Spania, San Pedro Manrique (soria)
Franța, Laissac
... foarte puțin grasă care va însoți coppa, cârnați, carne uscată și lonzo pentru a vă oferi un platou aperitiv 100% fără nitriți și fără conservanți. Toate mezelurile noastre fără nitriți sunt elaborate din porci selectați cu grijă în Aveyron. Proveniență: Laissac, Aveyron Ingrediente: Porc fermier din Aveyron, sare de Guérande...
Franța, Lyon
...Exemple de bucăți: - Flancuri - Grăsime moale - Grăsime tare - Gambă - Picioare - Boturi - Urechi - Ficat - Coaste - Umăr - Șuncă...
Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi sunt o specialitate autentică din Piemonte, având la bază o rețetă regională din secolul XIX. Aceste ravioli sunt umplute cu trei tipuri de carne proaspătă și slabă (vită, porc și carne albă) și legume de sezon (varză călită, sfeclă sau spanac, în funcție de sezon). Ingredientele principale includ șuncă fiartă, roast beef, pui fiert, spanac, porc fript, varză călită și mortadella. Această combinație de arome oferă o experiență culinară unică și tradițională, perfectă pentru cei care doresc să savureze adevărata bucătărie piemontese.
Spania, Guijuelo-Salamanca
... grăsime moale. Proces de elaborare artizanal. Maturare între 24 – 30 de luni. Prezentare: Fiecare bucată este învelită într-o foaie de hârtie anti-grăsime, îmbrăcată în țesătură și în cutie individuală. Ingrediente: Șuncă de porc iberic de ghindă și sare marină Specificații: Formă alungită și grăsime moale. Proces de elaborare artizanal. Maturare între 24 – 30 de luni.
Elveția, Hendschiken
...Bucată de 70g, cutie congelată în aluat. Ingrediente: Aluat foietaj (făină albă (grâu), apă, grăsimi și uleiuri vegetale nehidrogenate (palmier, rapiță), amidon de grâu, sirop de zahăr invertit, sare de masă iodată, emulgatori (E471, E475), conservanți (E200, E202), agenți de acidifiere (E270, E330). Șuncă CH 20% (pulpa de porc, apă, sare nitritată, sare de masă cu conservant E250, tipuri de...
Spania, Monroyo (teruel)
...Jamón serrano de porc serrano de excelență, este este susținut de "Denominarea de Origine Teruel" și a fost premiat de mai multe ori cu premiul pentru cel mai bun jamón din Teruel. Pentru a obține certificarea ca jamón cu denumire de origine, se impun specificații minime care includ lunile de maturare, greutatea minimă permisă, rasele părinților (Duroc și Landrace, respectiv), furajele cu care...
Portugalia, Santarém
... deosebită pentru cei care caută un gust autentic din Portugalia. Cârnații Paiola de la Monte Safira sunt perfecți pentru grătar, adăugați în tocănițe sau savurați singuri. Aromele sale îndrăznețe și ingredientele de înaltă calitate îl fac o adăugare versatilă la orice masă, oferind un gust din Portugalia care este atât autentic, cât și satisfăcător. Experimentați bogata moștenire culinară a Portugaliei cu cârnații Paiola de la Monte Safira.
Franța, Ploufragan
...pe paie și având de trei ori mai mult spațiu decât în producția convențională, pentru a le permite să-și exprime instinctele naturale. Este o mică filieră în care sunt implicați 25 de crescători bretoni pasionați. Carnea de PORC FERMER Label Rouge răspunde ideal așteptărilor dumneavoastră de NATURALITATE, în timp ce vă încântă papilele gustative datorită unei durate de creștere mai lungi, de minimum 182 de zile, și datorită alegerii unei rase selectate pentru rusticitatea și calitățile sale de carne.
