România, Botosani
...Partea superioară este prima tăietură din piciorul de vită și, în același timp, cea mai compactă. Carnea este suculentă, slabă și fragedă, fiind potrivită pentru prăjit sau abur. Când este feliată, carnea poate fi gătită la cuptor sau la grătar.
Franța, Outreau
Germania, Balingen
...Măcinător de carne comercial compact pentru zona de vânzare și pregătire Măcinătorul de carne comercial Carneoline FW N22/82 măcină carne crudă, gătită sau afumată. Chiar și carnea marmorată – în formă caldă sau rece – slănina, organele, pielea și legumele pot fi măcinate. Unitățile de procesare a alimentelor vor obține rezultate perfecte, iar mașinile pot fi curățate rapid și eficient. Acest...
Germania, Nürnberg
... tocănițe consistente și chili con carne la salate răcoritoare și creații vegetariene vibrante. Fiecare mușcătură catifelată oferă o textură delicioasă și un gust pământesc care te va face să îți dorești mai mult.
Bertelli Formaggi S.r.l., prezent pe piață de patru generații, propune brânzeturi maturate și proaspete de calitate excelentă. Suntem un punct de referință pentru multe activități europene în furnizarea nu doar de Parmigiano Reggiano maturat de la 12 luni până la 60 de luni, ci și de brânzeturi de capră și oaie din tradiția italiană. Suntem furnizori și de mezeluri tipice precum salame, fiocchetto...
Franța, Bordeaux
...Asocieri culinare: mezeluri, carne roșie, vânat, brânzeturi cu pastă gătită. Fructe de mare, pește în sos, salată de pipote, carne albă, tarte.\n\nAlcool: 14,5% vol.\nCépages: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nProducător: Marc AG Vins\nFormate și ambalaje: Sticlă (75cl) - Carton de 6 - 2020"}...
Franța, Saint-Omer
...Un set de Condimente de tăiat, perfect pentru ocazii speciale. Este compus din trei creioane și un ascuțitor conform standardelor alimentare. O rețetă exclusiv vegetală gătită la Alès în Cévennes. Basilic (BIO) este ideal pentru bucătăria mediteraneană, fructe de pădure, legume crude, brânză de capră și citrice. Trufă neagră este ideală pentru legume rădăcinoase, risotto, brânzeturi, ouă și carne...
Franța, Castelnaudary
...Conform rețetei tradiționale, Casa Rivière prepară un cassoulet generos și gustos, asemănător regiunii și locuitorilor săi. Fasolea moale, gătită într-un bulion de legume proaspete, este completată cu manșoane de rață confiate și cârnați de Toulouse, preparați în atelierele noastre din carne de porc de origine Franța. Pentru a savura această specialitate, turnați conținutul cutiei într-un vas de lut, de preferință o cassole. Preîncălziți cuptorul tradițional la 200°C și lăsați să se gratineze la foc mic pentru...
Estonia, Valga
...În general, au o formă de corp alungită, cap și gură mari, solzi strânși și o coadă lată, fără furcă. Peștele spadă își petrece, de asemenea, o parte din ciclul său de viață în ocean. Pe farfurie, peștele spadă are un gust blând, dulce, cu carne care devine albă atunci când este gătită.
Bulgaria, Sofia
... proces conferă culoarea și aroma. Culoarea poate varia de la un roșu-portocaliu deschis la un roșu închis, iar gustul poate fi orice, de la amar cald la dulce cald. Utilizări: paprika afumată la cald este folosită frecvent în preparate precum gulyás, un tocăniță de carne roșie gătită lent cu legume, ceapă, cartofi și smântână deasupra preparatului ca element final. Este o idee bună să încălzești condimentele cu un strop de ulei de măsline timp de mai puțin de un minut la foc mic pentru a elibera aroma sa naturală. Ambalaj: 125g, 250g și vrac...
Germania, Bad Bentheim
... rădăcinii. Rădăcina de maca variază foarte mult în dimensiune și formă. Maca este o plantă asemănătoare cu ridichea, pe care spaniolii o dădeau cailor lor la sfatul incasilor. În regiunea Junin din Peru, maca este consumată în cantități mari. Este o sursă de hrană disponibilă și foarte nutritivă. Se consumă proaspătă cu carne, gătită în cuptoare subterane căptușite cu pietre fierbinți...
Spania, La Coruña
...Spinacino este o legumă cu frunze verzi, care poate fi consumată crudă sau gătită. Având un conținut scăzut de fier, poate fi folosit ca garnitură alături de carne sau pește. Disponibil în caserole, pungi sau polistiren de diverse greutăți.
