Franța, Maubeuge
...Nu sunt doar merguez și chipolatas, există și cârnați cu gust de brânză! Într-adevăr, la La bonne épice am înțeles că diversificarea gusturilor și culorilor este una dintre cheile pentru a satisface clienții dumneavoastră. Dacă sunteți o măcelărie tradițională și doriți să impresionați clienții, cumpărați acest amestec și faceți-le cunoscute cârnații dumneavoastră cu note subtile de brânză...
...-calcaros pentru a vă oferi un vin corpolent și cărnos, reprezentativ pentru prestigiul vinurilor noastre din Bordeaux. VINIFICARE Tradițională în cuvă inox. CÉPAGES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DÉGUSTARE Culoare granat închis strălucitor. Nas fructat cu arome de coacăze negre, mure și vișine. Gust rotund, echilibrat și persistent cu taninuri mature și calde. ACCORDS METS & VINS Se recomandă a fi savurat alături de un faux-filet de vită, un friptură de porc cu prune sau un brânză maturată. 18°C. RÉCOMPENSES 2012 : Medalie de Bronz IWC 2013...
Franța, Saint-Bris-Le-Vineux
... Se servește rece, la aproximativ 10°C, pentru a însoți o salată Caesar, un brânză de capră cu miere sau o preparare liègeză. Va fi partenerul ideal pentru un file de cod cu lămâie sau un sauté de curcan cu curry. Regiune: Mâconnais Strugure: Chardonnay...
Franța, Paris
...Descoperiți bețele noastre de brânză special concepute pentru câini, o delicatesă care combină plăcerea și durabilitatea. Brânza noastră este elaborată din lapte de vacă, ales pentru calitatea și disponibilitatea sa, permițând astfel producerea acestor delicii la scară mai mare și la un cost accesibil. Aceste gustări de mestecat sunt ideale pentru toți câinii, indiferent de dimensiunea sau rasa...
Franța, Roubia
...condimente, garrigue. Gustul pune în valoare fructul, într-un stil corpolent, structurat, tradițional. Un vin solid care trebuie așteptat puțin. Calitate frumoasă.\n\nACORDURI MÂNCARE-VIN\nPreparaturi de iarnă, carne marinată, coaste BBQ, vânat. Brânză cremoasă puternică.\nVin fin de gastronomie. Ideal de consumat la 17°C.\n\nContență (L):0,75\nGreutate brută (Kg):1,3\nGrad alcool (%):13"}...
Franța, Cournon D'auvergne
...Spanac*(55%), cartof*, Salers* **AOP (lapte de vacă nepasteurizat* **, sare, culturi lactice și de maturare)(15%), apă, ulei de floarea-soarelui*, sare, făină de orez*, usturoi*, piper alb*. *Ingrediente provenite din Agricultura Biologică - Alergen Sfaturi de utilizare Ideal pentru a întinde pe felii de pâine de secară sau pe o baghetă tradițională. De asemenea, puteți adăuga pe tartine alte...
Franța, Villeneuve Sur Lot
Franța, Saint Lambert De La Potherie
... Această mașină de panini profesională, cunoscută și sub numele de presă panini profesională, vă va fi utilă în brutăria dumneavoastră, snack bar, sandwicherie și alte afaceri de alimentație. Puteți prepara toate tipurile de sandvișuri calde, cum ar fi: ardei roșii și brânză de capră, sandvișuri REUBEN (carne de vită sărată, varză murată, brânză elvețiană și ulei de măsline), pui cu pesto, jambon...
Franța, Auxerre
...":"Tanini crocanți și rasi, finețe, echilibru frumos, flexibilitate plăcută, persistență aromatică.","Temps de garde":"20 de ani.","Œil":"Culoare purpurie intensă, frumoasă.","Taux d'alcoolémie":"14%.","Vinification":"îmbătrânire în butoaie de stejar francez noi, în proporție de o treime.","Millésime":"2018.","Domaine":"Château d'Issan.","Culture":"Tradițională."}...
Franța, Perpignan Cedex
...Jalapeños negri, numiți „gloanțe negre”, sunt frumoși și au un gust dulce, având în același timp aceeași căldură ca jalapeños normali. Rici în vitaminele A, C și potasiu, ei oferă o aromă tradițională tuturor preparatelor tale preferate. Jalapeños pot fi, de asemenea, consumați proaspeți sau umpluți cu brânză, de exemplu. Afumați și uscați, pot fi folosiți pentru a aromatiza orice fel de mâncare, la fel ca salsa și chili cu dressing.
Franța, Gennevilliers
... dominantă: prospețimea adusă de ananas și aroma exotică adusă de nuca de cocos. Ingrediente: Ananas 30%, Nucă de cocos 30%, Zahăr 40% Textură: gem cu bucăți crocante de nucă de cocos. Sfaturi de degustare: tartine, produse de patiserie, iaurt sau brânză proaspătă, prăjituri.
Franța, Ham
... puțin iute decât usturoiul obișnuit. Este, de asemenea, mai ușor de digerat decât acesta, dar aroma sa este la fel de intensă. Pistou este o rețetă tradițională, originară din Provence, care își trage numele din Pesto italian. Aceste 2 rețete, deși foarte similare și inspirate una de cealaltă, sunt complet diferite. În timp ce "Pesto Genovese" este preparat cu busuioc, ulei de măsline, usturoi, brânză și pin, Pistou conține doar busuioc, usturoi, ulei de măsline și nimic mai mult. Referință: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Franța, Landeleau
... Datorită rețetei sale echilibrate, este perfectă pentru persoanele care sunt preocupate de silueta și/sau sănătatea lor. Această clătită este bine coaptă, în scop de conservare. Se consumă rece în sandwich, sau la micul dejun și la gustare (unsă cu unt sau cu ciocolată, gem...), și umplută la prânz și cină. Idee de masă: Pentru masă, o puteți umple cu tot ce vă puteți imagina: - unt, cașcaval, șuncă, ou, - unt, somon afumat, suc de lămâie - brânză, salată - cârnați - slănină afumată - cu legume mici...
Franța, Hélette
... conservanți, iar coajele sunt naturale: brânză de oaie AOP Ossau-Iraty cu 12 luni de maturare, brânză de oaie AOP Ossau-Iraty cu 12 luni de maturare pe placă de lemn, brânză de oaie AOP Ossau-Iraty din lapte crud cu 5-6 luni de maturare, brânză de oaie AOP Ossau-Iraty cu 4 luni de maturare, tomette Petit Agour din lapte crud frecat cu ardei, tomme din lapte de vacă bască, tomme vacă-oaie...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play