Italia, Guardiagrele
Italia, Milano
...Usturoiul negru este pur și simplu usturoi proaspăt (Allium sativum L.) fermentat doar prin variații controlate de temperatură, umiditate a aerului și variații ale presiunii atmosferice pentru o anumită perioadă de timp. Procesul transformă cățeii din alb în culoare închisă, le oferă un gust dulce și le alterează consistența masticabilă în una gelatinoasă. Procesul de transformare din usturoi alb...
Italia, Pratola Peligna
...ARMOCOLEST INTEGRATOR PENTRU MENȚINEREA NIVELURILOR NORMALE DE COLESTEROL 30 COMPRIMATE Un aliat eficient împotriva colesterolului, cu Monacolină K din orez roșu fermentat, CoQ10 și complexul Biox-Save. ARMOCOLEST este un produs unic capabil să reducă eficient nivelurile de colesterol și trigliceride. Potrivit pentru vegani. „Sindromul metabolic” este o afecțiune caracterizată prin prezența...
Italia, Cadorago
...Gama 4yo’ este o linie de culturi lactice starter pentru a face iaurt, foarte concentrate, dezvoltate specific pentru aplicații cu lapte fermentat termofil. Gama de culturi pentru iaurt și lapte fermentat 4yo’ este disponibilă în amestecuri liofilizate sau congelate: vizitați site-ul Sacco System pentru a descărca fișa completă a produsului: https://www.saccosystem.com/cat3/it/lattiero-caseario/18/fermenti-lattici/86/fermenti-lattici-per-yogurt-4yo/166/...
Italia, Galliate
Proiectarea și construirea de mașini și instalații pentru produse de panificație și congelate în industria alimentară. Celule de dospire și răcire. Congelare pe tavă și pe bandă, descărcător cu ace, ventuze și răsturnare pentru fiecare produs. Aluat foietaj și drojdie, aluat de pizza pre-fermentat. TRIVI srl, angajată în activități de import și export în UE + extra UE, se adresează în principal pieței companiilor, operând la nivel internațional.
Italia, Cornegliano Laudense
...Născută în anii '80, compania a progresat constant, datorită angajamentului neîntrerupt al muncitorilor îndreptați spre căutarea continuă de soluții în conformitate cu tehnologiile specifice menite să îmbunătățească continuu produsele lactate, respectând în același timp tradiția și specificitatea. BIOTEC FERMENTI S.R.L asigură o gamă largă de fermenti lactici capabili să satisfacă toate cerințele de producție pentru brânzeturi moi, maturate, paste filate și lapte fermentat; în plus, promovează și furnizează medii de cultură, cheag natural, polimeri și aditivi alimentari.
Italia, Thiene
... tipicității produselor agroalimentare, dezvoltarea de culturi „personalizate” exclusiv pentru clienții săi. În sectorul lactatelor, furnizează fermenti autohtoni selectați din zonele de producție ale brânzeturilor DOP, precum și fermenti pentru producția de iaurt, unt și lapte fermentat, culturi de mucegai în soluție lichidă și drojdii. Pentru sectorul mezelurilor, culturi autohtone pentru mezeluri cu un gust dulce, legate de tradiția italiană, culturi cu acțiune specifică anti Listeria, culturi cu viteză de acidificare ridicată, mucegaiuri de acoperire. Culturi mamă pentru pâine.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play