...Yaconpulver este potrivit ca agent de aromatizare, aditiv în carne și produse din carne, ca înlocuitor de zahăr în toate alimentele (de exemplu, amestecuri pentru smoothie, ciocolată, granola, tablete, băuturi) Yacon este bogat în inulină și oligofructoză, care fac parte din polisacharide, fiind unul dintre cei mai naturali înlocuitori de zahăr. Ambele au o putere de îndulcire de 30-50% față...
Belgia, Wingene
... vaniliei a adus înapoi zâmbetele și succesul pentru un grup restrâns de fermieri din Kerala, într-un moment în care prețurile altor culturi de plantație sunt în scădere. Producția din India a înregistrat o creștere de 10 procente, atingând aproximativ 40 de tone, datorită unui climat favorabil din regiunile de producție. CIOLATĂ CU ÎNDULCITORI boabe de cacao, unt de cacao, îndulcitori inozitol...
... soia și lactoză. Origine Italia și China sunt principalii producători—în China, inelele sunt încă tăiate manual. Aceste mere în formă de inel sunt încă produse în Chile și Africa de Sud. Acoperirea cu ciocolată are loc în Europa.
Italia, Capo D'orlando
... naturale. In CUCINA Clementine delicioase pentru gustări, sucuri, Tortă de ciocolată cu aromă de clementine și coniac, Tortă de clementine. Clementinele se pretează la diverse rețete dulci, dar au și un loc special alături de crustacee și alte preparate sărate. INFORMAZIONI NUTRIZIONALI Clementina Nova este un fruct hipocaloric. O singură clementină asigură aproximativ 80% din necesarul zilnic de vitamina C. În plus, este o sursă bună de potasiu, magneziu, calciu și folati.
Polonia, Wrocław
...Fructe suculente și parfumate cu coajă de un purpuriu închis. Copacii lor pot fi găsiți în fiecare livadă poloneză. Delicatesa noastră este un fruct acru scufundat în dulceața delicioasă a ciocolatei. Pe ambalaj, o ilustrație a Bamberki în Piața Veche din Poznań. Ingrediente: prună 69% (prun uscat, conservant: sorbat de potasiu), ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, aromă naturală de vanilie. Set: Orașe...
Spania, Alcala De Henares
...Varietatea de smochine Pajarero, originară din Spania și caracterizată prin coaja subțire, dulceață și textură, acoperită cu un strat de ciocolată neagră belgiană. Produs fără gluten, potrivit pentru persoanele cu boala celiacă. Formate de ambalare începând de la 100 de grame.
Franța, Saint Emilion
... catifelate. 2016 : WINE ENTHUSIAST : 93/100 „Provenit din cele mai vechi vii ale acestui domeniu, este un vin matur și concentrat. Învățat timp de 18 luni în butoaie, a dezvoltat un caracter prăjit și condimentat puternic care domină și astăzi. Dar cu fructuozitatea și aciditatea puternice, se va dezvolta într-un vin impresionant.” J. SUCKLING : 93-94/100 : „Este un vin magnific cu note de ciocolată și...
Franța, Montelimar
...Pachet de Nougat moale de Montélimar cu migdale, miere, smochine și scorțișoară. Fructat, rețeta originală a acestui nougat a fost elaborată în atelierele noastre. Făcut în cazan, descoperiți toată măiestria noastră în acest nougat delicios. Răsfățați-vă! Referință:253251 GREUTATE (în KG):0.2 Ambalare:18 TVA:20.0%...
Franța, Cesson-Sevigne
...Vanilia noastră premium Gourmet Pompona îți învăluie simțurile cu un buchet floral fascinant, o notă de fruct și o finisare seducătoare de ciocolată. Păstăile pline și parfumate sunt visul oricărui patiser, infuzând delicii precum crema brûlée, înghețata și cremele de ou cu o complexitate și un caracter incomparabile. Cu o textură netedă și groasă, precum și o esență robustă de vanilie, vanilia...
Franța, Rungis
...Meyva fructe uscate de calitate - Selecția celor mai frumoase fructe, grade și pl - Nucile de pecan sunt fructele pacanierului, originar din sud-estul Statelor Unite și nordul Mexicului. Este un fruct cu coajă care conține o migdală oleaginoasă, foarte energetică, având 73 % lipide. Datorită gustului, nuca de pecan amintește de nuca (de nucul comun), dar prin compoziția sa de acizi grași, se...
Germania, Bonn
...-2 zile în frigider. Jumătățile de avocado deschise, stropite cu suc de lămâie, rămân de asemenea comestibile timp de 1-2 zile. 7. Rețete Avocadourile sunt potrivite pentru guacamole, smoothie-uri, salate, sandvișuri și chiar deserturi precum mousse de ciocolată. 8. Volumul comercial în UE UE importă anual peste 700.000 de tone de avocade, în principal din Mexic, Chile, Peru și Spania. Hass este...
Belgia, Seneffe
...Glazura de ciocolată face parte din gama noastră de glazuri calde. Este compusă din ciocolată neagră belgiană (10 %) și pudră de cacao (9 %), conform unei rețete tradiționale artizanale. Datorită vâscozității sale specifice, puteți crea cu ușurință un strat subțire cu o finisare perfectă și strălucitoare de ciocolată. Este gata de utilizare după ce a fost încălzită la 40-50°C/104-122°F (în...