Produse corespunzătoare
PORCI
PORCI
Alte produse
Charcuterie
Charcuterie
Spania, Malaga
...Cel mai tradițional ingredient spaniol amestecat cu un sos Bechamel cremos și acoperit cu pesmet. Pentru vânătorii de comori, o gustare adevărată pentru iubitorii de mâncare. Suntem foarte încântați să vă prezentăm crochetele perfecte, cremoase la interior, crocante la exterior, cu cea mai delicată crustă de pesmet pentru toate gusturile. Carne Carne de porc cu vin Palo Cortado Tocăniță de carne mixtă Pui cu vin Montilla Sângerete Bacon și curmale Pește Cod Ton Somon afumat Creveți Scampi Caracatiță Parmentier Vegetarian Spanac cu nuci și caju Ratatouille 48/50 unități/ Kilo CATEGORIE: Crochete...
Germania, Taunusstein
...picioare de porc congelate / organe de porc congelate / intestine de porc congelate / carcasă de porc congelată - Picioare de Porc Tăieturi de Porc Carcasă de Porc Urechi de Porc Coada de Porc toate părțile de porc picioare de porc congelate / organe de porc congelate / intestine de porc congelate / carcasă de porc congelată...
Spania, Murcia
...Produs din carne afumată, realizat din carne corespunzătoare masei musculare cu os, picior și copită a membrului anterior al jumătății de carcasă a porcului iberic, care este hrănit cu ghinde și resurse naturale și va fi potrivit pentru consumul uman. Greutate pe bucată, aproximativ 2,5 Kg. Greutate: 2-3 Kg...
...Prosciutto de porc negru, cu o culoare roșie intensă și un gust puternic, amintește de aroma pădurii și are o dulceață profundă care provine din tipul de creștere și din hrana la pășune. De asemenea, procesarea, complet artizanală, se desfășoară cu respect pentru tradițiile noastre emiliene.
Italia, Langhirano
...Este o capodoperă a naturii și a omului. Se naște din bunătatea acestei țări, din respectul pentru o tradiție pură, din înțelepciunea meșteșugărească care face din fiecare șuncă o capodoperă a gustului italian. Numai pulpe de porc italian, carne proaspătă, niciodată congelată, prelucrată, îngrijită și maturată cu o atenție care este patrimoniu exclusiv al acestei țări, al tradiției sale, al aerului și al climatului său. Greutate medie:kg. 9.5-11 Bucăți pentru gât:2...
Spania, Guijuelo
...Șunca de umăr alimentată cu ghinde Alta Gastronomía debordează de arome intense și de prospețimea pajiștilor. Culoarea și aroma sa intense ne transportă direct în pivnița naturală unde șuncile de umăr au fost lăsate să se odihnească timp de mai mult de trei ani și jumătate, pregătite să încânte cele mai experimentate palate cu atingerea sa absolut perfectă de sare. Numai cele mai excepționale bucăți sunt clasificate ca Alta Gastronomía.
Spania, Guijuelo (salamanca)
... Scrofa Mediterraneus, autohtoni din celebrele deheșe spaniole, localizate în principal în Salamanca. Procesul de Sărare La Ibéricos Brisa, toate piesele sunt acoperite cu sare marină pentru a favoriza deshidratarea și conservarea acestora, contribuind astfel la dezvoltarea culorii și aromelor tipice ale produselor maturate. Acestea rămân în camera de sărare o zi pentru fiecare kilogram de greutate al...
Spania, Guijuelo
...Cele mai înalte calitate de jambon iberic hrănit cu ghinde 100% Iberico, tăiat cu cuțitul și ambalat sub vid. Furnizăm doar B2B, mai multe informații aici: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Comandă minimă: 25 cutii de carton (1.000 buc). Preț 25 cutii de carton: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spania) Durata de valabilitate: 12 luni de la data producției. Greutatea cutiei de carton: 6,55 kg. Timp de livrare: de negociat. TRANSPORT: Refrigerat 5ºC.
Spania, Valencia
...Oferim bucăți întregi sau serviciu de ambalare la vid în pungi de 150g. Min. Comandă Ambalată la Vid: 3 Bucăți; 4-5kg fiecare.
Franța, Auros
... din Pirinei și nu o sare de mare, având proprietăți organoleptice diferite. Este bogată în minerale și oligoelemente. Este o curiozitate regională provenită din surse saline subterane. Nu ezitați să ne solicitați catalogul nostru complet și prețurile.
