...MAȘINĂ DE ÎMPACHETARE ÎN VID DZ 410 T - VERTICAL
Mașină de împachetare în vid pentru ambalarea în pungi verticale care conțin cafea, orez, ceai, produse pulbere, produse lichide etc. Mașina este construită din oțel inoxidabil (AISI 304) și echipată cu un senzor volumetric electronic cu 3 programe pe panoul digital. Dimensiunea compactă a camerei și pompa de vid cu o capacitate de 20 m3/h asigură...
...Colectează făinade la toate ieșirile sitei și o livrează în recipientul defăină prin intermediul sistemului pneumatic.
Intrările defăină sunt realizate cu valve separate de intrare a făinii. Valvele coboară făina care intră în partea spiralată. De aici, este direcționată către secțiunea de ieșire printr-o spirală.
Deoarece făina este acoperită cu păr pe spirală, formarea de praf este...
... conceput pentru o expunere optimă a produselor cerealiere. Dispune de rafturi ample care pot găzdui diferite tipuri de produse, cum ar fi semolă, paste, făină, cereale pentru mic dejun și altele. Raftul este disponibil în versiune colorată sau imprimată. Placajul colorat va conferi interiorului un caracter cald și natural, în timp ce placajul imprimat poate fi un element decorativ atrăgător. Putem...
...La Gourmande este rezultatul unui amestec savant de grâu moale, făină T65 (în majoritate) și grâu dur. Forma sa, asemănătoare cu creasta unui cocoș, este un omagiu adus universului agricol care ne definește. Este ideală pentru a însoți carnea sau legumele tăiate în bucăți mici.
Greutate netă: 400g...
...Cartea de bucate Inspiring Zùsto Creations. Curată de bucătarul Inca’cao, Vincent Bulteel.
El a invitat 17 dintre cei mai buni bucătari din Belgia să împărtășească pasiunea lor inspiratoare.
Inițiativa lui Vincent a apărut deoarece crede că „fără zahăr” nu este luat în serios astăzi.
El a combinat Zùsto, „substituentul” belgian de zahăr, cu colegii / prietenii bucătarilor de patiserie pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra posibilităților produsului.
* Vă rugăm să rețineți că această carte conține rețete cu făină și alte ingrediente non-keto.
...Cu 20 de superalimente organice provenite din fructe de pădure, citrice, struguri, verdeață și ciuperci medicinale, formula noastră oferă o nutriție completă din alimente integrale în cea mai naturală formă.
Ingrediente în fiecare capsulă (toate organice): pulbere de gel de Aloe Vera, pulbere de Kale, pulbere de măr, pulbere de scorțișoară, pulbere de suc de Acai, pulbere de Acerola, pulbere de...
...Acest făinăde semințe dein bio din semințe dein brun este o făină bogată în proteine și fibre, cu bune proprietăți de sursă. Gustul său caracteristic și picant îmbunătățește produsele de patiserie de toate tipurile și oferă smoothie-urilor, shake-urilor sau bolurilor o notă de nucă. La copt, puteți înlocui aproximativ 20% din făinade cereale cu făinăde semințe dein.
Fie că este vorba de...
...Făinade semințe dein este folosită în principal la coacere (de exemplu, prăjituri, biscuiți, torturi, clătite, brioșe, cupcakes, etc.) și, de asemenea, pentru prepararea unor sosuri. Făinade semințe dein este un produs dietetic valoros și are multe proprietăți medicinale. Conține o mulțime de vitamine (B1, B2, B6, B9, etc.) și microelemente (calciu, potasiu, magneziu, zinc, etc.). Tehnologia de măcinare la rece (t < 40°C) permite păstrarea celor mai multe vitamine și minerale.
Greutate: 500 g...
...Făinăde soia - cele mai bune materii prime cu conținut ridicat de proteină/
Oferim spre vânzare făinăde soia. Clienții noștri au întotdeauna încredere în calitatea produsului și în garanția livrării într-un timp scurt. Oferim cel mai bun raport calitate-preț.
Fracția de masă a proteinelor brute (în termenii ADM),%, nu mai puțin de 50.0
Fracția de masă a grăsimilor brute (în termenii ADM...
... minunată la făinade grâu obișnuită, care conține gluten, este un adevărat highlight în lista dumneavoastră de ingrediente.
Făina noastră de semințe dein bio are o culoare bej și un gust caracteristic, de nucă.
