Spania, Alicante
...OFERTĂ COMERCIALĂ PENTRU BOABE MATURE DE CACAO PENTRU EXPORT (ORIGINE IVORIA) 1. CARACTERISTICI TEHNICE a. Denumirea principală a mărfii: Boabe mature de cacao – origine Ivory Coast b. Clasificarea calității: „Bine fermentat” c. Campania de recoltare: Octombrie – Martie (Sezonul principal de recoltare) & Aprilie – Septembrie (Sezonul intermediar mic) d. Alte specificații tehnice: Conform...
Franța, Paris
...Ce Guarani este un cafea cu un profil rafinat, fermentat natural (fără apă) oferind note de fructe cu coajă și un gust delicios de ciocolată care vă va încânta momentele de cafea. Această cafea de terroir provine din regiunea Mogiana, cea mai faimoasă din statul Sao Paulo, o zonă ideală pentru cultivarea cafelei în agroforesterie, cu terenuri deluroase care ating peste 1100m altitudine. Disponibil în formate de 250gr sau 1kg. Boabe sau măcinat.
Franța, Moncoutant Sur Sèvre
...Usturoi negru/extract de măsline 1- Menținerea nivelului de colesterol 2- Funcția cardiacă CholéCardyl® este o formulare naturală inovatoare care reunește principii active specifice de origine vegetală (extract de usturoi negru fermentat, extract de măsline, extract de struguri și măr, gumă de acacia, extract de acerola), precum și coenzima Q10, aminoacizi și vitamine. Usturoiul negru provine din...
Franța, Bohas-Meyriat-Rignat
...Hong Cha Thailandez este un ceai negru fermentat, așa că aparține categoriei oolong. Este un ceai perfect pentru mic dejun, dar se potrivește și bine cu prăjituri. Referință: RECHONGCHA100...
Belgia, Ghent
...Extractul de usturoi negru fermentat triplu...
Produse corespunzătoare
Extractul de usturoi negru fermentat
Extractul de usturoi negru fermentat
Turcia, Bursa
Fabricăm oțet prin metode tradiționale. Avem varietăți de oțet din mere, struguri, rodii, gutui, păducel, Ginkgo Biloba, oțet cu rășină de santal și cu fructe de pădure. Oțeturile noastre sunt produse printr-un proces de fermentație naturală, astfel încât, după ce oțetul este folosit, poate apărea un strat alb în partea superioară a sticlei; acest strat este denumit "Mama Oțetului" și reprezintă u...
Elveția, Zurich
...LUKE’S este distracție pură cu Hard Seltzer. O platformă de divertisment. Excelează prin gustul său excelent și te invită să te cufunzi în plăcerea băuturii. LUKE'S Hard Seltzer constă în nimic mai mult decât apă cristalină carbonizată, o stropire de arome fructate în patru variații diferite. Aproape cantitatea perfectă de alcool fermentat natural și multă distracție pură cu Seltzer. Este fără...
Italia, Milano
...Usturoiul negru este pur și simplu usturoi proaspăt (Allium sativum L.) fermentat doar prin variații controlate de temperatură, umiditate a aerului și variații ale presiunii atmosferice pentru o anumită perioadă de timp. Procesul transformă cățeii din alb în culoare închisă, le oferă un gust dulce și le alterează consistența masticabilă în una gelatinoasă. Procesul de transformare din usturoi alb...
Italia, Pratola Peligna
...ARMOCOLEST INTEGRATOR PENTRU MENȚINEREA NIVELURILOR NORMALE DE COLESTEROL 30 COMPRIMATE Un aliat eficient împotriva colesterolului, cu Monacolină K din orez roșu fermentat, CoQ10 și complexul Biox-Save. ARMOCOLEST este un produs unic capabil să reducă eficient nivelurile de colesterol și trigliceride. Potrivit pentru vegani. „Sindromul metabolic” este o afecțiune caracterizată prin prezența...
Fondată în 1981, experiența noastră în domeniu ne permite să dezvoltăm cele mai potrivite mașini pentru a ajuta brutarii profesioniști în producția de pâini de înaltă calitate, facilitând și respectând la maximum procesele necesare pentru a le obține. Accesul la diferite piețe din întreaga lume ne-a permis să cunoaștem și să ne adaptăm la diferite concepte, procese și componente din sectorul nost...
