Spania, Malaga
Datorită unei combinații de culturi culinare aduse din Italia în Argentina și apoi în Spania. Ne mândrim să fim o companie de produse alimentare cu peste treizeci de ani de experiență, specializați în elaborarea alimentelor precooked și a alimentelor derivate din făina de grâu. Descoperiți selecția noastră de produse precooked congelate de cea mai înaltă calitate. Vă oferim o varietate excepțional...
Între timp, în a treia generație, producem, conform celor mai moderne aspecte ecologice, cantități mari de produse legumicole de înaltă calitate, atât în variantă BIO, cât și în calitate convențională, cu standardul Globalgap, în cea mai fertilă câmpie din Austria, Marchfeld. Prin înființarea LandesproduktenhandelsGesmbH, nu doar că ne comercializăm propriile produse legumicole, ci și legume de ca...
...280-320 buc/100g Fasolea mică Alubia este una dintre cele mai populare soiuri de fasole cultivate pentru semințe uscate. Este potrivită pentru consumul direct, în preparate gătite și coapte, dar și ca conservă sau în formă conservată. Nu își pierde culoarea naturală sub influența conservării, păstrează gustul și aroma. Conține mulți nutrienți necesari pentru funcționarea corectă a organismului. Ajută în lupta împotriva colesterolului și elimină excesul de acid acumulat în organism. Semințele se caracterizează printr-o cantitate mare de proteine (aproximativ 20 g de proteine la 100 g de semințe).
Polonia, Poniec
... curat, crocant, cu un corp mediu, cu nuanțe de legume gătite. Hameiul Saaz produce, de asemenea, o amăreală unică, care este bine echilibrată cu orzul maltat, oferind Stella Artois o finalizare subtilă, dar plăcută, de cereale dulci.
...Prăjirea prin vid implică deshidratarea și prăjirea materiilor prime într-un mediu închis, sub vid. Acest tip de prăjire permite păstrarea culorii originale a materiilor prime și produce o senzație foarte plăcută în gură. Prăjirea tradițională la temperaturi ridicate se situează între 160 și 185°C. Dacă alimentele bogate în amidon sunt prăjite sau gătite la temperaturi ridicate (de obicei...
Elveția, Wollerau
... Circle permite lichidului nutritiv să rămână în interiorul oalei, permițând preparatului ales să fie gătit în sucurile sale. Prezentare DE LA TOCĂNIȚE GĂTITE LENT LA CASSEROLE RAPIDE... Aveți nevoie de o oală perfectă pentru păsări de curte, carne, fripturi, orez, paste, sos bolognese, risotto, legume, tocănițe, supe, chili con carne, curry, fructe de mare, cartofi sau leguminoase? Alegeți din gama...
Franța, Narbonne
... la ritmurile liniei dumneavoastră de ambalare, fie că este vorba de umplere automată, etichetare automată sau ambele. Designul acestei mese a fost gândit pentru a susține o gamă largă de produse și formate, fie că este vorba de industria alimentară (borcane de gem, borcane de miere, conserve de legume/mâncăruri gătite, doze etc.), de industria cosmetică (borcane de cremă, flacoane de săpun etc.), sau de industria chimică (bidon/buteli de detergent, bidon de produse de întreținere etc.).
Spania, Dicastillo, Navarra
... deshidratării, se păstrează ușor. Ciupercile de 1° alegere sunt mai omogene, întregi și conțin mai puține bucăți în comparație cu ciupercile de 2° alegere. Gustul lor excepțional este accentuat și concentrat în timpul procesului de gătire. Deshidratarea, obținând astfel un produs, după rehidratare, cu o consistență, un miros și un gust perfecte. Se consumă rehidratate, după ce au fost gătite singure sau însoțite de alte alimente: carne, pește, legume, ouă.
Belgia, Schaerbeek
...Tortile de porumb moi umplute cu o varietate de ingrediente, cum ar fi carne, brânză, legume și sosuri. Enchiladas: Tortile umplute cu carne sau brânză, rulate și coapte cu un sos savuros. Quesadillas: Tortile umplute cu brânză și, uneori, alte ingrediente, apoi pliate și gătite până când brânza se topește. Tostadas: Tortile prăjite sau coapte până devin crocante, acoperite cu fasole, carne, salată, brânză și alte toppinguri. Chilaquiles: Bucăți de tortilă prăjite sau coapte și apoi fierte cu salsa, adesea servite cu ouă, brânză și alte acompaniamente.
