Italia, Pergola
...Capacitatea și robustetea sa îl fac un produs „semiprofesional” care poate fi utilizat cu ușurință atât pentru grătare mari acasă, cât și în agroturisme și restaurante. Funcționează și cu cărbune, dar cel mai bun rezultat se obține cu lemnul care arde în bradul din spate; parafocul protejează de căldura excesivă și permite, în partea inferioară, să tragi jarul sub grătarul de foc. Este dotat cu două mese laterale practice, pliabile. OPȚIUNI Aprinzător pentru cărbune, grătar din inox.
Italia, Imperia
... plăcut acrișoară: printre uleiurile noastre de măsline extra virgin, acesta este cel cu cel mai intens gust. Prin urmare, cu siguranță va fi apreciat de cei care iubesc aromele puternice și pline. Eticheta produsului În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs. Asocieri Green Fruit este foarte potrivit pentru a condimenta carne și legume la grătar, pe fasole, bruschette, legume înmuiate și pește crud. Excelent pe pește uscat.
Italia, Misano Adriatico
...Acest vin TESSUTO Primitivo del Salento IGT este o alegere excelentă pentru iubitorii de vin. Ambalat în sticle de 75 cl, este echilibrul perfect între aromă și gust delicios. Savurează acest vin roșu alături de carne la grătar sau brânzeturi maturate pentru o seară de neuitat. Cumpără acum pachetul tău de 6 sticle.
Italia, MILANO
...Olio de semințe de soia 1 Sugestii în bucătărie Olio de semințe de soia 2 Caracteristici Olio de semințe de soia este obținut prin presare și extracție din semințele de soia (Glycine max L.) și rafinare ulterioară. Ideal pentru a condimenta pește și carne albă fierte sau la grătar, salate și garnituri. PACHET DE 2 BUC = 1 BUC EURO 4,80 1 PALLET 48 PACHETE DATA LIMITĂ 30/07/2025 CANTITATE MINIMĂ DE COMANDĂ 15 PALLET...
Italia, Sizzano
...Denominație de Origine Controlată (DOC) TIPOLOGIE Vin Roșu VITIGNO Nebbiolo 100% ABINARE Preparaturi din carne la cuptor sau la grătar Preparaturi din carne albă Brânzeturi maturate CULOARE Roșu rubiniu PROFUM Intens și persistent Zmeură Violete și flori de portocal Fructe roșii GUST Sec Bună corpolență TEMPERATURA: 18-20 °C ALCOOL: 13% vol...
Italia, Castellazzo Bormida (al)
... versatil, care se pretează la multiple utilizări: Condimente: Ideal pentru uleiuri cu trufe, unturi aromatizate și sosuri. Paste și Risotto: Perfect pentru a evidenția gustul preparatelor tradiționale și moderne. Carne și Pește: Adaugă o notă sofisticată la carpaccio, grătare și tartare. Aperitive și Garnituri: Excelent pentru salate, bruschete și legume la grătar. Contactează-ne pentru o...
Italia, Giugliano In Campania
... este proiectată să reziste la utilizarea intensivă, oferind performanțe ridicate în timp. A alege placa grill dublă din fontă RM2 Beckers înseamnă a oferi clienților tăi preparate la grătar de înaltă calitate, pregătite rapid și simplu.
Italia, Ponte Galeria
...-un sos dulce pe bază de sos de soia și mirin, și gătite la grătar. Unagi este tăiată longitudinal, complet dezosată și abia apoi înfiptă pe frigărui. Astfel pregătită, unagi este gata să fie pusă la grătar pe binchotan sau cărbune alb (un cărbune vegetal tipic din Japonia, preferat de bucătarii de unagi și yakitori pentru că nu eliberează fum și absoarbe mirosurile neplăcute). După o primă friptură care scoate în evidență umami-ul prezent în carne, unagi este tratată la abur pentru a îndepărta grăsimea în exces.
Italia, Nave
...Abbinamenti sugeriti La Grola este recomandat pentru a acompania preparate pe bază de carne roșie, atât la cuptor, cât și cu sosuri brune, în special miel și ied. De asemenea, este delicios cu ciuperci călite sau la grătar și cu brânzeturi maturate, dar nu picante. Note Este rezultatul extraordinar al întâlnirii dintre două mari personalități: colina Grola și viile autohtone din Valpolicella...
