Franța, Castelnaudary
Germania, Bad Bramstedt
...Sos de ierburi și usturoi - proaspăt și condimentat! Acest sos delicios se potrivește cu pește, carne sau preparate din legume, deoarece aroma ierburilor cu usturoi este versatilă și se potrivește de fapt întotdeauna. Preparare: Conținutul pachetului se fierbe cu 250 ml lapte rece sau 250 ml apă și 50 g unt timp de 3 minute. Conținut: 22,00 g Număr articol: 500057...
Spania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Pikillo sos de ulei de măsline extravirgină și ingrediente din diferite plante, cum ar fi ardeiul și boia, ambalat prin procese fizice, face ca piureul să aibă o textură plăcută și un miros și gust foarte atrăgător de boia neagră, fiind foarte gustos pentru a fi consumat direct pe felii de pâine sau în preparate de spaghete, în preparate cu carne roșie,...
Germania, Dissen
...Ciuperci - Superaliment cu un Viitor Ciupercile - un ingredient delicios și sănătos care poate fi folosit pentru a crea tot felul de arome interesante pentru industria alimentară. Iată câteva idei pentru industriile de snacks-uri, carne și lactate.
Italia, Orbassano
...Lasagna la cuptor este un cult clasic și unul dintre preparatele care fac cunoscută bucătăria italiană în întreaga lume. Această versiune, cea mai faimoasă dintre toate, este condimentată cu tipicul ragù de carne bologneză și sos bechamel. O lasagna cu un gust rustic, exact ca cea făcută în casele italiene, gata de savurat și care necesită doar să fie încălzită.
...Cârnații noștri premium la grătar sunt procesați cu meticulozitate pentru a oferi un gust și o calitate superioare. Fiecare bucată este fragedă și plină de aromă, asigurând o experiență culinară plăcută. Indiferent dacă pregătiți un preparat clasic cu cârnați sau explorați rețete noi, cârnații noștri oferă fundația perfectă pentru o gamă variată de creații culinare. Cu un accent pe calitate și gust, vă aducem cârnați care se remarcă prin textura superioară și aroma bogată. Selecția noastră de cârnați este creată pentru a oferi un gust și o calitate excepționale.
... amestecată cu unt topit pentru a crea un sos savuros pentru paste sau gnocchi. În Orientul Mijlociu, este folosită pentru a intensifica aromele rețetelor cu rinichi și ficat. O păstrare corespunzătoare este crucială pentru menținerea potenței frunzelor de salvie. Păstrați-le în recipiente etanșe, departe de lumina soarelui și umiditate, pentru a vă asigura că își păstrează aroma și gustul.
Spania, Alcora
...Sos cu trufă albă, trufă bianchetto și brânză grana padano. Sosul de Trufă Albă (Tuber magnatum) și Brânză este un amestec luxos care combină notele bogate și pământoase ale trufelor albe cu profunzimea cremoasă și savuroasă a brânzei premium. Acest sos catifelat oferă un profil de gust indulgent, echilibrând umami-ul intens al trufelor cu textura moale și topită a brânzei. Ideal pentru a...
Franța, Grigny
...Incontournabile ale bucătăriei chinezești tradiționale, ravioli noștri chinezești cu porc și choudou sunt preparați din făină de grâu și umpluți cu carne de porc tocată. Se servesc cu un amestec de sos de soia și oțet balsamic. De asemenea, îi puteți savura înmuiați în sos picant, dulce-acrișor sau sos de soia dulce, în funcție de preferințele dumneavoastră. Greutate netă pachet: 400g Număr de...
Elveția, Wollerau
... Ai nevoie de o oală perfectă pentru păsări de curte, carne, fripturi, orez, paste, sos bolognese, risotto, legume, tocănițe, supe, chili con carne, curry, fructe de mare, cartofi sau leguminoase? Alege din gama noastră de oale de diferite dimensiuni pentru următoarea ta realizare culinară sănătoasă. Experimentează un nou gust al alimentelor care și-au păstrat proprietățile organoleptice (culoare...
... recoltei, micile fructe sunt de un roșu rubiniu și pline de suc. Producătorul sortează fructele, le spală, apoi le așează pe site foarte mari pentru a facilita uscarea acestora. Utilizare: Spina vinette este un fruct cu multiple caracteristici. Această mică baie acrișoară, foarte apreciată în Iran, poate fi consumată ca atare. De asemenea, le puteți găti pentru a aromatiza orezul, pentru a acompania vânatul sau o carne în sos și chiar pui. Pentru cei care apreciază salatele, aceasta își va găsi de asemenea un loc foarte bun.
