Italia, Dorgali
...Obținut din prelucrarea în puritate a strugurilor Cannonau. După o fermentație pe pielițe pentru o perioadă care variază între 15 și 20 de zile, partida se maturizează în principal în tancuri de oțel timp de cel puțin 10 luni, în timp ce o mică parte este învechită în tonneaux de stejar francez pentru o perioadă mai mică de un an. După îmbuteliere urmează 2 sau 3 luni de affinare. De culoare...
Spania, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...Metoda tradițională de elaborare din regiunea noastră. Ciorchinii întregi sunt introduși într-un rezervor pentru a urma o fermentație naturală într-o atmosferă de dioxid de carbon. Rezultatul sunt vinuri cu o putere aromatică fructată și culori violacee.
Belgia, Gosselies
... utilizați în procesele de fermentație pentru a evita ca celulele fără plasmide să supraviețuiască în cultură. Cu toate acestea, antibioticele sunt compuși costisitori și acestea (sau produsele lor de degradare) pot contamina biomasa sau produsul de producție.
Germania, Hamburg
... asemenea, inhibă degradarea proteinelor musculare și susține procesele de vindecare. Așadar, poți adăuga L-Leucina 100% pură ca supliment alimentar în shake-urile tale sau în BCAA-uri pentru a obține energia necesară în timpul antrenamentului. Proprietăți ale produsului: Fără gluten, Fără lactoză, Vegan Etichetarea alimentelor: E 641 Producție: Fermentație din porumb...
Franța, Saint-Denis
...Fabricată dintr-o făină de tradiție franceză, această gamă oferă produse de calitate superioară cu o conservare mai bună. O fermentație lentă, la temperaturi scăzute, oferă tot timpul necesar dezvoltării aromelor și generează o miez gras și alveolat, înconjurat de o crustă subțire și crocantă, datorată coacerii pe piatră.
Italia, Marciano Della Chiana
...Alò este un vin prețios obținut din struguri Aleatico uscați la soare în vie. După o fermentație naturală, vinul este lăsat la maturat în butoaie mici de lemn. Producția acestui pasit de recoltă târzie este limitată la 500 de sticle pe an. Vin bogat cu un profil aromatic foarte amplu, de la fructat de prun uscat la floral de trandafir, până la condimentat de scorțișoară, se prezintă cu o culoare...
Spania, A Coruña
...Cu Pâinea Da Cunha, se caută un punct de echilibru perfect, pentru a obține o pâine cu o crustă de grosime medie, cu miez pufos și consistent, și alveole neregulate. În procesul de elaborare putem evidenția fermentații lungi în bloc, cu maia, în ladă. Aceste procese de fermentație lente sunt esențiale pentru ca pâinea să manifeste virtuțile unei materii prime unice (Grâu autohton galician).
Franța, Brue Auriac
...NomBASTIDE DE FAVE – HERITAGE DE SAINT VICTOR CouleurRosé AppellationAOP Coteaux Varois en Provence Cépages Syrah 50%, Vermentino 40%, Cinsault 10% TAV13% vol. Vinificare: Macerație pre-fermentativă la rece, Fermentație la 16-18°C Note de degustareNasul cuvée-ului Héritage de Saint Victor evocă mai întâi citricele, kumquat și pomelo, apoi evoluează spre note de piersici de vie și fructe exotice...
Franța, Vic-Sur-Aisne
...Cabluri de încălzire pentru încălzirea blândă a mustului și vinurilor, pentru o fermentație malolactică controlată.
Italia, Orio Litta
...Syaloset 2000 este o soluție sterilă, non-pirogenică și viscoelastică, fabricată din săruri de sodiu de acid hialuronic foarte purificate, obținute prin fermentație bacteriană, dintr-o fracție de mare greutate moleculară. În patologiile traumatice și degenerative ale articulațiilor, calitatea acidului hialuronic scade, iar fluidul sinovial își pierde vâscozitatea, provocând o funcție afectată și...
