...Monorigine 100% Arabica din Honduras – Prăjire Ușoară Povestea lui Carlos și succesul Microloturilor de producție de cafea arabica în Honduras Cafeaua cultivată de Carlos în plantația sa din Honduras are un profil aromatic și gustativ destul de bogat. Datorită fermentației naturale timp de 48 de ore, cu această cafea putem savura atât notele dulci de ciocolată cu lapte și caramel, cât și cele mai fructate de portocală și măr verde. Un amestec exploziv care rămâne întotdeauna echilibrat cu o aciditate medie.
Italia, Castel Volturno
...Dedicat lui Franco, începutul acestei călătorii. Motivul pentru care continuăm să facem din această pasiune munca noastră. Arome dulci și reconfortante, hotărâte și de încredere. Ca mâinile care ne-au adus până aici. Selecția Arabica se distinge prin aromele sale condimentate care evocă parfumurile de scorțișoară, cardamom, fasole tonka și note particulare care evocă lemnurile parfumate, cum ar fi trandafirul și santalul.
Franța, Rouen
...K2 Garden oferă boabe de cafea verde 100% Arabica, naturale, nefierte și de înaltă calitate, cultivate în Tanzania. Este un gust natural, bogat și strălucitor al cafelei africane. În prezent, 90% din cafea este cultivată de mici fermieri, iar K2 Garden creează lanțuri comerciale directe pentru a sprijini comunitățile locale în comerțul echitabil. Combinația unui terroir excepțional, a unui...
...Boabele Arabica sunt cunoscute ca fiind cele mai bune boabe de cafea, având un gust și o textură superioare în comparație cu alte boabe de cafea, cum ar fi robusta. Cafeaua Arabica, cultivată convențional sau organic în Chiapas, Mexic, se află în Munții Sierra Madre și beneficiază de combinația perfectă de precipitații și soare pentru a crea această boabă cultivată la altitudine mare. Gama variată de cafea prăjită și ambalare la vrac. Cereți mai multe informații. cafea prăjită: saci la vrac Arabica cultivată în zone montane: diferite stiluri de prăjire...
Franța, Clichy
...Caféa verde se referă la boabele de cafea netă, care provin din fructul cafelei, de obicei din speciile Coffea arabica sau Coffea canephora (robusta). Spre deosebire de boabele de cafea prăjite utilizate pentru a prepara cafeaua tradițională, boabele de cafea verde își păstrează culoarea naturală, precum și profilul nutrițional și chimic original.
Belgia, Brussel
...Cafeaua boabe proaspete se referă la boabe de cafea care au fost prăjite recent și care sunt gata să fie măcinate și infuzate pentru a prepara cafea. Aceste boabe sunt păstrate sub formă întreagă pentru a menține prospețimea și a conserva aromele și gusturile până în momentul măcinării.
Elveția, Wollerau
...Amestecul finest de boabe de cafea Arabica, selectate cu grijă în America de Sud, unite fin cu Robusta asiatică. Compune idealul Ristretto. Note speciale de ciocolată distinctivă și aromă picantă adaugă un gust fin și delicat, cu un aftertaste persistent. Gustul dolce vita. Prezentare Un espresso scurt, tipic în Italia. Amestecul finest de boabe de cafea Arabica (60%) selectate în America de Sud...
Italia, MILANO
...Qualità Oro este o combinație de 6 varietăți de Arabica din America Centrală și de Sud. Simfonia perfectă a gustului pe care o poți savura în fiecare zi, ca fiecare familie italiană. CONFEZIONE DA 6 PZ 1 PALLET 198 PZ SCADENZA 28/05/2026 MINIMO D'ORDINE 15 PALLET...
Franța, Quincampoix
... de producător, a trei varietăți de arabica din plantație. Cafeaua El Tinto a efectuat întreaga traversare transatlantică cu velierul-cargo pentru a minimiza amprenta sa de carbon. A fost apoi prăjită artizanal în Normandia, pentru a-i sublinia aromele și gusturile. Prin achiziționarea cafelei premium El Tinto, contribuiți la remunerarea corectă a producătorilor și la menținerea modului lor de agricultură, în special respectuos cu mediul. De asemenea, încurajați munca franceză a marinarilor și a artisanului prăjitor.
...Amestecul de cafea Arabica din America Centrală și boabe de cafea Robusta din India dă naștere unui blend plin de note fructate, de miere și vanilie, combinate cu eleganța și rotunjimea plină, care lasă o amprentă distinctă de condimente și nuci, evocând aroma de cacao și bogatul amestec de miere și malț.
...masând în mișcări circulare timp de 3 până la 5 minute. Clătiți bine cu multă apă după aplicare. Avertizări: Pentru uz extern doar. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact, clătiți cu multă apă. A se păstra departe de copii. Nu expuneți la lumina directă a soarelui. A se păstra într-un loc uscat și răcoros (la temperatura camerei). Ingrediente: Aqua, Glicerina, Alcool Denat., Pudră de semințe de Coffea Arabica, Propilheptil Caprilat, Coco-Caprilat, Poliacrilat de sodiu, Fenoxietanol, Parfum, Colagen hidrolizat, Glicol Caprilic, Extract de frunze de Argania Spinosa, Benzoat de sodiu.
Italia, Savignano Sul Panaro
...Cafea aromatică și condimentată, cu un delicat gust de citrice dat de prețioasele boabe de arabica. Ideală pentru orice moment al zilei.
