...Alegeți pe https://spezialformen.fruchtgummi.info fără costuri suplimentare de unelte forma dorită de ștampilă sau dezvoltați împreună cu noi forma personalizată de jeleu cu pectină, amestecată colorat și aromat, ambalată în pungi publicitare transparente sau albe, cu finisaj lucios sau mat. Notă: Cantitățile suplimentare sau reduse de maximum 10% sunt inevitabile din motive de producție și...
Franța, Ducy-Sainte-Marguerite
...Gemurile noastre de mere se obțin prin extracția sucului din merele noastre provenite dintr-o agricultură biologică, urmată de o gătire simplă. Pectina prezentă în fructe permite gelificarea produsului. Agar-agarul întărește de asemenea acțiunea pectinei. Gemurile noastre sunt ambalate în borcane de 310g. Greutate brută: 535g Greutatea cartonului de 12: 6,5kg...
Franța, Warmeriville
...Lista ingredientelor: Fructe (mure, zmeură, afine, căpșuni), zahăr, zahăr brun din trestie, suc de lămâie concentrat și, eventual, gélifiant: pectină de fructe Valori nutriționale pentru 100g: Valoare energetică (kcal) 243 kcal / 100g Celule 0g / 100g Grăsimi 0,1g / 100g zaharuri 58g / 100g Valoare energetică (kJ) 1015kJ / 100g Fibre alimentare 1,9g / 100g Proteine 0,6g / 100g Acizi grași...
Ucraina, Chornomorsk
...Mure de calitate superioară pentru vânzare en-gros În medicina populară, fructele de spini au fost folosite pentru afecțiuni gastrointestinale, precum și ca purificator de sânge, agent dietetic și antiinflamator. În Anglia, prin infuzarea ginului cu fructe de spini și zahăr, se obține un lichior de desert popular, numit gin de spini. Fructele conțin aproximativ 8% zaharuri (levuloză și sucroză...
Franța, Valensole
...Pe bază de miere și pectină de măr, pasta aurie seamănă cu o pastă de fructe; este turnată, tăiată și acoperită manual cu zahăr de către cofetar.
Franța, Malataverne
...Tort cu nougat de 4 Kg, tăiat în 20 de porții ambalate individual (aproximativ 200 Gr). De comercializat la greutate sau la porție. migdale, zahăr, miere, sirop de glucoză, albușuri de ou pasteurizate, napolitane (făină de cartofi, apă, ulei vegetal), făină de porumb, arome naturale. Ingrediente pentru pasta de fructe de pădure: afine, căpșuni, zmeură, acidifiant acid citric, stabilizator pectină. Dacă se folosește glazură: zahăr, grăsimi vegetale hidrogenate fracționate, cacao degresat, emulsifiant lecitina de soia, aromă vanilie.
Polonia, Brzozów
...), minerale (sodiu, potasiu, fosfor, calciu, magneziu, mangan, fier), fibre, acizi organici, carotenoide, flavonoide, taninuri și pectină. Zmeura nu își pierde proprietățile în timpul procesării termice, așa că, în beneficiul sănătății, se pot consuma produsele sale, care nu sunt la fel de acrișoare ca fructele proaspete de zmeură. Zmeura este excelentă în prevenirea recidivelor infecțiilor tractului urinar. Acidifică urina, ceea ce duce la distrugerea bacteriilor din vezica urinară. În plus, acizii conținuți în zmeură reduc aderența bacteriilor, astfel încât acestea sunt eliminate prin urină.
Elveția, Langnau Im Emmental
...Experții KASAG sunt specializați în realizarea echipamentelor de fierbere și a instalațiilor de fierbere industriale pentru producția de gemuri, marmelade, compoturi și gelatine. Cerințele ridicate ale producției, așteptările specifice pentru preparatele pe bază de pectină, dimensiunile optime și timpii de procesare reduși trezesc pasiunea companiei. Compania se adaptează din nou întregii clientele, realizând instalații personalizate și modulare care le satisfac pe deplin cerințele respective.
Franța, Furiani
...Ingrediente: zahăr, fructe (căpșună, fructul pasiunii, ananas, zmeură, coacăză neagră, caise), sirop de glucoză, pectină, acid tartaric. Referință: PTFR230...
Germania, Buxtehude
...Citratii de sodiu (E331) sunt săruri de sodiu ale acidului citric, care sunt un produs intermediar al metabolismului energetic și fac parte din fiecare celulă vie. În alimente, citrații sunt utilizați ca agenți de complexare, acidifianți, regulatori de aciditate și săruri de topire. Citratii de sodiu sunt în general aprobați pentru alimente, joacă un rol special în gelificarea cu pectină și se regăsesc frecvent în laptele condensat și praf, fructele tăiate ambalate, legumele și cartofii, conservele de fructe și legume, dulciuri și deserturi, precum și în produsele din carne.
