... organic Artem Oliva este certificat de organisme oficiale de inspecție și certificare, conform unor reguli și practici stricte legate de fertilizare și controlul bolilor. Uleiul de măsline extra virgin organic Artem Oliva are un nivel scăzut de aciditate, o culoare verde profundă și o textură catifelată în gură. Are un parfum ușor fructat și un gust ușor piperat în urma degustării. Poate fi folosit pentru gătit și coacere, stropit pe salate, ca parte a unui dressing, pe carne la cuptor, legume la grătar și, desigur, ca un sos pe cont propriu.
Slovenia, Krmelj
... pământoasă. Această combinație armonioasă creează fire de fettuccine care sunt nu doar atrăgătoare din punct de vedere vizual, ci și plăcut satisfăcătoare pentru papilele gustative. Fie că sunt asociate cu un sos simplu de ulei de măsline și ierburi, amestecate cu legume prăjite sau incorporate în preparate consistente cu carne, aceste fire de fettuccine din spelt și hrișcă oferă o adăugare delicioasă și...
...Amestecul nostru de condimente Chakalaka este perfect pentru tocănițe de legume, la grătar, pentru a fi folosit ca dip și pentru a condimenta carne, pește și legume. Chakalaka este un sos de condimente tradițional african și unul dintre cele mai cunoscute preparate din această bucătărie. Amestecul nostru de condimente Chakalaka este perfect pentru tocănițe de legume, la grătar, pentru a fi...
Italia, Rivoli
... intens fructat. O sos care unește două alimente cu adevărat speciale, două superalimente: sfecla este bogată în vitaminele din grupul B, acid folic și antioxidanți; oțetul de rodie, care poate reduce grăsimea la persoanele obeze, are o cantitate mare de potasiu, benefic pentru reglarea tensiunii arteriale și a activității cardiace. Se folosește ca un ketchup obișnuit în preparate din carne, în special albă, brânzeturi cu pastă moale, legume, seitan și tofu. Dar excelează la condimentarea preparatelor de sushi.
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... calitate-preț imbatabil care vă va însoți perfect la aperitive, dar și la masă, alături de pește în sos sau carne albă. Nu ezitați să-l încercați! Continut: 75cl Tip: Vin Alb Culoare: 100% Chardonnay IGP: Valea Loire Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2026 Temperatura de servire: 8-10°C...
Tunisia, Hammam Sousse
... salatele noastre sunt făcute manual, urmând cultura tunisiană de recoltare și preparare a produselor, care are o tradiție de mii de ani. În întreaga Tunis, harissa este adesea preparată din timp și păstrată pentru a fi folosită în diverse feluri de mâncare. Acest sos de culoare portocalie-roșie este folosit nu doar ca un condiment pentru carne și pește la grătar sau amestecat în supe și tocănițe...
Ucraina, Kharkiv
...▪ Alimente sănătoase: fără conservanți, fără MSG, fără culori artificiale ▪ Soluție gata preparată: toate ingredientele pentru o masă delicioasă sunt deja într-un pachet, nu trebuie să adăugați nimic, doar carne sau legume și sos. ▪ Varietate de gusturi unice: carnea sau legumele pot fi gătite în moduri diferite de fiecare dată, obținând gusturi diferite când gătiți același fel de mâncare. ▪ Masă...
Franța, Lys Haut Layon
...Terroir: Sol argileux graveleux pe șisturi Situație: Haut layon Vinificare Fermentația alcoolică și maturarea se realizează în butoaie timp de un an. Degustare între 10 și 12°C Ochi: Galben Nas: Fructat, compot, caise Gust: Arome de fructe galbene și note de fructe confiate Potencial de păstrare: 5 ani Echilibru: Sec Asocieri gastronomice: Pești în sos, coquilles Saint-Jacques, carne albă și brânzeturi cu pastă gătită. Lotte à l’américaine, homar cu smântână și pui cu sos alb. Tăiere: Guyot dublu Altitudine: 100 la 120 m...
Grecia, Kiato Korinthias, Peloponnese
... Folosim mazăre de fâneață și făină de mazăre cultivate în Peloponez, Grecia, frământate și uscate în atelierul nostru. "• Însoțește o carne sau pește prăjit excepțional. • Este o masă principală cu sos de roșii sau sos alb și ciuperci • Poate fi, de asemenea, un ingredient principal al unei salate reci cu legume. • Ideal pentru vegani • Ideal pentru copii...
Franța, Levallois Perret
...Este un amestec armonios de mai multe condimente, dintre care principalele sunt: coriandru, usturoi, turmeric, mentă, ardei roșu și sare. Utilizări ale condimentelor pentru carne în bucătărie: Indiferent dacă sunt gătite la tigaie, la cuptor, pe grătar, în preparate cu sos, supe, sau sub orice formă de gătire, acest amestec este perfect! Ungeți carnea cu ulei (de măsline) și adăugați condimentele...
