Spania, Granada
... plăcute, cu nuanțe de lemn dulce. Lung și persistent. Un echilibru excepțional între gură și nas. Anchurón se află în provincia spaniolă Granada. Viile se întind pe versanții Sierra Nevada, Parcul Natural Sierra de Huétor și Parcul Natural Sierra de Baza, la o altitudine medie de 1.000 de metri deasupra nivelului mării, făcând parte din Înaltă Andaluzie. Procesele de elaborare combină tradiția spaniolă cu cele mai recente progrese tehnologice, resurse energetice regenerabile și practici ecologice.
...Cu o bună intensitate. ÎN GURĂ: Este savuros, proaspăt, persistent și foarte fructat. Logistică: · 12 Unități pe cutie. · 60 Cutii pe palet european. · 720 Unități pe palet european. Comandă minimă: 1 palet european. Impozite neincluse. Consultați oferta în datele de contact. Vă rugăm să vă abțineți intermediarii și curioșii. Nu se vinde persoanelor fizice sub nicio formă. Ofertă doar pentru profesioniști en-gros pentru distribuție națională, horeca sau canal Horeca. Program de asistență pentru clienți: Luni până Vineri. Dimineața 8:00 - 14:00.
Franța, Colombe La Fosse
...Cuvée Millésime 2014 se distinge prin prospețimea și ușurința sa. Cu o prezență plăcută în gură, va revigora toate momentele dumneavoastră de sărbătoare! Apreciată încă de la aperitiv, această cuvée însoțește delicat crustaceele calde sau reci, păsările de curte, peștii nobili de mare și de râu.
...Vin obținut din struguri recoltați în supramaturare. Liquoros și intens, piersici și caise confiate cu o finală pe gustul dulce. Culoare: 100% Pinot Gris Precipitații: 550 mm/an Vârstă: 50 ani Îmbătrânire: 8 până la 9 luni în butoaie de o sută de ani Alcool: 13% Zahăr: 69 g/L Aciditate totală: 3,16 g/L Temperatura de servire: 8°C Păstrare: peste 10 ani...
Spania, Menbrilla (ciudad Real)
...Tempranillo Granel Numele produsului: Vin roșu Tempranillo Origine: Spania Definiție: Vin roșu tempranillo, recolta 2014 Compoziție calitativă: 100% vin roșu provenit din struguri roșii Grad alcoolic total: 13,50% Grad alcoolic obținut: 13,46% pH: 3.8 ATpH: 4,7 gr/l exprimat în acid tartaric AV: 0,49 gr/l Zaharuri: < 3gr/l Malic: 0 gr/l SO2L: 30 mg/l SO2T: 45 mg/l Faza vizuală: Culoare roșie intensă, serenă, cu margini violacee Faza olfactivă: Intens la fructe roșii Faza gustativă: În gură este proaspăt, vivace, elegant și cu Depozitare: În rezervor de oțel inoxidabil...
Italia, Maruggio
...Strugure: Malvasia albă – Trebbiano – Pinot alb Zona de producție: Zona Estică a Taranto Tip de sol: Pământ roșu amestecat cu tuf și/sau calcar Tip de cultivare a viței de vie: Alberello susținut Vârsta medie a viei: 15 ani Producție medie / hectar: 120/150 de quintale de struguri Recolta: Septembrie Metoda de recoltare a strugurilor: Manuală Alcool: 11% - 12% vol. Culoare: Galben pai până la...
Franța, Blanquefort Cedex
...Joint venture încheiat în 1997 (prima recoltă 1996) între Baronul Philippe de Rothschild și Viña Concha y Toro. Numele „Almaviva”, deși are o sonoritate hispanică, aparține totuși literaturii clasice franceze: Conte Almaviva este eroul din Nunta lui Figaro, celebra piesă de teatru scrisă de Beaumarchais (1732 – 1799), ulterior transformată într-o operă de geniul lui Mozart. Eticheta, între timp, aduce un omagiu istoriei ancestrale a Chile, cu trei reproduceri ale unui design stilizat care simboliza viziunea asupra pământului și cosmosului în civilizația Mapuche.