... orientală și este un ingredient cheie pentru prepararea hummusului (pastă de năut), precum și o garnitură delicioasă pentru preparatele din carne, pește și salate. Tahina nu este doar un sos pentru îmbăiere, ci și o tartină delicioasă, dressing și sos. Cu gustul său unic și numeroasele sale aplicații, îmbogățește creațiile dumneavoastră culinare.
Franța, Gennevilliers
...Chutney-ul nostru este un sos dulce-acrișor realizat din fructe sau legume conservate în oțet. În funcție de savoarea sa, este consumat ca garnitură pentru carne, ca desert pe o tartă sau chiar întins pe o felie de pâine prăjită. Cu gustul său delicat de fructe, acest chutney cu mango din Mali vă propune să puneți în valoare combinația dulce-sărat în preparatele dumneavoastră, pentru un brunch sau o cină de vară reușită.
Spania, Malaga
...Carne de obraj de porc. Două ore de gătire lentă cu un vin special din Cádiz numit Palo Cortado, amestecat cu un sos Bechamel delicat și acoperit cu pesmet. CATEGORIE: Crochete...
Franța, Cadeilhan
... usturoi brunit așa cum iese din cuptor, transformat datorită reacțiilor Maillard. Usturoiul negru bio se integrează în numeroase preparate, dar poate fi consumat și simplu. Sos de usturoi negru, marinadă de usturoi negru, piure de usturoi negru sau pur și simplu tăiat în felii subțiri în preparatele tale de paste. Usturoiul negru se asociază cu toate tipurile de carne, mezeluri, foie gras, pești fini (sole, liche, bar) și crustacee. Pentru iubitorii de dulce, usturoiul negru se potrivește de minune cu ciocolata și citricele.
Franța, Saint-Martin-Du-Vivier
...Burgundia sau vinuri din alte regiuni, fiecare vin roșu exprimă caracteristicile unice ale terroir-ului său. Consumate alături de carne roșie, preparate cu sos sau brânzeturi maturate, vinul roșu este alegerea perfectă pentru a însoți mese bogate și gastronomice.
Produse corespunzătoare
Vin Roșu
Vin Roșu
Alte produse
Tequila
Tequila
Franța, Avançon
...Moutarde au Miel et Estragon este un condiment excepțional care combină dulceața mierii cu aroma unică a estragonului. Această combinație perfectă este ideală pentru a îmbunătăți preparatele dumneavoastră, fie că este vorba de dressing, marinadă sau acompaniament pentru carne. Cu o greutate netă de 250g, această muștar este concepută pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Gustul său...
Italia, Imperia
...Pate Rosso – Sos gustos făcut din roșii uscate. Ușor picant datorită adăugării unui strop de ardei iute și usturoi, potrivit pentru diverse preparate gastronomice. Eticheta produsului În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs. Asocieri Excelent pentru aromatizarea preparatelor principale pe bază de carne, ideal pentru condimentarea...
Polonia, Lublin
...Proteina de mazăre texturată VG Titans P65-L este un produs uscat obținut prin extrudare, potrivit pentru hidratare și utilizare în produse pe bază de plante, cum ar fi burgeri, cârnați, mezeluri, umpluturi și ca aditiv pentru produse din carne și păsări de curte. Cu un conținut minim de 65% proteină din mazăre, acest produs vine în bucăți mari și are un raport de absorbție a apei de 1:2, cu un timp de hidratare recomandat de 45 de minute. Este ambalat într-un sac de 8 kg din PE și este ideal pentru crearea de burgeri pe bază de plante, cârnați, chiftele, pui, sos Bolognese și carne tocată.
...ORIGINE – TERROIR Vin Rouge sec La Misaine Rouge Sec a fost selectat special de către oenologii noștri pentru a vă oferi vinuri echilibrate, autentice și delicioase, ideale pentru a însoți mesele de zi cu zi. Vin de comunitate Europeană VINIFICARE Tradițională în cuve inox. CÉPAGES Tempranillo DÉGUSTARE Frumoasă rochie roșie rubin intens și strălucitoare. Nas cu delicate arome de fructe roșii proaspete și crocante. Gust moale și echilibrat. ACCORDS METS & VINS A se savura alături de preparate cu sos, carne roșie sau albă, la grătar sau la cuptor. Se servește la 16°C.
