Slovacia, Dolný Ohaj
...Sirop de glucoză-fructoză F9 COD:D00902 Recipient protector:640 l Recipient Mauser:1000 l Incoterms:FCA, DAP...
Italia, Castel Volturno
Seddio este sinonim cu excelența și inovația în cafea încă din anii '60. Fiecare boabă spune o poveste de pasiune și dedicare, tradusă prin procesul nostru de prăjire artizanală. Rezultatul este o cafea care combină tradiția și inovația în fiecare înghițitură. Datorită întâlnirii experienței italiene cu bogăția braziliană, producem amestecuri unice și soluții inovatoare, întotdeauna cu respect pen...
Germania, Bad Ditzenbach
...Supliment nutrițional cu manoză, biotină, vitamina C și B2 Manoza (D-manoză) este un zahăr simplu care este strâns legat de alte monosacharide, cum ar fi glucoza sau fructoza. Cantități mici de manoză se găsesc în natură în multe plante, copaci și fructe, cum ar fi piersicile, merele și caisele, precum și în unele fructe de pădure, cum ar fi merișoarele. Organismul uman produce, de asemenea, o...
Ucraina, Chornomorsk
...Rădăcină de păpădie comună uscată, organică sau convențională, de înaltă calitate, pentru vânzare en-gros Frunzele, florile și rădăcinile de păpădie sunt toate comestibile. Rădăcinile de păpădie sunt bogate în inulină (până la 40% în toamnă), zaharuri (până la 18% în toamnă): fructoză, sucroză, galactoză. Toate părțile păpădiei pot fi folosite în cosmetologie: tulpini, frunze, petale și rădăcini...
...{"INGRÉDIENTS":"Ingrediente: apă carbogazoasă, zahăr, acidifiant: acid citric, taurina 0,40%, corector de aciditate: citrat de sodiu, glucuronolactonă, aromă, sirop de glucoză-fructoză, cafeină 0,02%, coloranți: E150c și riboflavină, inozitol, îndulcitor: glicozide de steviol, niacină, acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B12. Pasteurizat. O dietă variată și echilibrată, precum și un stil de...
Polonia, Warszawa
...Carbune activ - Măceșe măcinate - Miere de curmale - Concentrat de suc de curmale - Zahăr lichid din curmale - Sirop de curmale - Floare de arnică uscată - Floare de nalbă neagră uscată - Fruct de mur uscat - Rădăcină de lemn dulce uscată - Floare de tei uscată - Floare de mușețel uscată - Petale de trandafir roșu uscate - Petale de floarea-soarelui uscate - Gamma orizanol - Miere granule - Extract de ceai verde - Floare de hibiscus - Zahăr din curmale cu fructoză mare - Probiotice - Fosfat de sodiu - Stevia - Glicozide steviol 95 REB-A 80 și REB-A 60 (Stevia) - Frunză de mur dulce...
Germania, Uetersen
...Fructoza este cunoscută sub numele de zahăr din fructe și reprezintă cel mai dulce zahăr din natură, fiind întâlnită de obicei în multe tipuri de fructe și legume. Fructoza nu este doar mai săracă în calorii, ci depășește și zaharoza în dulceață cu până la 80%. Cu efectul său termogenic ridicat, ceea ce înseamnă că este necesară mai multă energie pentru a metaboliza fructoza, este de asemenea...
Polonia, Brzozów
...Siropul de agave este cu 30% mai dulce decât zahărul. Pe de altă parte, conținutul ridicat de fructoză și prezența glucozei fac ca acesta să aibă un indice glicemic mai scăzut (15-30 GI) decât zahărul alb (sucroză). Cu toate acestea, puterea sa calorică este similară. În 100 de grame, vom găsi aproximativ 310 calorii (1 lingură are aproximativ 50 de calorii). După consumarea siropului, nivelul de...
Austria, Wolfsberg
...Uleiul conține 100% ulei de semințe de pepene verde presat la rece. - Ideal pentru pielea foarte uscată sau iritată - Utilizare versatilă, și pentru păr, corp și barbă - Ideal pentru rafinarea salatelor - Ulei pur obținut prin presare directă a semințelor de pepene verde - Fără lactoză, fructoză, gluten, fără umpluturi & 100% vegan Uleiul de semințe de pepene verde presat la rece conține multe...
Spania, Tarragona
... sănătoasă fără griji. Sugestie: Pune paiul într-un pahar (aproximativ 200 ml) de lapte la temperatura camerei și bucură-te de arome. Avertizări: Copiii sub 3 ani pot folosi doar sub supravegherea părinților! Nu tăia paiul. Ingrediente: Zahăr, Fructoză, Cacao degresat în pulbere, Sirop de glucoză, Vitamine și Minerale [gluconat de zinc, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), Vitamina D (colecalciferol)]. Arome naturale, Colorant [Carotenoide (β-caroten)]. Depozitare: Păstrați departe de umiditate și lumină!
