Brânza este o delicatesă tradițională pe mesele noastre. Consumul zilnic este indispensabil datorită gustului și diversității sale potrivite în orice moment al zilei. Din natura sa, este oferită fără aditivi și este foarte bogată în calciu, proteine, vitamina D și zinc. Este foarte bogată în vitamine și minerale care susțin dezvoltarea și satisfac nevoile zilnice. Produsele noastre sunt complet fără aditivi și dispun de toate autorizațiile și documentele necesare, iar toate certificatele, inclusiv ISO 22000 și HACCP, pot fi accesate prin intermediul site-ului nostru.
VEGA MANCHA este marca internațională pentru produsele lactate fabricate de QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS și QUESERIA LAFUENTE. Ferma noastră tradițională de brânză din lapte de oaie este situată într-un mic sat de ciobani, nu departe de Albacete, în Regiunea La Mancha. Brânza noastră este fabricată folosind proceduri antice care îi conferă un gust și o calitate speciale...
Austria, Waidhofen/ybbs
... prietenoasă cu resursele la folii de plastic și aluminiu. Prosoapele de ceară de albine Beeofix sunt fabricate manual din stocuri rămase certificate OEKO-TEX 100 (colecții din anii anteriori) de la o companie textilă tradițională austriacă. Aceste țesături sunt produse efectiv în Austria și altfel nu ar mai găsi vânzare. Inițial, prosoapele noastre de ceară de albine erau fabricate din țesături de la...
Germania, Bad Bramstedt
...BIO Veggi Filata este realizat din ingrediente naturale de calitate BIO, provenite din agricultură ecologică. Suntem convinși că BIO Veggi Filata va îmbogăți o dietă vegană și vegetariană. Cu BIO Veggi Filata, puteți acoperi pizza sau gratinuri datorită calității excelente de topire, îl puteți presăra în stare naturală peste salate sau îl puteți consuma ca și fel de mâncare pe pâine. Folosiți BIO Veggi Filata ca pe brânza tradițională, veți fi surprinși de câte posibilități se deschid.
Țările de Jos, Oudewater
La Ruyge Weyde, brânza este încă fabricată așa cum trebuie. Din lapte crud proaspăt. Gustul și cremozitatea brânzei sunt astfel perfect închise și se pot simți în brânza finală. Brânza noastră Gouda este fabricată după o rețetă tradițională veche, iar laptele nostru provine de la vacile noastre fericite, care pot pășuna pe iarbă proaspătă în zilele cu vreme bună. Gouda adevărat din lapte crud a...
Belgia, Manage
Compania dispune de o tehnologie de vârf pentru fabricarea produselor lactate, menținându-se în același timp foarte performantă în respectarea normelor de igienă și a mediului. Aceste produse lactate își propun să fie produse de calitate, păstrând în același timp savoarea tradițională balcanică și din Orientul Mijlociu, fiind disponibile în trei game: brânzeturi, iaurturi și ayran (lapte bătut). Asortimentele sunt compuse din peste 40 de produse (kashkaval, brânză de tip feta, iaurturi,…).
Bulgaria, Varna
... companiei LACTITA®. Compania este bine cunoscută în străinătate pentru brânza sa de calitate și este un exemplu al industriei lactate autohtone. Brânzeturile oferite de EDC sunt fabricate din lapte de înaltă calitate și tehnologie tradițională de maturare. Calitatea constantă înaltă și reputația produselor noastre conduc la o cerere în creștere și la exporturi pe piețele internaționale.
Grecia, Larisa
Suntem o companie care produce brânză de oaie grecească tradițională și autentică (FETA) și care livrează în aproape toate țările din UE de 3 decenii. În fiecare săptămână, 2 camioane pleacă din fabrica noastră către diverse destinații din Europa.
Franța, Hélette
... conservanți, iar coajele sunt naturale: brânză de oaie AOP Ossau-Iraty cu 12 luni de maturare, brânză de oaie AOP Ossau-Iraty cu 12 luni de maturare pe placă de lemn, brânză de oaie AOP Ossau-Iraty din lapte crud cu 5-6 luni de maturare, brânză de oaie AOP Ossau-Iraty cu 4 luni de maturare, tomette Petit Agour din lapte crud frecat cu ardei, tomme din lapte de vacă bască, tomme vacă-oaie...
Ungaria, Budapest,
Kurtos Kalacs, patiserie tradițională din Ungaria. Mai multe arome: cacao, zahăr, scorțișoară, migdale, nucă de cocos, cu bucăți de ciocolată, cu stafide, cu brânză, cu înghețată. Produs de bază în Europa, pe care îl găsiți la mai multe evenimente: - târg de Crăciun, - bază de agrement, - plajă, - nuntă, - ceremonie, - congres, - expoziție, - festival, - târg.
Cipru, Larnaca
Achnagal Creamery a fost înființată în 1977 în Cipru de către tatăl nostru. Ca producător de brânză de fermă, el a produs brânză tradițională Halloumi, ricotta și brânză Kefalotyri folosind o mică fabrică personalizată în curtea din spatele casei în care a crescut. De atunci, am parcurs un drum lung și ne-am consolidat bine locul pe piața cipriotă și în străinătate cu exporturile noastre de...
Spania, Arganda Del Rey
... produse tipice din orice supermarket prin intermediul companiei Sercon Horeca S.L., cum ar fi ulei, lapte, brânză, conserve, băuturi etc. Și avem chiar și produse Gourmet vândute de Folguerua Productos Asturianos. Nu ezitați să vizitați site-ul nostru LosFrescosDelBarrio.com sau să ne scrieți prin whatsapp la 680206422.
Germania, Usedom
Producție artizanală de brânză, procesare tradițională a laptelui, brânză de mână. Vizitatorii pot urmări procesul de producție a brânzei. Brânză de demonstrație, brânză insulară.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play