Franța, Boulogne-Billancourt
...Chianti Classico Riserva de la Rocca Delle Macie s-a născut odată cu crama. Astăzi, acest vin italian este unul dintre cele esențiale din podgoria toscană. Îmbătrânit în butoaie de stejar francez timp de doi ani, acest Chianti a fost rafinat câteva luni în sticlă. Cu o culoare rubinie, cuvée-ul se caracterizează printr-o frumoasă vivacitate care reflectă caracterul și prospețimea terroir-ului. Este încărcat cu arome de cireșe și violete. Acest Chianti Classico Riserva se va potrivi cu siguranță cu toate cărnurile și pastele.
Franța, Saint-Vérand
... vie sunt efectuate integral manual și la spate. Densitate de plantare : 8.500 de plante/hectar. Tăiere : Guyot. Vârstă : 45 de ani Recoltare : Manuală Randamente : Între 40 și 45 hectolitri la hectar, în funcție de an. Struguri supramuriți voluntar. Vinificare : Vinificare foarte lungă, la rece pe drojdie fină. (între 15 °C și 20 °C) Îmbătrânire : 100% îmbătrânire în butoaie de stejar de 1 până la 3 vinuri. Îmbătrânirea în butoaie durează între 9 și 12 luni.
Franța, Chateau-Landon
... sac timp de 16 ore, după care sunt uscate până când se atinge umiditatea necesară. Ulterior, boabele de cafea verde sunt păstrate timp de până la 3 luni în butoaie de stejar care au conținut timp de cel puțin 8 ani whisky. Controalele de calitate sunt efectuate la fiecare 30 de zile, un eșantion este prelevat din fiecare butoi, analizat și pregătit pentru profilare, fiind calificat de experți. Vândut exclusiv sub formă de boabe, pentru a vă permite să profitați de amestecul aromelor de cafea.
Franța, Cénac
... gură, însoțită de note de cireșe confiate și taninuri mătăsoase, bine învelite. Impresie generală este un vin care se potrivește Produs: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Îmbătrânit în butoaie de stejar Suprafață: 0.5 ha Culoare: 100% Merlot Terroir: sol argilo-calcaros - Platou Aspect: nuanță intensă, profundă, vie și proaspătă...
Franța, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pomerol Assemblare : 90% Merlot - 10% Cabernet Franc Potencial de învechire : Aproximativ 25 de ani Vinificare : Recoltare manuală, fermentație în cuve de beton termoreglate. Vinurile sunt maturate în butoaie de stejar francez, cu 50% butoaie noi și 50% butoaie de vin timp de 20-22 de luni.
Franța, Banyuls Dels Aspres
...Sols: Limono-Calcaros Medalie de aur de la Gilbert și Gaillard Vinificare: Recoltare desciorchinată, macerare lungă în cuve inox, apoi învechire în butoaie de stejar franțuzesc. Culoare strălucitoare, roșu granat Nas intens și bogat, parfumuri prăjite, vanilate și de lemn dulce însoțite de fructe coapte precum prunele. În gură, taninurile sunt catifelate și bine îmbinate. Encépagement: 100% Cabernet Sauvignon Sols: Limono-Calcaros...
Italia, Barletta
...Macerarea pe pieli se desfășoară la temperatură controlată și durează 20 de zile. Vinul trece apoi în butoaie de lemn de stejar, unde se maturizează timp de cel puțin 12 luni, urmat de încă un an în sticlă pentru a obține un mare echilibru și bogăție aromatică. Barbera este generoasă și de mare structură, robustă, importantă, care fascinează prin notele complexe de condimente, fructe roșii mici, pădure, mentă, vanilie și lemn dulce. Barbera de excelență care se potrivește perfect cu carne roșie și brânzeturi maturate, pentru o experiență gastronomică încântătoare.
Franța, Saint-Loubes
...permițându-i să obțină un potențial de păstrare important. Culoare: Roșu AOC: Bordeaux Supérieur Vigne: Terroir argilo-limos Vinificări: Maturare integrală în butoaie de stejar nou timp de 12 până la 18 luni Premii și medalii: Argint la Los Angeles...
