Ucraina, Odesa
Italia, Giuliano
...Pan di spagna, amestec de ouă pasteurizate, zahăr granulat, făină "0", făină americană, apă, cacao amar 22/24%, arome. FARCITURA: Smântână proaspătă, mascarpone pudră (33%), gălbenuș de ou pasteurizat, zahăr. BAGNA: Apă, zahăr, aromă cafea 70°, cafea liofilizată. Conservare la -18° Produs de decongelat.
Franța, Paris
...Oferim și în acest nou catalog zahăr alb rafinat de calitate disponibil de la 1 kg la 25 kg.
Belgia, Relegem
ROVACOS este o afacere de familie înființată în regiunea bruxelleză din 1958. Întotdeauna cu o preocupare reală pentru exigență pentru a-și satisface clienții, Casa Rovacos inovează și progresează constant. În prezent, două activități principale sunt dezvoltate aici. „De mai bine de o jumătate de secol, Casa Rovacos este o poveste de familie…” Rovacos importă și exportă decorațiuni din polirășină...
Lituania, Kaunas
...Zaharul Demerara este potrivit pentru aromatizarea băuturilor, produselor de patiserie, sosurilor și siropurilor, va oferi preparatelor tale un gust de caramel deosebit de blând și un parfum bogat datorită prezenței melasei de trestie care învelește fiecare cristal. Este ideal pentru îndulcirea cafelei, presărat pe cereale, prepararea sosurilor și siropurilor. Demerara este folosit în producția de muesli și ca topping crocant pentru prăjituri, precum și pentru fructe. Zaharul Demerara va oferi preparatelor tale un gust de caramel deosebit de blând.
... creațiilor dumneavoastră. Aromă Citron Meringué : Folosim doar arome pentru a păstra prospețimea și autenticitatea citron meringué, oferind astfel o experiență gustativă excepțională. Colorant natural galben. Utilizări Versatile : Patiserie : Adăugați o notă acidulată și dulce la prăjiturile, brioșele, cupcakes-urile și biscuiții dumneavoastră pentru o explozie de arome. Băuturi : Sublimați băuturile calde și reci, cocktailurile, ceaiurile și limonadele cu o notă de prospețime citrică. Referință:SUCRE00045A...
Franța, Merville
... tendințelor de etichetare curată și pot fi fabricate din ingrediente durabile. Îngrijorată de a răspunde așteptărilor consumatorilor, Sethness Roquette propune de asemenea o gamă de caramele vegane și reduse în zahăr. Aceste caramele pot fi Kosher sau Halal, dar și bio. Principalele lor aplicații sunt: - Biscuiterie - Înghețată - Produse lactate - Ciocolată - Patiserie...
Franța, Valensole
...Putem fabrica o gamă fără zahăr conform proiectului dumneavoastră, care va îndeplini cerințele dumneavoastră. Această gamă nu va fi păstrată pe stoc; va fi fabricată special în funcție de comandă. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... frișcă grea. Adaugă zahăr pudră și un agent de aromatizare (vanilie, ciocolată etc.). Înlocuiește capul distribuitorului și agită conținutul. Introdu furtunul în capul distribuitorului de frișcă și eliberează 8 g de gaz N2O în el, conectând cealaltă parte la cilindrul ExoticWhip de 640 de grame până când auzi un sunet efervescent. Acest lucru semnifică că gazul a fost eliberat în distribuitor. Agită mânerul distribuitorului în timp ce îl ții cu susul în jos. Frișca proaspătă va începe să curgă în câteva secunde. Beneficiile utilizării cartușului de frișcă N2O de 640g...
Spania, La Llagosta-Barcelona
... produsului. O șapă ar menține o măsură omogenă a produsului pe bandou. Acest sistem favorizează depunerea regulată a fragmentelor pe întreaga suprafață a produsului. Viteză de ieșire și flux de produs ajustabile. - Există 3 moduri de a ajusta dozajul: - Prin spălătorul de la depozit (mecanic). - Prin viteza bandoului cu zahăr (electronic). - Prin timpul de mișcare al bandoului. - Modificările pot fi efectuate prin ecran tactil cu diferite programe în funcție de produs. - Mașină care funcționează ca o unitate independentă. Se adaugă un conveior și funcționează autonom.
