...Descoperiți selecția noastră de carcase de miel de calitate superioară. Fiecare carcasă este pregătită cu grijă pentru a garanta o carne fragedă și savuroasă, ideală pentru o varietate de preparate culinare. Fie că este vorba despre tocănițe tradiționale, preparate la cuptor sau grătar, carnea noastră de miel respectă cele mai stricte standarde în materie de gust și prospețime. Comandați acum pentru a savura ce e mai bun din miel.
...ORIGINE – TERROIR
Vin Rouge sec
La Misaine Rouge Sec a fost selectat special de către oenologii noștri pentru a vă oferi vinuri echilibrate, autentice și delicioase, ideale pentru a însoți mesele de zi cu zi.
Vin de comunitate Europeană
VINIFICARE
Tradițională în cuve inox.
CÉPAGES
Tempranillo
DÉGUSTARE
Frumoasă rochie roșie rubin intens și strălucitoare.
Nas cu delicate arome de fructe roșii proaspete și crocante.
Gust moale și echilibrat.
ACCORDS METS & VINS
A se savura alături de preparate cu sos, carne roșie sau albă, lagrătar sau la cuptor.
Se servește la 16°C.
...Chapelura tropicală este învelișul perfect pentru preparatele tale pane sau pe bază de păsări de curte. Ușor de utilizat, această chapelură este, de asemenea, ideală pentru a presăra peste preparatele coapte sau lagrătar, oferind un crocant delicios. Gustul său savuros de curry asociat cu ierburi fine va scoate în evidență preparatele tale pane.
Chapelura noastră Tropical, surfând pe o val de...
... lagrătar.
Cep este ideal pentru bucătăria din Sud-Vest, vânat, brânză proaspătă, supe și risotto.
Conținutul setului:
3 Creioane de Condimente de tăiat
Un ascuțitor
Recomandare:
1 fulg pe o îmbucătură
5 până la 10 fulgi într-o farfurie
Dimensiuni: 18,5 x 11,4 x 4,4 cm
Greutate netă: 54g (3 x 18g)...
...”: acesta este toxic!
Utilizare:
Vă recomandăm să folosiți sumacul ca un condiment. Vă sfătuim, așadar, să nu-l gătiți pentru a-și păstra toate proprietățile și tot gustul.
Sumacul se folosește ca o floare de sare presărată pe un preparat. Puteți, așadar, să-l adăugați pe carnelagrătar, pe pește sau pe legume prăjite.
De asemenea, puteți presăra acest condiment pe numeroase preparate.
Sac: 10Kg...
...Patru mixte 6 nivele GN 2/1. Alimentare electrică sau gaz. Glisiere pe cadre mobile, distanțate la 68 mm. Înfurnare longitudinală. 7 moduri de gătit + finishing: păsări – carne – pește – produse pe bază de ouă – deserturi, garnituri – legume – produse de panificație și 4 procese: sauté – poșare – grătar – gătirea produselor de panificație.
Asistenți inteligenți:
> iDensityControl: gestionarea climatului prin interacțiunea între senzori, încălzire de înaltă putere și generator de aburi. Dezumidificare activă pentru o temperatură de gătire perfectă și uniformă, și un consum redus de energie.
... lagrătar. Fie că este vorba despre carne suculentă, pește delicat sau legume lagrătar, acest amestec va aduce o explozie de arome și o dimensiune gustativă incomparabilă.
Certificat Ecocert, amestecul nostru pentru grătar "Ierburi de Provence" este sinonim cu calitate și angajament față de o bucătărie sănătoasă și naturală.
Bucurați-vă de autenticitatea Provence-ului în fiecare dintre preparatele dumneavoastră culinare și savurați grătarele care vor încânta oaspeții dumneavoastră.
Referință: AR802063...
...Unul dintre tartinabilele din gama Apéritif des Sept Collines.
Bine prăjite, ușor piperate
Un tartinabil delicios cu un gust intens de ciuperci. Se poate întinde pe pâine pentru a fi savurat la aperitiv sau folosit în bucătărie, cu păsări de curte sau pe carnelagrătar.
Compoziție: Ciuperci de Paris origine Franța (79%), unt (20%), sare de Guérande, piper.
Dimensiuni: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h)
Greutate netă: 100 g...
... de Parma și mozzarella, pui și brânză feta, quesadilla cu pui (cu tortillas).
Dimensiuni Grătar: L 410 x P 370 x H 200 mm
Dimensiuni Placă superioară: L 335 x P 220 mm
Dimensiuni Placă inferioară: L 335 x P 230 mm
Termostat de temperatură: 50 la 300°C
Putere: 2200 W / 230 V
Greutate: 20 kg...