Franța, Brue Auriac
... condimente dulci și vanilie. Evoluează apoi spre note de condimente piperate și boabe roz. În gură, atacul este rotund și cărnos, cu note picante, apoi evoluează spre note delicioase de fructe negre și note lemnoase care susțin o finală frumoasă și lungă. ACORD MÂNCARE-VIN: Carne roșie, carne în sos, ciuperci, brânzeturi SERVIRE: 18-20°C CONSERVARE: De băut acum sau va continua să se îmbunătățească în următorii 5 ani...
Franța, Mietesheim
...Sosul de Hrean este un sos condimentar, gata de utilizare și destinat a fi încălzit. Acesta îmbunătățește plăcut prin gustul său picant și piperat toate preparatele pe bază de carne, pește sau chiar legume. Bogat în vitamina C, hreanul este preparat dintr-o rădăcină franceză cultivată în Alsacia și curățată manual. Ingrediente: Apă, rădăcini de hrean, ulei de floarea-soarelui, lapte, oțet, fibră de grâu, amidon de porumb, agent de îngroșare: gumă de guar, gumă xantan, sare, arome naturale, acidifiant: acid citric, conservant: disulfit de sodiu.
Turcia, Istanbul
...Cine nu iubește pizza? Mai ales când ești sătul, poți mânca o pizza proaspăt coaptă, făcută acasă... Avem pentru tine o delicioasă pizza cu pepperoni din carne de vită, decorată cu ingrediente de cea mai bună calitate! Suntem siguri că nu ai mai mâncat niciodată un pepperoni ca acesta! Blat subțire, sos special preparat cu roșii roșii și delicioase din Çanakkale, brânză mozzarella... Dacă adăugăm...
Franța, Saint-André-Le-Puy
...Descriere: Am elaborat aceste mini cârnați din carne de porci francezi, adăugând piper de Espelette AOP. Ideal pentru aperitiv! Lista ingredientelor: Carne de porc, grăsime de porc, sare, LACTOZĂ, condimente (inclusiv piper de Espelette 0,3%), dextroză, zaharoză, plantă aromatică, aromă naturală, conservant: nitrat de potasiu, culturi, membrană colagenică comestibilă de vită. A se păstra, de preferință, la o temperatură mai mică de 18°C. Carne de porc: Franța. Nu conține gluten. DDM: 45z...
Franța, Valréas
...O muștar Dijon cu intensitate medie care își câștigă noblețea datorită subtilului parfum de trufă neagră din Provence. Sugestii de degustare: Cu carne, într-o salată, un sos, o tartă sau orice alt fel de mâncare la alegerea dumneavoastră.
... muncă, eficiență ridicată și altele. Aplicație: Această serie de mașini de ambalare în vid sunt potrivite pentru ambalarea în vid a industriei alimentare, kimchi, produse din sos, produse din soia, fructe de mare, produse din carne congelată și alte materiale pentru a inhiba reproducerea microorganismelor, cum ar fi bacteriile, evitând eficient mucegaiul oxidativ și degradarea produsului, și...
Franța, Sète
...1 Pachet de Tuburi de Calmar, usturoi, ceapă, umplutură (carne sau pește la alegere), sare, piper, pătrunjel, sos de roșii, ulei de măsline, "aioli" și vin alb. Vă recomandăm să decongelați tuburile de calmar sub apă chiar înainte de preparare. Umpleți tuburile cu umplutura aleasă și închideți extremitatea tubului cu un scobitor. Soteți usturoiul, ceapa și pătrunjelul. Adăugați sosul de roșii și vinul alb. Încorporați tuburile umplute și lăsați să fiarbă 25-35 de minute la foc mic. În momentul servirii, amestecați aioli cu sosul. Serviți cu paste sau orez.
Franța, Villeneuve Sur Lot
...Lasagna Bolognese compusă din aluat proaspăt acoperit cu un sos de legume și carne tocată. Produsul este congelat și ambalat într-un tavă. Greutate: 8x400g...
Franța, Auxerre
... confiate, măruntaie de vițel cu ciuperci morille), pește și fructe de mare (homar fript cu sos de citrice, homar à la Maltaise servit rece), brânzeturi (roquefort), deserturi (salată de fructe exotice, înghețată de castane, tartă cu piersici galbene)","Œil":"Ochi","Domaine:Château Coutet":"Domeniu: Château Coutet","Conditionnement:Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Ambalare: carton cu 6 sticle de...