Franța, Condom
... clar de restul. Nasul său fructat cu nuanțe de petale de trandafir dezvăluie dulceața caramelului sărat și a fructelor de pădure roșii, în special a zmeurei. În gură, finalul este remarcabil de lung, cu un gust delicat de piele, pudră de cacao și ceai negru. Acest armagnac emite nuanțe uimitoare de chihlimbar și cupru, dovadă a maturării sale pure în chais-urile noastre vechi de secole: butoaie din stejar francez, neatinse de caramel, boisé sau zahăr.
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificare: fermentație în tonneaux din stejar francez și acacia. Maturare: păstrare „sur lies” în tonneaux până la următoarea recoltă. Culoare: galben pai intens. Aromă: elegantă și complexă, cu note de fructe mature bine îmbinate cu nuanțe de miere de acacia și condimente dulci. Gust: sărat și plin, cu un final lung și persistent. Grad de alcool: ±13,5%. Asociere gastronomică: este recomandat pentru aperitive, preparate principale delicate, feluri de mâncare pe bază de pește și carne albă. Se servește la o temperatură de aproximativ 8°C.
Franța, Les Églisottes-Et-Chalaures
...Prestige Cuvée poartă numele preotului irlandez, fondatorul Brande Shepherdess în secolul al XVIII-lea, fiind realizată din asamblarea celor mai bune struguri și maturată în butoaie de stejar francez. Château Brande-Shepherdess este clasat pe locul 1 dintre toate Bordeaux-urile și Bordeaux-urile superioare de către Revue du Vin de France (RVF) pentru recolta din 2013. Este îmbuteliat în sticle de 75cl, Magnum (1,5 L) și double Magnum (3L).
Italia, Barletta
...Il san Marzano anniversario 62 primitivo di Manduria riserva doc se naște din struguri primitivo în puritate. Strugurii provin din vie vechi cultivate în stil alberello, cu o vârstă de cel puțin șaizeci de ani. Recolta are loc la mijlocul lunii septembrie, cu o ușoară supramaturare în plantă, iar ciorchinii sunt culeși manual și plasați în coșuri mici. În cramă, strugurii sunt supuși unei scurte...
... Sauvignon B, prezente în special în vinurile din primii ani, sunt destul de specifice și pot prezenta nuanțe (gențiană, coacăze negre, buxus,...) în funcție de terroir, an de recoltă și condițiile de cultură. În recoltele târzii sau în prezența putregaiului nobil, această varietate poate contribui, de asemenea, la elaborarea unor vinuri mari lichoreuse. Aptitudini culturale și agronomice Sauvignon B este foarte viguros și are tendința de a se dezvolta excesiv. Prin urmare, trebuie să căutăm în special să controlăm această vigoare, plantându-l în terroiruri puțin sau moderat fertile, folosind port...
Franța, Les Riceys
...CÉPAGES : 80 % CHARDONNAY 20 % PINOT BLANC DOSAGE : 11 g/l DÉGUSTATION : O rochie frumoasă de aur pal pentru acest an de recoltă, dotat cu arome de fructe galbene coapte. Cu note ușor de miere pentru a însoți cu succes aperitivele dumneavoastră, în special o antreu cu foie gras.
... luni după recoltă, și cu 12 până la 18 luni înainte de a fi disponibile fizic. Este o metodă rentabilă de achiziție și investiție în vinuri, de obicei cele mai prestigioase, vinurile fiind plătite la comandă de către clienți. Odată ce vinurile devin disponibile, unii clienți aleg să le transporte în crama lor, în timp ce alții ne cer să le stocăm în cramele noastre din Bordeaux pentru învechire.