Germania, Weißandt-Gölzau
...Foliile noastre pentru pereții laterali oferă protecție împotriva acizilor agresivi de fermentație pentru pereții silozurilor bunker și etanșează silozurile ermetic - pentru o calitate optimă a silozului.
Spania, Almansa
...Fructe mature, proces de fermentație ușoară, macerat în apă din care se îndepărtează coaja și apare granulația albă, se realizează procesul de uscare artizanală și mecanică cu temperaturi cuprinse între 78-80°C, pornind de la o umiditate de 8%.
Franța, Les Riceys
Champagne Morize Père & Fils este o exploatare viticolă datând din 1830, cu peste trei generații de recoltant-manipulanți. Domeniul este situat într-un sat deosebit, Les Riceys, un terroir excepțional al Côte des Bar, cel mai mare din Champagne, situat în sudul departamentului Aube, cunoscut pentru cele trei denumiri: CHAMPAGNE / ROSÉ DES RICEYS / COTEAUX CHAMPENOIS Elaborăm Champagne-urile noas...
Polonia, Bojanowo
...Produs care inhibă procesul de fermentație butirică și încălzirea silozurilor - în special în silozurile produse în mâneci de plastic.
Spania, Sant Cugat Del Vallès
...Detalii rapide Tip: Boabe de cafea verzi Varietate: Altul Tip de procesare: uscare la soare Maturitate: fermentație foarte bună Grad: 1 și 2 Certificare: SGS, Consiliul Național de Cacao și Cafea (NCCB) Greutate (kg): 71 Loc de origine: Spania Marcă: cacao și cafea convenționale...
Franța, Nice
... tone pe hectar este menținut cu grijă pentru a asigura calitatea supremă a fructului. Cu o producție totală de 15.000 de sticle de 0,75 litri, acest vin roșu sec din anul 2015 are un conținut de alcool de 12,5%. Procesul său de vinificare demonstrează un angajament față de calitate și autenticitate. Strugurii, recoltați manual și selectați cu atenție, au suferit o fermentație în butoaie deschise de 225 de litri, cu o macerație de 20 de zile, urmată de o maturare în cuve de inox timp de 10 luni.
Germania, Hamburg
...) a soluțiilor apoase în procesele industriale din petrochimie, rafinarea petrolului, metalurgie, mecanică, centrale electrice, fabricarea hârtiei, farmaceutică, tipărire și vopsire, alimentație, fermentație, protecția mediului și alte industrii. ● Preamplificator cu rezistență ridicată și imunitate mare la interferențe; ● Monitor de pH (ORP) și distanța de transmisie a electrodului de până la 100 m (preamplificator opțional); ● Ieșire curent izolată 4~20mA s485 comunicare;...
Italia, Cadorago
...Produse de fermentație lactică, liofilizate sau congelate, pentru orice nevoie, cu inoculare directă și indirectă. Culturi de fermenti lactici starter pentru iaurt, brânzeturi (dure, semi-dure și moi), lapte fermentat, smântână, unt și orice aplicație în sectorul lactatelor. - Lyofast constă în culturi de fermenti lactici liofilizate, studiate special pentru inocularea directă în timpul...
Bulgaria, Plovdiv
...E NUMĂR FĂINĂ ÎMBUNĂTĂȚITOARE PENTRU PÂINE Îmbunătățitorul de pâine E Free este un aditiv modern multifuncțional pentru pâine. Acest îmbunătățitor de pâine este garantat că este liber de toate substanțele care sunt sistematizate cu sistemul european de marcaje E number. Îmbunătățitorul de pâine E Free poate fi utilizat pentru procesul de fermentație direct, întârziat sau întrerupt. Oferirea...
Turcia, Konya
...Pure Organik este un produs obținut din surse complet organice și vegetale. Datorită sistemului de fermentație utilizat în producție, acesta este un excelent agent de înrădăcinare și de reducere a stresului. Conține enzime îmbogățite cu hormoni naturali care stimulează hormonii de creștere, cum ar fi auxina și citokinina, precum și acid fulvic, aminoacizi și vitamine. Pure Organik are o...