Italia, Ferrara
... reziduurilor, una pentru cuptor și una pentru placă. Este dotat cu o a doua grătar din oțel cromat care poate fi pus în locul plăcii din oțel pentru a găti la grătar în loc de pe placă, această soluție ne permite să gătim și păsări sau carne foarte grasă. Mașină pe gaz pentru gătire uscată sau cu ulei. Structură din oțel inoxidabil AISI 304. Suprafață de gătit netedă din oțel tăiat pentru a facilita scurgerea grăsimilor. Alimentare cu gaz metan sau GPL (de specificat la comandă). Conexiune gaz pe dreapta sau pe stânga (de specificat la comandă).
Italia, Venezia
...Exquisit de puternic. Bere cu fermentație înaltă, cu un corp plin și moale. Aroma sa este dulce și perfect echilibrată cu o spumă cremoasă și compactă. Patru malțuri de orz special și două varietăți de hamei nobil îi oferă note elegante de fructe uscate și lemn dulce. Excelentă alături de carne roșie gătită sau friptă, carne la grătar, pește afumat, brânzeturi maturate, brânzeturi de capră condimentate și tort Sacher.
...Uleiul biologic de Colletorto este uleiul extravirgin care închide puritatea naturii noastre. Este uleiul care respectă mediul în cele mai înalte principii și, mai ales, este uleiul complet lipsit de substanțe și compuși sintetici. În spatele produsului nostru biologic se află atenția olivicoltorilor noștri, care începe de la plantarea livezilor de măslini, pentru care se aleg exclusiv plante...
Italia, Conegliano
...Poate fi savurat atât în timpul aperitivelor, asociat cu focaccia sărată și biscuiți, cât și servit alături de feluri întâi pe bază de legume sau cu feluri principale de pește la grătar sau carne albă la cuptor.
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extravirgin cu un gust fructat de măsline și o notă de migdale verzi proaspete. Gust complex și rafinat, cu note vegetale de anghinare, salată și migdale. Are un aftertaste picant, bine echilibrat și armonizat. Recomandat pentru fripturi de carne, supe de legume, bruschete de pâine la grătar condimentate cu sare, roșii, usturoi și rucola.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique. La olfactiv, se evidențiază note de fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană. Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carne roșie la grătar.
Italia, Maruggio
...Roșu purpuriu Buchet: Delicat, foarte caracteristic Gust: Taninuri bune și structură, moale și învăluitoare Temperatura de servire (celsius): 16° - 18° C Recomandat: Carne roșie, mistreț, brânzeturi picante, carne, miel, sos de carne, carne la grătar, vită, salamă, brânzeturi.
Italia, Bagnoli Del Trigno
...Arrosticini din carne de vită tânără, femelă, sub 20 de luni, selectată și ambalată în pachete congelate stratificate, care permit consumul parțial al conținutului, disponibile în două formate: 100 de bucăți și 225 de bucăți.
Italia, Cavezzo
... potrivit pentru grătar, evidențiind crocanta de la exterior și suculența de la interior. Rețeta este îmbogățită cu un amestec de arome naturale și oferă un produs sănătos, cu un conținut redus de sare și grăsimi. Mr WOW este produs cu ingrediente care provin din agricultură.
Italia, Toblach
...calitatea produselor și selecția de branduri de top au fost întotdeauna priorități de bază. Cursurile de grătar de la Grillstore Toblach, în colaborare cu Meatery, boutique-ul de carne din Olang, sunt acum legendare. Acestea vor fi organizate și în viitor, dacă situația o permite. 10-12 cursuri pe an, pe diverse teme precum pizza, afumare, friptură sau cursuri cu însoțire de vin și bere sunt pe...
Italia, Rocca Grimalda
...Suntem specializați în carne la grătar și avem întotdeauna o gamă largă de fripturi fiorentine, tomahawk, filete și hamburgeri. Folosim un cuptor artizanal spaniol numit Josper, care, cu cărbune de lemn de stejar, oferă alimentelor o gătire perfectă și o ușoară afumare, făcând carnea noastră delicioasă. În sezonul estival, se mănâncă în aer liber, în verdeața amplului nostru dehore și avem un parcaj foarte mare rezervat. Veniți să ne vizitați, cu siguranță veți fi mulțumiți.
... cultivate în grădina noastră. Meniul include specialități de casă precum Tagliatelle cu sos de gâscă, căprioară sau mistreț, Pappardelle cu sos de gâscă, căprioară sau mistreț, Gnocchi cu trufe, cu sos de gâscă, căprioară sau mistreț, Grătar mixt de carne, excelente bruschette cu ulei de măsline umbric, Crescia sau pâine cu cârnați, slănină de casă, cu barbozza, cu prosciutto, cu cotlete. Structura este compusă din 5 camere de dormit și 1 cameră pentru persoane cu dizabilități. Fiecare cameră dispune de: baie, 4 locuri de dormit, dintre care unul dublu și 2 paturi single, birou, televizor.