Franța, Nice
...Hei, lasă-mă să-ți vorbesc despre un lucru care te va pune pe orbită, este Kombucha by Daily Dose! Este o băutură pe bază de ceai fermentat care te va face să uiți de băuturile obișnuite. Secretul este adăugarea unui SCOBY (cultură simbiotică de bacterii și drojdii, dacă vrei să știi tot) și de ceai infuzat cu zahăr, care declanșează un proces de fermentație magic pentru a crea un nectar...
Franța, Qimperlé
...Cereale irezistibile este gustul autentic al cerealelor locale. Am fermentat, distilat și preparat fructul muncii agricultorilor care au arat și semănat în Bretania soiurile selectate. Cereale irezistibile este colaborarea pământului la acest exercițiu.
Grecia, Karditsa
Apistore E.E., cu sediul în Karditsa, în Thessalia, dispune de facilități de producție și distribuție a hranei pentru albine de vanilie și fermentată. Scopul nostru este crearea unei relații de încredere cu dumneavoastră, iar obiectivul nostru este progresul apiculturii, precum și oferirea echipamentului și hranei de care aveți nevoie la cele mai competitive prețuri de pe piață. Apistore comercial...
...Ceaiul verde nu este fermentat, spre deosebire de ceaiul negru. Astfel, acesta reflectă cel mai bine forma frunzelor plantei de origine, Camellia sinensis. Prin procesarea delicată, numeroase minerale și vitamine rămân în frunzele de ceai. Ceaiul verde conține substanța amară teina, care ne stimulează și ne energizează prin intermediul sistemului nervos. Frunzele de ceai uscate conțin o...
Portugalia, Freixo De Espada à Cinta
...elaborăm acest vin alb din selecția celor mai bune struguri de la Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira. Fermentat manual în butoaie franceze din soiurile tradiționale ale Douro: Códega do Larinho, Rabigato și Gouveio. Pentru această recoltă au fost produse 2333 sticle.
Belgia, Mont-Saint-Guibert
...Angajamentul DSEC în construcția de plante de bioetanol se bazează pe o cunoaștere tehnică foarte specializată a proceselor de producție a etanolului; în acest articol veți găsi o înțelegere mai detaliată despre Procesul de Downstream. Alcoolul din piureul fermentat este apoi concentrat prin distilare și rectificare, înainte ca conținutul de apă necesar al etanolului să fie reglat în procesul de...
Țările de Jos, Amsterdam
...Procesul de obținere a aminoacizilor din nucă de cocos bio este simplu și ușor: Sucul din nuca de cocos bio este extras din florile palmierului de cocos și apoi fermentat. După fermentare, acesta este amestecat cu sare de mare bio. Rezultatul este un substitut pentru sosul de soia bogat în minerale, care conține 17 aminoacizi naturali. Conține cu 300% mai puțin sodiu decât sosul de soia obișnuit și are un indice glicemic mai scăzut. Aminoacizii din nucă de cocos sunt fără gluten, non-OGM, certificați bio, fără soia, fără MSG, koșer și vegani.
Franța, Paris
...Un gel-cremă facial hidratant, încărcat cu antioxidanți Textură mătăsoasă și elastică care pătrunde rapid în piele Formulat cu Vitamina E, un superstar antioxidant care protejează pielea de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi Conține Ulei de Shiunko fermentat, derivat din plante chinezești pentru a înmuia, netezi și lumina pielea Infuzat cu Extract de Floare de Lămâie pentru a îmbunătăți...
Belgia, Angleur (science Park Liège)
...MICROBELCAPS produce, printre altele, un extract uscat de papaya fermentat. Acest produs există sub diferite formulări, în special cu adăugarea de arome naturale. Extract de papaya fermentat pur Extract de papaya fermentat aromatizat și îmbogățit cu drojdie Boulardii și papaină Extract de papaya fermentat standard Extract de papaya fermentat standard aromatizat...
Germania, Rosshaupten
...C&P Group oferă o gamă de intensități de fum pentru toate condimentele. Disponibil în fag, măr, cireș sau lemn mixt. Condimente: Afumate Condimente Afumate: Piper Fermentat Diverse Intensități de Fum: Afumate...
