...Salam DOP pe bază de carne deporc, exclusiv din zona Piacenza. Carnea provenită din gâtul porcului, umplută manual în intestin natural și maturată cel puțin 90 de zile, are un gust dulce și plăcut și este protagonistă în aperitive și gustări.
...Această versiune a Finocchione IGP are o greutate netă de aproximativ 500 g și este ambalată întreagă în intestin natural.
Finocchiona IGP este produsă din tăieturi de carne deporcde cea mai bună calitate. Printre acestea se numără: umărul, șunca, scamone, coppa și pancetta. Procesul de fabricație se caracterizează prin adăugarea de semințe aromatice de fenicul sălbatic, sare, piper și usturoi...
... care se numără și ardeiul iute măcinat.
Categorie:Mezeluri Calabrese
GREUTATE:500/550g
Greutate:0.550 kg
Ingrediente:Carne deporc, Sare, Arome naturale și condimente
Zaharuri:dextroză și zaharoză
Antioxidanți:E301
Conservanți:E250-E252...
...SALAME TOSCANO, Preparat din carne selectată deporc, măcinată mediu și cu slănină tăiată cubulețe, este ambalat în intestinde colagen și maturat.
PROSCIUTTO - picior deporc "CASALINGO ALLA TOSCANA"
FINOCCHIONA, Preparat din carne selectată deporc, este un tipic cârnat toscan în intestinde colagen aromatizat cu semințe de fenicul.
PANCETTA din porc pur, rulat sau întins, sărat și maturat în stil toscan.
...Salam tipic calabrez din carne deporc pur, măcinat gros, amestecat cu sare, arome naturale și ardei iute de calitate, îndesat și maturat în intestin natural timp de aproximativ 45 de zile. Greutate de aproximativ 300 gr în intestin natural.
Ambalare: A.T.M. - S.V
Fără Conservanți
Fără Gluten
Fără Lactoză
Fără Coloranți...