Pentru a vă putea oferi făinade semințe dein bio, folosim presarea la rece delicată a semințelor dein bio. Ca rezultat, obținem un ulei de semințe dein bio de înaltă calitate și, după o măcinare fină a restului de tortă presată, obținem făinade semințe dein bio.
...O pastă de tartinat cremoasă cu adevărat bună la gust, cu alune și hrișcă. Crocantă și delicioasă, este unică.
Toată lumea o adoră pe clătite, vafe, brioșe sau chiar în rețete de patiserie.
Face parte din cele mai bine vândute produse la Mademoiselle Breizh.
Greutate netă: 250g
Volum: 250g...
... motiv sunt gătiti cel mai mult dintre toate tipurile.
Ovăzul este în principal o sursă bogată de fibre și proteine, precum și o bogăție de vitamine - conțin vitaminele B, E, PP, precum și magneziu și fosfor, care au un efect benefic asupra corpului nostru. Sunt ingredientul principal al terciului tradițional și sunt, de asemenea, folosiți în prăjituri și deserturi.
...Acest produs este inspirat de tema peștilor. Echipa de design Robiwood, în timp ce creează produse tematice, reunește forma unică a copacului de acacia prin anumite imagini legate de temă. În acest grup de jocuri cu temă de pești, există două scări și un tobogan cu trepte de escaladă.
Grupa de vârstă: 3+ ani
ÎNĂLȚIMEA CRITICĂ A CĂDERII: 0.6 m
CAPACITATE DE JOC: 15-20 copii
Dimensiuni (LxWxH): 2.6 m x 3.6 m x 1.2 m...
... naturale și de încredere. Bețele noastre pentru aprindere sunt uscate în cuptor la un conținut de umiditate de 10-12% pentru a asigura flăcări instantanee care să îți aprindă focul. Sunt fabricate din lemn moale uscat în cuptor, provenit din păduri sustenabile din Lituania.
2,5-2,7 kg Pungi:
Dimensiunea paletului - 1 x 1,15 x 1,15m
Pe un palet - 160 pungi
Încărcătură completă - 52 paleti
5-6...
...Făina din semințe de struguri este o făină 100% naturală, obținută din semințele de struguri după ce uleiul a fost extras printr-un proces de presare la rece. Făina din semințe de struguri este utilizată în principal pentru următoarele aplicații: suplimente alimentare, alimente funcționale și cosmetice.
Caracteristica specială a făinii din semințe de struguri este valoarea sa ridicată de OPC...
... de orez*, făinăde orez.
*Ingrediente provenite din agricultura ecologică. Poate conține urme de alte nuci, lapte și soia.
Valori nutriționale pentru 100 g
Energie: 1764 kJ / 421 kcal
Grăsimi: 17 g (din care acizi grași saturați: 4,9 g)
Carbohidrați: 54 g (din care zaharuri: 16 g)
Fibre alimentare: 7 g
Proteine: 9 g
Sare: 0,05 g
BIO: Da
Format: 325g, 800g, 5kg
100% Vegetal: Da...
... posibilă:
- Cărbune
- Cărbune brun
- Deșeuri de lemn
- Așchii
- Făinăde lemn
- Coji
- Ciocănele
- Deșeuri de hârtie
- Coji de cacao
- Coji de cafea
- Sâmburi de măsline
- Coji de orez
- Coji de semințe de bumbac
- Bagasse
pot fi arse optim în arderile noastre pe bază de biomasă.
Cu accesorii eficiente pentru elemente de control și agregate auxiliare, sunt oferite soluții și pentru situații neobișnuite.
...1 Năut 7 mm în sac de 25 kg. Ideal pentru producția de falafel și hummus.
Năutul nu este doar gustos, ci și bogat în proteine, fibre și nutrienți esențiali care susțin o alimentație sănătoasă. Aceste mici puteri sunt folosite în numeroase creații culinare, fie în preparate sărate precum supe, tocănițe și salate, fie în produse de patiserie delicioase, de exemplu, ca făinăde fasole.
Greutate: 25 kg / sac...
...masele de turnare sau de compresie, rășina de impregnare, metodele de turnare și injecție, precum și tehnologiile Pregpreg. ALWA HT RESIN este disponibil în două variante.
ALWA HT RESIN M100 cu aproximativ 50 mPa s
ALWA HT RESIN M2200 cu aproximativ 2200 mPa s
ALWA HT RESIN se remarcă prin bune proprietăți de izolație electrică. În plus, proprietățile mecanice și electrice sunt aproape...
