Regatul Unit, London
... roșu sau închis variază în culoare de la maro deschis la aproape negru. Este fermentat mai mult timp pentru un gust mai puternic, mai funky și mai sărat. Acest miso este făcut cu o proporție mai mare de soia sau năut și sare pentru o experiență intensă. Pasta noastră de miso este de tip închis, fermentată timp de peste un an. Pentru a crește producția, căutăm în prezent mari producători pentru a scala producția sosurilor noastre semnătură.
Turcia, Istanbul
... animalelor, și că a fost primul care a fermentat laptele și l-a transformat în „brânză”. Avea o semnificație profundă, perfect potrivită pentru povestea noastră, iar brânzeturile Ariste (Brânză, Brânză Albă, Kașkaval Maturat, Brânză de Burduf, Unt) sunt încă produse în aceleași regiuni, la Bergama, Ezine și Tracia. Acum ne dedicam și mai mult cu pasiune și entuziasm muncii noastre. Continuând pe acest...
Italia, Cornegliano Laudense
...Născută în anii '80, compania a progresat constant, datorită angajamentului neîntrerupt al muncitorilor îndreptați spre căutarea continuă de soluții în conformitate cu tehnologiile specifice menite să îmbunătățească continuu produsele lactate, respectând în același timp tradiția și specificitatea. BIOTEC FERMENTI S.R.L asigură o gamă largă de fermenti lactici capabili să satisfacă toate cerințele de producție pentru brânzeturi moi, maturate, paste filate și lapte fermentat; în plus, promovează și furnizează medii de cultură, cheag natural, polimeri și aditivi alimentari.
Italia, Thiene
... tipicității produselor agroalimentare, dezvoltarea de culturi „personalizate” exclusiv pentru clienții săi. În sectorul lactatelor, furnizează fermenti autohtoni selectați din zonele de producție ale brânzeturilor DOP, precum și fermenti pentru producția de iaurt, unt și lapte fermentat, culturi de mucegai în soluție lichidă și drojdii. Pentru sectorul mezelurilor, culturi autohtone pentru mezeluri cu un gust dulce, legate de tradiția italiană, culturi cu acțiune specifică anti Listeria, culturi cu viteză de acidificare ridicată, mucegaiuri de acoperire. Culturi mamă pentru pâine.
Belgia, Anderlecht
Yakult este o marcă înregistrată pentru o băutură lactată japoneză preparată din lapte de vacă fermentat cu Lactobacillus casei.
Regatul Unit, Skelmersdale
Brewery Nutra Kombucha produce Kombucha, o băutură din ceai fermentat care există de mii de ani - consumată de mulți pentru gust și pentru a promova sănătatea intestinelor și bunăstarea. Cu o gamă variată de arome delicioase, Nutra Kombucha este disponibilă direct pentru public prin intermediul site-ului nostru și, de asemenea, en-gros pentru cafenele artizanale și magazine de produse alimentare sănătoase.
Spania, La Seca (valladolid)
... Castilla Verdejo, Reina de Castilla Sauvignon blanc, Reina de Castilla Verdejo Fermentat în baric, El Bufón Verdejo, Isabelino Verdejo, Isabelino Rueda, Isabelino Rosado, El Paje Verdejo, Príncipe Verdejo Frizzante. Bodega noastră efectuează, de asemenea, îmbuteliere la comandă Por-Para cu mărci proprii ale clienților (bodegi din alte D.O., distribuitori, mari suprafețe etc.). Bodega Reina de Castilla este parte a Rutei Vinului din Rueda. Organizăm vizite și evenimente pentru persoane fizice și companii. Grupuri minime: 10 persoane.
Grecia, Nafplio
Produsul principal al fermei Lina (siloz de citrice) este făcut din coji de portocale. Silozul este o furaj fermentat, cu umiditate ridicată, care poate fi hrănit la vite, oi și alte rumegătoare (animale care rumegă).
Belgia, Buggenhout
... aromă fructată și maltoasă, un caracter ușor condimentat cu note de lemn dulce, o consistență asemănătoare cu cea a unui rahat și o finalizare caldă care amintește de banană caramelizată. 3. DeuS, Brut des Flandres, vinul spumant din cereale, pe bază de orz, este fabricat, fermentat și maturat în Belgia, refermentat în sticlă, urmat de remuage și dégorgement tradițional în Franța.
... impact semnificativ pe piața internă. Întreaga gamă Krucefix este formată din produse 100% naturale, fără conservanți chimici, culori artificiale sau emulgatori. Eaux de vie conțin doar alcool de calitate fermentat integral din planta sau fructul utilizat, ceea ce o diferențiază de alte distilerii de eaux de vie. Pentru lichioruri, se folosește apă din Alpi, zahăr natural și un sirop extras din conul...
Turcia, Mersin
Noi, MEDMER, furnizăm produse alimentare și băuturi, cum ar fi uleiul de floarea-soarelui rafinat, zahărul alb rafinat, orezul Basmati 1121, paste, legume conservate, suc de fructe, suc fermentat de morcovi, oțet, limonadă, sos de lămâie, sos de rodie, pește dorada congelat și proaspăt. De asemenea, furnizăm materii prime din plastic și oțel inoxidabil. MERTAT este o marcă înregistrată a MEDMER. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.mertat.com sau www.medmer.com.tr...
Germania, Seebad Heringsdorf Ot Ahlbeck
... de companie și animale de fermă: sunt fabricate cu multe plante apetisante pentru a susține optim sănătatea animalelor. Terra Bio Power (fermentat, lichid) este aprobat pentru agricultura ecologică. Mineralele BAT: tratamentul mediului în dejecțiile bovinelor și porcinelor cu o făină de cuarț specială, astfel încât să se accelereze procesul de descompunere. Ostsee-Probiotika GmbH este o afacere de familie și produce în nordul Germaniei.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play