România, Nicolae Balcescu
Polonia, Warszawa, Poland
... de 25 kg. Datorită proprietăților sale, sucraloza este potrivită pentru utilizarea în produse cu conținut scăzut de calorii și prietenoase cu diabetul, precum și în deserturi, alimente congelate, produse lactate și băuturi. De asemenea, este utilizată în industria de cofetărie pentru a îndulci produsele de patiserie. Este folosită și în industriile farmaceutice și cosmetice ca ingredient în medicamente, alimente medicale, suplimente alimentare, ape de gură, rujuri, balsamuri pentru buze și pastă de dinți.
...Gama noastră de zmeură este variată și vă va permite să oferiți profile foarte distincte, în funcție de aplicația pe care o veți dezvolta. De la violet pentru produse de patiserie cu zahăr, la zmeură cremoasă pentru produse lactate și zmeură proaspătă, gama noastră de arome va încânta cele mai exigente papile gustative.
Germania, Uetersen
... redusă și durabilitate îndelungată • Prietenos cu dinții • Sărac în calorii (bun pentru gestionarea greutății) • Reacție glicemică scăzută Domenii de aplicare • Producția de ciocolată • Bomboane • Gumă de mestecat • Produse de patiserie • Înghețată Imagine utilizată: © Ekkaratk / ShutterStock Țara de origine: Thailanda Fără OMG: DA Vegan & Vegetarian: DA Halal & Koșer: DA...
Germania, Nürnberg
... amestecată cu sirop de zahăr, oferindu-i un gust delicios și tropical. Texturile contrastante ale ciocolatei cremoase și ale nucii de cocos umede creează o experiență senzorială încântătoare. Batoanele de ciocolată Bounty sunt apreciate pe scară largă ca o delicatesă delicioasă, oferind o gustare din paradis la fiecare mușcătură.
Germania, Bad Bentheim
... face o condimentare perfectă pentru deserturi și produse de patiserie. După adăugarea alcoolului, boabele sunt din nou uscate și are loc un proces de fermentație. Bobițele Tonka sunt un ingredient foarte răspândit în deserturi, pentru garnisirea deserturilor (ganache), bomboane de caramel, înghețată sau patiserie.
Germania, Wörrstadt
...Cu zahărul din vanilie bourbon bio de la LECKER, puteți rafina gustul prăjiturilor, produselor de patiserie, cocktailurilor, deserturilor, ceaiurilor și multe altele – direct din natură • Zaharul din trestie de zahăr provenit din America de Sud nu este rafinat și nici nu este albitor chimic • Vanilina fină din păstaia de vanilie bourbon autentică îi conferă un gust desăvârșit • Zahărul nostru din...
Franța, Fondettes
...Descoperiți decorarea torturilor cu pasta de zahăr ScrapCooking®! Ideală pentru designul torturilor, pentru a acoperi un tort sau pentru a modela mici figurine. Această pastă de zahăr fără ulei de palmier și cu un colorant de origine naturală este de calitate profesională, cu un gust ușor vanilat. Este flexibilă și elastică, nu se rupe și nu se lipsește. În plus, este 100% franceză, deoarece este fabricată direct în locațiile noastre din Fondettes.
Franța, Waldighoffen
...Calitate remarcabilă pentru acest zahăr muscovado cu o textură umedă și grosieră. Un zahăr brut pe care îl iubim pentru a face prăjituri, dar și pentru tot felul de produse gastronomice. Disponibil în formate de 1 kg, 5 kg, 25 kg.
Elveția, Hendschiken
...potențiator de gust glutamat de sodiu, zahăr, condimente. Se așează pe tăvi și se introduc în cuptorul preîncălzit. Coaceți: La 200°C, timp de aproximativ 25 de minute. Temperatura de depozitare: min. -18°C, o dată decongelat, nu se recongelează. Informații pentru alergici: Conține gluten, lapte, soia.
