Franța, Ducy-Sainte-Marguerite
...Gemurile noastre de mere se obțin prin extracția sucului din merele noastre provenite dintr-o agricultură biologică, urmată de o gătire simplă. Pectina prezentă în fructe permite gelificarea produsului. Agar-agarul întărește de asemenea acțiunea pectinei. Gemurile noastre sunt ambalate în borcane de 310g. Greutate brută: 535g Greutatea cartonului de 12: 6,5kg...
Franța, Warmeriville
...Lista ingredientelor: Fructe (mure, zmeură, afine, căpșuni), zahăr, zahăr brun din trestie, suc de lămâie concentrat și, eventual, gélifiant: pectină de fructe Valori nutriționale pentru 100g: Valoare energetică (kcal) 243 kcal / 100g Celule 0g / 100g Grăsimi 0,1g / 100g zaharuri 58g / 100g Valoare energetică (kJ) 1015kJ / 100g Fibre alimentare 1,9g / 100g Proteine 0,6g / 100g Acizi grași...
Franța, Valensole
...Pe bază de miere și pectină de măr, pasta aurie seamănă cu o pastă de fructe; este turnată, tăiată și acoperită manual cu zahăr de către cofetar.
Franța, Malataverne
...Tort cu nougat de 4 Kg, tăiat în 20 de porții ambalate individual (aproximativ 200 Gr). De comercializat la greutate sau la porție. migdale, zahăr, miere, sirop de glucoză, albușuri de ou pasteurizate, napolitane (făină de cartofi, apă, ulei vegetal), făină de porumb, arome naturale. Ingrediente pentru pasta de fructe de pădure: afine, căpșuni, zmeură, acidifiant acid citric, stabilizator pectină. Dacă se folosește glazură: zahăr, grăsimi vegetale hidrogenate fracționate, cacao degresat, emulsifiant lecitina de soia, aromă vanilie.
Franța, Furiani
...Ingrediente: zahăr, fructe (căpșună, fructul pasiunii, ananas, zmeură, coacăză neagră, caise), sirop de glucoză, pectină, acid tartaric. Referință: PTFR230...
Franța, Biguglia
...[Se degustă ca o gemă tradițională] valori nutriționale pentru 100 g energie(kcal)= 181 ergie(Kj)=770 dimensiuni grase(g)= 0.2 din care acizi grași saturați(g)=0 glucide(g)=50 din care zaharuri(g)=49 proteine(g)=0.6 sare(g)=0 Stare: Nou INGREDIENTE: Caise din Corsica 37%, Căpșuni 23%, zahăr, apă, suc de lămâie, pectină, vanilie din Madagascar Greutate netă: 220 g Origine: Corsica...
Franța, Saint-Fraimbault
...Rezultatul unui parteneriat trilateral între chef-ul Hubert Nobis și confiturierul André Guépratte, lăsați-vă purtați de alianța perfectă între deliciu și originalitate pe care oferă confitul nostru de fân. Sub forma unei jeleuri, este elaborat dintr-o infuzie de fân, la care se adaugă zahăr cristal, 1% pectină de fructe și 0,5% suc concentrat de lămâie bio. Acest produs original și natural se...
Franța, Vallieres
...Confitură Extra Gătită în Cuptor de Cupru, din fructe Bio, zahăr din trestie bio, suc de lămâie bio, pectină de fructe, acid ascorbic (vitamina C). Fabricăm o gamă întreagă de confituri urmând o metodă tradițională, cu ingrediente simple și o gătire lentă.
Franța, Paris
...Abricot* (65%), Zahăr din trestie*, Gelifiant: pectină de fructe, Acidifiant: suc concentrat de lămâie*. (* Provenit din agricultura biologică). DLUO: data fabricării +4 ani Greutate netă: 350g Greutate brută: 560g Conținut de fructe: 65g Conținut de zaharuri: 42g Materii prime provenite din agricultura UE și non-UE. A se păstra la rece după deschidere și a se consuma rapid. Referință: AbricotConfitureBioFr...
Franța, Auterive
... Compoziție: Banane, suc de cocos, fructe de pasiune, zahăr, suc de lămâie, pectină de fructe. Conținut total de fructe: 60% Sfaturi de degustare: Tartină, Iaurt, Prăjituri, Clătite, Brânză de vaci Conservare: Două ani înainte de deschidere. A se păstra la rece după deschidere și a se consuma rapid.
