Franța, Saint Emilion
... catifelate. 2016 : WINE ENTHUSIAST : 93/100 „Provenit din cele mai vechi vii ale acestui domeniu, este un vin matur și concentrat. Învățat timp de 18 luni în butoaie, a dezvoltat un caracter prăjit și condimentat puternic care domină și astăzi. Dar cu fructuozitatea și aciditatea puternice, se va dezvolta într-un vin impresionant.” J. SUCKLING : 93-94/100 : „Este un vin magnific cu note de ciocolată și...
Franța, Montelimar
...Pachet de Nougat moale de Montélimar cu migdale, miere, smochine și scorțișoară. Fructat, rețeta originală a acestui nougat a fost elaborată în atelierele noastre. Făcut în cazan, descoperiți toată măiestria noastră în acest nougat delicios. Răsfățați-vă! Referință:253251 GREUTATE (în KG):0.2 Ambalare:18 TVA:20.0%...
Franța, Cesson-Sevigne
...Vanilia noastră premium Gourmet Pompona îți învăluie simțurile cu un buchet floral fascinant, o notă de fruct și o finisare seducătoare de ciocolată. Păstăile pline și parfumate sunt visul oricărui patiser, infuzând delicii precum crema brûlée, înghețata și cremele de ou cu o complexitate și un caracter incomparabile. Cu o textură netedă și groasă, precum și o esență robustă de vanilie, vanilia...
Franța, Rungis
...Meyva fructe uscate de calitate - Selecția celor mai frumoase fructe, grade și pl - Nucile de pecan sunt fructele pacanierului, originar din sud-estul Statelor Unite și nordul Mexicului. Este un fruct cu coajă care conține o migdală oleaginoasă, foarte energetică, având 73 % lipide. Datorită gustului, nuca de pecan amintește de nuca (de nucul comun), dar prin compoziția sa de acizi grași, se...
Franța, Malataverne
..."Răcorirea" unui fruct este o practică culinară care constă în a turna o cantitate de alcool în siropul fructului pentru a-i intensifica gustul, aducând în același timp o notă originală și ușoară de alcool. Se poate savura natural, ca acompaniament pentru brânzeturi, înghețată sau poate fi folosit în rețetele dumneavoastră culinare (tarte sau prăjituri), într-o fondue de ciocolată sau chiar pentru a decora cocktailurile... Răsfățați-vă.
Franța, Talant
... este jurat în emisiunea "Cine va fi următorul mare patiser?". Atelierul lui Christophe Adam pune în evidență ingrediente nobile și emblematice ale patiseriei printr-o colecție de cărți: Căpșună, Ciocolată... fiecare lucrare te invită să redescoperi aceste elemente. Mai degrabă condiment decât fruct pentru patiser, lămâia este folosită mai ales ca asaisonare decât ca ingredient de bază. Lămâia...
Franța, Pantin
...cedru și condimente. La agitație, un fruct bine copt domină. În gură, atacul se face cu o densitate frumoasă, foarte rotundă, cu taninuri puternice și fine. Notele lemnoase, vanilate și de sâmburi de cireș se exprimă pe o lungime frumoasă „Château Les Dames de la Renardière 87/100 Anul 2008 Vin roșu – Bordeaux superior Rochie granat, reflexii rubinii. Nas deschis pe frumoase fructe roșii confiate (căpșuni, coacăze, zmeură), atingere prăjită și condimentată. Gust moale, proaspăt, cu taninuri învăluite, cu arome precise. Un stil crocant,...
Franța, Pacy-Sur-Eure
...gem de prune, biscuiți cu ciocolată, corn de gazelă, cremă brulee, crumble cu fructe de pădure, fulgi de migdale, condimente de Crăciun, bob de tonka, fruct interzis, lapte de ovăz – miere, lollipop, macaron cu zmeură și violete, madeleine, malabar cu căpșuni, miere, mojito, afine delicioase, nougat, nutella, pâine de condimente, pâine prăjită, palet breton, panettone, piersică – frișcă, pina colada, fistic, măr de dragoste, popcorn, pop căpșună, pralină, speculoos, tartă cu mere, tartă tatin, tutti frutti, vanilie – scorțișoară, vanilie – căpșună, vin fiert de Crăciun...
Franța, Fongrave
... aduce tonus, vitalitate, fibre, antioxidanți, atât de multe beneficii pentru sănătate. Pentru noi, cel mai important este să culegem fructe dulci și coapte. Ambalarea artizanală oferă o gamă completă care include prune uscate cu sâmbure fără conservanți, cu conservanți, denoyaută manual (garanție de calitate), la vrac, în pungi... Gama noastră se completează cu prune uscate acoperite cu ciocolată, prune uscate umplute și, de asemenea, alte fructe uscate: caise, smochine și miere.
Franța, Fontaine-Simon
... Onativ’®. Acest dispozitiv special de recuperare garantează o calitate organoleptică maximă a fructelor și conservarea elementelor lor nutritive. Dezvoltate în diverse granulometrii, întregi, în bucăți, în fulgi sau sub formă de pulbere, fructele deshidratate sunt disponibile atât în variantă Bio, cât și convențională și combină flexibilitatea cu ușurința de utilizare pentru multiple aplicații agroalimentare: produse de patiserie, mezeluri și conserve, ciocolată, preparate gătite, suplimente alimentare, produse lactate și brânzeturi, produse dietetice, sosuri și condimente, ceaiuri și infuzii.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play