Italia, Giuliano
...Pan di spagna, amestec de ouă pasteurizate, zahăr granulat, făină "0", făină americană, apă, cacao amar 22/24%, arome. FARCITURA: Smântână proaspătă, mascarpone pudră (33%), gălbenuș de ou pasteurizat, zahăr. BAGNA: Apă, zahăr, aromă cafea 70°, cafea liofilizată. Conservare la -18° Produs de decongelat.
Italia, Mazara Del Vallo
...Zahăr cristalin din struguri - din struguri de masă - Reprezintă complexul zaharurilor prezent în mod natural în sucul de struguri, constituit din glucoză (aprox. 50%) și fructoză (aprox. 50%). Acest zahăr este singurul zahăr din struguri în formă cristalină. Este folosit în patiserie, în gelaterii, la prepararea gemurilor gourmet, în produsele de panificație de înaltă calitate.
Italia, San Pietro Clarenza
... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri. Ingrediente: Migdale siciliene, zahăr, Miere de pe Etna (floare de portocal) albume de ou (natural, nu liofilizat) Fistic, ciocolată / Vanilie...
...Ambalat în tul Ingrediente: Făină de grâu moale tip '0' – Unt – Stafide – Migdale – Ouă proaspete (gălbenuș) – Zahăr – Miere – Sare – Drojdii – Arome – Umplutură cu pastă de migdale.
...„Nocciola Piemonte I.G.P.”, zahăr din trestie, cacao, vanilie Bourbon. Poate conține urme de alte nuci, lapte și gluten. Conservați într-un loc răcoros și uscat pentru o perioadă maximă de 9 luni. Valori Nutriționale pentru 100g de produs: Energia 544 kcal / 2276 kj Grăsimi 38g din care saturate 4g Carbohidrați 45g din care zaharuri 37g Proteine 10g Fibre 7g...
Italia, Mazara Del Vallo
...Delicioase monoporzioni de Cassata Siciliană realizate cu ricotta de oaie, pastă de migdale, pandișpan și acoperite cu un subtire văl de glazură de zahăr.
...Produse noi în categoria biscuiților, pentru a crește opțiunile celor care caută fără gluten și vegani. Biscuiți ușori cu cocos de 25g, preparați cu un aluat pe bază de făină de orez, amidon de porumb și zahăr, cu adăugarea de fibre vegetale. Aromati și gustoși, perfecți pentru alimentația celor care doresc să evite glutenul, lactoza și proteinele animale.
Italia, Giarre
...Producție de 30 de arome de Granita Artizanală Siciliană, metodă tradițională, doar apă, zahăr și fructe, fără agenți de îngroșare sau coloranți, doar fructe proaspete din teritoriu, deja înghețate și gata de utilizare, poate fi stocată cu o durată de valabilitate de 1 an. Distribuție în toată Europa, inclusiv Regatul Unit și Elveția.
Italia, Schio
Easymac Srl produce mașini pentru industria alimentară. Linii de laminare: linii complete pentru pâine, pizza și laminarea aluatului, cu diferite configurații în funcție de nevoile dumneavoastră. Potrivite pentru aluat fraged, aluat dospit și aluat danez. Linii de producție: mesele noastre de lucru satisfac cerințele artizanale și industriale. Este posibil să compuneți configurația necesară pent...
Italia, SALZANO
... pentru a obține 2 kg de migdale caramelizate: - 1 kg de migdale; - 850 gr de zahăr; - 250 ml de apă. Opțional, se pot adăuga și vanilie sau scorțișoară Dimensiuni mașină cm 70x45x70 Dimensiuni ambalaj cm 80x60x95 Greutate mașină kg 23 Greutate cu ambalaj kg 27 Capacitate de gătire produs max Kg 2 Timp de gătire pentru încărcare max. min 25 Putere electrică nominală W 3400 Tensiune electrică nominală 230 V Frecvență Hz 50...
