... Cambodgia, unul dintre cele mai bune tipuri de piper din lume! Carne uscată din mușchideporc, lonzo fabricat în atelierul nostru vă oferă o mezelărie fără nitriți și fără conservanți, 100% naturală. În rest, natura își face treaba în uscătoarele noastre, usucând ușor aceste frumoase bucăți întregi de carne, sărate și piperate manual. Acest lonzo artizanal va ieși din uscătoare după 3 până la 4 luni...
...Potrivire perfectă: Îndepărtător de grăsime ASF 560 E pentru burtă deporc și mușchideporc. Randament maxim cu puțină prelucrare ulterioară. Profilul suportului de lamă optimizat pentru adaptare exactă la secțiunea transversală a produsului. Mișcare controlată electronic pe profilul longitudinal pentru ajustare exactă la contururile de grăsime. Rezultatul: Mai puțină grăsime pe burta/mușchiul...
...Loinul nostru deporc iberic 100% hrănit cu ghinde, ambalat în cutii de lux „Premium”, are o culoare roșie burgundă intensă, cu striuri de grăsime de nuanță perlata, o textură netedă și unctuoasă, un gust intens și persistent, și un aromă plăcută. Procesul lent de uscare naturală și marinada din paprika și condimente naturale folosită de familie timp de trei generații, oferă loinului nostru iberic un buchet incomparabil.
SKU: 513000
Greutate: 0.5 Kg
Greutate la expediere: 0.7 kg...
... porc congelat cu os, fără piele
Picior deporc congelat, fără os, fără piele
Cotlet deporc congelat cu os, fără piele
Cotlet deporc congelat, fără os, fără piele
Umăr deporc congelat, fără os, fără piele
Gât deporc congelat, fără os, fără piele
Cotlet deporc congelat, fără os, fără piele
File deporc congelat
Foaie de burtă deporc congelată cu coaste, cu piele
Coaste deporc congelate
Grăsime...
... iarnă din Spania.
Privirea și mâna experimentată a măcelarilor de la Grand Caractère permit afirmarea frăgezimii acestei cărni remarcabile. Formarea lor alături de măcelarii spanioli pentru a înțelege tăierile lor tradiționale le permite să perfecționeze cu minuțiozitate munca crescătorilor deporc iberic și să dezvăluie toate calitățile acestei cărni legendare.
...Lombul este o parte a celui mai lung mușchi dorsal, situat de ambele părți ale coloanei vertebrale. Este acoperit cu o cantitate minimă de grăsime. Lombul este apreciat pentru absența țesutului conjunctiv, a oaselor și pentru conținutul său ridicat de proteine comparativ cu alte tăieturi.
Producător: Ucraina
Caracteristică: Refrigerat, Congelat
Produse refrigerate: 12 zile la 0 +4 ºC
Produse congelate: 6 luni la -18 ºC...
...Lombă (mușchi erector spinae) este una dintre cele mai nobile piese ale porcului iberic, hrănit cu produse naturale, cum ar fi ierburi și cereale.
GREUTATE: 0,1 kg...
...Ești interesat de picioarele din spate ale porcului? Ne specializăm în comerțul cu picioare deporc și alte tăieturi de carne deporcde înaltă calitate.
...Solomillo este partea cu foarte puțină grăsime, care se află sub spate. Este o bucată delicioasă și foarte apreciată în bucătărie, cu multe preparate diferite. Solomillo-ul nostru congelat provine din abatoare certificate și, în plus, apropiate, ceea ce asigură calitatea și crește eficiența noastră în momentul de a lucra la comandă. Folosim ingrediente naturale fără alergeni, cum ar fi soia, laptele sau glutenul.
... corpolent și cărnos, reprezentând prestigiul vinurilor din Bordeaux.
VINIFICAȚIE
Vinificare tradițională în cuve din oțel inoxidabil.
STRUGURI
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
DEGUSTARE
Culoare garnet închis strălucitor.
Nas fructat cu arome de coacăză neagră, mure și cireșe amare.
Gust rotund, echilibrat și persistent cu taninuri coapte și calde.
ASOCIERI CULINARE
Se savurează alături de un mușchide vită, porc la cuptor cu prune sau brânză maturată.
Se servește la 18°C.
PREMII
2012: Medalie de bronz la IWC 2013.
...Rețetele de catering de la Maison Quillard oferă soluții personalizate pentru mesele de familie: purcel întreg sau jumătate de purcel (20 sau 10 persoane), la rotisat, umplut cu legume și cu mușchideporc, însoțit de sosul său de Porto. De asemenea, se poate prepara și sub formă de pulpa și mușchi (6 sau 8 persoane).
... chiar și o cantitate mică de caviar. Ouale incredibile nu conțin note marine și/sau gust de pește care pot, uneori, să îndepărteze oamenii de caviar și alte icre de pește. În schimb, aroma caviarului de escargot este o combinație proaspătă de note pământii, lemnoase și mușchi care pot „exploda” pe preparatele din carne de vită, porc, legume și fructe de mare de apă dulce, atât în gust, cât și în estetică.
Ingrediente: caviar de melci, sare
Ambalare: sticlă
Greutate: 90 g
Durata de valabilitate: 6 luni...
...Guanciale deporc este o tăietură de carne porcină, străbătută de vene slabe demușchi, cu o componentă de grăsime de calitate superioară, de compoziție diferită de slănină (grăsimea de pe spate) și de bacon (grăsimea de pe burtă).
