Spania, Guijuelo-Salamanca
... transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat în vid la o temperatură inferioară de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC. Procesul de Elaborare: Tăiere la cald, răcire, tăiere în v, sărare, uscare naturală și odihnă în pivniță. Ingrediente: Umăr de porc de bellota și sare marină.
Spania, Guijuelo (salamanca)
...De dimensiuni și greutate mai mici decât jambonul, Paleta noastră de Bellota Ibérica are o formă mai alungită și mai puțin circulară decât acesta. Culoarea sa uniformă și strălucitoare, cu vene de grăsime albă-perlată, este preludiul vizual al unui gust accentuat de ghindă, un parfum dulce, pronunțat și intens care, împreună cu un retrogust final perceptibil, evocă peisajul de pe pășunile noastre.
Spania, Guijuelo (salamanca)
DIN 1983 Produse Cărnicioase BRISA, S.L. este o companie de familie situată în Guijuelo, cu peste 35 de ani de experiență în elaborarea produselor iberice de cea mai înaltă calitate. Începuturile sale datează din martie 1983, într-o mică fabrică de aproximativ o mie de metri pătrați în centrul orașului Guijuelo. Locul unde au fost construite primele instalații era o veche fabrică de foie gras num...
Spania, Badajoz
...Palete provenite de porci iberici crescuți în libertate în Dehesas Extremeñas, hrăniți exclusiv cu ghinde în perioada montanera. Paletă cu o maturare de peste 24 de luni. Gustul excepțional al ibericului de ghindă într-un format mai mic.
Spania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Suntem distribuitori și angrosiști de jambon iberic, mezeluri de bellota și produse feliate. Mezeluri de bellota - Produse feliate - Lomo iberic de bellota - Paleta iberică.
Spania, Aracena
... maturizăm în mod artizanal cu aerul din Parcul Natural Sierra de Aracena și Picos de Aroche pe o perioadă de minimum 24-36 luni. Grija și atenția pe care le acordăm Jamonului nostru de JABUGO ne permit să vi-l punem la dispoziție cu gradul exact de maturare. De asemenea, dispunem de jamon iberic de cebo, paleta iberică de bellota, caña de lomo iberic, morcón de lomo extra, chorizo iberic, salchichón iberic și mezeluri iberice feliat. Contactați-ne prin această cale și vă vom asista fără întârziere.
Spania, Fuente De Cantos
Ibéricos en Lonchas oferă platouri de jambon și palete tăiate manual de Maestrul Tăietor Juan Rodríguez, precum și jambon și palete întregi, și vă oferim serviciul de tăiere pe jambonul sau paleta pe care o cumpărați de la noi. Jambonul și paletele pe care le oferim spre vânzare în bucăți întregi sau pentru tăiere pot fi de bellota, de cebo campo sau de cebo, toate de cea mai bună calitate...
Spania, Alcobendas-Madrid
... situate în Alcobendas. Suntem furnizori de carne de porc iberic. Produsele pe care le punem la dispoziția dumneavoastră sunt: pluma, secreto și solomillo. Iar în produsele curățate: jambon iberic, paleta iberică, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular și salchichón cular. Suntem implicați în fiecare parte a procesului, de la creștere până la comercializarea și distribuția cărnii și produselor curățate. Contactați-ne și solicitați informații despre produsele și serviciile noastre. Pagina noastră web este www.navarretintoibericos.com...
Țările populare pentru acest termen de căutare