Franța, Mazion
... dominat de fructe.","APPELATION":"AOC BLAYE COTES DE BORDEAUX","Origine des raisins":"100% domeniul Manoir de Valette","ALCOOL/ Alcool":"13 %Vol","PALETTE":"Palet VMF 100 x 120 cu 720 sticle, 120 cutii de 6","Blaye cotes de Bordeaux":"75 cl","Elevage":"50% în butoaie de stejar de 225 litri","COULEUR":"Roșu","DOSAGE":"Niciun adaos","MILLESIME":"100% 2016 îmbuteliat în 09/2017."}...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Acest delicios Whisky Bellevoye Bleu este un minunat amestec din cele mai bune trei Single Malt din Franța, provenind din regiunile Alsacia, Charente și Nord. Este, așadar, o sinteză complexă franceză care oferă un Triple Malt elegant și perfect echilibrat. Îmbătrânit timp de 5 ani în butoaie de stejar noi, urmat de 10 luni în butoaie noi cu granulație fină, ansamblul prezintă...
Franța, Pantin
...Informații Gen: Neutre Vin mare din Bordeaux. - Cuvée Prestige 2011 Roșu 75 cl. O realizare foarte frumoasă într-un an clasic al Bordeaux-ului. Acest an 2011, maturat în butoaie de stejar nou și dintr-un vin, se dovedește a fi delicios după o aerare de o jumătate de oră. Nas delicat și foarte expresiv. Textura catifelată și rotundă exprimă în gură arome complexe și atrăgătoare, subliniate de o...
Portugalia, Santa Maria De Lamas
Franța, Caudiès De Fenouillèdes
... este pus direct în butoaie de stejar francez (25% noi) unde va efectua toată fermentația alcoolică. Fermentația malolactică nu este căutată în mod voluntar pentru a păstra vivacitatea. În timpul maturării pe drojdie totală timp de 10 luni, vinul este amestecat regulat pentru a-i oferi mai mult corp. Această muncă „în stil Burgund” face din această cuvée un vin de păstrare. Degustare: Nas frumos acidulat cu note de unt prăjit și alune, gură generoasă și complexă care se va potrivi cu toate dorințele.
Franța, Poitiers
...Unicum este o lichior amar creat în 1790 de Doctorul Zwack. Astăzi, familia Zwack continuă să elaboreze Unicum pe baza rețetei originale păstrate ca un secret de familie. Cu toate acestea, știm că peste 40 de ingrediente (ierburi și condimente) compun Zwack Unicum și că acest lichior este maturat în butoaie de stejar.
Portugalia, Ansião
...Produs din struguri organici și învechit în butoaie de stejar.
Franța, Landiras
...GRAVES învechit în butoaie de stejar franțuzesc timp de 1 an și obținut din struguri culeși manual...
Franța, Condom
... clar de restul. Nasul său fructat cu nuanțe de petale de trandafir dezvăluie dulceața caramelului sărat și a fructelor de pădure roșii, în special a zmeurei. În gură, finalul este remarcabil de lung, cu un gust delicat de piele, pudră de cacao și ceai negru. Acest armagnac emite nuanțe uimitoare de chihlimbar și cupru, dovadă a maturării sale pure în chais-urile noastre vechi de secole: butoaie din stejar francez, neatinse de caramel, boisé sau zahăr.
Franța, Cognac
...{"SOL":"Argilo-calcaros","ELABORARE":{"text":"După recoltare, strugurii sunt mai întâi vinificați. Apoi, vinul obținut este distilat conform metodei Charentaise, adică printr-o distilare dublă. Această compunere este formată din diferite băuturi spirtoase din terroir-ul nostru, dintre care cea mai tânără a fost învechită cel puțin 10 ani în butoaie de stejar, alături de băuturi spirtoase din...
...Un vin mare cu un viitor promițător. Struguri din soiul tempranillo, provenind din via noastră "Los Majuelos" situată în Sajazarra. Varietăți: Tempranillo 100% Grad alcoolic: 14% vol. Îmbătrânire: 12 luni în butoaie noi, 60% stejar american și 40% stejar francez. Transferat în sticlă în iulie 2012. Elaborare Data recoltei: 14 octombrie. După o selecție manuală în câmp, strugurii au fost...
Slovenia, Ljubljana
....","soil":"Sol: Ardezie, lut și nisip.","ageing_potential":"Potentțial de învechire: 2020 - 2028.","volume":"Volum: 750 ml.","vinification":{"description":"Macerarea are loc timp de 4 săptămâni în contact cu cojile într-un recipient din oțel inoxidabil. Compresie blândă cu o presă pneumatică. Maturare 24 de luni în butoaie de stejar. Vinul este nefiltat și a fost adăugată o cantitate minimă de...