Belgia, Braine-Le-Château
...Președintele Mobilității din Bruxelles se pensionează. Iată un tort cu mai multe etaje complet personalizat pentru petrecerea sa de rămas bun. Figurine personalizate, din pastă de zahăr. SKU: PMSOC05...
Ucraina, Chornomorsk
...riboflavină; provitamina A; glicozide; pectine; amăreală; taninuri; ulei esențial etc. Fructele de arin sunt folosite în principal pentru procesare, fiind consumate și proaspete. Ele reprezintă o materie primă bună pentru producția de băuturi spirtoase, băuturi non-alcoolice și produse de patiserie. În timpul conservării, sunt folosite pentru a prepara jeleu, bomboane precum "bace de arin în zahăr", gem...
Austria, Wien
...Produse de patiserie și bucăți de biscuiți: - dimensiuni variate: picături, bucăți, granule, biscuiți tăiați, crocant - tipuri variate: ușor, întunecat sau amar, amarettini, caramel sau spekulatius, glazurat etc. - infuzate cu fructe, ciocolată, nuci - fără zahăr / Halal / Kosher / fără alergeni etc. - Formulări specifice pentru clienți - Sărate: cu piper, ceapă, ierburi.
Bulgaria, Otets Paisievo
... atât sub formă de semințe, cât și de inflorescențe pentru ceai, precum și sub formă de decocturi și siropuri. Semințele de lavandă, florile uscate, ajută împotriva moliilor, în gătit, în alimente, coacere, uscat, ceai de lavandă, cafea. Lavanda în gătit Florile de lavandă sunt adăugate pentru aromă în produsele de patiserie, gemuri și deserturi, aromatizate cu miere, zahăr și sare. Este posibil să...
... portocale sanguine și, în final, lămâi și lime. Utilizare: Vă propunem să savurați fructele noastre deshidratate în timpul unui trek, unei drumeții, ca gustare sau ca un snack. De asemenea, le puteți tăia în bucăți mici pentru a aromatiza natural produsele de patiserie. Fructele deshidratate pot fi folosite și pentru a îndulci natural ceaiurile, infuziile sau iaurturile. Unii le folosesc și pentru a aromatiza rachiul, cocktailurile, infuziile sau chiar șampania. Greutate: 100g, 250g, 400g...
...Laptele condensat se caracterizează prin cremozitate și un conținut ridicat de zahăr, ceea ce îl face un ingredient ideal pentru deserturi, patiserie și preparate dulci: Leche Condensada Azucarada: Îndulcită cu zaharoză, oferă un gust dulce și o textură groasă și cremoasă. Leche Condensada Sin Azúcar: O opțiune cu conținut scăzut de calorii, potrivită pentru diete cu restricție de zahăr. Leche Condensada Orgánica: Produsă din lapte de vaci crescute în mod sustenabil.
Bulgaria, Sofia
... nevoie de zahăr suplimentar pentru a obține un gust plăcut: Făina de roșcov este cel mai adesea utilizată în prepararea prăjiturilor ca substitut pentru cacao. Poate înlocui cu ușurință cantitatea de cacao din rețetă. Datorită conținutului său ridicat de zahăr, poate fi folosită și ca substitut pentru zahăr în anumite produse de patiserie. De asemenea, poate fi utilizată Ambalare: 250g, 500g și vrac...
Slovacia, Presov
...Nutella® are un gust pur de alune și cacao, care este subliniat și de consistența sa cremoasă. Este atât de delicioasă încât chiar și o cantitate mică te va sătura: 15 g/1 lingură din această cremă de ciocolată cu produse de patiserie sunt suficiente pentru a garanta un gust de neegalat și o experiență plăcută. Compoziție: Zahăr, ulei de palmier, ALUNE (13%), lapte praf degresat (8.7%), pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi (7.4%), emulgator: lecitină (SOIA), vanilină.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play