Belgia, La Hulpe
... rotunde decât cele de cafea arabica, și conțin un nivel mai ridicat de cafeină, ceea ce conferă cafelei o aromă mai puternică și mai amară. În ceea ce privește profilul gustativ, cafeaua din Guineea are note pământii și lemnoase, cu unele nuanțe de nuci și ciocolată neagră. Conținutul său ridicat de cafeină îi conferă, de asemenea, o amăreală pronunțată.
Cipru, Peyia
... cultivate la altitudini mari și în climate mai răcoroase, ceea ce le conferă un profil de aromă mai complex și nuanțat. Boabele Arabica au un conținut de cofeină mai scăzut decât boabele Robusta, ceea ce rezultă într-un gust mai fin și mai puțin amar. Unele varietăți populare de boabe Arabica includ etiopiene, columbiene și braziliene. Robusta: Boabele Robusta sunt cultivate la altitudini mai mici...
... beneficiază de un terroir unic, cu un sol bogat și un microclimat favorabil creșterii cafelelor. Metodele de cultivare prietenoase cu mediul și practicile agricole durabile sunt în centrul demersului lor. Acestea garantează boabe de cafea de o calitate excepțională, păstrând în același timp ecosistemele locale. Specie: Arabica Altitudine: 1950 m până la 2100 m Arome: Caise, Aranciata, Cireșe negre Regiune: Djimma...
Spania, Murcia
...Extractul hidroglicerinat de cafea verde organică este obținut prin macerarea boabelor de Coffea arabica în apă și glicerină. Este o plantă de origine etiopiană și/sau yemenită. Fiind principala specie cultivată pentru a produce cafea. Printre calitățile acestui extract, putem evidenția aspectul anti-celulitic și regenerant pentru piele, cauzat în principal de cantitatea de xantine pe care o...
India, New Delhi
...Livrăm cafea boabe de cea mai bună calitate Cu cel mai bun aromă Cafea boabe Robusta și Arabica...
Spania, Valdemoro
...În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de cafele boabe provenite din toate colțurile lumii. Toate cafelele noastre sunt 100% arabica, prăjite natural. Se vând fie boabe, fie măcinate, în funcție de nevoile clientului. Se livrează în 24/48 de ore în toată peninsula.
...Realizate dintr-un amestec perfect de 40% boabe Arabica și 60% boabe Robusta, boabele noastre de cafea oferă un corp neted și catifelat, cu un gust persistent care te va face să îți dorești mai mult. Boabele noastre de cafea clasice sunt prăjite cu grijă în Italia până la perfecțiune, oferindu-le un gust blând cu un parfum distinct de cacao care îți va trezi simțurile cu fiecare înghițitură...
Italia, Sesto Fiorentino
...Postgust: note florale și fructate, cu accente de malț și miere Gust catifelat AMESTEC SIGNORIA, GUST CATIFELAT Amestec de boabe de cafea cu un gust dulce, aromatic, dar delicat, cu note acide marcate, dar plăcute. Selecția celor mai bune boabe de Arabica dozate cu înțelepciune creează un gust inconfundabil în care notele florale și fructate din America Centrală se îmbină cu accentele dulci de...
Germania, Kevelaer Ot Kervenheim
...Un cafea Arabica care reflectă clima specială a unei regiuni de coastă cu munți înalți. Are un gust robust, cu o aciditate fină și un subton tropical. Prăjită ușor, aciditatea fină poate fi accentuată, iar la prăjiri mai închise, cafeaua poate dezvălui o ușoară notă de ciocolată.
Italia, Pieve Di Cento
Țările de Jos, Bv Nijkerk
...Standard Umiditate (%): Max. 12.50 Negru & Fracturat (%): Max. 2.0 Materie străină (%): Max. 0.50 Excelsa: Max. 0.50 Mucegai: Niciunul Boabe decolorate (%): Max. 2.0 Pe ecran Nr. 18 (%): Min. 90 Ambalare: În saci noi de iută Greutate netă (Kg): 60 Greutate brută (Kg): 61...
Franța, Chateau-Landon
... sau într-un sac timp de 16 ore, după care sunt uscate până când se atinge umiditatea necesară. Ulterior, cireșele de cafea sunt păstrate timp de până la 3 luni în butoaie de stejar care au conținut timp de cel puțin 8 ani Amaretto. Vândut exclusiv sub formă de boabe, pentru a vă permite să profitați de amestecul de arome de cafea și Amaretto în momentul măcinării boabelor, pentru a simți aromele înainte de a savura această cafea 100% arabica din Columbia. O cafea gastronomică.
Germania, Schoenebeck
...având un miros și un gust caracteristic de cafea. Uleiul nostru din boabe de cafea bio este obținut din semințele prăjite și măcinate ale cafelei (Coffea arabica) prin presare mecanică la rece. Ulterior, uleiul este filtrat. Uleiul din boabe de cafea din boabe neprăjite acționează...
ufs.country_names.RU, Smolensk
...Un amestec rafinat de varietăți nobile de Arabica, recoltat pe plantațiile din înălțimile africane, vă va oferi un gust bogat cu note de aromă fructată. Aroma moale și catifelată a CAFEALEI LALIBELA RICH AROMA încântă cu profunzimea și delicatețea topită a aromelor de ciocolată. Greutate netă: 250 Greutate brută: 262 Temperatura maximă: 27 Cerințe de depozitare: A se păstra la o temperatură care să nu depășească 27 °C și umiditate relativă maximă de 75% Grad de prăjire: Mediu Intensitate a gustului: Medie...
...Boabe de cafea, 70% Arabica și 30% Robusta. Origini Brazilia/Columbia pentru Arabica Origine India/Uganda pentru Robusta...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play