Slovacia, Košice
... va impresiona cu siguranță iubitorii de brânză și entuziaștii culinari deopotrivă. Această brânză nu este doar delicioasă, ci și o alegere sănătoasă, fiind făcută din lapte de înaltă calitate și fără aditivi artificiali. Este o sursă excelentă de calciu și proteine, făcând-o o alegere excelentă pentru cei care doresc să mențină o dietă echilibrată. Indiferent dacă organizați o cină sau pur și simplu vă bucurați de o masă liniștită acasă, Tami-tatranský cheese balkan type 200g va ridica cu siguranță experiența dumneavoastră culinară.
Bulgaria, Veliko Tarnovo
...Dalya Pita Congelată cu Brânză Albă și Cașcaval: Plăcerea Practică a Gusturilor Tradiționale Inspirată de bucătăria turcească tradițională, marca Hunkar oferă acum pitele sale făcute manual sub formă congelată. Îmbogățită cu brânză feta și multă brânză cheddar, această pita este preparată 100% conform rețetei originale turcești și ambalată congelată. Acum, poți pregăti rapid acest gust inegalabil...
Spania, Malaga
...De la mini quiche-uri pentru o gustare la cele mai mari pentru a fi împărtășite, în Preco Food le facem cu o bază crocantă de unt și umplute cu ingrediente naturale și proaspete, întotdeauna și doar de prima calitate. Caprese (roșii proaspete, busuioc și brânză Edam) Brânză, ceapă și bacon Spanac proaspăt și brânză de capră Șuncă și brânză Brânză și ceapă CATEGORIE: Quiche-uri...
Țările de Jos, Julianadorp
...O baghetă de pâine cu maia, în stil franțuzesc, combinată cu brânza originală de șofran de la fermă. Această combinație creează o bară de pâine delicios de gustoasă, cu o origine complet tradițională. Pentru a face Pain fromager safrané, brutarul amestecă brânza de șofran tăiată în bucăți mici cu aluatul care a dospit timp de 24 de ore. Apoi, brutarul formează bețele de brânză de șofran și le...
Franța, Maubeuge
...Nu sunt doar merguez și chipolatas, există și cârnați cu gust de brânză! Într-adevăr, la La bonne épice am înțeles că diversificarea gusturilor și culorilor este una dintre cheile pentru a satisface clienții dumneavoastră. Dacă sunteți o măcelărie tradițională și doriți să impresionați clienții, cumpărați acest amestec și faceți-le cunoscute cârnații dumneavoastră cu note subtile de brânză...
...-calcaros pentru a vă oferi un vin corpolent și cărnos, reprezentativ pentru prestigiul vinurilor noastre din Bordeaux. VINIFICARE Tradițională în cuvă inox. CÉPAGES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DÉGUSTARE Culoare granat închis strălucitor. Nas fructat cu arome de coacăze negre, mure și vișine. Gust rotund, echilibrat și persistent cu taninuri mature și calde. ACCORDS METS & VINS Se recomandă a fi savurat alături de un faux-filet de vită, un friptură de porc cu prune sau un brânză maturată. 18°C. RÉCOMPENSES 2012 : Medalie de Bronz IWC 2013...
Italia, Radicofani
...Este un brânză din lapte de oaie pur, de formă ovală și cu o greutate de aproximativ kg. 0,800 În trecut, era produsă doar din lapte de primăvară, spre deosebire de acum, când este disponibilă aproape tot anul. „Greutatea și forma ovală se spune că se datorează transformării acestui produs aproape la finalul coagulării și plasării sale direct pe polonicul de formă ovală, deoarece, altfel, aluatul nu ar fi fost suficient pentru a obține forma tradițională cu lingura.” Pecorino proaspăt maturat timp de aproximativ 15 zile.
Franța, Saint-Bris-Le-Vineux
... Se servește rece, la aproximativ 10°C, pentru a însoți o salată Caesar, un brânză de capră cu miere sau o preparare liègeză. Va fi partenerul ideal pentru un file de cod cu lămâie sau un sauté de curcan cu curry. Regiune: Mâconnais Strugure: Chardonnay...
Spania, Madrid
...Excelența brânzei albastre. Castello® Danablu este brânza albastră daneză tradițională, care se caracterizează prin gustul său intens, ușor sărat. Perfect pentru iubitorii de brânză albastră! DANABLU este o brânză daneză IGP (Indicație Geografică Protejată) și, prin urmare, reprezintă excelența brânzei albastre daneze. Castello® Danablu se prezintă în format de bloc de 2 kg pentru sectorul HoReCa. Castello® Danablu tradițional poate fi folosit ca aperitiv, pe o pizza sau într-un fel de mâncare cu paste, pentru salate sau pentru sosuri.