Franța, Talant
... strălucitor. Dozați 0.8 până la 2% pectină NH Nappage în preparatul dumneavoastră, în funcție de conținutul de pulpă. (10g/kg de glazură). Pentru a evita formarea cocoloașelor, preamestecați pectina NH Nappage cu o parte din zahăr, apoi dispersați în apă. Dizolvarea durează aproximativ 15 minute. Ingrediente: pectină amidată E440ii, disfosfat disodic E450i, dextroză, fosfat tricalcic E341iii. Referință: MP1622B În stoc: 11 Produse...
Franța, Objat
...% piure de caise (caise, zahăr), glucoză, zahăr pudră, trimolină, pectină, acid citric, apă, 0,12% pistil de șofran. Valori nutriționale medii pentru 100g: Energie 260 kcal / 1105Kj, grăsimi 0g, din care acizi grași 0g, Carbohidrați 65g din care zaharuri 60g, proteine 0g, sare 0,08g...
Franța, Gennevilliers
...Textura catifelată a gemului aduce o dulceață în gură, iar nota ușor acrișoară a fructului de baobab trezește papilele gustative. Acest amestec este apreciat în mod special ca acompaniament dulce (mic dejun, patiserie...) sau sărat (făcău, brânză...) Este o fabricare artizanală tradițională creată exclusiv pentru Seneafood. Gemurile Seneafood sunt 100% naturale, fără coloranți sau conservanți, conform reglementărilor în vigoare. Ingrediente: Fruct de baobab (bouye) 45%, zahăr 40%, Pectină 15% Nota dominantă: dulce și catifelată Textura: gem cu bucăți...
Franța, Domjean
...Glaçaj pur fructe pe bază de piure de fructe de pasiune. Gélifiat cu pectină de fructe. Avantaje : Strălucire și textură stabile la congelare și decongelare. Pentru prăjituri, mousse-uri, bavarois și înghețate. Aplicații : Gata de utilizare, topiți la 45° / 50°C la bain-marie. Turnați peste prăjitura congelată (fără gheață) sau neteziți dintr-o singură mișcare cu paleta. Conservare : În ambalajul său original bine închis, ferit de lumină, căldură și umiditate (între 4° și 20° C). Sensibil la mirosuri puternice. A se consuma în termen de 3 săptămâni de la deschidere.
Franța, Faverolles-Sur-Cher
...Confiturile noastre sunt fabricate în mod artizanal în atelierul nostru situat în FaverollessurCher, în LoiretCher. Ingrediente: Zahăr, portocale proaspete, mere, smochine uscate, merișoare, nuci, suc de lămâie, condimente pentru turtă dulce 0.5%, rom 0.2%. Conține fructe cu coajă lemnoasă. Adăugare de pectină, dacă este necesar. Greutate netă: 240g Ambalare: borcan din sticlă Disponibilitate: în funcție de stocul disponibil...
Franța, Arles
...L'artisan Popol Preparare culinară de oțet de fructe. Ingrediente: oțet cristal 8% aciditate (41%), pulpă de lămâie (20%), pulpă de grapefruit roz (22%), zahăr și pectină de măr.
Franța, Mietesheim
...Nota suavă și fructată a oțeturilor cu pulpă de fructe aduce o notă surprinzătoare de exotism preparatelor dumneavoastră. Oțetul cu pulpă de Fructul Pasiunii se asociază perfect cu fructele de mare și carnea albă. Ingrediente: pulpă de fruct de pasiune (42%), oțet alb 8° (41%), zahăr, gelifiant: pectină, antioxidant: acid ascorbic.
Franța, La Seauve Sur Semene
...Fără arome sau coloranți, furajul lor natural pe bază de piure de zmeură vă va aminti de gustul bun al copilăriei, păstrând în același timp un biscuit crocant! Ingrediente: Făină de orez, sirop de glucoză, piure de zmeură 17%, făină de porumb, zahăr din trestie, făină de orez integral, suc de lămâie concentrat, gélifiant: Pectină Urme: Soia, Lapte, Fructe cu coajă lemnoasă, Arahide...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
...băutură răcoritoare din fructe și apă de izvor, aromatizată, fără bule, cu un conținut de fructe de 13,4 %. Ingrediente apă de izvor, suc de fructe din concentrat*10,6% (portocală * 9,6%, ananas* 1%), zahăr*, acidifiant acid citric, aromă naturală, antioxidant acid ascorbic, colorant caramel*, stabilizator gumă de carob* și pectină, extract de carthamus tinctorius,*ingrediente provenite din agricultura ecologică,...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play