Franța, Warmeriville
...arômes naturels, caramel E150d, acide citrique, acide ascorbique, arômes, E211, arôme quinine.":"Apă, sirop de fructoză, zaharoză, arome naturale, caramel E150d, acid citric, acid ascorbic, arome, E211, aromă de chinină.","Code article:367365":"Cod articol: 367365","Valeurs nutritionnelles pour 100g :":"Valori nutriționale pentru 100g:","Valeur énergétique (kcal) 46 kcal / 100g":"Valoare...
Ucraina, Pervomaysky
...Amestec copt (80,0%) (fulgi de ovăz, orz, secară, spelt, bile de porumb (măcinătură de porumb și făină de porumb, zahăr), miere naturală, ulei de floarea-soarelui rafinat și deodorat, extract de malț de orz, sare himalayană, vitamina E), un amestec de fructe uscate (13,5%) (în proporții variabile: stafide, cireșe uscate, bucăți de caise uscate), un amestec de fructe confiate (5,5%) (în proporții variabile: bucăți de căpșuni, piersici, sirop de glucoză-fructoză), bucăți de cireșe și căpșuni liofilizate.
Austria, Wien
...Diverse siropuri de glucoză-fructoză...
Germania, Gnarrenburg
... frecvent de vegani. De asemenea, în domeniul gastronomic, siropul de agave este utilizat cu plăcere, de exemplu, pentru cocktailuri. Materiile prime, fabricate din diferite soiuri de agave în Mexic, constau din glucoză, dar în principal din fructoză (aproximativ 80%) și au, astfel, un indice glicemic foarte scăzut. Siropul de agave este adesea folosit ca înlocuitor pentru zahăr, fiind consumat...
Franța, Montelimar
...sirop de glucoză-fructoză, albuș de ou, coajă de portocal confiată (coajă de portocal, sirop de glucoză-fructoză, zahăr), pâine nedospită (făină de cartofi, ulei de floarea-soarelui), arome naturale (chinina). Metoda de producție: Zaharul și siropul de glucoză sunt gătite într-un cazan, împreună cu coaja de portocal, pepenele și migdalele. Alergeni: Migdale, ou, posibile urme de nuci. Recomandări de păstrare: Păstrați închis și uscat între 18 și 22°C. Data limită de consum: 12 luni...
Franța, Charbonnières-Les-Bains
... pachetul de ceai. Adăugați 40 ml de sirop de fructe la alegere sau 20 ml de sirop de zahăr brun până se dizolvă, apoi adăugați fructoză pentru a obține gustul dulce dorit în cazul în care ați ales să adăugați sirop de fructe. Nu uitați să adăugați perlele de boba (aici) pentru o adevărată experiență de bubble tea! Puteți cumpăra ceaiurile de fructe (aici) și fructoza (aici) separat.
Franța, Paray Vieille Poste
...99% ingrediente de origine naturală 71% ingrediente organice INGREDIENTE: Suc de frunză de Aloe Barbadensis*, Apă (aqua), Coco-glucosid, caprilil/caprilglucosid, Gumă de celuloză, parfum (fragrance), alcool benzoic, acid citric, inulină, gumă xantană, sorbat de potasiu, fructoză, acid benzoic, Celuloză, Glucoză, Geraniol, Benzoat de Sodiu, Limonen, Citronelol, Acid Sorbic, Extract de Fruct de Punica Granatum*.
Franța, Clichy
...Zahărul este o substanță dulce și cristalină obținută în principal din trestie de zahăr și sfeclă de zahăr. Chimic, zahărul este compus din zaharoză, o moleculă formată prin combinarea unei molecule de glucoză și a unei molecule de fructoză. Zahărul este utilizat pe scară largă ca îndulcitor în alimente și băuturi, precum și în diverse aplicații culinare și industriale.
De 30 de ani, ACT vinde cu succes o gamă în continuă expansiune de materii prime de cea mai bună calitate, certificată. Fondată în 1985 în Hamburg de Dr. Ramin Ghaffari, ACT este astăzi o companie în expansiune cu peste 60 de angajați la nivel internațional. Birourile noastre se află în orașul hanseatic Hamburg, precum și în alte 12 locații din întreaga lume. Succesul este întotdeauna realizat în...
...Informații despre produs Cocișii au fost o sursă populară de hrană și materie primă timp de mii de ani. Datorită gustului lor delicios și trăsăturilor pozitive, cocișii devin din ce în ce mai populari chiar și în partea noastră de lume. Pe lângă proteinele valoroase, cocișul oferă și nutrienți pentru creier sub formă de fructoză, precum și acid palmitic și oleic. Caracteristicile unice ale...
