Franța, Laissac
...Noada de jambon este cea mai nobilă parte a jambonului. Această noadă de jambon artizanală este fabricată în atelierul nostru de mezeluri din Laissac, în Aveyron. Complet compusă din 3 ingrediente: porc, sare de Guérande și piper Kampot IGP din Cambodgia. Această carne uscată se păstrează timp de 3 luni la temperatura camerei. Ideală pentru platourile de mezeluri, noada de jambon este o mezelărie...
...SAC A JAMBON COTON ECRU APPRETE Sac pentru jambon din bumbac ecru, tratat 100% natural Pentru un uscat suspendat, ferit de insecte și praf Caracteristici: Închidere a sacului cu cordon din bumbac Dimensiunea sacului: 59x68cm Pânză 40gr/m2, 22 fire pe cm 100% biodegradabil Dimensiuni 59x68cm Alte dimensiuni la cerere Funcții Afumare, Uscare Meserii Mezeluri – Salamuri...
...Șuncă de miel halal, elaborată artizanal în Andaluzia. Uscată și maturată în funcție de vânturile montane. Vândută individual, ambalată vid.
Franța, Auros
... din Pirinei și nu o sare de mare, având proprietăți organoleptice diferite. Este bogată în minerale și oligoelemente. Este o curiozitate regională provenită din surse saline subterane. Nu ezitați să ne solicitați catalogul nostru complet și prețurile.
Franța, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES este un distribuitor en gros de șuncă italiană pe piața Rungis. EUROVOLAILLES este specializat în șunca de Parma și șunca San Daniele în Rungis. Vânzare en gros de șuncă italiană pe piața Rungis, șuncă crudă.
Franța, Carquefou
...Respectând tradiția mezelurilor, gama noastră include pateuri în terină, pateuri în crustă, fripturi, cârnați, șuncă fiartă, șuncă pentru grătar și șuncă crudă afumată în stil vechi, cârnați de sânge, slănină, rillettes, jumări etc.
Franța, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Din Franța, Spania sau Italia, Le Delas vă oferă o gamă largă de mezeluri: de la celebrul Pata Negra întreg la șuncă feliată gata de utilizare, fără a menționa terinele, cârnații și alte carne gătite sau afumate...
Franța, Marseille
...Charcuterie italiană AOP: speck, coppa, jambon San Daniele grossist de charcuterie italiană pentru profesioniști și industrii. Gama noastră italiană include mai multe specialități ale bucătăriei italiene, cum ar fi Coppa, Speck sau celebrul Jambon San Daniele. Pentru a putea distribui cele mai bune produse de charcuterie italiană, alegem producători certificați. Calitatea charcuteriei italiene...
Franța, Pessac
...Sosete, salamuri, lonza, șuncă de oaie, șuncă de capră, specialități locale, guanciale, pancetta, șuncă crudă, coppa, șuncă de Desulo, mistreț, cârnați cu ciuperci, salam cannonau, salam cu măsline...
Franța, Ploufragan
...Eforturile depuse de producție au dus la crearea unor caiete de sarcini destinate transformării în mezeluri fierte și proaspete: cârnați, pate de țară și șuncă. Mai multe companii recunoscute pentru expertiza lor fac parte din Fermierii din Argoat: BIGARD la Quimperlé (29), TALLEC la Bannalec (29), Jean Stalaven la Hillion (22), Maîtres Jacques la Rennes (35), Charcuterie du Blavet la Kervignac (56), ABC Industries la Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) și Herta la Illkirch (67).
Produse corespunzătoare
Charcuterie
Charcuterie
Alte produse
OUĂ
OUĂ
Franța, Levallois Perret
...Brun și dur, uscat la soare, acest buton de floare de cuișoare este o condiment cu un gust picant și cald. Utilizări ale cuișoarelor în bucătărie: Cuișoarele sunt folosite pentru a aromatiza șunca, portocalele sau ceapa. Dar ele pot condimenta o mulțime de preparate. Sunt condimentul ideal pentru mezeluri, brânzeturi, legume, produse de patiserie. Se asociază foarte bine cu scorțișoara sau...
Franța, Plailly
... de un nivel de fiabilitate excepțional. Peste 8.000 de sisteme LUTETIA au fost instalate în întreaga lume pentru a efectua operațiuni de decongelare, sărare, cumul de fază, tratament termic, uscare și afumare, răcire și criogenie. LUTETIA dezvoltă procese tehnologice pentru toate fabricările dumneavoastră: Mezeluri din porc (șuncă fiartă, slănină, pateuri), Mezeluri uscate (coppa, șuncă uscată, cârnați uscați, Cobourg), Produse murate, Produse elaborate din păsări (șuncă de pasăre, nuggets), Pui copți și afumați, Produse din pește (somon, cefalopode).
