Belgia, Lokeren
...Din măruntaiele oilor, se procesează în principal intestinele subțiri. Cloștile de oaie sunt ideal potrivite pentru aceste tipuri de cârnați: - Frankfurter - Puddings negre mici și puddings albe (ca aperitive) - Bratwurst (cârnați proaspeți pentru prăjit) - Cârnați pentru grătar - Chipolata - Merguez Calitatea A (stabilă la gătit) este perfectă pentru Frankfurter, Wieners (cârnați vienezi) și...
Produse corespunzătoare
Ovine
Ovine
Alte produse
De Eco
De Eco
Belgia, Anderlecht
...Grătar profesional pe gaz pentru a găti simultan toate tipurile de carne și pește, cu un design igienic și practic, oferind o prezentare excelentă a alimentelor și fără a amesteca aromele. Grătar profesional. Rapid, versatil și eficient. Seria 800 Caracteristici principale: • Economic • Căldură uniformă pe întreaga suprafață utilă a grătarului • Pregătit de gătit imediat după aprindere • Putere...
Belgia, Beringen
...Capul de pulpă este o bucată de carne de vită care, în unele țări, este considerată cea mai bună bucată de carne datorită aromelor sale distincte. Este faimos și apreciat în țările din America de Sud, în special în Brazilia, unde este cunoscut sub numele de "Picanha". Capul de pulpă poate fi fript întreg într-un cuptor fierbinte, gătit la grătar întreg sau tăiat (în direcția fibrelor) în fripturi, sau feliat în fâșii subțiri pentru un stir-fry de vită fraged și delicios.
Belgia, Herstal
Jova este o companie specializată în fabricarea cârnaților și a cârnaților fierți din carne de porc și vită de cea mai bună calitate. De la cârnatul polonez la mini cârnații pentru grătar, trecând prin celebrul Krakowska, descoperiți toate produsele noastre, precum și particularitățile acestora care le fac produse de calitate recunoscută de mulți ani.
Belgia, Sint Laureins
Puteți găsi aici o gamă variată de carne de vită, porc, vițel și miel, precum și păsări de curte de cea mai bună calitate. Există o selecție extinsă de mese gata preparate, salate, diverse brânzeturi, tapas și delicioase specialități la grătar și la cuptor. De asemenea, puteți găsi la noi legume și fructe proaspete, astfel încât să puteți lua totul dintr-o dată. În plus, preparăm și sandvișuri cu diverse umpluturi, albe sau integrale, după preferințele dumneavoastră. Chiar și atunci când organizați o petrecere, suntem aici să vă ajutăm. De la aperitive, feluri principale, până la deserturi.
Belgia, Maldegem
... timp de două până la opt săptămâni pentru a-și dezvălui optim gustul și textura. Pe lemn de stejar, fag sau așchii de butoaie de bere sau bourbon, bucățile de carne primesc astfel o valoare subtilă în bucătăria deschisă. Peter este mult mai mult decât un simplu bucătar de carne. Este pasionat de produse și tehnici de preparare și, din acest motiv, merge dincolo de simpla achiziție. În prezent, el servește legume, fructe, ierburi, pui, porci și miei din propria fermă și se aplică tehnici excepționale pentru preparare.
Belgia, Sint-Truiden
Grătar, gourmet, fondue și preparate la piatră!
Țările populare pentru acest termen de căutare