Germania, Wuppertal
...Poartă absolut etanșă pentru diverse medii, cum ar fi apă, reziduuri de fermentație, instalații de biogaz, apă de presare.
...Intensiv, fructat, cu aciditate scăzută, vin alb din Piwi Cabernet blanc Descriere: Intensiv, fructat, cu aciditate scăzută · nouă soi de struguri alb din familia Cabernet. Premiat cu aur la Premiul Internațional PIWI pentru vinuri 2021. Recomandare culinară: Creveți uriași la cuptor cu ulei de măsline, vârful de vită cu pătrunjel proaspăt și sos verde. Pastrama afumată sau păstrăv la tigaie. Quiche cu legume. Vinificare: 24 de ore de macerare, presat cu grijă, fermentat spontan în butoi de stejar, maturat 12 luni pe drojdie, fermentație malolactică, îmbuteliat cu doar o filtrare.
Franța, Le Puy Ste Reparade
... potențialul marelui nostru terroir. VINURILE NOASTRE: Vinificăm în mod tradițional, cu maturare pe drojdii fine, fermentație lungă la rece, gestionarea oxigenării și a temperaturilor, aporturi limitate de sulfite și de inputuri. Aici, cuvântul de ordine este: strugurele mai întâi! CAVITATEA: Simbol al locului, turnul nostru de vinificare pe 4 etaje este un concept unic în Franța. Inovatoare, permite o vinificare prin gravitate într-un spirit de calitate: "Aici, coborâm în mod circular, cu blândețe". Obiectivul nostru: a oferi vinuri de plăcere și de împărtășire...
Belgia, Ghent
Fermedics este un pionier în dezvoltarea ingredientelor botanice fermentate de înaltă calitate. Fermedics se concentrează pe ingrediente botanice de înaltă calitate care au fost supuse unei fermentații direcționate. Procesul nostru de fermentație direcționată imită funcționarea unui microbiom sănătos prin metabolizarea compușilor activi din plante, ceea ce duce la o creștere drastică a...
... ceapă. Toate produsele noastre sunt vegane și se caracterizează printr-un gust tipic și inconfundabil, dat de procesul special de fabricație și de clima particulară a colinelor Euganei. După o fermentație naturală de 12 ore, aluatul este lucrat cu maia și ingrediente naturale selectate, iar după timpul corespunzător de odihnă al aluatului, deliciile sunt lucrate manual de către maeștrii noștri brutari, una câte una.
Pâria Sultao este deschisă din 1977, iar activitatea sa se concentrează pe producția de patiserie și pâine proaspătă în fiecare zi pentru clienții obișnuiți, precum și pe furnizarea de revânzare prin Porto. Este foarte căutată pentru pâinea sa de fabricație artizanală, cu fermentație lentă, ceea ce promovează bunăstarea clienților săi. Bijou și pâinea de apă sunt exlibrile casei, cu rețeta sa de aproape o jumătate de secol. Sultao, brutăria ta de alegere.
Belgia, Brunehaut
... cunoscători ca fiind „grands crus”. Alianța dintre Tradiție și Modernitate! Acestea sunt cuvintele de ordine ale companiei, un adevărat crez pentru responsabilii berăriei de Brunehaut. Tradiție, deoarece berăria artizanală își păstrează modul de fabricație complet natural al berilor cu fermentație înaltă, refermentate în sticle și butoaie. Rezultatul: un sortiment de aproximativ zece beri...
Turcia, Kepez
... industria agricolă și horticultură la nivel mondial. Facilitățile noastre de cercetare includ un laborator de microbiologie și o unitate de fermentație la scară mică pentru producția de microbi benefici prin fermentație lichidă și solidă. În prezent, ne comercializăm produsele în peste 20 de țări din întreaga lume. Ne propunem să minimizăm utilizarea produselor naturale și chimice. Produsele noastre sunt fără reziduuri și sănătoase pentru oameni. Conturăm agricultura viitorului cu produsele potrivite.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play