...Tortele cu Ricotta sunt specialități ale tradiției noastre. Prepararea Ricotta proaspătă este lăsată să se usuce bine și să se scurgă în interiorul celulelor frigorifice, ulterior este amestecată cu procentajul corect de zahăr și este așezată în găleți sterile. După ambalare, gălețile sunt duse în tunelul de răcire rapidă, prin această operațiune, în câteva ore, crema de ricotta îndulcită este...
... utilizarea în preparatele de patiserie, în fabricarea pastelor, dar și în producția de produse de panificație. Adăugată la alte făini fără gluten, face aluatul mai elastic și ușor de lucrat. Este un aliment nutritiv, bogat în vitamine și săruri minerale, conține puține grăsimi și o cantitate mare de polifenoli, antioxidanți puternici. Procesele tehnologice utilizate de ILCAR, bazate doar pe tratamente mecanice și termice, fac din CHOCAR un aliment absolut natural, lipsit de orice aditiv chimic.
...naturale și de cea mai bună calitate. În plus, Panificiul Quartararo realizează torturi monumentale și torturi din pastă de zahăr pentru zile de naștere și evenimente speciale, dar și torturi clasice precum cassate siciliene, setteveli, o mulțime de tipuri de mousse și dispune de un departament de înghețată cu producție artizanală.
Italia, Lugagnano Verona
Firma OMAB SRL este prezentă cu continuitate profesională din 1957. Construieste mașini alimentare pentru laboratoare de patiserie, pizzerii, restaurante și brutării, în special foi de aluat, frământătoare cu brațe imersate, frământătoare cu furcă, frământătoare planetare și cu spirală, rafinatoare, cuocicrema, bătătoare de ouă și măcinătoare de zahăr și pâine. Este situată în Verona, în zona Lugagnano di Sona.
În patiserie se pot găsi la comandă toate tipurile de produse de patiserie pentru mic dejun, prăjituri, torturi, biscuiți, mini aperitive. Ne concentrăm pe realizarea tuturor tipurilor de torturi de ziua de naștere, de la torturile clasice la cele mai elaborate prăjituri din pastă de zahăr, până la cele mai delicate dulciuri. Dacă vrei să pregătești un tort de ziua de naștere cu adevărat special...
Italia, Napoli
... vechi. Aici, maiaua este supusă unui tratament atent de hrănire până la o maturare completă de 36 de ore. Și aici se naște gama „Mamă”, rod al creativității Cupiello și al capacității sale de a uni cele mai vechi și naturale ingrediente: făină, ouă, zahăr, unt și maia proaspătă. Principalele noastre linii de producție sunt Cornetti Mamă, linia de croissante vegane, Muffin și Tortine monoporție, Viennoiserie, Tipicitate napoletană și multe altele.
Italia, Grassobbio
... de acoperire) și Sucrea (linie de arome și paste aromatizante, creme, stabilizatori pentru mousse și bavarese, îngroșători și alte amestecuri speciale pentru patiserie și gastronomie); de asemenea, Kessler Gmbh (D) cu marca Kessko (producție de paste de migdale, marțipan, acoperiri de ciocolată) și Diabella (semifabricate de patiserie fără zahăr de sacaroză).
Italia, Lercara Friddi
La ITALDECOR este sinonim cu calitatea în lumea decorațiunilor pentru patiserie, gelaterie și restaurante, fiind specializată în mod deosebit în producția de etichete din pastă de zahăr personalizate cu logo-uri și numele torturilor, o formă publicitară de impact puternic, care îmbină plăcerea gustului cu necesitățile de promovare a afacerii. Experiența acumulată de-a lungul anilor ne-a permis să...
Italia, Canicattì
...Din pasiunea și dragostea dezvoltate de o lungă tradiție în patiserie, se naște patiseria Dolci Pensieri. Încastrată într-un local elegant și rafinat, patiseria Dolci Pensieri se dedică cercetării și inovației în arta patiseriei: Cake Design, noutățile torturilor moderne din pastă de zahăr, mousse 'Setteveli', dulciurile exclusive cu migdale. Dolci Pensieri, Patiserie și Gelaterie. Și la comandă, bunătatea rosticeriei ca făcută acasă. Patiseria Dolci Pensieri de Vincenzo Messina. De asemenea, pentru evenimente precum: comunii, botezuri, cununii, aniversări. Arta patiseriei, Făcută cu Inimă!
