...Embutido elaborat cu un amestec de carne tocată deporc iberic, adăugat cu sare și condimente, frământat și umplut în intestin. Cu un gust delicat și un aromă caracteristică.
Procesul de Elaborare: Selecție, tocare, frământare, umplere și maturare.
Ingrediente: Carne deporc iberic de bellota, sare, boia, zaharuri, condimente naturale, proteină vegetală, aromă naturală și intestin natural de...
...cârnat, carne uscată de vită și nuci de jambon pentru a vă oferi un platou de aperitive 100% fără nitriți și fără conservanți.
Toate mezelurile noastre fără nitriți sunt elaborate din porci selectați cu grijă în Aveyron.
Proveniență: Laissac, Aveyron
Greutate: aproximativ 250g
Ingrediente: Porc, sare de Guérande, piper Kampot IGP, intestin natural...
...Produsele sunt îngrijite de la etapa de creștere până la procesare și fabricare. Oferim o mare varietate de carne deporc congelată, cum ar fi:
- Intestindeporc congelat
- Creier deporc congelat
- Coada deporc
- Ribs deporc
- Picioare deporc
- Picioare din spate deporc
- Picioare din față deporc
- Picior deporc
- Stomac deporc
- Intestine subțiri deporc
- Ureche deporc
- Clapă de ureche deporc
- Cap deporc
- Glezne deporc
- Carcasă întreagă deporc
- Burta deporc 10
- Piele deporc sărată umedă
- Grăsime deporcde pe spate
- Grăsime deporcde pe spate fără piele...
...INGREDIENTE: carne deporc, sânge deporc, intestin natural, sare, piper, condimente, TELINA, urme de LACTOZĂ și OU.
12,80€/kg
COSTĂ 3,85€ pentru un pachet minim de 300g
Data limită de consum: 21 de zile, a se păstra între 0 și 4 grade
GREUTATE: 21 kg...
...Ești interesat de picioarele din spate ale porcului? Suntem specializați în comerțul cu picioare deporc și alte tăieturi de carne deporcde înaltă calitate.
...Descrierea produsului: Intestinde scroafă cu un calibru mare
Origine: Spania
Calitate: A. Consistență fermă, fără reziduuri de grăsime, fără găuri și fără neregularități.
Calibre: -/34 până la 40/+
• ICP Net | 3 bucle.
• ICP tubat | 2 sau 3 bucle. Înveliș natural gata de umplut. Creșteți-vă productivitatea și economisiți timp cu învelișul nostru tubat.
Ambalare:
• Galeată: 5 L și 15 L.
• Butoi: 100 L și 200 L.
...SAUCISSON 100 % de volaille 480g – DLUO 6 luni (Rață 40%, piept de rață 10 %, curcan 60%, fără intestindeporc)
Cel mai VÂNDUT produs!
Produs foarte original și complet diferit de gusturile obișnuite. Produs fără porc. Adictiv.
Se vinde la bucată și cel mai adesea în jumătate de bucată.
50 cm lungime.
Produs cu marjă și volum.
...INGREDIENTE: Papada, carne și coji deporc, albuș de ou, amidon de cartof, sare, sirop de glucoză, proteină din lapte, condimente, stabilizator (di și polifosfați), potențiator de aromă (E621) și antioxidant (ascorbat sodic). Intestin natural de bovine. Poate conține urme de soia.
...Salam DOP pe bază de carne deporc, exclusiv din zona Piacenza. Carnea provenită din gâtul porcului, umplută manual în intestin natural și maturată cel puțin 90 de zile, are un gust dulce și plăcut și este protagonistă în aperitive și gustări.
...Produs elaborat dintr-un amestec de carne tocată sau tăiată, adăugat cu sare, boia și condimente, frământat și umplut în intestin natural deporc, într-o stare perfectă de maturare.
Porcii iberici Brisa
Porcii iberici Brisa au caracteristici peculiare care îi disting semnificativ de restul, rezultând produse iberice de cea mai înaltă calitate. Sunt exemplare cu o istorie genetică, ale căror...
... deporc congelate, 9-12 cm, 15 kg cutie
Stomace deporc congelate, 10 kg cutie
Piele de spate deporc congelată, 20 kg cutie
Grăsime deporc pentru tăiat, 20 kg cutie
Grăsime de spate deporc, 20 kg cutie
Limbi deporc congelate, tăiate elvețian, într-o cutie
Gât deporc, cu os, în cutie
Picior deporc dezosat, Polyblock
Loin deporc cu os, cutie
Loin deporc dezosat, cutie
Burtă deporc, cu os, cu...
...
Exportul către unele dintre cele mai exigente piețe din lume garantează o concentrare neabătută asupra calității și siguranței alimentelor.
EEC, China, Elveția, Rusia, Africa de Sud, Japonia, Coreea, Hong Kong, Taiwan, Vietnam, Singapore și multe alte țări din întreaga lume.
OFERIM (CARNE DEPORC CONGELATĂ DUPĂ CUM URMEAZĂ):
- File deporc
- Picioare deporc
- Burta deporc
- Intestindeporc...
...Această versiune a Finocchione IGP are o greutate netă de aproximativ 500 g și este ambalată întreagă în intestin natural.
Finocchiona IGP este produsă din tăieturi de carne deporcde cea mai bună calitate. Printre acestea se numără: umărul, șunca, scamone, coppa și pancetta. Procesul de fabricație se caracterizează prin adăugarea de semințe aromatice de fenicul sălbatic, sare, piper și usturoi...
...ORIGINE: tăierea porcului care are loc în partea nordică a Aragonului.
INGREDIENTE: părți slabe deporc și slănină.
FORMA: în formă de potcoavă.
SAPORE: gustos, ușor aromatizat cu ierburi.
PRESENTARE: bucăți de calibru 28/30; umplut în intestin natural.
CONFEZIONARE: în atmosferă controlată.
EXPIRARE: 6 luni; data menționată pe ambalaj.
PREPARARE: tăiat în felii subțiri, ușor rotunjite.
DE ASORTAT: cu pâine prăjită aromată cu roșii sau usturoi sau, alternativ, fără condimente.
DE PĂSTRAT: într-un loc răcoros și uscat.
... care se numără și ardeiul iute măcinat.
Categorie:Mezeluri Calabrese
GREUTATE:500/550g
Greutate:0.550 kg
Ingrediente:Carne deporc, Sare, Arome naturale și condimente
Zaharuri:dextroză și zaharoză
Antioxidanți:E301
Conservanți:E250-E252...
...SALAME TOSCANO, Preparat din carne selectată deporc, măcinată mediu și cu slănină tăiată cubulețe, este ambalat în intestinde colagen și maturat.
PROSCIUTTO - picior deporc "CASALINGO ALLA TOSCANA"
FINOCCHIONA, Preparat din carne selectată deporc, este un tipic cârnat toscan în intestinde colagen aromatizat cu semințe de fenicul.
PANCETTA din porc pur, rulat sau întins, sărat și maturat în stil toscan.
...Salam tipic calabrez din carne deporc pur, măcinat gros, amestecat cu sare, arome naturale și ardei iute de calitate, îndesat și maturat în intestin natural timp de aproximativ 45 de zile. Greutate de aproximativ 300 gr în intestin natural.
Ambalare: A.T.M. - S.V
Fără Conservanți
Fără Gluten
Fără Lactoză
Fără Coloranți...