...riboflavină; provitamina A; glicozide; pectine; amăreală; taninuri; ulei esențial etc.
Fructele de arin sunt folosite în principal pentru procesare, fiind consumate și proaspete. Ele reprezintă o materie primă bună pentru producția de băuturi spirtoase, băuturi non-alcoolice și produse de patiserie. În timpul conservării, sunt folosite pentru a prepara jeleu, bomboane precum "bace de arin în zahăr", gem...
...Biscuiți cu zahăr decorați cu bezea din albușuri de ou, pectină și piure de mere. Suprafața biscuiților este decorată, iar partea de jos este glazurată cu glazură de patiserie. Ambalați în pachete individuale de 225 g, există 8 buc. în correx.
Pot fi vânduți atât la kilogram în cutii cu greutăți diferite, cât și în correx.
... ingredientele noastre conțin doar un minim. Preparatele noastre conțin între 88 și 95 la sută fructe și zahăr pur. Asta e tot. Dulciurile Sergio sunt complet inofensive. În prezent, mulți consumatori acordă atenție procesului prin care este produs produsul. Firma noastră folosește tehnologii unice pentru fabricarea tehnică a dulciurilor noastre. Acest lucru este foarte apreciat de clienții...