Franța, Outreau
Franța, Bordeaux
...Asocieri culinare: mezeluri, carne roșie, vânat, brânzeturi cu pastă gătită. Fructe de mare, pește în sos, salată de pipote, carne albă, tarte.\n\nAlcool: 14,5% vol.\nCépages: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nProducător: Marc AG Vins\nFormate și ambalaje: Sticlă (75cl) - Carton de 6 - 2020"}...
Franța, Saint-Omer
...Un set de Condimente de tăiat, perfect pentru ocazii speciale. Este compus din trei creioane și un ascuțitor conform standardelor alimentare. O rețetă exclusiv vegetală gătită la Alès în Cévennes. Basilic (BIO) este ideal pentru bucătăria mediteraneană, fructe de pădure, legume crude, brânză de capră și citrice. Trufă neagră este ideală pentru legume rădăcinoase, risotto, brânzeturi, ouă și carne...
Franța, Castelnaudary
...Conform rețetei tradiționale, Casa Rivière prepară un cassoulet generos și gustos, asemănător regiunii și locuitorilor săi. Fasolea moale, gătită într-un bulion de legume proaspete, este completată cu manșoane de rață confiate și cârnați de Toulouse, preparați în atelierele noastre din carne de porc de origine Franța. Pentru a savura această specialitate, turnați conținutul cutiei într-un vas de lut, de preferință o cassole. Preîncălziți cuptorul tradițional la 200°C și lăsați să se gratineze la foc mic pentru...
Franța, Villeneuve Sur Lot
Franța, Castelnaudary
...Haricots lingots origine Franța, sos gătit (pe bază de carne de porc, condimente, legume, usturoi, roșii), sare, piper. CONSEIL DU CHEF : Acestea pot fi adăugate la un cassoulet sau pur și simplu să însoțească o carne. Încercați să le turnați în vasul cu pui la cuptor spre sfârșitul gătitului. Fasolele gătite: o rețetă foarte simplă, dar atât de bună!
Franța, Guérande
...Persii și egiptenii considerau, acum 2.000 de ani, că ceapa verde este o plantă sacră. Planta cu bulbi, apropiată de ceapă și usturoi, este folosită frecvent în bucătărie, tăiată mărunt în salate sau sosuri precum béarnaise sau unt alb. Întreagă, gătită la aburi sau confiată, va fi minunată pentru a acompania pește, carne sau foie gras. Companionul ideal pentru toate rețetele dumneavoastră pe bază de vin sau pur și simplu pentru a intensifica aromele preparatelor. Ideal pentru sosuri roșii, gătirea cărnii, cartofi la aburi, preparate pe bază de roșii, supe tradiționale. SKU:SGE250...
Franța, Cornillé
...PAT80 este o proteină de vită deshidratată concentrată natural la minimum 80%, ceea ce permite îmbogățirea preparatelor dumneavoastră cu proteine de vită și întărirea gustului „carne/vită gătită”, un factor de atractivitate. Conținutul său de grăsimi asigură o bună stabilitate a granulelor (îngroșarea particulelor fine).
Franța, Malataverne
... gustative. Servirea vinului roșu cu un fel principal Trebuie să știți că un vin roșu se potrivește ideal cu carnea roșie, preparatele gătite, gratinurile de carne, anumite tipuri de pește, păsările de curte, roșiile, pizza și multe alte alimente. Carnea este un preparat ideal pentru a scoate cele mai bune sticle la o masă. Carnea, cum ar fi rața, mielul sau vita, poate fi servită cu un vin de Bordeaux de calitate pentru a evidenția aromele cărnii. Roșia gătită este un aliment care se potrivește ideal cu vinul roșu.
Franța, Paris
...Aceasta este preparată în diverse moduri, gătită în cuptoare de pământ, uscată și conservată sau chiar consumată crudă, oferind o sursă nutritivă ancestrală. Descoperirea beneficiilor pentru sănătate Abia la sfârșitul anilor 1960, oamenii de știință de la NASA au început să cerceteze suplimentele naturale pentru a combate cancerul. Deși cercetările lor nu au avut succes în acest domeniu, au dezvăluit altceva. Tip de câine: 5 Kg max 10 la 20 Kg 20 la 30 Kg 30 la 50 Kg 50 Kg și + Constituenți analitici: Proteine brute 66%, Grăsimi brute 8%, minerale max 6.9% Compoziție: 100% carne de midii cu buze verzi...