Polonia, Kamieniec Zabkowicki
...Cranberry este un ingredient valoros al bucătăriei poloneze. Îl cunoaștem ca o excelentă adăugare la carne și brânzeturi. Cineva a combinat-o odată cu ciocolată neagră, iar rezultatul a fost că a dobândit o nouă utilizare. Cranberry este un fruct care ne poate oferi mult mai mult decât un gust rafinat. Este o comoară de vitamine și minerale valoroase pentru sănătate, care pot îmbunătăți starea noastră de bine. Caracteristici ale produsului: Fără gluten, Fără sare, Vegan...
Franța, Malataverne
..."Răcorirea" unui fruct este o practică culinară care constă în a turna o cantitate de alcool în siropul fructului pentru a-i intensifica gustul, aducând în același timp o notă originală și ușoară de alcool. Se poate savura natural, ca acompaniament pentru brânzeturi, înghețată sau poate fi folosit în rețetele dumneavoastră culinare (tarte sau prăjituri), într-o fondue de ciocolată sau chiar pentru a decora cocktailurile... Răsfățați-vă.
Franța, Talant
... este jurat în emisiunea "Cine va fi următorul mare patiser?". Atelierul lui Christophe Adam pune în evidență ingrediente nobile și emblematice ale patiseriei printr-o colecție de cărți: Căpșună, Ciocolată... fiecare lucrare te invită să redescoperi aceste elemente. Mai degrabă condiment decât fruct pentru patiser, lămâia este folosită mai ales ca asaisonare decât ca ingredient de bază. Lămâia...
Ucraina, Kyiv
... naturală a pepenelui liofilizat Panfruit poate substitui ciocolata și alte dulciuri. Cum este făcut? Produsele liofilizate de la Panfruit sunt o modalitate inovatoare de a usca fructe, fructe de pădure și legume, păstrându-le calitățile de sănătate, gust și aromă. Pentru a face produse liofilizate de înaltă calitate, folosim doar cele mai parfumate tipuri organice de pepeni. După aceea, tehnologiile noastre au selectat cu grijă, congelat și uscat cu atenție fructele coapte, apoi au evaporat toate cristalele de apă. Așa se obțin produse organice, crocante și hrănitoare.
Franța, Pantin
...cedru și condimente. La agitație, un fruct bine copt domină. În gură, atacul se face cu o densitate frumoasă, foarte rotundă, cu taninuri puternice și fine. Notele lemnoase, vanilate și de sâmburi de cireș se exprimă pe o lungime frumoasă „Château Les Dames de la Renardière 87/100 Anul 2008 Vin roșu – Bordeaux superior Rochie granat, reflexii rubinii. Nas deschis pe frumoase fructe roșii confiate (căpșuni, coacăze, zmeură), atingere prăjită și condimentată. Gust moale, proaspăt, cu taninuri învăluite, cu arome precise. Un stil crocant,...
Franța, Pacy-Sur-Eure
...gem de prune, biscuiți cu ciocolată, corn de gazelă, cremă brulee, crumble cu fructe de pădure, fulgi de migdale, condimente de Crăciun, bob de tonka, fruct interzis, lapte de ovăz – miere, lollipop, macaron cu zmeură și violete, madeleine, malabar cu căpșuni, miere, mojito, afine delicioase, nougat, nutella, pâine de condimente, pâine prăjită, palet breton, panettone, piersică – frișcă, pina colada, fistic, măr de dragoste, popcorn, pop căpșună, pralină, speculoos, tartă cu mere, tartă tatin, tutti frutti, vanilie – scorțișoară, vanilie – căpșună, vin fiert de Crăciun...
Belgia, Verviers
Îndrăgostit de arome nobile și rafinate, de patiseria fină cu ciocolată densă și puternică, de înghețata savuroasă și de sorbetul care se topește ca un fruct copt, Jean-Philippe Darcis știe să joace cu aceste materii ca un adevărat magician. Îmbinând tradiția și creativitatea într-un savoir-faire magistral, el reinventează materia care se sublimează în combinații subtile pentru a elibera la...
Franța, Fongrave
... aduce tonus, vitalitate, fibre, antioxidanți, atât de multe beneficii pentru sănătate. Pentru noi, cel mai important este să culegem fructe dulci și coapte. Ambalarea artizanală oferă o gamă completă care include prune uscate cu sâmbure fără conservanți, cu conservanți, denoyaută manual (garanție de calitate), la vrac, în pungi... Gama noastră se completează cu prune uscate acoperite cu ciocolată, prune uscate umplute și, de asemenea, alte fructe uscate: caise, smochine și miere.
Franța, Fontaine-Simon
... Onativ’®. Acest dispozitiv special de recuperare garantează o calitate organoleptică maximă a fructelor și conservarea elementelor lor nutritive. Dezvoltate în diverse granulometrii, întregi, în bucăți, în fulgi sau sub formă de pulbere, fructele deshidratate sunt disponibile atât în variantă Bio, cât și convențională și combină flexibilitatea cu ușurința de utilizare pentru multiple aplicații agroalimentare: produse de patiserie, mezeluri și conserve, ciocolată, preparate gătite, suplimente alimentare, produse lactate și brânzeturi, produse dietetice, sosuri și condimente, ceaiuri și infuzii.
Serbia, Zemun/belgrade
... de fructe pe bază de miere, cafea, ciocolată, caramel, vanilie… COACĂZ NEGRU CONGELAT - puternic, delicios și o plantă medicinală Coacăzul negru congelat este cel mai sănătos dintre toate coacăzele. Acest fruct cu un conținut scăzut de calorii, care este de asemenea foarte delicios, de o culoare distinctă, este bogat în vitamine, minerale, fibre, carbohidrați, proteine, pectină, taninuri...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play