Produse corespunzătoare
Condimente
Condimente
Alte produse
Condimente
Condimente
... grijă pentru a preveni substanțele secundare, cum ar fi substanța nedorită citrinina. Descoperiți acum ce poate face extractul de drojdie de orez roșu pentru dumneavoastră. Caracteristici: 1. Extract de orez roșu fermentat; 2. Din culturi biologice; 3. Conține 5 mg Monacoline K per capsulă; 4. Produs tradițional asiatic. De ce să cumpărați capsule de drojdie de orez roșu de la vitaminesperpost...
Finlanda, Turku
...Impero Blanc De Pinot Noir este fermentat în butoaie și învechit în stejar timp de 12 luni. Este un vin cu caractere unice, cu o mare complexitate și o longevitate extraordinară. Volum: 750ml...
...Centrul viticulturii din Georgia este Kakheti, unde vinul este cultivat încă din mileniul al VI-lea î.Hr. Vinul este fermentat și păstrat în vase de lut îngropate în pământ (în georgiană: Qvevri sau Kwewri). Din regiunea montană Racha provine foarte cunoscutul și popularul vin roșu dulce Khvanchkara. Alte regiuni viticole din Georgia sunt Kartli, Imereti, Samegrelo, Guria, Samtskhe-Javakheti și...
Spania, Canet De Mar
...Zinca d'Odre este rezultatul impulsului de a găsi esența originilor vinului. Am învechit acest vin roșu în butoaie din piele impermeabilizate cu pește (o amestec de rășină și ulei de măsline). Fermentat în oțel inoxidabil la o temperatură controlată. Îmbătrânire în butoaie din piele impermeabilizate cu pește. Cultivare sustenabilă 1.800 kg/ha. Recoltat manual. Nepurificat și nefiltrat.
...15-20% dintre francezi suferă de tulburări funcționale intestinale* (oboseală și lentitate digestivă, distensie și dureri abdominale, probleme de tranzit,…). *Sursa SNFGE Societatea Națională Franceză de Gastroenterologie Adesea comparate cu un al doilea creier, intestinele sunt în centrul bunăstării noastre fizice și psihice. BLACK DÉTOX, o formulă BIO pe bază de Usturoi negru fermentat, sursă...
Alta Naturel este o firmă înființată cu scopul de a adăuga valoare produselor foarte valoroase ale regiunii noastre, Çukurova, și de a le aduce consumatorilor într-un mod cât mai natural. Produse din fructe cultivate pe solurile prețioase ale regiunii noastre, cum ar fi oțeturi fermentate natural (oțet de portocale, oțet de grepfrut, oțet de mandarină, oțet de mere, oțet de căpșuni), fructe uscate...
Spania, Sevilla
...TALHA BLANCO FICHA TÉCNICA: Denominación de origen: DOP Alentejo Composición: Antão Vaz, Arinto, Perrum, Fernão Pires Vinificación: Fermentat în vase de lut Grado alcohólico: 13o NOTAS DE CATA: Aspecto: Auriu Olor: Fructe coapte (ananas) și coajă de portocală Sabor: Mineral, cu un final intens și persistent...
Franța, Capdenac Gare
... fermentate, cum ar fi varza sau pâinea cu maia, conțin aceste bacterii. Laptele fermentat este, de asemenea, foarte bogat în ele. Lactobacili și Bifidobacterii revivificabile: 24 miliarde Lactobacillus acidophilus DSM 21717: 10 miliarde Lactobacillus gasseri LMG 26661: 6 miliarde Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 4,4 miliarde Bifidobacterium bifidum DSM 22892: 2 miliarde Lactobacillus fermentum CECT 5716: 1,6 miliarde Vitamina B2: 0,42 mg (30% VNR*)...
Franța, Roubia
... avec levures indigènes uniquement pendant 6 mois avec peu ou pas d'interventions.":"Syrah-urile în ciorchini întregi sunt fermentate prin macerație carbonică, iar Cinsault-ul presat este fermentat separat în cuve din inox, apoi sunt asamblate în cuve din inox pentru vinificare cu drojdii indigene doar timp de 6 luni, cu puține sau fără intervenții."}...
Franța, Montlouis-Sur-Loire
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play