Franța, Biguglia
...[Se degustă ca o gemă tradițională] valori nutriționale pentru 100 g energie(kcal)= 181 ergie(Kj)=770 dimensiuni grase(g)= 0.2 din care acizi grași saturați(g)=0 glucide(g)=50 din care zaharuri(g)=49 proteine(g)=0.6 sare(g)=0 Stare: Nou INGREDIENTE: Caise din Corsica 37%, Căpșuni 23%, zahăr, apă, suc de lămâie, pectină, vanilie din Madagascar Greutate netă: 220 g Origine: Corsica...
Franța, Saint-Fraimbault
...Rezultatul unui parteneriat trilateral între chef-ul Hubert Nobis și confiturierul André Guépratte, lăsați-vă purtați de alianța perfectă între deliciu și originalitate pe care oferă confitul nostru de fân. Sub forma unei jeleuri, este elaborat dintr-o infuzie de fân, la care se adaugă zahăr cristal, 1% pectină de fructe și 0,5% suc concentrat de lămâie bio. Acest produs original și natural se...
...O mare proporție de fructe sau boabe (20%) oferă un aromă încântătoare, un gust bogat și prezența unui număr mare de vitamine și minerale. Produs 100% natural. Pe bază de pectină. Ambalaj atrăgător.
Franța, Vallieres
...Confitură Extra Gătită în Cuptor de Cupru, din fructe Bio, zahăr din trestie bio, suc de lămâie bio, pectină de fructe, acid ascorbic (vitamina C). Fabricăm o gamă întreagă de confituri urmând o metodă tradițională, cu ingrediente simple și o gătire lentă.
Franța, Paris
...Abricot* (65%), Zahăr din trestie*, Gelifiant: pectină de fructe, Acidifiant: suc concentrat de lămâie*. (* Provenit din agricultura biologică). DLUO: data fabricării +4 ani Greutate netă: 350g Greutate brută: 560g Conținut de fructe: 65g Conținut de zaharuri: 42g Materii prime provenite din agricultura UE și non-UE. A se păstra la rece după deschidere și a se consuma rapid. Referință: AbricotConfitureBioFr...
Franța, Auterive
... Compoziție: Banane, suc de cocos, fructe de pasiune, zahăr, suc de lămâie, pectină de fructe. Conținut total de fructe: 60% Sfaturi de degustare: Tartină, Iaurt, Prăjituri, Clătite, Brânză de vaci Conservare: Două ani înainte de deschidere. A se păstra la rece după deschidere și a se consuma rapid.
Franța, Talant
... strălucitor. Dozați 0.8 până la 2% pectină NH Nappage în preparatul dumneavoastră, în funcție de conținutul de pulpă. (10g/kg de glazură). Pentru a evita formarea cocoloașelor, preamestecați pectina NH Nappage cu o parte din zahăr, apoi dispersați în apă. Dizolvarea durează aproximativ 15 minute. Ingrediente: pectină amidată E440ii, disfosfat disodic E450i, dextroză, fosfat tricalcic E341iii. Referință: MP1622B În stoc: 11 Produse...
Franța, Objat
...% piure de caise (caise, zahăr), glucoză, zahăr pudră, trimolină, pectină, acid citric, apă, 0,12% pistil de șofran. Valori nutriționale medii pentru 100g: Energie 260 kcal / 1105Kj, grăsimi 0g, din care acizi grași 0g, Carbohidrați 65g din care zaharuri 60g, proteine 0g, sare 0,08g...
Franța, Gennevilliers
...Textura catifelată a gemului aduce o dulceață în gură, iar nota ușor acrișoară a fructului de baobab trezește papilele gustative. Acest amestec este apreciat în mod special ca acompaniament dulce (mic dejun, patiserie...) sau sărat (făcău, brânză...) Este o fabricare artizanală tradițională creată exclusiv pentru Seneafood. Gemurile Seneafood sunt 100% naturale, fără coloranți sau conservanți, conform reglementărilor în vigoare. Ingrediente: Fruct de baobab (bouye) 45%, zahăr 40%, Pectină 15% Nota dominantă: dulce și catifelată Textura: gem cu bucăți...
...Mărul, datorită structurii sale fibros, este unul dintre cele mai bogate fructe în pectină, o fibră solubilă care ajută la combaterea constipației intestinale și reglează absorbția colesterolului și carbohidraților. Mărul conține vitaminele C, A, K, B6 și E. Vitamina C trebuie obținută prin alimentație. Oferim direct consumatorului final soiurile Red Delicious, Starking, Golden Delicious și Granny Smith.
Austria, Taiskirchen
...BIO-Marmeladă de piersici 20g Denumire comercială: BIO-Marmeladă de piersici Ingrediente (conform declarațiilor): Piersici*, zahăr*, concentrat de suc de lămâie*, agent de gelifiere pectină *din agricultură ecologică controlată Organism de control: ES-ECO-025-NA Conținut de fructe: Fabricat din 70 g fructe la 100 g Conținut total de zahăr: Conținut total de zahăr 44 g la 100 g Alte etichete: Distribuitor controlat de: AT-BIO-301 Greutate netă: 2000 g EAN: 9120005778634 Sortare: 100 porții de 20g/cutie Greutate brută/1 cutie: 2,30kg...
