Spania, Guijuelo (salamanca)
Jamones y embutidos Ibéricos. Produsele noastre iberice sunt reflecția mediului în care se dezvoltă: dehesa, un dar al naturii unde exemplarele noastre cresc și se dezvoltă pentru a oferi cele mai bune produse iberice. La Castro y González, prioritatea noastră este îngrijirea și dezvoltarea durabilă a acestei surse de viață și suntem conștienți că fiecare dintre pârâurile, stejarile, cork oaks, c...
Franța, Auros
...jambon alb franțuzesc cu trufă neagră din Périgord Jambon alb cu trufă neagră din Périgord. Un jambon cu trufă de fabricație franțuzească, artizanal și regional. Gătit la abur în sucul său pentru un plus de savoare. 1/2 jambon de 3,5 kg; DLC 20 zile. Un parfum delicat de trufă neagră din Périgord, dozată cu măiestrie. Un produs de sărbătoare care poate fi servit în chiffonnade pentru aperitivele...
Belgia, Lokeren
...Industria alimentară procesează aproape toate măruntaiele bovinelor. Intestinul subțire (sau runnerul de vită) este folosit în principal pentru a produce saveloys (cervelas), budinci negre și cârnați uscați. Un alt intestin folosit pe scară largă este capacul de bovină, care este utilizat pentru a produce cârnați de șuncă (spam), cârnați de vițel, budincă neagră și cârnați uscați.
Produse corespunzătoare
Carne de vită
Carne de vită
Alte produse
Ovine
Ovine
Spania, Guijuelo (salamanca)
DIN 1983 Produse Cărnicioase BRISA, S.L. este o companie de familie situată în Guijuelo, cu peste 35 de ani de experiență în elaborarea produselor iberice de cea mai înaltă calitate. Începuturile sale datează din martie 1983, într-o mică fabrică de aproximativ o mie de metri pătrați în centrul orașului Guijuelo. Locul unde au fost construite primele instalații era o veche fabrică de foie gras num...
Franța, Lyon
...Jambon de porc negru de Bigorre AOP întreg dezosat. Un jambon cu caracter, care se recunoaște după carnea sa marmorată și grăsimea sa excepțională, conferită de cei 24 de luni de maturare. Porcul negru de Bigorre, văr cu ibericul "Pata Negra" și recognoscibil după blana sa neagră, este un porc excepțional francez. Beneficiind de o alimentație sănătoasă 100% vegetală și de o viață liberă la poalele munților.
Austria, Vienna
...Uleiul de trufe este un ulei de condiment delicat și aromatic. Este realizat dintr-un ulei de măsline de înaltă calitate, presat la rece, de la Primadonna. Uleiul de trufe este deosebit de potrivit pentru a rafina risotto și paste, carpaccio, ouă jumări, brânză, piure de cartofi, sosuri de smântână / sosuri ușor legate, ouă jumări / ou prăjit, ou moale / ou poșat / ou onsen și șuncă. Conținut: 150 până la 750 ml Gust: trufă neagră originală Gust prin felii naturale de trufă, cu un fin gust de măsline.
Germania, Waltenhofen
... rezistent la căldură. Filmele care conțin acest aditiv sunt ideale pentru aplicații extreme de termoformare și oferă o protecție fiabilă a produsului. Acestea sunt utilizate în principal pentru ambalarea șuncilor afumate sau uscate la aer, cum ar fi șunca din Pădurea Neagră, Prosciutto Crudo, șunca de Parma, Jamon Iberico sau șunca Serrano, dar și pentru aplicații clasice, cum ar fi ambalarea...
Germania, Bonndorf
Specialități de cârnați și șuncă din Pădurea Neagră de cea mai înaltă calitate!
Germania, Waldshut-Tiengen
specialități regionale din Pădurea Neagră, coșuri cadou, lichioruri fine, băuturi spirtoase premium, ceasuri cu cuc, șuncă din Pădurea Neagră, beri din Pădurea Neagră, gem din Pădurea Neagră, păpuși tradiționale...
... rețetelor bunicilor noștri. Elaborăm produse precum salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, chorizo dulce și picant, chorizo cular, chorizo corte, fuet, chistorra albă și roșie, longaniza roșie, butifarra neagră, blanquillo în intestin și în botija, butifarra catalană, salchichón fiert, sobrasada picantă și normală în intestin și în tăvițe, lomo embuchado, lomo cu rozmarin și...
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye este specialist în mezeluri fine. Oferă o gamă largă de produse: budinci, sambas, pateuri, cap de vițel, șuncă, cârnați, pâine de carne, produse sărate, varză murată, specialități italiene, gaumaisă, spaniole, urechi de porc, picioare de porc, cap presat, aspic de legume, produse de sfârșit de an (rață umplută, budincă albă cu nuci, pasăre umplută, pintă umplută, budincă neagră cu mere, purcel umplut, budincă albă cu struguri sau cu varză,…), bile, chorizo, file american, șuncă de Parma, roastbeef prăjit,…...