Spania, JAÉN
...La „Jamón Selección”, ne-am dedicat ani de zile unui singur scop: să oferim clienților noștri cele mai bune produse de jamón ibérico, selectate cu grijă și pasiune. Am lucrat cot la cot cu cele mai prestigioase mărci și cei mai renumiți producători din întreaga Spanie, împărtășind o misiune comună: să păstrăm autenticitatea și gustul incomparabil al jamón-ului ibérico. Astăzi, după ani de experiență, cunoștințe și o profundă dragoste pentru această delicatesă, suntem mândri să prezentăm propria noastră gamă: „Selección Especial”.
Produse corespunzătoare
O experiență iberică unică.
Selecție Șuncă
Franța, Malataverne
....Ingrediente ingrediente pentru aluat făină de grâu moale, semolă de grâu dur, ouă (11,7% din produsul finit), apă. ingrediente pentru umplutură pesmet (făină de grâu moale, apă, sare) preparat din carne (carne de vită, carne de porc, sare, făină de grâu moale, arome de șuncă crudă (3% din produsul finit) (carne de porc, sare, condimente), ulei de palmier, fulgi de cartofi, zer, sare, arome, condimente și conservant acid sorbic. poate conține nuci și soia.
...Această tăietură este foarte atrăgătoare pentru grătare, constând din coaste de porc iberic tăiate din centru. Pot fi ambalate vidat, în flow pack și în ski pack, dar aceasta din urmă este mai mică. Exportul poate fi proaspăt sau congelat.
Franța, Lyon
...Jambon de porc negru de Bigorre AOP întreg dezosat. Un jambon cu caracter, care se recunoaște după carnea sa marmorată și grăsimea sa excepțională, conferită de cei 24 de luni de maturare. Porcul negru de Bigorre, văr cu ibericul "Pata Negra" și recognoscibil după blana sa neagră, este un porc excepțional francez. Beneficiind de o alimentație sănătoasă 100% vegetală și de o viață liberă la poalele munților.
Italia, Marciano Della Chiana
...Prosciutto Toscano DOP, în versiunea clasică cu os, este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante produse atunci când vorbim despre mezelurile toscane, atât pentru calitatea materiilor prime utilizate pentru realizarea și conservarea sa, cât și pentru gustul său intens și ușor sărat, capabil să încânte papilele gustative ale adulților și copiilor, fie consumat singur, fie însoțit de alte produse locale sau de o simplă felie de pâine proaspătă. În plus, Denumirea de Origine Protejată garantează calitatea și aroma sa caracteristică.
Spania, Aracena
...Piesa din spate de porc, hrănit cu cereale și fân. Senzație, se forjează dintr-o selecție exhaustivă de Șuncă și Umeri care provin de la porci crescuți în mod tradițional. Alimentația lor a fost realizată în mod natural, ceea ce se reflectă în calitatea fiecărei dintre piesele lor.
Spania, Cuarte De Huerva
... porcului iberic, lăsat să pască în totală libertate timp de cel puțin patru luni, în general din octombrie până în februarie), se hrănește cu ghinde (las bellotas în spaniolă). Lomo iberico pur de la „Cinco Jotas” se caracterizează printr-un ușor gust picant și afumat. Greutate netă: 450 g / 900 g Prezentare: lomo ambalat vacuum, într-un cilindru original din carton.
Franța, Saint-Brice-En-Cogles
... - Umăr de porc - Gât de porc - Carcasă de porc - Ureche de porc - Cotlet de porc (fără os) - Gât de porc (fără os) - Șuncă 4D (fără os și fără piele) - Șuncă 3D (fără os și fără piele) - Umăr de porc 4D (fără os și fără piele) - Umăr de porc 3D (fără os și fără piele) - Bacon (fără os) - Bacon (fără os și fără piele) - Tăieturi de porc 80/20 - Gambă de porc (fără os) - Gambă de porc cu os - Coaste de porc - Coaste de porc cu carne...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play