... magneziu, mangan, zinc, fier și fosfor. Prin urmare, i se atribuie proprietăți antiinflamatorii și este recomandată persoanelor cu boli de inimă și diabet.
APLICAȚII ALE PRODUSULUI PUDRĂ DE NUCĂ BRAZILIANĂ
Pudra de nucă braziliană poate fi utilizată în cofetărie, panificație (înlocuiește 15% din făinade grâu), fabricarea pâinii sau ca agent de îngroșare. De asemenea, poate fi adăugată în băuturi, pentru a prepara creme și piureuri.
MOQ: 20kg...
... uscate. Nucile noastre de caju pot fi, de asemenea, utilizate în industria alimentară ca ingredient de calitate în alte produse, cum ar fi unt, făină, lapte, produse de patiserie, produse de panificație și ciocolată.
Oferim oportunitatea de a integra nucile de caju din Tanzania, care sunt mai mari și mai dulci decât cele asiatice, în oferta dumneavoastră de fructe uscate. Beneficiile nucilor de...
...TERRINE FORESTIERĂ VEGETALĂ. 100g Nu, nu și nu! Vă garantăm că în acest borcan frumos nu există carne, ci doar ingrediente vegetale de calitate și un amestec de ciuperci cu o intensitate delicată. Închideți ochii, sunteți în mijlocul pădurii.
INGREDIENTE: ulei de cocos (35%), apă, proteine de soia, drojdie de bere bio, ciuperci, muștar, ulei de rapiță, sare, agar-agar, făinăde chia bio, tamari bio, piper negru, oțet xeres, condimente, usturoi, pastă de roșii, miso de orz, ceapă.
...Făină din rădăcini de manioc
Făinade manioc este obținută din rădăcinile de manioc. Este un produs natural, fără aditivi și conservanți. Este perfectă pentru o dietă vegană.
Crește în regiuni calde: Africa...
...Astăzi, virtuțile consumului de spelt mic din Haute Provence suscită din ce în ce mai mult interes din partea consumatorilor preocupați de sănătatea lor.
Surnumit „caviarul cerealelor”, speltul mic din Haute Provence se caracterizează prin bogăția și calitatea proteinelor sale (conține cei 8 aminoacizi esențiali pentru organism).
Compoziția sa bogată și echilibrată în minerale și conținutul său...
... coacerea la cuptor și prăjirea în tigaie
Garantează un aspect optim și stabil pe întreaga durată de valabilitate.
Pot fi ajustate individual pentru conținutul de sare
Pot fi aplicate printr-un sistem de pudrare cu făină sau acoperire uscată.
Pâini pentru coacere
pentru pane specialități convenabile.
Sunt disponibile diverse tipuri, inclusiv fără gluten, și pot fi oferite cu sau fără condimente.
...Un biscuit cu usturoi negru, gustos și original, de împărțit în familie sau cu prietenii. O rețetă făcută manual, realizată în parteneriat cu biscuiții artizanal Carrément Bon
INGREDIENTE
Făinăde grâu*, unt proaspăt de Isigny*, pudră de migdale complete*, ouă proaspete*, usturoi negru*(6%), psyllium*, sare de Noirmoutier.
CONSERVARE
A se păstra la temperatura camerei și ferit de lumină.
DLC: 3 luni.
AMBALAJUL
Biscuiții noștri sunt ambalați în pungi din celuloză de lemn complet biosursă de 70g. Punga este compostabilă.
...Amestec din grâu germinat, porumb, spelta, mazăre, lupin, mei, lucernă, trifoi roșu, in și linte. Făinurile din germeni sunt compuse din semințe ale diferitelor familii de plante. Ingredientele lor variate pot fi folosite în avantajul nostru.
Vitalitate, putere și sănătate! Făina din germeni este deosebit de valoroasă și vă oferă putere, vitalitate și sănătate datorită potențialului său ridicat...
... de 6 mm:
Esențe tari precum arțar, stejar, mesteacăn și frasin. Și știm cu toții că coniferele precum pinul, bradul și molidul se întăresc.
Consum european de peleți din lemn:
Cea mai mare parte a consumului, 61,8 %, a fost destinată producerii de căldură. Consumului de peleți pentru încălzire poate fi împărțit în trei piețe: încălzirea locuințelor (69 %), încălzirea comercială (19 %) și...
...Pentru cea mai bună calitate a suprafeței, șlefuirea bună a lemnului este esențială. În acest scop, folosim mașina noastră de șlefuit liniară. Aceasta permite prelucrarea profilurilor complexe cu raze mici.