...Culoare: roșu rubin intens. Arome: ample și persistente, cu un pronunțat parfum de cireșe și note de vanilie. Gust: corpolent, rotund, cu taninuri moi și echilibrate. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri: excelent pentru a acompania fripturi de carne roșie, vânat și brânzeturi maturate. Vinificare: după desfacerea strugurilor, mustul rămâne în macerație cu cojile timp de 6-7 zile la o temperatură de 24-26°C. După finalizarea fermentației malolactice, o parte este maturată în barrique, iar cealaltă în oțel. Capacitate de învechire: 2 ani și mai mult, în funcție de recolta.
...Veniți să descoperiți gama noastră de vinuri franțuzești. Vinurile noastre provin din cele mai însorite zone ale Franței. Acest lucru permite o bună maturare a strugurilor noștri și favorizează o recoltă de calitate. Toate vinurile noastre sunt testate și confirmate de cei mai buni somelieri.
Slovenia, Ljubljana
...{"winegrower":"Viticultorul: Edi Simčič","volume":"Volum: 750 ml.","vinification":"Vinificare: Puțin mai puțin lemn nou (15 până la 20%) comparativ cu alte vinuri din Linia Premium.","harvest":"Recolta: Cules manual.","characteristics":"Caracteristici:\nNasul este matur și tânăr în același timp. Oferă note discrete de prăjit și un aromă de fructe galbene. Are o senzație fermă, plină în gură, cu...
Franța, Nice
... tone pe hectar, acest vin roșu sec vintage oferă o concentrare și o calitate excepționale. Cu un conținut de alcool de 12,5% și un an de recoltă din 2015, Gozauri Saperavi este gata de degustare acum, dar promite, de asemenea, un potențial de învechire excepțional, îmbunătățindu-se de-a lungul decadelor. Producția totală este limitată la 11.000 de sticle de 0,75 L, ceea ce îl face o achiziție valoroasă pentru orice iubitor de vin. Vinificare: Gozauri Saperavi 2015 a fost elaborat cu o atenție deosebită.
Franța, Chalonnes Sur Loire
... de macerare, modulul Delta Extractys este compus din 2 butelii de presurizare, de volum mic. Recolta caldă este introdusă într-una dintre cele două butelii, unde i se aplică o suprapresiune, iar apoi, imediat după, o decompresie bruscă la revenirea la presiunea atmosferică. Această decompresie fragilizează celulele peliculei strugurelui și favorizează extracția. Avantaje exclusive ale Delta...
Spania, Ablitas-Navarra
...Vinurile roșii sunt: TEMPRANILLO-MERLOT, TEMPRANILLO-SYRAH, TEMPRANILLO-MERLOT-SYRAH. Aceste ultime trei pot fi maturate între 12 și 18 luni în butoaie, fiind destinate producerii celor mai bune vinuri de Pago din regiune, precum și Moscatel Dulce de recoltă târzie. Dispunem de o cameră de butoaie, cu aproximativ 650 de unități, plus tancuri de 5000 și tancuri de 8000 de litri pentru producția vinurilor de top ale cramei. În prezent, exportăm cu succes în întreaga Europă, în parte din Asia, Oceania și Canada, fiind unul dintre vinurile de referință în SAQ (Societé des Alcools du Quebec).
A SOBREDOS este o companie portugheză care activează în sectorul vitivinicol. Înființată în 2001, compania se află în inima regiunii Douro, mai exact în Peso da Régua și Godim, și deține aproximativ 7 hectare de vie. A SOBREDOS exportă 70% din recolta sa și produce vinuri din Douro cu un mare potențial de calitate - vinurile Aneto, care reflectă pasiunea și dedicația creatorilor săi. Se remarcă...
Spania, Tàrrega-Lleida
..."UN ALT CONCEPT DE ULEI". Suntem o mică exploatație familială dedicată cultivării măslinului din anul 1862 și acum comercializăm propria noastră recoltă. Producția este limitată și variabilă, în funcție de condițiile climatice, așa că adesea lucrăm pe comandă. Producție de vinuri ecologice. Vinuri fără sulfiți. Lucrări de artă. Uleiuri și vinuri potrivite pentru persoanele cu sensibilitate chimică multiplă (SQM).