...permite obținerea unui vin cu taninuri echilibrate, fructat și cu o mare prospețime în gură.
2016 : MEDALIE DE AUR GILBERT ȘI GAILLARD 2018
„Culoare granat deschis. Nas discret fructat (căpșună, coacăză). Gustul prezintă o textură fină, un fruct moale și simplu, o prospețime plăcută. Un an de recoltă gata de utilizare alături de o carnelagrătar.”
2015 : Medalie de Aur Concursul de la Lyon 2019
„Culoare rubinie intensă. Nas profund, note florale și de fructe roșii mici. În gură, un Bordeaux moale, plăcut, care pune accent pe fruct.”...
... puritatea și textura sa crocantă, această sare de mare de calitate oferă o bază perfectă pentru creația noastră.
Vin Roșu de Calitate: Infuzia de vin roșu adaugă o adâncime aromatică, creând o simfonie de arome în fiecare granule de sare.
Ceapă Verde Proaspătă: Ceapa verde, selectată cu atenție, aduce o notă delicioasă de ceapă subtilă în acest amestec.
Utilizare Recomandată:
CarnelaGrătar: Presărați generos pe fripturile, grătarele și păsările de curte pentru o explozie de arome.
Salate Gourmet: Adăugați o vârf de sare pentru a intensifica gustul salatelor.
Referință:SEL0016...
...Ochiul și mâna experimentată a măcelarilor de Grand Caractère permit să se dezvăluie aromele și să se afirme frăgezimea acestei cărni americane cu renume mondial. Marmurarea sa intensă o face foarte ușor de gătit. Lagrătar, în tigaie sau la cuptor, în funcție de bucăți. Vei adora să o gătești la flacără pentru o experiență autentică care va scoate în evidență toate aromele sale.
Carne din Lume...
...Superb grătar portabil de la Berndes. Ideal pentru a face grătare de toate tipurile; legume, carne, pește etc.
Referință: 502022
Colisare: 1
Material: Inox
Culoare: Negru și gri
Greutate: 5,4 kg
Înălțime: 23,5 cm
Lățime: 39,5 cm
Lungime: 38 cm
Compoziție: inox
Formă: pătrat
Culoare: Negru și gri...
... această sticlă plăcută din Côte Chalonnaise, care se va asorta superb cu crustacee, pește lagrătar și carne albă.
Conținut: 75cl
Tip: Vin alb
Strugure: 100% Chardonnay
AOC: Mercurey
Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2030
Temperatura de servire: 11-13°C...
...Flexibil și fructat.
O rochie garnet care exprimă aromele fructelor roșii: coacăze negre, mure, coacăze roșii, cireșe, violet cu taninuri flexibile dozate cu grijă.
Servire: 15 -16°C.
Fel recomandat: Ca aperitiv cu diverse tipuri, cu unele produse din carne, lagrătar, bucătărie mediteraneană, salate compuse, brânzeturi.
... pentru pereți
placă anti șoc
materiale de bucătărie chr food-truck
alu striat sol anti alunecare
cameră pozitivă și negativă
bar din spate vitrat
cameră vitrată
mobilier inox
hotă inox
vitrină
Counter
grătar cu cărbune
variator
tourelă ventilație
căsuță cărbune activ
plan de lucru
furnal gaz sau electric
vafler
sol anti alunecare
bac gastro
plancha
bac gastro
kit refrigerat vitrat
congelator conservator
felie
tocător de carne
bufet
dușă chiuvetă
dulap mural deschis și închis
coș de gunoi
grill panini
fumător
Marfă PRO...
...INGREDIENTE: Carne de porc, Membrană naturală, Sare, Piper. Și atât
14.40€/Kg
produs cu un minim de 500g net
DLC 6 zile, a se păstra între 0 și 4 grade
SFATURI DE LA ȘEF:
sosici proaspete ideale pentru a fi gătite lagrătar sau pur și simplu în tigaie
EXPEDIERE:
Pentru a vă oferi o prospețime maximă, fabricăm cârnații noștri marțea pentru a-i expedia (prin Chronofresh) miercuri dimineața.
Prin urmare, vom expedia miercuri dimineața toate comenzile plasate înainte de marți la ora 15:00, vă mulțumim pentru înțelegere.
Poftă bună
Anthony Visentin și echipa sa
GREUTATE: 21 kg...
...Este un amestec armonios de mai multe condimente, dintre care principalele sunt: coriandru, usturoi, turmeric, mentă, ardei roșu și sare.