...Busuiocul este o plantă aromatică folosită în bucătărie ca un ultim touch datorită gustului său proaspăt și delicat. Este utilizat pentru legume, carne, pește, supe, paste și sos de roșii. De asemenea, este folosit împotriva indigestiei și ca vermifug. Disponibil în tavă sau polistiren de diverse greutăți.
Polonia, Brzozów
...Caisele uscate sunt o gustare delicioasă și sănătoasă, fiind folosite în compoturi și ca ingredient în prăjituri, fiind perfecte pentru mic dejunuri precum terciul sau musli. Ele pot fi utilizate ca ingredient pentru preparate uscate, ca garnitură pentru carne sau salate. Din ele se poate prepara un sos delicios de caise pentru carne și produse de înlocuire a cărnii, cum ar fi produsele din soia...
...Sosul de ciuperci de pădure Maiski, acest sos clasic cremos de iarnă cu ciuperci de pădure prăjite este plin de aromă. Se potrivește excelent cu carne roșie prăjită, păsări de curte crocante, dar adaugă și o notă suplimentară preparatelor din vânat. În fotografia principală, l-am finisat suplimentar cu brânză cu mucegai albastru, cum ar fi Gorgonzola sau Blauwe Achelse, bucăți de alune și frunze de rozmarin. În a doua fotografie, poți vedea spatele de iepure prăjit, biluțe de cartofi, mere Maiski cu merișoare și sosul nostru de ciuperci de pădure!
...Cupe pentru sos cu capac cu balama 30 cc și 50 cc 100 buc/pachet 10 pachete/carton Alternativ, putem oferi și următoarele cupe pentru sos: PET Oval Mini Sauce 20-30-50-80 cc Vase de unică folosință (farfurii, boluri, cupe pentru supă) și recipiente pentru alimente, recipiente pentru alimente rezistente la microunde cu 1-2-3 secțiuni, tăvi pentru mese, tăvi pentru carne, recipiente cu capac cu balama, boluri pentru salată, cupe PET și PP de 95 mm, cutii pentru hamburger și multe alte produse. Fabricat în Turcia. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.
...Sos teriyaki pentru gustul tău excepțional. Se potrivește perfect cu produse din carne, produse din pește, grătar. Teriyaki poate fi folosit ca marinadă pentru fripturi de porc și vită. Gustul dulce-amărui se va potrivi de asemenea perfect cu cartofii fierți, cât și cu cei prăjiți. Teriyaki preparat în Ucraina.
Regatul Unit, Belfast
...Mai gros decât majoritatea importurilor, dulceață perfectă, nu prea picant, perfect ca sos, ca unguent și chiar ca marinadă. Se servește cu carne, legume, păsări și pește. Fără alergeni, fără îndulcitori artificiali, fără coloranți. Ardei iute adevărat, arome adevărate.
Spania, Sevilla
...AMESTEC DE CONDIMENTE PENTRU PREGĂTIREA SOSULUI CHIMICHURRI. IDEAL PENTRU CARNE LA GRĂTAR, BARBECUE. DRESSING PENTRU LEGUME, PEȘTE. IDEAL PENTRU ÎNMERSUL EMPANADAS CRIOLLA.
Emiratele Arabe Unite, Dubai Silicon Oasis
...Sosul de nuci Tamaki va fi cea mai bună soluție pentru orice salată de legume. De asemenea, este potrivit pentru orez, pește, paste. Dar este absolut perfect – sos de nuci cu salată de alge Chuka de la Tamaki.
Regatul Unit, London
...Aceasta este aroma parfumată a sosului de chili Belbri Harissa cu petale de trandafir. Cinați cu sosul de chili Belbri Rose, folosiți-l ca sos în diverse preparate, adică; burgeri, sosuri, marinează pește, carne sau legume și în garnituri.
Italia, Orsogna
...Sos de Anghinare cu Ulei de Măsline Extra Virgin. Utilizarea materiilor prime atent selectate. Un produs foarte versatil, poate fi folosit pentru a condimenta preparate din paste, pentru a însoți carne albă sau pentru a crea aperitive delicioase.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play