Consistența este mai fermă în comparație cu baconul, iar gustul este mai caracteristic. Carnea este masată cu atenție manual și aromatizată cu condimentele noastre...
...Ingrediente:
- 84 % Muștar vechi
- Must de struguri
- Zahăr din trestie integral
Sfaturi de utilizare:
Cu un file de macrou, un mușchideporc sau un steak cu unt.
Acest produs este, de asemenea, disponibil într-un borcan de 100 g.
...Carne și cârnați bio din abatorul propriu
și carne bio deporc și vită de pe propria fermă. Tăiem la date fixe.
Produse din carne bio
- Mușchide vită
- Roastbeef
- Friptură de vită
- Friptură deporc
- Gulaș
- Friptură acră
Carne de gătit
- Felii de os
- Ceafă
- Mușchi
- Cotlet
- Friptură de spate
- Picior deporc
- Slănină
- Coaste
- Oase de carne
- Carne deporc
Cârnați bio proaspeți...
... lemn sunt principala noastră activitate, ne ocupăm și de:
- Vânzarea en-gros de produse din carne deporc congelate (cum ar fi cotlete, mușchi, burtă, picior, umăr, gât) ca producător internațional spaniol de carne deporc - FORTUNE PIG S.L.
- Distribuția de pește proaspăt, produse de fructe de mare congelate și gourmet în cadrul companiei spaniole Congelats Palamós
- Distribuția de fructe de mare, produse de patiserie, alimente și băuturi prin intermediul companiei internaționale de frunte Spartan Trade sp z.o.o.
César Nieto este o fabrică de mezeluri și șuncă care vă pune la dispoziție următoarele produse:
Ibărici curați:
- șuncă de bellota
- mușchide bellota
- mușchiuleț de bellota
- chorizo de bellota
- salam de bellota
- chorizo vela de bellota
- sobrasada de bellota iberică
- felii de bellota
Ibărici proaspeți:
- cap de bellota
- cotlet de bellota
- obraș de bellota
- coroană de bellota
- fani de bellota
- secret de bellota
- presa de bellota
- pluma de bellota
- mușchide bellota
- carne deporc iberic
- carne iberică
- frigider cărnii...
...nobashi, torpedo etc.), fructe de mare la conservă, altele (broaște, surimi etc.). Picioare deporc, cotlet deporc proaspăt fără os, cozi deporc congelate, mușchideporc, coaste deporc, jumătate deporc, omasum de vită.
... ta și de o etichetare completă a produselor noastre, atât fizice cât și online. Ai la dispoziție un meniu de 24 de feluri de mâncare pe care îl actualizăm săptămânal. Acoperim aproape toate gusturile: diferite tipuri de carne (carne deporc, mușchi, pui la cuptor etc.), orezuri delicioase, tocănițe de linte, preparate originale din pește și mâncare internațională. Rămâi atent/ă pentru că în săptămânile următoare vom introduce rețete noi.
... interioare/exterioare de vită, subproduse, măruntaie, tendoane, oase pentru consum uman, oase de categoria a 3-a, grăsime de categoria a 3-a, sânge de categoria a 3-a, piei de bovine și, de asemenea, carcase deporc refrigerate, picioare deporc refrigerate sau congelate, mușchi, umeri, gâturi, burtă, mușchideporc, tăieturi, măruntaie, grăsimi de tăiere, grăsimi de gât, coji.
GRG SA - Grossist de carne de măcelărie pe MIN Rungis din 1984. GRG SA este cea mai mare structură de măcelărie de pe piață. Vită, vițel, miel, porc, măruntaie, în carcasă sau ambalate în mușchi dezosat și vidat, veți găsi toate categoriile mari de carne. Indiferent dacă clienții dumneavoastră caută un produs de excepție sau un volum la un preț mic, ne adaptăm cerințelor dumneavoastră datorită...
...Suntem crescători de porci, avem un porcde calitate și de la el obținem cele mai bune produse. Urmărim porcii noștri de la creștere până la sacrificiu, ceea ce ne permite să vă punem la dispoziție excelentele noastre șuncă, palete, mușchi și mezeluri de bellota. Un porc iberic excelent, hrănit în câmp, din care obținem calificarea de "Bellota 100% Ibérico" și de "cebo de campo". Dispunem de...
Suntem o companie de producție care prelucrează ciuperci. În oferta noastră avem ciuperci pentru retail (borcan) cât și pentru catering (sosuri, plăcinte, pizza), unități de prelucrare a cărnii (semifabricate - galantină, mușchideporc cu ciuperci etc.) și unități de prelucrare a peștelui (salate și sosuri). De asemenea, în oferta noastră avem și castraveți murați, salată de ciuperci, ceapă argintie.
Companie de familie cu douăzeci de ani de experiență în sectorul ospitalității, se dedică elaborării de crochete complet artizanale de tip gourmet, fără conservanți, aditivi... Fără mașini, totul cu mâinile noastre. Distribuim către baruri și restaurante. Avem o mare varietate de crochete: boletus, pui de țară cu pinoli, cârnați de cerb, creveți din Huelva, mușchideporc în sos Pedro Ximenez... etc. Le facem în multe dimensiuni și forme. Dacă sunteți interesați, contactați-ne.