Germania, Bad Bentheim
... în principal pentru frunzele sale și se crede că romanii antici au descoperit în cele din urmă că sfecla în sine putea fi folosită. Utilizările sfeclei roșii Oamenii folosesc sfecla roșie (tăiată) pentru a o conserva, pentru a face legume gătite în prealabil, dar și pentru a prepara borș, ingredientul popular în multe supe est-europene. Proprietăți sănătoase ale pudrei de sfeclă roșie Pudra de...
Polonia, Brzozów
...turmeric, tortuga naturală <strong> Utilizare: </strong> legumele se adaugă în supe, sosuri, tocănițe, salate și alte preparate, oferindu-le un parfum plăcut de legume și subliniind gustul preparatelor gătite.
... naturală, bogată în minerale și savoare. Piment d'Espelette : Adaugă o notă de iuțeală și o savoare unică, specifică regiunii Basque. Poivrons Séchés : Pentru o notă dulce și afumată, care completează perfect „Piment d'Espelette”. Utilizări Versatile : Asaonare : Ideal pentru a presăra peste grătare, carne, pește și legume. Marinade : Perfect pentru a crea marinade savuroase pentru carne și pește. Finisare : Adăugați un vârf la preparatele gătite pentru o explozie de arome. Referință:VRACSELSUDOUEST...
Franța, Pledran
...Module dedicat transformării și pregătirii preparatelor culinare. Modulele includ: - 1 intrare pentru carne (cu șine suspendate) (frigorific) - 1 intrare pentru legume și condimente (frigorific) - 1 zonă de pregătire / tăiere (climatizată) - 1 spațiu de gătit - complet echipat - 1 zonă de spălare - spațiul de depozitare pentru produsele finite (frigider) - un colț pentru localul tehnic Opțiuni: * orice echipament specific * vestiar / sală de pauză / birou Transformare: Tăiere / Gătire Suprafață: 35 până la 50 m² Durata realizării: 1 până la 2 luni CATEGORII: Toate produsele gătite...
Franța, Pleucadeuc
... simplă și rapidă • Produs gata de utilizare • Îmbunătățirea productivității și a randamentului • O mai bună gestionare a costului de producție • Securitate bacteriologică sporită CONSERVARE • La rece : 16 zile până la 21 zile la 0+4°C • La congelat : 18 luni la -18° PREPARATE PE BAZĂ DE LEGUME ȘI FRUCTE RETEXTURIZATE ÎN PLAQUE SAU PEPITE • Végédécor : Ardei verde, Ardei roșu, Ardei galben, Ceapă, Roșie • Primdécor : Prună, Caise, Ananas, Smochină • Pulpedécor : Legume, fructe roșii, galbene, exotice, gătite...
Ucraina, Kharkiv
...• 100% ingrediente naturale: fără conservanți, fără MSG, fără arome sau culori artificiale. Numai condimente sterilizate prin abur, care trec prin 7 etape de proces de purificare. • Cartofii - produsul principal în rația multor țări. Acest lucru garantează cererea pentru produs. • Ingrediente: bacon natural, brânză adevărată și ceapă caramelizată. • Utilizare universală: poate fi adăugat la cartofi copți, prăjiți, piure sau la cuptor. • Numai cele mai populare arome. • Condimentul Yummy Potato poate fi folosit pe tot parcursul anului cu orice fel de preparate din cartofi gătite în orice mod!
Belgia, Arlon
...Aceste legume albe proaspete, spălate și tăiate, acoperite cu sosul lor, vor fi gătite încet în vasul lor pe marginea grătarului dumneavoastră. Ușor, proaspăt, savuros. Sfaturi de preparare O pregătire dintre cele mai simple: Îndepărtați capacul și eticheta. Turnați sosul peste legume, amestecați. Gătiți 10-12 minute pe grătar. De asemenea, aceste legume pot fi gătite la cuptorul cu microunde (5 min. la 500 W.) sau la cuptorul tradițional (15-18 min. la 180°C). Sfaturi de conservare A se păstra în partea de jos a frigiderului la o temperatură ideală de 2-4°C. Prezentările disponibile...
Franța, Soreze
TOM PRESS propune profesioniștilor tot echipamentul pentru conservare, transformare alimentară și gătit: N°1 pentru pasionații de făcut acasă. TOM PRESS concepe și distribuie peste 5.000 de referințe de echipamente și produse pentru conservare, gătit și transformare alimentară. Cu acest echipament, puteți produce și transforma fructe și legume, carne și pește, lactate, cereale și să realizați sin...
