Franța, Astaffort
...ACEASTA NU ESTE O TERRINE DE CAMPANIE. 100g O emoție din copilărie îți va reveni, cele mai delicioase amintiri ale tale de la un picnic la țară, această terrine vegană este de savurat pe o felie de pâine ușor prăjită sau însoțită de un murătură de legume sau de castraveți murați. INGREDIENTE: ulei de cocos (35%), apă, proteine de soia, drojdie de bere bio, ciuperci, muștar, ulei de rapiță, sare, agar agar, făină de chia bio, tamari bio, piper negru, oțet xeres, condimente, usturoi, pastă de roșii, miso de orz, ceapă.
Lituania, Vilnius
Elveția, Wollerau
... dăunător decât fumul real din cauza nivelurilor ridicate de hidrocarburi aromatice policiclice (PAH) care se găsesc în carnea sau peștele afumat. - Murare Murăturile și alte alimente care au fost înmuiate în oțet devin aproape total indigestibile. Cod articol: VS-012-23 Nume produs: Recipient din sticlă 23 x 10.5 cm, 3.3 l Greutate brută [KG]: 2 Greutate netă [KG]: 1.7 Aplicație: Pentru...
Germania, Bad Bramstedt
...Cu pesmetul nostru, peștele îți va reuși întotdeauna. Fără a adăuga oțet sau sare – pur și simplu panează, prăjește și bucură-te. Cu acest pesmet fin condimentat, obții un rezultat optim la prăjire, fie că lucrezi cu file de pește sau pește plat. Simplu și rapid, fileuri crocante din tigaie. Conținut: 80,00 g Număr articol: 205372...
Australia, Sydney
...Cipsurile Crinkle Cut de la Smith sunt fabricate din cele mai bune cartofi australieni, curățați și tăiați la grosimea perfectă pentru cipsuri crinkle cut. Varietăți diferite disponibile, de exemplu: Original, Barbecue, Sare & Oțet, Pui, Brânză & Ceapă și altele. De asemenea, disponibile în 45g și 90g. Dimensiune: 170g Fabricat în Australia: Da...
... de culoare, delicat parfumată și decorată cu mențiunea "Maman d'Amour". Un condiment unic pentru a sublinia preparatele și a-i aminti mamei tale tot dragostea și afecțiunea ta. Oțet Aromatizat Yaya: Alegeți din selecția noastră de oțeturi aromatizate pentru a însoți cele mai rafinate preparate. Opțiuni disponibile: oțet cu portocale și coriandru, oțet cu fructe de pădure, oțet cu usturoi și rozmarin. Fiecare oțet oferă o explozie de arome subtile și echilibrate. Referință:COFFMAMSALÉ...
Polonia, Brzozów
...), legume la cuptor 28% (morcovi, ceapă, țelină), apă, ulei de floarea-soarelui, roșii uscate 1,9%, oțet de mere, sare de mare, usturoi, condimente și ierburi (poate conține urme de muștar și soia) & nbsp; <strong> valori nutriționale la 100 g </strong> valoare energetică 557kj / 133kcaltłtuszek 8,4gw, inclusiv acizi grași saturați 1,1Give 9,3 gw, cu zaharuri 2,4 gbiaux 3,4 g Blunter 3,4 g 0,8 g & nbsp; <strong> Utilizare </strong> pentru unsoarea pâinii, a...
Franța, Arles
...Artisan Popol Preparare culinară de oțet de fructe. Ingrediente: oțet cristal 8° 41%, pulpă de roșii 41%, pulpă de roșii, zahăr cristal, busuioc 0,9%, pectină de mere, ulei vegetal, ceapă, usturoi, amidon de porumb modificat, sare.
... asemenea, un aspect astringent. Atenție, în Franța și în Europa există arbori din aceeași familie numiți „sumac veninos”: acesta este toxic! Utilizare: Astfel, aroma și culoarea sumacului nostru în boabe se vor păstra mai mult timp. De asemenea, îl puteți măcina la cerere cu ajutorul unui pistil sau al unei mori. Recomandăm utilizarea sumacului ca un condiment și evitarea gătitului pentru a păstra toate proprietățile și gustul său. Sumacul în boabe se folosește ca o floare de sare presărată pe un preparat. Sac: 10Kg...
Spania, Cox (alicante)
...Ardeii în apă și sare sunt un produs regional, tipic pentru dieta din estul Spaniei, mai precis din regiunea Murcia.