Franța, Domjean
...Glaçaj pur fructe pe bază de piure de fructe de pasiune. Gélifiat cu pectină de fructe. Avantaje : Strălucire și textură stabile la congelare și decongelare. Pentru prăjituri, mousse-uri, bavarois și înghețate. Aplicații : Gata de utilizare, topiți la 45° / 50°C la bain-marie. Turnați peste prăjitura congelată (fără gheață) sau neteziți dintr-o singură mișcare cu paleta. Conservare : În ambalajul său original bine închis, ferit de lumină, căldură și umiditate (între 4° și 20° C). Sensibil la mirosuri puternice. A se consuma în termen de 3 săptămâni de la deschidere.
Franța, Faverolles-Sur-Cher
...Confiturile noastre sunt fabricate în mod artizanal în atelierul nostru situat în FaverollessurCher, în LoiretCher. Ingrediente: Zahăr, portocale proaspete, mere, smochine uscate, merișoare, nuci, suc de lămâie, condimente pentru turtă dulce 0.5%, rom 0.2%. Conține fructe cu coajă lemnoasă. Adăugare de pectină, dacă este necesar. Greutate netă: 240g Ambalare: borcan din sticlă Disponibilitate: în funcție de stocul disponibil...
...{"Test Method":"UV","Used Part":"Fruct","Product name":"Extract de fructe de chokeberry / Pectină naturală superantioxidantă","Content":"Fibre dietetice, Vitamine, Antocianidine","Specification":"Extract de fructe de chokeberry","Grade":"Produse alimentare și băuturi, Produse pentru sănătate","Appearance":"Pulbere roșu-purpurie","Mesh size":"70-80 Mesh","MOQ":"1kg"}...
ufs.country_names.RU, Kostomuksha
...Ingrediente: coacăze roșii (60%), zahăr, agenți de îngroșare – pectină. Nu conține agenți de conservare și aditivi artificiali. Informații nutriționale per 100g: carbohidrați 45g. Densitate energetică per 100g (conținut energetic): 770 kJ/180 kcal. A se păstra departe de lumina directă a soarelui, la o temperatură între 0 și +25°C și umiditate relativă de maximum 75%. La prima deschidere, un...
Franța, Arles
...L'artisan Popol Preparare culinară de oțet de fructe. Ingrediente: oțet cristal 8% aciditate (41%), pulpă de lămâie (20%), pulpă de grapefruit roz (22%), zahăr și pectină de măr.
...Caisele sunt unul dintre cele mai populare fructe uscate. Nu este doar un fruct delicios, ci și foarte util. Bogat în vitaminele A, B, C, PP, minerale – calciu, potasiu, magneziu, sodiu, fosfor, fier, mangan, cupru, seleniu, zinc, acizi organici și pectină. Tahini este un ingredient principal în o gamă variată de preparate orientale și asiatice. Este extrem de bogat în vitaminele A, B1, B2, B3, B6, E și calciu. Ingrediente: Curmale, Caise 32%, Tahini 9.5%, Semințe de dovleac*. *Allergeni...
Cehia, Praha
...bomboanele noastre cu CBD te însoțesc peste tot în timpul zilei, pentru a-ți aduce doza zilnică de relaxare! Compuși din alimente naturale, combină-ți pauza gourmet cu beneficiile CBD! Produse în Franța, bomboanele CANGUM cu fructe roșii CBD sunt de origine naturală și vegană: pectină de fructe, arome naturale, concentrat de floarea-soarelui, concentrat de morcov negru, ulei de cocos și ulei de rapiță...
Bulgaria, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... soarelui.","Ingredients":"Făină de grâu, sirop de glucoză - fructoză, gem - fructe 21% / afine 15%, zmeură 15%,<br>căpșuni 10%, mure 5%, zahăr, apă potabilă, pectină, acid citric, sorbat de potasiu, aromă - afine, zmeură, căpșuni, mure / glazură de cacao (zahăr, grăsime de palmier hidrogenată complet rafinată, pudră de cacao 5% 10-12% grăsime), zer uscat, emulgator: lecitina de soia, aromă: vanilie, sare), ulei de floarea-soarelui, miere 1%, îndulcitori: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu.","Shelf Life":"6 luni"}...
Franța, Mietesheim
...Nota suavă și fructată a oțeturilor cu pulpă de fructe aduce o notă surprinzătoare de exotism preparatelor dumneavoastră. Oțetul cu pulpă de Fructul Pasiunii se asociază perfect cu fructele de mare și carnea albă. Ingrediente: pulpă de fruct de pasiune (42%), oțet alb 8° (41%), zahăr, gelifiant: pectină, antioxidant: acid ascorbic.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play