Franța, Auros
Fondată în 2002, MAISON VOISINE este o afacere de familie. Suntem producători și angrosiști de produse de artizanat din regiunea Aquitaine. MAISON VOISINE a fost înființată pentru a crea un instrument de distribuție locală și regională, dotat cu echipamente de refrigerare adecvate. Compania oferă livrări directe către clienții noștri măcelari, mezelari și comercianți. Provenind din mai multe gener...
ufs.country_names.RU, Saratov
...cum ar fi terciul de mazăre. În prezent, mazările sunt de obicei gătite sau tocate. Încălzirea distruge pereții celulari și face gustul mai dulce, iar nutrienții mai accesibili. Supa de mazăre este consumată în multe alte părți ale lumii, inclusiv în Europa de Nord și Centrală, în Rusia, Iran, Irak și India. Mazările procesate sunt mazări mature care au fost uscate, înmuiate și apoi supuse unui proces termic pentru a preveni alterarea. Mazările gata preparate sunt uneori vândute uscate și acoperite cu wasabi, sare sau alte condimente.
Franța, Castelnaudary
...Haricots lingots origine Franța, sos gătit (pe bază de carne de porc, condimente, legume, usturoi, roșii), sare, piper. CONSEIL DU CHEF : Acestea pot fi adăugate la un cassoulet sau pur și simplu să însoțească o carne. Încercați să le turnați în vasul cu pui la cuptor spre sfârșitul gătitului. Fasolele gătite: o rețetă foarte simplă, dar atât de bună!
Portugalia, Torres Novas
...Valoarea nutrițională și proprietățile medicinale Varza se remarcă printre celelalte legume deoarece conține vitamina A1 (retinol) și B2 (riboflavină), precum și calciu și fier, care sunt minerale. Aceasta ajută la ameliorarea constipației (pentru a ameliora constipația, ar trebui să consumați preparate cu varză fiartă). Ajută la evitarea stărilor proaste (câteva frunze de varză crude sau gătite...
...COCĂTOR DE LEGUME ȘI VERDURI ÎN LINIAR - Producție în linie - Eficiență ridicată. Încălzire prin abur - Până la 170ºC temperatură de proces - Filtrare și recirculare continuă a uleiului/apelor - Curățare automată a resturilor și particulelor - Finisaje și calități alimentare - Control automat al proceselor Scrie-ne întrebarea ta pentru a te consilia cu tehnicienii noștri: comercial@derimet.com...
Elveția, Rheinfelden
... este o combinație tentantă de roșii premium, busuioc, ceapă și usturoi, precum și cantitatea potrivită de oregano și pătrunjel – o interpretare americană a unui clasic italian. Sosul de paste Bongiovi Dad’s Original este un amestec consistent de legume proaspete din grădină. Busuiocul, usturoiul, ceapa, ciupercile, precum și ardeii roșii și verzi oferă pastei tale preferate un impuls aromatic captivant. Sosul de paste Bongiovi Arrabbiata este pentru cei care suportă un pic de condiment în viața lor.
Portugalia, Ferreira Do Zêzere
...Încearcă chipsurile noastre netede de cartofi cu aromă de roșii, legume și condimente, care oferă gustul intens al adevăratelor chipsuri de cartofi.
Ucraina, Kyiv
... dieta călătorilor (permise a fi gătite în pachet) și este convenabil de luat cu tine la muncă. De asemenea, o poți avea "în rezervă" în bucătărie pentru gătit rapid. Trebuie menționat că termenul de valabilitate al alimentelor liofilizate este lung, iar în același timp, proprietățile de gust sunt păstrate. Cum este la gust? Supă cremă de ciuperci are un gust delicat de cremă și un aromă intensă. Supa...
...Sos tradițional de cocos și arahide (Maphraw Thaw) frumos picant, cremos și plin de gust de arahide. Este atât de fantastic și versatil, încât nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie. Recomandare de preparare: Sosul de cocos și arahide este perfect pentru preparate cu orez, paste sau legume, ca dressing pentru salate proaspete și boluri, ca marinadă condimentată în supe și curry-uri...
Franța, Bezons
...Fasolea face parte din familia leguminoaselor. Este una dintre cele mai vechi culturi din lume. Păstăile de fasole verde pot fi recoltate înainte de maturitate și sunt consumate gătite. Fasolea conține cantități semnificative de proteine vegetale.
Produse corespunzătoare
Diakhatou
Diakhatou
Alte produse
Okra
Okra