Franța, Duravel
... asamblare, precum și butoaie din stejar - dintr-un spațiu de depozitare cu condiții optime pentru conservarea și învechirea vinurilor noastre Tehnologiile MARCEL MEZY au permis podgoriei să obțină certificarea Agricultura Biologică încă din anul de recoltă 2015. Pasionat de viticultură, Marcel MEZY pune accent pe o abordare calitativă în realizarea vinurilor sale. Atenție: consumul excesiv de alcool este periculos pentru sănătate, se recomandă consumul cu moderație.
Franța, Banyuls Dels Aspres
... pentru mediu, care favorizează biodiversitatea și menținerea unor randamente scăzute. În prezent, aflându-ne în al doilea an de conversie Bio, producția noastră va fi certificată pentru anul de recoltă 2023. Vinurile noastre sunt vinificate, maturate și îmbuteliate la proprietate în crama noastră echipată cu cuve din inox termo-regulate și un chai pentru butoaie. Castelul Montana, pe lângă activitatea sa viticolă pe care o descoperiți prin vizite și degustări, vă propune să închiriați sala și gîte-urile sale, putând găzdui orice tip de eveniment.
Franța, Bisseuil
... mai importante structuri de "Producător Recoltant Manipulant" din Champagne și ne-a permis să producem peste 446.000 de kilograme de struguri la recolta din 2009. Aceasta reprezintă un total de aproape 380.000 de sticle (în echivalent 75cl). Vignoble-ul din Marne este plantat aproape exclusiv cu Chardonnay (strugure alb) și parțial cu Pinot Noir (strugure negru). Vignoble-ul din Aube este plantat în principal cu Pinot Noir. În 2009, vârsta medie a viilor noastre era de aproximativ 22 de ani, având în vedere reînnoirea parțială efectuată în fiecare an.
Franța, Saulchery
... delicatețe. - Pinot Noir: Suplețe și fructuozitate, aducând rotunjime asamblajului. - Pinot Meunier: Arome de fructe roșii și o structură bine definită. Acesta aduce corp și putere asamblajului. Recolta este complet manuală de secole pentru a garanta o recoltă de calitate și artizanală. Abuzul de alcool este periculos pentru sănătate, băuturile alcoolice trebuie consumate cu moderație. Vânzarea de băuturi alcoolice minorilor sub 18 ani este interzisă.
...Le Château Rioublanc este un domeniu viticol de familie de 47ha situat în apelarea Bordeaux. Viile sunt plantate la o densitate mare (5000 de butași/ha) și sunt cultivate ecologic, fără erbicide sau produse de sinteză. Soiurile de struguri roșii prezente sunt merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc și malbec. La alb: sauvignon, sémillon și colombard. Château-ul produce vinuri de Bordeaux roșii...
Franța, Beaumes-De-Venise
... sat. Datorită acestui muncii de finețe în cultivare și reamenajare, pe o superbă proprietate de 25 ha (principal plantată cu Muscat) s-au stabilit fiul lor Thierry și soția sa Marina. Beneficiind de un astfel de avantaj, aceștia decid să construiască propria cramă în care primul an de recoltă va apărea în 1996. Situat în inima Provencei și a văii Rhône, Domeniul se întinde pe patru denumiri prestigioase: Muscat de Beaumes de Venise, Vacqueyras, Côtes du Ventoux și Côtes du Rhône. Într-un cadru magnific de...
Franța, Mercues
CHATEAU DE MERCUES dispune de o cramă de vinificare și învechire grandioasă, unică și perfect funcțională: cuveria sa modernă din inox primește recolta în fiecare an de vin și controlul riguros al temperaturilor este optimizat. Vinul de la Château este un vin concentrat, puternic, cu arome complexe de fructe negre și taninuri de catifea. La CHATEAU DE MERCUES, ne dorim să atingem excelența.
... Albariño este 100% struguri Albariña care provin din propriile noastre podgorii. Fiecare recoltă este total diferită, depinde de fiecare an de recoltă, iar aromele sunt întotdeauna fructate, denotând un gust sec sau semi-sec intens, aciditate normală pentru Albariña, iar strugurii săi reușesc să plângă în pahar, iar aurul său înnăscut se evidențiază prin decantarea fină și se adaugă ca un organism viu în sticlă. Pur și simplu excepțional.
Spania, Heras
Bodegas Igarmi este o afacere de familie, a cărei pasiune și dedicare pentru vin i-au condus să îmbutelieze și să comercializeze vinuri cu o raport calitate-preț neegalat, având o bună apreciere pe piață și din partea consumatorilor. Alb de solera - Vermut - Roșu de recoltă...
Belgia, Schilde
Așa cum sugerează numele, La Volnaysienne se concentrează pe Bourgogne. Desfășurarea complexității acestei regiuni este foarte dificilă, dar numeroasele călătorii, degustări și contacte au dus la câteva referințe remarcabile. În dezvoltarea treptată a sortimentului, au fost adăugate din ce în ce mai multe domenii de frunte: - Pierre Moncuit - Meyer-Fonné - Vincent Pinard - Bachelet-Monnot - F. Carillon - S. et V. Morey - David Duband - Arlaud ... Bordeaux a fost oferit în primeur începând cu anul de recoltă 1999. Mai recent, a existat o atenție crescândă pentru Spania și Italia.
Franța, Soussans
... limitează semnificativ tratamentele. Solurile câștigă astfel în echilibru și se întăresc natural împotriva agresiunilor. Vița de vie, la fel ca strugurii, beneficiază pe deplin de aceste condiții privilegiate. Defolierea și recolta verde asociate permit, de asemenea, controlul randamentelor și optimizarea calității vinului, care este maturat în butoaie de stejar francez timp de 12 luni. Vinul Château TAYAC este comercializat către negociantul din Bordeaux, vinării, restaurante, precum și direct la export.
Italia, San Giorgio Di Mantova
...La Vinicola Negri, fondată în 1953, este o companie specializată în producția de Lambrusco Mantovano. Din viile situate în Sabbioneta, cea mai bună zonă viticolă pentru cultivarea Lambrusco-ului din provincia Mantova și o fâșie de pământ fertil delimitată de râurile Oglio și Po, ia naștere selecția de vinuri "Roberto Negri". Compania, orientată spre inovație, dar întotdeauna cu respect pentru...
... direct în presa. Sucul obținut, numit must, este dus în pivniță după sedimentare și pus în butoaie, în care va avea loc fermentația alcoolică. Pentru vinurile roșii, strugurii sunt parțial despuiați (scopul fiind separarea boabelor de ciorchini); ei macerează apoi în cuvă (preferabil din lemn) timp de o săptămână sau mai mult, în funcție de anii de recoltă. Această fază permite extracția taninurilor și a culorii conținute în coaja strugurelui. Când cuvele ajung la o temperatură de aproximativ 16-18°C, activitatea drojdiilor începe și fermentația alcoolică.
Italia, Montenero Di Bisaccia
Compania Di Bello se dedică agriculturii de peste un secol, cu pasiune și devotament, respectând mediul și bunele practici agronomice. Încă de la începutul secolului, terenurile din jurul casei familiale erau cultivate cu viță de vie, iar întreaga recoltă era transformată și conservată în crama proprie ca bun de bază, fiind un mijloc de subzistență pentru munca în câmp. De-a lungul anilor, aceste...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play