...Spinacino este o legumă cu frunze verzi, care poate fi consumată crudă sau gătită. Având un conținut scăzut de fier, poate fi folosit ca garnitură alături de carne sau pește. Disponibil în caserole, pungi sau polistiren de diverse greutăți.
Bertelli Formaggi S.r.l., prezent pe piață de patru generații, propune brânzeturi maturate și proaspete de calitate excelentă. Suntem un punct de referință pentru multe activități europene în furnizarea nu doar de Parmigiano Reggiano maturat de la 12 luni până la 60 de luni, ci și de brânzeturi de capră și oaie din tradiția italiană. Suntem furnizori și de mezeluri tipice precum salame, fiocchetto...
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Carne de porc, Sare, Arome Naturale, Condimente Fără Conservanți și Polifosfați Valori nutriționale și energetice pentru 100 gr de produs: Valoare energetică 850kcal 203kj Grăsimi 9,4gr din care grăsimi saturate 3,7gr Carbohidrați 0,3gr din care zaharuri 0,01gr Proteine 27,8gr fibre alimentare 0,1gr sare 2,7...
Italia, Forlì
... (Triticum aestivum), bobul este mai alungit, translucid și, așa cum sugerează numele, „dur”. De obicei, acesta însoțește carne gătită și/sau legume fierte. Poate fi făcut picant, fiind însoțit de harissa (folosită în special în Tunisia). În Italia, cuscusul este preparat în zona Trapani din Sicilia; este gătit la aburi într-o oală specială din teracotă smălțuită, dar condimentul, spre deosebire de cel magrebian, este un supă de pește.
Italia, Venezia
...Exquisit de puternic. Bere cu fermentație înaltă, cu un corp plin și moale. Aroma sa este dulce și perfect echilibrată cu o spumă cremoasă și compactă. Patru malțuri de orz special și două varietăți de hamei nobil îi oferă note elegante de fructe uscate și lemn dulce. Excelentă alături de carne roșie gătită sau friptă, carne la grătar, pește afumat, brânzeturi maturate, brânzeturi de capră condimentate și tort Sacher.
...O facem cu toată grija pe care o merită unul dintre cele mai prezente mezeluri pe mesele familiilor noastre. Numai pulpe proaspete, de peste 15 kg, de porci grei italieni, sărate și parfumate cu un amestec de ierburi aromatice. Dezosat cu grijă, pentru a nu rupe fibrele musculare, șunca este gătită lent în cuptor cu aburi la o temperatură de aproximativ 68°. Aceasta este rețeta noastră simplă: carne de calitate și grijă în procesare. Numai așa șunca fiartă va fi moale și seducătoare, dulce, niciodată acră.
Italia, Altamura Di Bari
...Salam tipic din Puglia "Soppressata" carne afumată.
Produse corespunzătoare
Soppressata
Soppressata
Italia, Montegiorgio
Din 1932, Guido Marzetti începe activitatea de măcinare a cerealelor cu moara de piatră și creșterea porcinelor. Șuncă crudă și gătită, mortadela și mezeluri din carne de porc pur și sare iodată. Șuncă gătită națională de Înaltă Calitate, din pulpă de porc proaspăt național, fără gluten, fără lactoză.
Italia, Montespertoli
...Suntem Moel, un producător italian de filme de ambalare situat în apropiere de Florența, cu o producție de 7.000.000 kg/an (60% film întins de grad alimentar și 40% film shrink). Aici mai jos, în detaliu, o scurtă descriere a produselor noastre care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră: -Film întins PVC de grad alimentar pentru carne proaspătă/congelată/gătită/legume sau alimente în...
Carne de porc (proaspătă, maturată, gătită) miei, pui, iepuri, susianella, porchetta...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play