Franța, Sainte Croix En Plaine
... / ideal ca înlocuitor pentru sare Origine: Franța & Germania Aspect: caracteristic de culoare brună Gust: aciditate naturală și picant Aciditate: 5° Sfaturi de utilizare: Condimentarea salatelor și a altor preparate culinare (sosuri, deglazare, marinadă, supă rapidă...). Ca băutură: 1 linguriță într-un pahar cu apă călduță, de băut pe stomacul gol dimineața.
Franța, Guérande
...Salicornia, un produs natural, sălbatic și original, se prepară ca un condiment și în borcan cu oțet, la fel ca și castraveții murați, de unde și denumirea sa comună de "castraveți de mare". Gustul său răcoritor, acrișor și sărat va încânta cei mai exigenți gurmanzi. Recoltate încă de la începutul sezonului, în luna mai, Salicornia Sălbatică este un concentrat de oligoelemente, esențiale pentru o sănătate bună. Lăstarii lor tineri, conservați în oțet, își păstrează toată crocanța și gustul atât de special, foarte apreciat de gastronomi. Recoltați și aranjați manual. SKU:SALINAT...
Franța, Paris
...fermenti, dioxid de carbon. Vol. alc. <0,05%. Valori nutriționale pentru 100ml: 38 kJ / 11 kcal – Grăsimi 0g, din care acizi grași saturați 0g – Proteine 0g – Carbohidrați 1,8g, din care zaharuri 1,8g – Sare 0g. Vol. alc. <0,05%.
Franța, La Rochelle
Finlanda, Turku
...COTLET DE PORC PREGĂTIT CU Oțet Balsamic De Modena „Aceto Balsamico Di Modena IGP” Ingrediente COTLET DE PORC, Oțet Balsamic De Modena 4.7% (Must de struguri gătit, Must de struguri concentrat, Oțet de vin), Sare, Condimente și Ierburi, Arome Naturale Fără Gluten, Fără Fosfați Polimerici Adăugați și Conservanți...
Turcia, Konya
... tipurile de păr. A se păstra la temperatura camerei și departe de copii. A se evita contactul cu ochii. Dacă intră în contact cu ochii, clătiți cu multă apă. Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Oțet de mere, Cocamide Dea, Polyquaternium-10, Acid citric, Parfum, Peg-40 Ulei de ricin hidrogenat, Phenoxyethanol, Panthenol...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... pui în aparat de bătut smântână, pe care va trebui să-l încarci o dată cu un cartuș de smântână de calitate. După ce ai adăugat toate ingredientele, asigură-te că agiți recipientul energic de aproximativ zece ori. 3 ouă 1 lingură de suc de lămâie 1 linguriță de dijon 1/4 linguriță de sare 1/2 cană de unt topit...
Germania, Hamburg
...Heinz Ketchup de roșii este un condiment popular, cunoscut pentru gustul său bogat și condimentat. Este fabricat din roșii coapte și suculente, care sunt selectate și procesate cu grijă pentru a obține o textură netedă și groasă. Apoi, ketchupul este amestecat cu o combinație unică de oțet, zahăr, sare și condimente pentru a-i intensifica gustul. Heinz Ketchup de roșii este liber de arome...
Spania, La Pobla De Benifassà
...Oțet cu trufă neagră 250ml Sare din Himalaya cu trufă neagră 90g Pate de măsline cu trufă neagră 120g și 220g Crema balsamică cu trufă neagră 250ml Ulei de măsline extravirgin cu trufă neagră 250ml, 100ml, 50ml Ulei de măsline extravirgin cu trufă albă 250ml, 100ml, 50ml...
Germania, Stegaurach
... (proteină de mazăre, făină de mazăre), 5% izolat de proteină de mazăre, FIBRĂ DE GRÂU, oțet de vin, ulei de rapiță, agent de îngroșare: metilceluloză; amidon de cartofi, GLUTEN DE GRÂU, făină integrală de OVĂZ fără gluten, coji de semințe de psyllium, pulbere de legume (praz, ceapă, păstârnac, varză albă, usturoi, morcov, roșie), condimente, fibră de mazăre, pulbere de concentrat de suc de morcov, sare de masă, dextroză, extract de drojdie, arome naturale.