Italia, San Gregorio Magno
... (tobogane, terenuri de bocce etc.) și relaxării, fiind ideală pentru o zi în natură. Agriturismo Grotte di Pertosa Cilento. Bucătăria este complet legată de vechea tradiție culinară a zonei, așa că vei găsi paste făcute în casă, carne la grătar, mezeluri și multe altele. Materiile prime sunt produse de către companie, care dispune de: ferme, podgorii, câmpuri de culturi și livezi de măslini. Structura oferă posibilitatea de a face excursii călare, tratamente biologice la Centrul de Wellness, vizite în cadrul companiei și multe altele.
Il Naif ristorante e pizzeria este întotdeauna unul dintre cele mai bune din Ravenna și oferă clienților săi un serviciu atent și de calitate. La localul nostru puteți găsi: Meniu variat cu specialități marine. Pește proaspăt în fiecare zi, Fritto misto de pește, grătar mixt de pește și cruditate de pește, Crustacee, Ciuperci, Trufe, Paste făcute manual, Carne la grătar, Salate și Legume de toate tipurile. Pizze coapte în cuptor cu lemne. Pizze cu Kamut, acordăm o atenție deosebită bucătăriei fără grăsimi și echilibrului corect între proteine și carbohidrați. Meniu cu platou unic pentru sportivi.
Italia, Tv
... AISI 304, atât în componentele structurale interne, cât și în toate părțile vizibile extern. Chef este un produs de concepție profesională, potrivit pentru cei care doresc să gătească foarte frecvent, la prânz și/sau la cină, nu doar în weekend, așa cum fac de obicei cei care folosesc grătarul tradițional. Simplitatea și rapiditatea cu care se pot pregăti preparate delicioase din: carne, pește...
...Din dragoste, pasiune, dedicare pentru măslini, perioada aleasă cu grijă și moara tradițională, "Azienda Agricola Tola Salvatore" creează un ulei de măsline extravirgin cu calități extraordinare în zona bogată a Partinico și Monreale, în teritoriul Palermo (Italia). Caracteristicile sale organoleptice și senzoriale îl fac unic, excelent pentru a condimenta carne fiartă sau la grătar, tocănițe...
Hotelul Restaurant Monte Bove, situat în inima Munților Sibillini, dispune de camere primitoare și caracteristice, dotate cu toate conforturile. La restaurant, puteți savura specialitățile tipice din Marche, cum ar fi carne la grătar, tagliatelle cu trufe, bruschetta tradițională, file de porc în sos dulce-acrișor, păstrăv la grătar și multe alte preparate caracteristice.
... SbraciaMole este carnea la grătar, exclusiv de prima calitate și provenind din întreaga lume pentru a garanta întotdeauna o alegere maximă pentru client. SbraciaMole se află pe Via delle Orfane, 17 în Torino. Pentru mai multe informații sau pentru a rezerva o masă, sunați la 011285763.
... preparate excelente din pește proaspăt, carne, mezeluri și producție directă de paste și prăjituri. Pentru a însoți preparatele noastre, pe masă nu lipsește o selecție de vinuri din Oltrepò Pavese, alături de etichete naționale și distilate. Aici puteți savura și o pizza fabuloasă la metru, coaptă în cuptorul nostru cu lemne, sau vă puteți lăsa sfătuiți cu propunerile zilei. SERATE ESTIVE LA LUMINA LUMÂNĂRILOR ÎN GRĂDINĂ... SERATE ENOGASTRONOMICE TEMATICE... GRĂTAR SUB STELE...
Italia, San Gimignano
Mezeluri toscane, șuncă toscană D.O.P. Specialități la grătar. Produse din mistreț - Mezeluri organice.
Italia, LASTRA A SIGNA
La Macelleria Bacci, ve veți găsi doar carne selectată provenind din ferme italiene, alese personal de către proprietarul afacerii și însoțite de certificate de proveniență. Bistecca Fiorentina, carne de vițel, tăietură înaltă care include osul. Recomandată pentru gătit la sânge pe jar sau pe grătar. Carne certificat și selectată din cele mai bune ferme italiene. ÎNTOTDEAUNA DISPONIBILĂ ÎN TOATE ZILELE ANULUI!!!! Experiență și cordialitate din partea unei familii care, de peste patru generații, este cunoscută în întreaga provincie Florența.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play