Germania, Neubeckum
...Producători de quark, pompe de umplere și dozare, aparate de pasare quark și mixere - Pentru producția tradițională de quark sau brânză de vaci, oferim producători practici de quark și alte echipamente, cum ar fi pompe de umplere și dozare, aparate de pasare quark și mixere pentru a încorpora smântână, condimente sau preparate din fructe. Producătorul de quark A·S·T·A eismann – o dezvoltare a...
Franța, Paris
...Descoperiți bețele noastre de brânză special concepute pentru câini, o delicatesă care combină plăcerea și durabilitatea. Brânza noastră este elaborată din lapte de vacă, ales pentru calitatea și disponibilitatea sa, permițând astfel producerea acestor delicii la scară mai mare și la un cost accesibil. Aceste gustări de mestecat sunt ideale pentru toți câinii, indiferent de dimensiunea sau rasa...
Italia, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato este un brânză tradițională, caracterizată printr-o pastă tare obținută din lapte de oaie pasteurizat, cu adăugare de cheag și sare. Pecorino Toscano DOP Stagionato are o maturare minimă de 120 de zile și este indicat pentru a îmbogăți preparatele din tradiția italiană.
...„Brânză tradițională din Allgäu”; brânză tare din lapte crud cu minimum 50 % grăsime în produs; fabricată tradițional, manual; maturată minimum 5 luni; Gust: fin picant până la aromatic, ușor nucos Conținut de grăsime: 50 % Gust: fin picant până la aromatic, ușor nucos...
Franța, Roubia
...condimente, garrigue. Gustul pune în valoare fructul, într-un stil corpolent, structurat, tradițional. Un vin solid care trebuie așteptat puțin. Calitate frumoasă.\n\nACORDURI MÂNCARE-VIN\nPreparaturi de iarnă, carne marinată, coaste BBQ, vânat. Brânză cremoasă puternică.\nVin fin de gastronomie. Ideal de consumat la 17°C.\n\nContență (L):0,75\nGreutate brută (Kg):1,3\nGrad alcool (%):13"}...
Italia, Orbassano
...Fiecare țară poate avea propria rețetă tradițională de gnocchi, cu dimensiuni, forme și ingrediente diferite. Dar în Italia, unde "gnocchi" au fost creați pentru prima dată, este o pastă simplă și delicioasă făcută din cartofi, perfectă pentru sosuri roșii și fondue de brânză. Un fel principal bogat și consistent, o tradiție pentru toate anotimpurile. Gnocchi-urile noastre au o moliciune și o consistență care le fac potrivite pentru toate gusturile, chiar și pentru cele mai delicate. Ideale pentru preparate vegane.
Franța, Cournon D'auvergne
...Spanac*(55%), cartof*, Salers* **AOP (lapte de vacă nepasteurizat* **, sare, culturi lactice și de maturare)(15%), apă, ulei de floarea-soarelui*, sare, făină de orez*, usturoi*, piper alb*. *Ingrediente provenite din Agricultura Biologică - Alergen Sfaturi de utilizare Ideal pentru a întinde pe felii de pâine de secară sau pe o baghetă tradițională. De asemenea, puteți adăuga pe tartine alte...
Austria, Wien
... zahăr. Astfel, se formează consistența sa cremoasă unică și gustul dulce-mititel. Muștarul nostru Kremser este deosebit de apreciat alături de Käsekrainer, cârnați prăjiți, leberkäse sau blunze. De asemenea, se potrivește excelent cu o gustare tradițională pe placă. Multe tipuri cunoscute de brânză moale și tare primesc o notă specială cu muștarul Ramsa Kremser. Distincție: Vegan...
Franța, Villeneuve Sur Lot
Franța, Saint Lambert De La Potherie
... Această mașină de panini profesională, cunoscută și sub numele de presă panini profesională, vă va fi utilă în brutăria dumneavoastră, snack bar, sandwicherie și alte afaceri de alimentație. Puteți prepara toate tipurile de sandvișuri calde, cum ar fi: ardei roșii și brânză de capră, sandvișuri REUBEN (carne de vită sărată, varză murată, brânză elvețiană și ulei de măsline), pui cu pesto, jambon...
Franța, Auxerre
...":"Tanini crocanți și rasi, finețe, echilibru frumos, flexibilitate plăcută, persistență aromatică.","Temps de garde":"20 de ani.","Œil":"Culoare purpurie intensă, frumoasă.","Taux d'alcoolémie":"14%.","Vinification":"îmbătrânire în butoaie de stejar francez noi, în proporție de o treime.","Millésime":"2018.","Domaine":"Château d'Issan.","Culture":"Tradițională."}...
ufs.country_names.RU, Moscow
... caloriile și să reduci carbohidrații din dieta ta cu Îndulcitorul Prebiosweet Vanilie. Pentru clătite cu brânză, sufleuri și alte deserturi din brânză de vaci și făină, plăcinte dulci, torturi, rulouri, cremă de unt etc. Prebiosweet Vanilie conține prebiotic, lactuloză, într-o dozare preventivă pentru a menține funcționarea confortabilă a tractului gastrointestinal. Greutate netă, kg:0,164 Greutate brută, kg:0,164 Dimensiuni (L * l * h), cm:5 * 12 * 16 Ambalaj: greutate brută:3,458 Dimensiuni (L * l * h), cm:28*20*30 Număr de bucăți (kg) per palet:2400 Număr de cutii per palet:80...