Franța, Geispolsheim
...Fabricat din spirite de coniac învechite nu mai puțin de 5 ani în butoaie de stejar armean. Are un gust foarte plăcut și moale și un aromă strălucitoare, cu un final lung, minunat de călduros.
...Vitigno: 100% Nebbiolo. Vinificare: fermentație de tip tradițional cu macerare timp de aproximativ 18 zile. Îmbătrânire: 18 luni în butoaie mari de stejar din Slavonia. Culoare: roșu rubiniu intens, cu nuanțe de granat. Aromă: elegantă și delicată, cu note de zmeură și violetă pe un fundal de condimente dulci. Gust: sec și bine structurat, cu un final lung și persistent. Grad de alcool: ±14...
...Sangiovese 97% (Colorino și Canaiolo 3%). 12 luni în butoaie din stejar francez, 4 luni în recipiente din oțel inoxidabil. Aromă: complexă și luxoasă, cu note precise de piper și cardamom. Medalie de aur MUNDUS.
Franța, Les Églisottes-Et-Chalaures
...Prestige Cuvée poartă numele preotului irlandez, fondatorul Brande Shepherdess în secolul al XVIII-lea, fiind realizată din asamblarea celor mai bune struguri și maturată în butoaie de stejar francez. Château Brande-Shepherdess este clasat pe locul 1 dintre toate Bordeaux-urile și Bordeaux-urile superioare de către Revue du Vin de France (RVF) pentru recolta din 2013. Este îmbuteliat în sticle de 75cl, Magnum (1,5 L) și double Magnum (3L).
Franța, Jarnac
... butoaie de stejar. Pe parcursul acestei perioade de învechire, coniacul este în contact permanent cu butoaiele de stejar, o interacțiune naturală care îi conferă buchetul colorat, bogat și complex. De-a lungul anilor, aceste arome devin din ce în ce mai complexe. După ce ați turnat coniacul în pahar, lăsați-l să se aerisească timp de un minut. Interacționând cu aerul, va elibera un buchet intens și unic și vă va oferi toată paleta sa de arome bogate. Îmi place să numesc acest moment 'minuta mistică'."...
Spania, Canet De Mar
...Zinca Fudre este realizat dintr-o selecție de struguri din vii cultivate ecologic în Montesa (Huesca), cu recolte de mai puțin de 2.500 kg/ha. Fermentează într-un foudre din stejar francez cu o formă conică, la o temperatură controlată. Ulterior, se odihnește în același foudre timp de cel puțin 12 luni. Îmbătrânit în butoaie de stejar. Cultivare sustenabilă 1.800 kg/ha. Recoltat manual. Neclarificat și nefiltat.
Franța, St Pierre D'oléron
...Cognacul este ADN-ul viticulturii Oléronaise. De la o generație la alta, know-how-ul nostru s-a adaptat la terroir-ul nostru pentru a produce cognacuri cu note florale și iodate, reflectând mediul nostru marin. Centrul nostru de îmbătrânire, situat pe malul canalului care leagă oceanul, suferă influențe maritime de-a lungul timpului. Îmbătrânirea se face în butoaie de 400 de litri din stejar...
Spania, Cuarte De Huerva
... gust: în gură este dulce, bine structurat, catifelat și foarte savuros. Învechire: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot este lăsat să se învechească timp de 4 luni în butoaie din stejar american și francez.
Spania, Sevilla
...OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN FICHA TÉCNICA: Denumire de origine: DOP Jerez-Xérès-Sherry Compoziție: 100% Palomino Vinificare: Vin din struguri Palomino obținut prin sistemul tradițional de lungă durată și criaderas. Îmbătrânit în butoaie de stejar american. Procesul de îmbătrânire oxidativă are loc foarte lent datorită temperaturii și umidității din cramă. Grad alcoolic: 18,5o Volum: 50cl NOTE DE AROMĂ: Aspect: culoare chihlimbar Miros: Aromă intensă de fructe uscate. Gust: Gust persistent și amplu.
Franța, Fraisse Des Corbieres
... prunile pentru a aromatiza. Domeniul Cardona elaborează Morèéum dintr-o selecție de vinuri roșii din Terroir-ul Corbières, care învechesc în butoaie de stejar într-o peșteră naturală. Această aromă puternică de vin învechit îndelung este îndulcită de mierea de garrigue, iar reducția de suc de mure sălbatice evocă iluzii de plimbări printr-o pădure plină de magie și mistere.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play