Franța, Saint-Jean-Le-Vieux
Fondată în 1993, Maison Mayté este o măcelărie artizanală bască. Maison produce o gamă largă de mezeluri uscate din Țara Bascilor: șuncă, cârnați, cârnați uscați, piepturi (ventreche) plate sau rulate, chorizo, lomo uscat... Maison vă propune, de asemenea, specialitățile sale pe bază de rață (făcăleț, magret, confit, rillettes, pate de făcăleț), de porc (pate bască, pate bască cu ardei de...
Franța, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL situată în Aurillac este specializată în producția de mezeluri. La Maison produce șuncă, cârnați, terine, fritons, pateuri din Auvergne și patiserii mezelărești tipice, cum ar fi foietajul cu Bleu d'Auvergne sau plăcinta cu cartofi. Șuncile proaspete nu sunt niciodată congelate, sunt sărate manual, cu sare uscată și conform metodei tradiționale auvergnate. Uscarea și maturarea șuncilor durează 7 luni. Cârnații și cârnații sunt realizați în stilul vechi, conform aceleași măiestrii. La Maison îmbină tehnicile moderne cu meșteșugul de altădată pentru a produce produse excepționale.
Franța, LA ROCHETTE
Henri Raffin este o PME 100% familială din 1937, situată în inima Alpilor francezi. Fabricăm mezeluri uscate de terroir: cârnați uscați, șuncă uscată, cârnați tradiționali și terine. Oferim o gamă largă de cârnați din Savoie, precum și o gamă de cârnați uscați fabricați în stil tradițional, recompensați de nenumărate ori la Concursul General Agricol. Șuncile noastre din Savoie sunt fabricate în...
Franța, Lacaune
Fondată în 1956, compania OBERTI este specializată în mezeluri și produse din carne sărată. Având 60 de ani de experiență, OBERTI combină know-how-ul, rețetele de altădată și echipamentele moderne. Carnea folosită pentru producția de mezeluri și produse din carne sărată provine din regiuni de calitate. Compania produce și oferă astfel cârnați, coppa, bacon, șuncă sărată și uscată etc.
Franța, Amancy
Maison Alpin La Salaison familială Maison Alpin fabrică și distribuie produse din terroir savoyard de mai bine de 30 de ani în Amancy, Haute-Savoie. Vânzare online de: mezeluri artizanale afumate în stil tradițional, cârnați uscați, cârnați, diots, șuncă uscată și carne de porc de calitate superioară online. La Maison Alpin, dorim ca, într-o singură mușcătură, adevăratul gust al sufletului...
Franța, Parlan
La Maison Laborie, înființată în 1932, este specializată în mezelurile din Auvergne. Produsele Laborie sunt fabricate manual, fiind autentice și savuroase. Carnea provine din Franța, iar mai multe produse Laborie au fost premiate. Maison oferă o gamă largă de mezeluri tradiționale, inclusiv: șuncă uscată din Auvergne, cârnați uscați, cârnați, piepturi, borcane, conserve, cutii cadou etc.
Franța, Plaisance
... constantă a aprovizionărilor. După sacrificare la abatoarele din Lacaune, carcasele de porci sunt livrate la Plaisance în zilele de luni, marți și joi. Acestea sunt tăiate, iar diferitele bucăți sunt destinate fabricării. În ceea ce privește rețetele, de la cârnați la friton, trecând prin șuncă, este un savoir-faire construit pe o experiență de cincizeci de ani, bazat pe căutarea regularității aromelor pe parcursul întregului an.
Franța, Villeneuve Tolosane
...folie și pânză pentru șuncă, Foi de aluminiu pentru șuncă, Sfoară alimentară, Plasă din bumbac și poliester tubular, Plasă elastică din bumbac sau poliester, Plasă elastică horticolă, Plasă elastică pe tub, Plasă din plastic tubular extrudat, Plasă din polietilenă tubulară tricotată, Plasă pentru gătirea pielițelor, Plasă tricotată pentru ambalarea bradului, Plase alimentare, Film pentru palet, Film stretch alimentar și desfăcător, Film pentru paletizare, Folie pentru șuncă și ciorapi pentru șuncă, Canal pentru brazi și plante, Huse, etc.
Franța, Arnouville Les Gonesse
... vid. LUTETIA dezvoltă și implementează procese tehnologice adaptate pentru toate fabricările dumneavoastră: mezeluri din carne de porc (șuncă fiartă, slănină, pateuri și altele), mezeluri uscate (coppa, șuncă uscată, cârnați uscați, Cobourg), produse murate, produse din carne de pasăre (șuncă de pasăre, nuggets), pui la rotisor și afumați, produse din pește (somon, cefalopode și altele).
Charcuteria din valea Bruche produce șuncă, varză murată și diverse tipuri de cârnați.
Salaison din Haute Savoie și Rhône Alpes în membrană naturală, fără coloranți sau conservanți chimici. Cârnații sunt acoperiți cu o floare naturală. Cotletul de șuncă are un timp minim de uscare de 6 săptămâni. Mezeluri uscate de înaltă calitate păstrate în celulă de maturare la Pontchâteau, respectând produsul.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play