Regatul Unit, Chesham
...Droewors delicioși, făcuți din 100% carne de vită britanică, maturate cu propria noastră rețetă unică de ierburi și condimente autentice sud-africane.
76 de țări și numărătoare... Folosind tehnologie de fabricație de vârf, obiectivul nostru este să proiectăm și să producem echipamente avansate de procesare care nu doar că îndeplinesc, ci depășesc așteptările clienților noștri din industria nucilor și cafelei, atât pe plan intern, cât și internațional. Pe măsură ce CRZ MACHINERY evoluează, rămânem dedicați îmbunătățirii continue a mașinilor noast...
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Carne de porc, Sare, Arome Naturale, Condimente Fără Conservanți și Polifosfați Valori nutriționale și energetice pentru 100 gr de produs: Valoare energetică 850kcal 203kj Grăsimi 9,4gr din care grăsimi saturate 3,7gr Carbohidrați 0,3gr din care zaharuri 0,01gr Proteine 27,8gr fibre alimentare 0,1gr sare 2,7...
Austria, Königsdorf
...Friptura de umăr de vită provine din umărul vitelului. Este o bucată foarte aromată, care este suficient de versatilă pentru a fi gătită întreagă ca o friptură, tăiată în fripturi și gătită la grătar sau în tigaie, feliată subțire pentru un stir-fry sau tăiată cubulețe pentru gătit lent într-un tocăniță sau caserolă.
Belgia, Herstal
Briatte-Coelen Întreținere, reparare și vânzare de mașini de pâine de amintiri din 1987… De la bunic la nepot, această afacere de familie a fost înființată acum mai bine de 30 de ani de domnul Désiré Briatte. A fost unul dintre primii care au lucrat în acest domeniu. Pionier în feliatoarele de pâine cu marca JAC, lider mondial de peste 70 de ani. Suntem o companie de familie dinamică, cu o reputaț...
Produse corespunzătoare
carne gătită
carne gătită
Alte produse
jac eco+
jac eco+
Serbia, Ruma
... atunci când carnea este gătită. Aceste specii fungice completează enzimele naturale din carne de vită, ajutând astfel la dezvoltarea și îmbunătățirea gustului cărnii. Thamnidium (specie fungică) este cunoscută în special și produce enzime colagenolitice care contribuie semnificativ la fragilitatea și gustul cărnii vechi uscate. Din cauza procesului costisitor de uscare, carnea preparată până acum a fost disponibilă doar în restaurante și hoteluri de elită...
Belgia, Beringen
...Fiind un mușchi bine exersat, capătul ascuțit are un grad ridicat de țesut conjunctiv și este cel mai bine adaptat pentru metode de gătit lente și umede, cum ar fi gătitul lent și tocănițele. Această bucată de carne de vită este perfectă pentru a fi desfăcută, deoarece se desparte literalmente când este gătită.
Franța, Villeneuve Sur Lot
Germania, Wasserburg Am Inn
...Gama de produse FONDOLAC de la MEGGLE vă oferă proprietăți funcționale excelente pentru emulsionare, stabilizare și îmbunătățirea aromei pentru produse sărate, cum ar fi șunca gătită, sosuri, delicatese și produse din cârnați. Prin uscare prin pulverizare a zerului parțial delactozat, MEGGLE produce o pulbere de zer parțial delactozat cu un conținut de proteine comparativ ridicat...
Spania, Murcia
...Specialitate de Ulei de Măsline Foie Gras. Emulsie de foie gras de rață (zdrobită) cu sare și piper. Gătită într-un autoclave la 104ºC (sterilizată). Textură cremoasă ideală pentru întindere, prepararea canapelor și / sau aperitivelor. Greutate: 130g MOQ: 500€...
...O facem cu toată grija pe care o merită unul dintre cele mai prezente mezeluri pe mesele familiilor noastre. Numai pulpe proaspete, de peste 15 kg, de porci grei italieni, sărate și parfumate cu un amestec de ierburi aromatice. Dezosat cu grijă, pentru a nu rupe fibrele musculare, șunca este gătită lent în cuptor cu aburi la o temperatură de aproximativ 68°. Aceasta este rețeta noastră simplă: carne de calitate și grijă în procesare. Numai așa șunca fiartă va fi moale și seducătoare, dulce, niciodată acră.
Franța, Castelnaudary
...Haricots lingots origine Franța, sos gătit (pe bază de carne de porc, condimente, legume, usturoi, roșii), sare, piper. CONSEIL DU CHEF : Acestea pot fi adăugate la un cassoulet sau pur și simplu să însoțească o carne. Încercați să le turnați în vasul cu pui la cuptor spre sfârșitul gătitului. Fasolele gătite: o rețetă foarte simplă, dar atât de bună!
Țările populare pentru acest termen de căutare