Utilizări ale condimentelor pentru carne în bucătărie:
Indiferent dacă sunt gătite la tigaie, la cuptor, pe grătar, în preparate cu sos, supe, sau sub orice formă de gătire, acest amestec este perfect! Ungeți carnea cu ulei (de măsline) și adăugați condimentele...
... termo-reglată în jur de 16-18°C.
NOTE DE DEGUSTARE
Culoare roz pal, gust fructat proaspăt. Rafinat și delicat în gură, un an bun. Un vin gastronomic.
Veți aprecia în mod deosebit vinul nostru rosé Bandol cu pește, carnelagrătar, bouillabaisse, păsări de curte… Sau ca aperitiv.
Servit la aproximativ 13°C...
...Ingrediente:
- Semințe de muștar*
- Oțet de mere*
- Sare
- 4 % măsline negre*
- Apă
* produse provenite din agricultura ecologică
Sfaturi de utilizare:
Vinaigretă, carnelagrătar și carne albă.
Acest produs este disponibil și în borcan de 100 g.
... influență picantă. În gură, o textură rotundă asociată cu o densitate aromatică susținută de un fruct elegant. Carnea este suavă. Vin feminin din regiunea Rhône.","ACCORDS METS-VINS":"Preparaturi de iarnă, carne marinată, coaste lagrătar, vânat. Brânzeturi cremoase puternice. Vin de prestigiu. Ideal de consumat la 17°C.","Contenance (L)":"0,75"}...
...Uleiul de măsline extravirgin François Roméo aromatizat cu ardei iute aduce căldură și gust care va da caracter preparatelor dumneavoastră. Uleiul de măsline cu ardei iute scoate în evidență toate dimensiunile preparatelor italiene: pizza, paste, carnelagrătar, dar și supele dumneavoastră... Oferiți un plus de savoare rețetelor!
Greutate netă: 0,250 KG
Capacitate: 25 CL...
...Sel de Camargue cu 3 piperuri bio.
Gros sel de Camargue cu 3 piperuri biologice
Compoziție :
Sel 92%, 3 piperuri 8% (piper negru bio, coriandru bio, boabe roz bio)
Greutate 125g
cutie metalică
Acest amestec a fost special conceput pentru carne și pește lagrătar.
O priză pe fiecare față de grătar va aduce o aromă excepțională.
Rețetă autentică provençală,
Acest gros sel din Mediterană...
...Amestecul de condimente etiopian despre care toată lumea vorbește!
Curry etiopian, folosit tradițional în tocănițe sau preparate gătite lent, pe carnelagrătar, în supe, sosuri și chiar în pâine... lista este nesfârșită!
...Descoperiți aromele din Provence pentru a evidenția toate peștele, carnea albă, legumele la abur etc....
Această compoziție este perfect dozată pentru a reuși cu ușurință preparatele dumneavoastră! Se folosește pentru a aromatiza gătitul la cuptor sau pe grătar: pește, friptură de vițel sau de porc, coaste de vițel sau de porc lagrătar, carne și legume lagrătar.
Sarea naturală din Țara Albă nu...
...Delicată, dulce și subtil aromatizată, această muștară este ideală pentru vinaigrete fine sau maioneză și ca acompaniament pentru carne albă sau păsări de curte reci. În mod special savuroasă cu porc sau vițel lagrătar, sau pentru deglazarea tigăii cu smântână, ... subtilul aromă de nuci nu va înceta să te surprindă.
Ingrediente: Semințe de muștar, apă, oțet, pastă de nuci (nuci fierte: 63%, apă, ulei de floarea-soarelui, aromă): 5%, sare, zahăr, aromă (nuci), conservant: bisulfit de sodiu
Există și în găleată de 1,1 kg...
...Contență 75 cl Rosé, provenit dintr-o selecție a celor mai bune sucuri din viile noastre vechi de cinsault. DÉGUSTARE TEMPERATURA DE SERVIRE Între 11° și 12° ACCORDURI MÂNCARE ȘI VINURI Destinat aperitivelor, Pești lagrătar, Carne albă lagrătar, Specialități asiatice, Bucătărie mediteraneană...
...{"viandes rouges, gibiers, viandes au barbecue, tapas":"carne roșie, vânat, carnelagrătar, tapas","Nez":"Nas","Accord metvin":"Asocieri gastronomice","servir entre 17 et 19°C":"se servește între 17 și 19°C","Cépage:Grenache, Syrah":"Struguri: Grenache, Syrah","Macération semicarbonique. Après la fermentation, le vin est élevé en cuve inox jusqu’à sa mise en bouteille.":"Macerare semicarbonică...