Franța, Saint Jean De Vedas
... gastronomice sau bistronomice, în căutarea unor bijuterii frumoase care respectă terroir-urile și anii de recoltă, cu cantități limitate? Suntem făcuți să ne întâlnim! Vă propunem vinuri de întâlnire, de împărtășire, de convivialitate și de plăcere. Domenii recunoscute de presa specializată de două decenii, alături de tineri viticultori plini de talent… surprize frumoase pe care vă invităm să le descoperiți: Domaine des Homs, Château La Croix des Pins, Rodolphe Duculty, Domaine Canet Valette, Domaine Saint-Antonin etc.
Franța, Bordeaux
... de a elabora o cuvée de calitate din recolta anului, extrăgând ce este mai bun din fiecare parcelă. Odată asamblată, tehnicienii noștri și enologul nostru acordă cele mai atente îngrijiri la maturarea în cramele noastre. Compania procedează în final la îmbuteliere, respectând cele mai stricte condiții de igienă și trasabilitate a produselor, garantând calitate și autenticitate. Astfel, Duval și...
Spania, Jumilla
Viña Elena, cramă și magazin de vinuri din Jumilla (Murcia), din 1948. Pe lângă vin, în catalogul nostru de produse se regăsesc uleiul de măsline extravirgin și migdalele din recolta proprie. Descoperă și bucură-te de Ruta vinului din Jumilla, vizite ghidate la cramă și degustări. Enoturism de calitate în Regiunea Murcia.
Franța, Saint-Loubes
... Rațională din 1998. Produse o mare diversitate de vinuri albe seci, dulci, roze și roșii, cu specificitatea noastră: vânzarea de vinuri roșii de păstrare în anii de recoltă decalati. Vinurile noastre sunt fructate, rotunde și sunt premiate regulat în întreaga lume la concursuri de degustare. Nu ezitați să ne contactați direct prin telefon sau prin email la bois.malot@free.fr Abuzul de alcool este periculos pentru sănătate. A se consuma cu moderație.
Ca orice pasionat, ne dorim ce e mai bun: cea mai bună strugure în cele mai bune condiții pentru un mediu mai bun. Ne-am îndreptat spre Germania pentru alegerea noastră. Un vin bun este înainte de toate un strugure bun, recoltat la maturitate. O dată optimă de recoltare este primul pas spre vinuri calitative și rafinate. Vinificarea reflectă rigurozitatea, sensibilitatea și personalitatea...
Spania, San Vicente De La Sonsierra-Larioja
... Osluna - Rezervă Specială. Toată recolta se realizează manual, pe vechi vii în formă de cupă, având 3 varietăți principale: Tempranillo, Garnacha și Viura, precum și altele în procente mai mici. Oferim vizite ghidate, atât în spaniolă, engleză, cât și franceză. Vizitele includ vie, bodegă și o bodegă-cavernă medievală situată pe versantul minunatului castel din San Vicente de la Sonsierra. Nu mai...
Bodega situată între comarca Ribeiro și Ribeira Sacra. Elaborăm vinuri în mod artizanal, respectând mediul și folosind îngrășăminte naturale. Începând cu recolta din 2013, vom intra în denumirea de origine vinuri din țara Valea do Miño. Vinurile noastre de autor sunt produse artizanal în rezervoare care nu depășesc 2500l, iar apoi sunt maturate în butoaie de 300l. Strugurii provin de la ferma noastră Coto Santa Marta și sunt fertilizați cu îngrășăminte naturale.
Franța, La Chapelle Heulin
...Astăzi, fiul lor, Jean-Louis BOSSARD, conduce domeniul din 2007, perpetuând cu brio moștenirea familială. Secretul nostru pentru a produce Muscadet-uri de excepție constă în combinația de terroare unice, o recoltă atent selectată și fermentații lente și controlate. Acești factori ne permit să creăm Muscadet-uri cu un caracter bine definit, bogate și suple, dotate cu o lungime frumoasă în gură. Unele...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play