Franța, Roubia
... vanilie, arome subtile de lemn. Gust Rafinată, puternică, catifelată, taninuri subtile, moale, corp structurat, bună intensitate. Asocieri mâncare & vin Carne roșie, Carne roșie în sos, File de vită, Tournedos, Brânzeturi de vacă Temperatura de servire: 16° - 17° Culoare: Roșu Culoare strugure: Syrah Alcool: 14% Conținut: 75 cl (Sticlă)...
... Commodity Trading colaborează cu diferiți producători de produse de sos, astfel încât oferă clienților săi o gamă largă de ketchup-uri din roșii cu diferite arome și în ambalaje variate. Pentru a afla detalii, contactați-ne la telefonul indicat pe site. grăsimi: 0.1 g proteine: 1.1 g Carbohidrați: 24 g...
Franța, Saint Cannat
... Malbec (bogăție și complexitate) cu o notă de Syrah pentru fruct și condimente. Lăsați-l să vă încânte nasul și să vă surprindă papilele, va fi partenerul ideal pentru un brânză de capră sau o carne roșie la grătar sau în sos. Proba prin pahar! Ideal servit la 12°C-14°C...
Italia, Villafranca
...În bucătărie, Paccheri sunt cu adevărat versatili: se potrivesc foarte bine atât cu sosuri, cât și cu legume, carne sau pește. Paccheri Del Vesuvio sunt inconfundabili, trebuie doar să-i condimentezi cu un sos bun de carne sau cu un tocăniță la cuptor pentru a-și elibera delicatețea apetisantă și un gust unic și inconfundabil. Corelația între Pastele Proaspete și Pastele Uscate: A face din calitate alegerea pentru o viață mai bună. 270 kcal/100g pentru Pastele Proaspete 350 kcal/100g pentru Pastele Uscate Paste Proaspete Mediteraneene Made In Italy "Napoli" Transporturi refrigerate Stef...
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Pate de măsline verzi și negre cu roșii. ingrediente : Măsline verzi și negre 54%, pulpă de roșii 27%, ulei de măsline și pastă de roșii dublă 8%, capere, ceapă, busuioc, cremă de anșoa, sare. Utilizare : Această tapenade poate fi folosită cu paste, pizza sau ca garnitură pentru legume, încorporată într-un sos sau ca acompaniament pentru legume, pește sau carne albă. Amestecată cu o vinegretă, este o formă originală și inovatoare de a acompania o salată. Borcan de sticlă 180gr...
Franța, La Roche-Des-Arnauds
...Aici avem o bere roșie reworked care a decolorat puțin cu efectul său ușor datorat fulgilor de orez. Ghimbirul completează perfect orezul cu legenda sa armonioasă. Aproape picant, ai impresia că există un amestec de citrice, dar nu, ghimbirul își face simțită prezența sub pătură, dar ne place să fie acolo! Și ne bucurăm de asta! Prietena mea se aranjează cu: Asocieri: prăjeli în general, carne sau pește însoțite de un sos picant sau/și puternic. De fapt, prietena mea se potrivește peste tot, e incredibil; cu sau fără machiaj. :p...
Regatul Unit, Stoke On Trent Tunstall
... Cannelloni” 500g 1 pachet de paste proaspete din ou „Pappardelle” 500g 1 pachet de paste proaspete din ou „Tagliatelle” 500g 1 pachet de paste proaspete „Fusilli Napoletani” 500g Total pachete per cutie: 12 Greutate totală: 4,5 Kg Timp estimat de livrare: 14 zile de la comandă Produse de înaltă calitate pentru a oferi clientului un produs excelent. Materiile prime sunt atent alese pentru a face pastele întotdeauna optime. Aceste produse sunt bune cu orice condiment: umpluturile din aluat sunt adaptabile la orice sos.
Turcia, Istanbul
... orice tip de masă, cum ar fi; preparate din carne, fructe de mare, bucătărie vegetariană, sandvișuri, mezeluri și produse de delicatese. De asemenea, poate fi folosit ca sos complementar pentru orice masă și alte sosuri. Acest produs este 100% vegetarian, fără aditivi și făcut din ingrediente complet naturale. Este realizat cu miere în loc de zahăr rafinat și/sau îndulcitori artificiali.
... esență, tuburi plate. În China, de exemplu, majoritatea oamenilor folosesc legume și carne ca umpluturi, în timp ce în unele zone nordice se folosește pastă de fasole roșie în schimb. În Malaezia și Singapore, rulourile de primăvară se numesc popiah. În interiorul Popiah-ului se află sos, legume și garnitură. Crusta este mai întâi acoperită cu sos dulce sau picant, apoi se adaugă ingredientele...
Franța, Renaison
...Amestecul de condimente toscan este un mix de ierburi folosit tradițional în Italia, cu o notă de usturoi și piper. Este folosit peste tot: pentru a condimenta un sos de roșii, pe o pizza sau chiar într-un umplutură de carne.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play