Franța, Cadeilhan
...Muștarul nostru bio cu usturoi negru va însoți carnea, legumele sau vinaigreta. Este, de asemenea, ideal pentru marinări. Un muștar cu caracter, fin și puternic, cu un parfum frumos de usturoi negru. Găsiți inspirație cu ideile noastre de rețete. INGREDIENTE Muștar franțuzesc bio (semințe de muștar bio, oțet de alcool bio, apă, sare) 90% Usturoi negru bio din Gers 10% CONSERVARE A se păstra la temperatura camerei și ferit de lumină. Închideți bine borcanul după utilizare. Odată deschis, păstrați-l la frigider și folosiți-l în termen de 90 de zile.
Franța, Ham
...Oțetul nostru de mere bio infuzat cu sare este fabricat din mere organice atent selecționate, presate pentru a obține un suc de mere de înaltă calitate. Acest suc este apoi fermentat natural pentru a se transforma în oțet de mere. Ulterior, infuzăm acest oțet cu sare proaspătă, conferindu-i o aromă erbacee și ușor picantă. Având o nuanță aurie frumoasă și o textură fluidă, acest oțet de mere...
...Crisp-urile noastre din alge marine vin în patru arome: Ușor Sărate, Sare & Oțet, Ardei Iute Dulce și Aromă de Brânză. Sunt ideale pentru momentele când ai nevoie de o gustare care să însoțească sandvișul tău la prânz sau când ești pe fugă. Pot fi chiar presărate peste salate și supe pentru a crea un plus de crocant! Dacă te simți creativ, poți face bile de orez amuzante cu ele sau granola sărată...
...Poivroni umpluți cu ton 2.9 kg antipaste de legume la grătar din regiunea PACA Marseille Franța Poivronii umpluți cu ton se savurează fie ca aperitiv, fie ca garnitură pentru un fel principal. Ingrediente: Poivroni (38%), ulei de floarea-soarelui (37%), ton (18%), oțet, sare, zahăr, capere, ulei de măsline extravirgin, usturoi, pătrunjel, busuioc. Antioxidant acid ascorbic E300. Regulator de...
Franța, Biguglia
...Valori nutriționale pentru 100 g energie (kcal) = 91 energie (Kj) = 386.2 materii grase (g) = 0.1/ dintre care acizi grași saturați (g) = 0 glucide (g) = 21.5/ dintre care zaharuri (g) = 8 proteine (g) = 0.6 / sare (g) <0.5 Stare: Nou INGREDIENTE: Oțet balsamic din vin alb 72%, gem de clementine 12%, lămâi corsicane 0.03% grosier: gumă xantan Conținut: 25 cl...
Franța, Ressons-Sur-Matz
...De o frumoasă culoare vișinie, este culeasă coaptă și lăsată la macerat în apă și sare de mare, apoi cu oțet de vin roșu și ulei de măsline, ambele produse pe aceeași proprietate. Apoi este pur și simplu mixată și pusă în borcane cu un strop de ulei de măsline. BORCAN DIN STICLĂ: 180 g Ref: OLKAP2...
Italia, Paterno'
...Cunoscută în întreaga lume ca un fel de mâncare specific bucătăriei siciliene, a fost de asemenea inclusă printre P.A.T. ale Ministerului Politicilor Agricole. Vinete, ardei, ceapă, țelină, măsline verzi și negre, capere, oțet, sare, zahăr, piure de roșii locale și ulei de măsline extravirgin, acestea sunt ingredientele versiunii catanese a CAPONATEI; care, împreună cu respectul pentru tradiții și experiența în producție, contribuie la răspândirea și menținerea unui nume de prestigiu pentru Bucătăria Siciliană în lume.
Spania, Sevilla
...Tripack este formatul inovator și util pentru a satisface nevoia de consum a clienților noștri și pentru a ne adapta la momentele de sărbătoare speciale. În acest format se păstrează tratamentul artizanal cu bucăți mari, de calitate și manipulate manual. Un gust în care se împletesc perfect anșoa, boqueroni și măsline excelente, obținând astfel un produs de calitate excepțională. Este compus din anșoa, boqueroni și măsline umplute cu ardei. Condimentat cu oțet, ulei de măsline, alte uleiuri și sare.
Franța, Cournon D'auvergne
...Morcovi*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (lapte de vacă pasteurizat) (14%), sare, culturi lactice și de maturare), ulei de floarea-soarelui*, ceapă*, sare, făină de orez*, oțet de mere*, piper negru* *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologică - Alergen Sfaturi de utilizare Ideal pentru a întinde pe felii de pâine proaspătă, pentru a acompania bețișoare de legume sau grisine. De asemenea, puteți...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play