...Paprika tradițională afumată din valea La Vera, în regiunea spaniolă Extremadura. Astfel, în Extremadura spaniolă este o tradiție să se afume paprika, creând astfel o specialitate cu totul deosebită. Utilizare: Paprika afumată dulce și iute se potrivește, în funcție de preferințe, cu rață, brânză proaspătă, majoritatea leguminoaselor și legumelor, pui, vită și carne de vițel, orez, porc. Desigur...
Franța, Perpignan Cedex
...Jalapeños negri, numiți „gloanțe negre”, sunt frumoși și au un gust dulce, având în același timp aceeași căldură ca jalapeños normali. Rici în vitaminele A, C și potasiu, ei oferă o aromă tradițională tuturor preparatelor tale preferate. Jalapeños pot fi, de asemenea, consumați proaspeți sau umpluți cu brânză, de exemplu. Afumați și uscați, pot fi folosiți pentru a aromatiza orice fel de mâncare, la fel ca salsa și chili cu dressing.
Franța, Gennevilliers
... dominantă: prospețimea adusă de ananas și aroma exotică adusă de nuca de cocos. Ingrediente: Ananas 30%, Nucă de cocos 30%, Zahăr 40% Textură: gem cu bucăți crocante de nucă de cocos. Sfaturi de degustare: tartine, produse de patiserie, iaurt sau brânză proaspătă, prăjituri.
Franța, Ham
... puțin iute decât usturoiul obișnuit. Este, de asemenea, mai ușor de digerat decât acesta, dar aroma sa este la fel de intensă. Pistou este o rețetă tradițională, originară din Provence, care își trage numele din Pesto italian. Aceste 2 rețete, deși foarte similare și inspirate una de cealaltă, sunt complet diferite. În timp ce "Pesto Genovese" este preparat cu busuioc, ulei de măsline, usturoi, brânză și pin, Pistou conține doar busuioc, usturoi, ulei de măsline și nimic mai mult. Referință: AR801233 Ean13: 3760306801233...
...Brânză Gundogdu Bohca 176g Descoperiți gustul unic al brânzei Gundogdu Bohca, o brânză turcească tradițională, perfectă pentru orice fel de mâncare gourmet. Fabricată din lapte de înaltă calitate, această brânză este cunoscută pentru textura sa cremoasă și gustul bogat. - Greutate: 176g - Ideală pentru salate, sandvișuri sau ca o gustare de sine stătătoare. - Bucurați-vă de gustul autentic al Turciei în fiecare îmbucătură.
...Trahana este o pastă tradițională. Este considerată unul dintre cele mai vechi alimente neperisabile din istoria greacă. Fiecare grec cunoaște Trahana și își poate aminti de momentele plăcute în care a fost servită la prânz, cină, ca gustare între mese sau chiar în timpul răcelilor. Trahana este de obicei gătită sub formă de supă și este însoțită de brânză de oaie.
Franța, Landeleau
... Datorită rețetei sale echilibrate, este perfectă pentru persoanele care sunt preocupate de silueta și/sau sănătatea lor. Această clătită este bine coaptă, în scop de conservare. Se consumă rece în sandwich, sau la micul dejun și la gustare (unsă cu unt sau cu ciocolată, gem...), și umplută la prânz și cină. Idee de masă: Pentru masă, o puteți umple cu tot ce vă puteți imagina: - unt, cașcaval, șuncă, ou, - unt, somon afumat, suc de lămâie - brânză, salată - cârnați - slănină afumată - cu legume mici...
Brânza manchego este un aliment cu origini ce se întind în noaptea timpurilor. Brânza manchego, fabricată din laptele oilor de rasă manchegă, are un origin istoric la fel de vechi ca și efectivele acestei rase. Trecerea timpului nu a variat esențial în procesul său de fabricație și calitate, fiind o brânză caracterizată prin gustul său delicat, care se intensifică și se transformă în picant în...
...-degrătat, el creează brânzeturi care sunt mai cremoase și mai bogate în aromă decât brânzeturile standard fabricate în fabrici. După 2 săptămâni de maturare la fermă, acestea sunt mutate în depozitul nostru modern de lângă Gouda pentru o maturare suplimentară și un tratament meticulos până când sunt gata pentru livrare și vânzare – pentru dumneavoastră! În plus față de brânza tradițională Gouda...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play