Franța, Lys Haut Layon
...Terroir: Sol argileux graveleux pe șisturi Situație: Haut layon Vinificare Fermentația alcoolică și maturarea se realizează în butoaie timp de un an. Degustare între 10 și 12°C Ochi: Galben Nas: Fructat, compot, caise Gust: Arome de fructe galbene și note de fructe confiate Potencial de păstrare: 5 ani Echilibru: Sec Asocieri gastronomice: Pești în sos, coquilles Saint-Jacques, carne albă și brânzeturi cu pastă gătită. Lotte à l’américaine, homar cu smântână și pui cu sos alb. Tăiere: Guyot dublu Altitudine: 100 la 120 m...
Franța, Rungis Cedex
...O gamă studiată pentru a optimiza timpii dumneavoastră de pregătire! Fie că este vorba despre foie gras crude sau semi-cuite, produse din mare și carne gătită selectate cu grijă, până la produse de catering, aperitive, feluri principale și deserturi gata de servit, selecția noastră vă oferă o paletă largă de posibilități.
Franța, Aiguilhe
... tipice și tradiționale pe bază de carne franțuzească, miel (rasă neagră din Velay), vițel din Velay și Forez, fin gras din Mézenc, porc din Haute-Loire. Cap de vițel, picioare de porc, maouche lozérienne, potée auvergnate, găină la oală, blanquette de vițel. Gamă de sosuri tradiționale franțuzești, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos verde, sos madere, sos à la diable, aioli. Gamă de pestouri din ierburi, pesto cu usturoi sălbatic, pesto cu urzici. Sos, sos de friptură, produs din Franța, bucătărie tradițională franțuzească gătită de un bucătar. Lucru la comandă.
Franța, Carquefou
... * Specialități de măcelărie: fripturi (Orloff, bacon, afumat, cu prune...) Gama de vară: * Mezeluri în stil vechi: chipolatas, chipolatas cu ierburi, merguez, cârnați brase, carne, umplutură, chorizo de grătar, filet mignon...
Franța, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: distribuitor de păsări și vânat la Rungis. Vânat: căprioară, cerb, mistreț și căprior. Vânat mic: rață, iepure de câmp, fazan. Specialități: păsări în sos, păsări la grătar, păsări de fermă și porționări Label Rouge, pui de fermă din toată Franța, găini, piei de rață, porumbei, friptură (friptură la grătar și friptură gătită). EUROVOLAILLES oferă și purceluș și porționarea acestuia...
Franța, Castets
... rehidratate sau sărate. Conservele noastre artizanale sunt garantate fără aditivi, fără conservanți, coloranți sau potențiatori de gust. Primim produsele noastre proaspete și favorizăm circuitele scurte cât mai mult posibil, alegând materiile noastre prime de la producători locali, legume bune (roșii, fasole verde, fasole albă, mazăre...), carne de calitate (porc, rață...), pește excelent din piața...
Franța, Scherwiller
FESIA este o companie cu sediul în Scherwiller. Aceasta oferă furnituri și echipamente pentru industria alimentară. Distribuie echipamente pentru măcelărie, mezelării, tripe și produse din carne industriale: mașini de tăiat carne gătită de mare viteză, pentru industria alimentară, instalații de afumare a cărnii, mobilier pentru hoteluri și restaurante: mese încălzite pentru prezentarea...
Franța, Cabries
Leffie Burger este un food truck de burgeri situat în Plan de Campagne. Un concept unic: vă invităm să savurați burgerii și deserturile noastre, complet făcute în casă. Carne de vită desfăcută, gătită lent, și chifle din făină de secară integrală. Restaurantul oferă locuri pe terasă, vânzare la pachet și livrare prin UberEats. Cu Leffie Burger, redescoperiți adevăratul gust al hamburgerului...
Țările populare pentru acest termen de căutare