Italia, Conversano
... noastră în domeniu ne-a permis, de asemenea, să colaborăm prin producția de private label cu unele dintre cele mai importante branduri. În scopul de a extinde și completa oferta noastră, am crescut semnificativ gama de produse cu bicarbonat de sodiu, ciocolată în discuri, picături și fulgi, fructe confiate și decorațiuni din zahăr.
Italia, Romanengo
F.B.F. este o companie a Grupului Bauli, o companie de top în sectorul gustărilor din Italia, lider în producția de produse din aluat foietaj dospit natural. Produce și distribuie croissante, plăcinte, împletituri, până la cele mai recente specialități de croissante fără zahăr, chifle cu bucăți de ciocolată și plăcinte cu aluat dublu. La fabricile Grupului, FBF produce pandoro, panetone și porumbei.
Panificiul patiserie Pietro Quercia din Montecosaro (MC), un sat situat între colinele macerate, produce o pâine cu maia, realizată din făinuri locale, nerafinate și ecologice. Patiseria (brownies, muffins, zeppole, cannoli sicilieni) a fost creată din ideea de a combina bunătatea cu bunăstarea, folosind făinuri nerafinate pentru a reduce conținutul de zahăr. Panificiul patiserie Pietro Quercia...
Italia, Olbia
... ridicat de satisfacție pentru client. Ele își păstrează calitățile atât în conservare, cât și în gătire. Produse: Paste artizanale congelate: ideale pentru export și conservare. Acestea sunt congelate imediat după producție, păstrând toate calitățile produsului proaspăt făcut. Seadas congelate: paste umplute cu brânză, care pot fi gătite prăjite sau la cuptor și condimentate după preferință cu miere sau zahăr, sau savurate sărate. Dulciuri din tradiția Sarda: papassini, amaretti și tiliccas.
Italia, Verona
Suntem distribuitori pentru Italia de produse de patiserie, o gamă de biscuiți made in Italy, fără ulei de palmier, gamă clasică, gamă integrală, gamă fără zahăr, gamă bio, gamă bio vegani și gamă vegani. Pampapato dulce din Ferrara. Paste din grâu dur din Tavoliere delle Puglie, roșii cherry și datterini, sosuri, pulpă și roșii decojite. ulei de măsline extravirgin italian și comunitar. și alte...
Italia, Pescina
Bine ați venit pe site-ul nostru dulce, unde aveți oportunitatea de a cumpăra produse pentru decorațiuni de prăjituri și torturi, echipamente pentru cake design și sugar art, ingrediente pentru torturi de ziua de naștere și patiserie și multe altele. Magazin rezervat vânzării de: sugar art, cake design, pastă de zahăr, confetti, patiserie, tort, tort de ziua de naștere, decorațiuni pentru torturi...
Italia, Altavilla Vicentina
Saracino SRL produce și comercializează produse de patiserie și înghețată. Catalogul include glazuri, paste aromatizate pentru înghețată, stabilizatori, decorațiuni din zahăr, granule, toppinguri. Saracino oferă consultanță tehnică prin demonstrații, vizite ale bucătarilor gelatieri și patiserilor, rețete și suport direct.
Italia, Montella
... multe niveluri sau experimentarea lucrului cu pastă de zahăr de către cei care doresc să se apropie de acest tip de artă patiserie care necesită pasiune, aptitudini de modelare și formare, dexteritate și fantezie.
Italia, Uta
De la A la.............Zahăr NOUĂ LOKAȚIE:...
Italia, Ozzano Dell'emilia
Drojdie pentru dulciuri și sărate Preparări pentru creme Preparări pentru budinci - Făină de cartofi Cacao amar și îndulcită Zahăr vanilat și zahăr pudră...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play