zone amenajate pentru controlul și analiza vinurilor sale, realizând în interiorul acestora tehnici inovatoare pentru elaborarea strugurilor, soluții analitice specializate FOSS, măsurând consistența strugurilor și maturarea în momentul recoltei, trecând prin procesul de fermentație și specificațiile cheie înainte de îmbuteliere.
Franța, Mulhouse
Oțetul Melfor, creat în 1922, este un condiment elaborat din oțet de alcool, miere și infuzie de plante. Astfel, oțetul, care are o culoare chihlimbarie, provine din alcool de sfeclă diluat, care este modificat printr-o fermentație acetică, filtrat și diluat din nou cu apă. Acesta va evidenția preparatele cu delicatețe. Oțetul Melfor l’Original este disponibil în sticle de 50 și 100cl. Gama se extinde în alte versiuni, inclusiv Melfor Côté Epices, Melfor Côté Sud, Melfor Spécial conserves și Melfor Côté balsamic.
Suntem cel mai mare producător de bere artizanală din Spania, cu o prezență în peste 16 țări. Fabricăm beri artizanale de înaltă calitate, folosind un sistem natural de fermentație dublă, utilizând întotdeauna cele mai bune ingrediente, malțuri belgiene și germane și hamei americani și cehi, NICIODATĂ extracte. Produsele noastre principale sunt La Socarrada și Er Boquerón. La Socarrada a fost...
Germania, Düsseldorf
...Portofoliul nostru include: • Screening-ul panoului de enzime • Inginerie inteligentă a enzimelor • Dezvoltarea proceselor • Prepararea enzimelor prin fermentație • Producția biocatalitică Ne propunem să contribuim la un mediu mai verde și mai sigur, sprijinind clienții noștri în aplicarea enzimelor în procesele lor de producție.
... prin fermentație, acesta trece printr-un proces de învechire în butoi și ulterior în sticlă, timpul de păstrare în butoi fiind de 12 luni. Vinuri cu un profil marcat, pionier și avangardist, unde stabilim o epocă și un model de urmat, rupând tiparele cu eleganță. Vizitați Bodegas Marín Acosta...
Belgia, Templeuve
Braseria de Cazeau este o fermă braserie artizanală. TOURNAY este o bere artizanală fabricată în cea mai pură tradiție a berilor belgiene de fermentație înaltă. TOURNAY este singura bere fabricată în entitatea Tournai. Refermentată în sticlă, nefiltrată și nepasteurizată, TOURNAY este o bere naturală fără aditivi de condimente.
Regatul Unit, Heywood
Lab M se bucură de mult timp de o reputație internațională pentru mediile de cultură deshidratate, în special pentru cultura și izolarea anaerobelor. Lab M furnizează, de asemenea, peptonă în vrac, extracte și alte materii prime pentru industriile farmaceutice și de fermentație la scară mare, în conformitate cu certificarea EDQM actuală. Produsele personalizate și amestecurile personalizate sunt, de asemenea, o specialitate. Lab M este certificat conform ISO 9001:2000 și ISO 13485; produsele pentru piața clinică sunt furnizate în conformitate cu directiva europeană IVD și poartă marca CE.
Italia, Porchia Di Montalto Delle Marche
... fermentație. Competența și tehnologia sunt puse în aplicare pentru a păstra și a valorifica autenticitatea strugurilor din Marche, prețioși prin natura lor. Vinurile Poderi dei Colli sunt expresii sincere ale unui teritoriu dedicat viticulturii și din ce în ce mai apreciate pe piețele internaționale. Iată, așadar, actualitatea marilor vinuri din Marche: Offida Pecorino DOCG și Offida Passerina...
Belgia, Lierneux
... de fermentație înaltă și refermentată în sticlă, este fabricată în cea mai pură tradiție din două tipuri de malțuri clare, foarte ușor prăjite. Lienne Brune: Catifelată la palat și călduroasă ca un foc de lemne bun după o plimbare prin pădure.
Franța, Paris
... pentru producția de furaje lichide, furaje "all mash", furaje minerale și blocuri de lins. Melasa este încorporată în toate formulele de nutriție animală și este consumată de toate speciile. - Concentrate proteice lichide provenite din industriile de fermentație. Concentratul proteic lichid este destinat hrănirii tuturor rumegătoarelor. Industria hranei pentru animale apreciază concentratele...
MAVAM este un cocktail aromatizat din produse vitivinicole, elaborat pe bază de vin, cu fermentație controlată. Este un vin spumant cu un conținut scăzut de alcool (doar 5,50%). Soiuri: Macabeo și Moscatel. La nivel olfactiv, are arome intense de fructe tropicale proaspete și note citrice (glaciar) și de piersici (vulcano). Se prezintă în trei referințe și culori diferite, unite printr-un efect metalic de bule fine. O mare prospețime, un fundal structurat, efervescență delicată care conferă un caracter diferit, dulce, vesel și fructat la nivel gustativ.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play