Franța, Saint Martin Belle Roche
...Tuburi de 300g și de 60g de Caramel cu Unt Sărat cu Floare de Sare de Guérande. Și ce conține? Caramel cu unt cu floare de sare de Guérande (sirop de glucoză-fructoză, zahăr, lapte concentrat îndulcit, smântână, unt dulce, unt cu floare de sare de Guérande, sare de Guérande, apă), stabilizator: pectină. Alergeni sub lupă Lapte. Păstrarea corectă nu e complicată Régilait Caramel cu Unt Sărat se păstrează 15 luni înainte de deschidere și 1 lună după deschidere, la temperatura camerei. Tub din plastic, capac: de aruncat cu deșeurile menajere.
...Concentrat de topinambur (TLA-Bx® 65) Pudră de topinambur (TLA-Bx® 95) Este un furaj Concentrat de suc de topinambur (TopiLac®) Fermentat lactogenic Suc gros de topinambur TopiSweet Cu un conținut ridicat de fructoză naturală - ca îndulcitor natural Sirop de topinambur Utilizat pentru a îmbogăți sucurile de fructe și legume cu fibre dietetice solubile sau ca îndulcitor natural Marc de struguri de topinambur Un produs secundar al procesării topinamburului, este o rație de furaj ideală și performantă...
Germania, Saarbrücken
...Supliment alimentar vegan pentru furnizarea țintită de culturi de acid lactic și glucomannan. Acesta din urmă contribuie, în cadrul unei diete sărace în calorii, la reducerea în greutate. Capsule probiotice pentru slăbit: Utilizați CAPSULELE PROBIO-SLIM în cadrul unei diete de câteva săptămâni pentru reducerea în greutate și reglarea florei intestinale! Fără gluten, lactoză, fructoză, arome artificiale și conservanți. Potrivit pentru vegani.
Germania, Bad Bentheim
... este bogat în fructoză, care are un indice glicemic scăzut. Aceasta înseamnă că este procesat lent de corpul tău. Astfel, consumul de sirop de agave nu provoacă fluctuații rapide ale nivelului de zahăr din sânge. Cu toate acestea, consumul excesiv de fructoză nu este foarte sănătos, așa că folosește-l cu moderație.
Franța, Paris
...Mango-urile sunt bogate în carbohidrați naturali, în special în zaharuri naturale precum fructoza și glucoza. Ele oferă o sursă rapidă și naturală de energie, ideală pentru reîncărcarea nivelurilor de energie.
Produse corespunzătoare
Mango
Mango
Alte produse
Cafea
Cafea
Germania, Buxtehude
...Siropul de agave este compus din aproape 100% fructoză, care are o solubilitate deosebit de mare și este de aproximativ 1,2 ori mai dulce decât zahărul obișnuit. Acest sirop dulce este, de asemenea, considerat un îndulcitor vegan și un substitut al zahărului pentru uz casnic.
...Împreună cu partenerul nostru, livrăm aditivi pentru industria alimentară, cosmetică, farmaceutică și a furajelor. Dextroză, fondant, fructoză, sirop de glucoză, zahăr granulat, sirop de zahăr invertit, maltodextrine, zahăr pudră, zahăr rafinat fin, glucoză uscată, zahăr alb fin, amestecuri de zahăr / glucoză.
Italia, Mazara Del Vallo
...Fructoză cristalină din struguri. Este fracția autentică a monosacaridului fructoză prezent în sucul de struguri. Se prezintă sub formă de cristale albe, cu puritate ≥ 98%. Normal, fructoza comercială este extrasă din cereale. Aceasta este singura fructoză în pulbere extrasă cu adevărat din fructe.
...Descoperiți aroma originală a kiwi-ului cu Kiwi-ul Uscat bio VIJAYA, care a fost uscat fără niciun ingredient adăugat. Acesta va aduce originalitate aperitivului cu gustul său ușor acrișor și textura crocant-moale. Mai mult decât o simplă gustare delicioasă: zaharurile prezente în mod natural în kiwi-ul uscat, cum ar fi fructoza, oferă o eliberare susținută de energie, făcându-l o gustare perfectă pentru a lupta împotriva oboselii pe parcursul zilei. Referință:14242.0...
Țările de Jos, Etten-Leur
...SIROP DE FRUCTOZĂ ÎNALTĂ, MALTITOL, MALTODEXTRINĂ, SORBITOL LICHID, ÎNDULCITORI - Oferim un produs de calitate alimentară realizat prin cristalizarea unui sirop purificat și filtrat, obținut din sfeclă de zahăr sau trestie de zahăr, care este apoi uscat și cernut pentru a produce cele mai populare grade de zahăr. Este de culoare albă și are un conținut de sucroză de 99,85 procente. Acest produs poate fi denumit Zahăr Granulat Fin sau Zahăr Granulat Extra Fin, în funcție de locația de pe piață. OFERIM TOATE TIPURILE DE ÎNDULCITORI LA PREȚURI ACCESIBILE.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play