... confiat în batoane sau bucăți, VIJAYA vă oferă ghimbir confiat în fragmente, ușor de încorporat în preparatele dumneavoastră.
VIJAYA vă propune o gamă completă de ghimbir confiat echitabil certificat FairTSA: medalii, fragmente, batoane și bucăți. Ghimbirul confiat în batoane va fi aliatul ideal pentru a îmbogăți produsele dumneavoastră de patiserie. Și pentru și mai multă intensitate, alegeți ghimbirul nostru fără glazură de zahăr.
Referință:28031.1...
...Referință
3380380059889
Zahărul brun din trestie cristalizat, nerafinat, are o culoare blond aurie. Gustul său este dulce (mai dulce decât un zahăr brun).
Sfaturi de utilizare
Zahărul din trestie 'blond' poate fi folosit în deserturi lactate, ceaiuri, cafele, ciocolată și în produse de patiserie. De asemenea, va fi ideal pentru prepararea gemurilor și compoturilor.
...Biscuiți cu zahăr decorați cu bezea din albușuri de ou, pectină și piure de mere. Suprafața biscuiților este decorată, iar partea de jos este glazurată cu glazură de patiserie. Ambalați în pachete individuale de 225 g, există 8 buc. în correx.
Pot fi vânduți atât la kilogram în cutii cu greutăți diferite, cât și în correx.
...cunoscută la nivel mondial, prebiotic nr. 1. Lactuloza stimulează creșterea și activitatea microflorei intestinale benefice. Economisire de bani: pachetul de 150 g înlocuiește 1,5 kg de zahăr. Lingură de măsurare în fiecare pachet. 1 lingură de măsurare înlocuiește 2 lingurițe de zahăr.
Greutate netă, kg: 0,15
Greutate brută, kg: 0,165
Dimensiuni (L * l * h), cm: 5 * 12 * 16
Pachet: greutate brută: 4,96
Dimensiuni (L * l * h), cm: 28 * 20 * 30
Număr de bucăți (kg) pe palet: 2400
Număr de cutii pe palet: 80...
...Zahărul IC-45 este un zahăr granulat alb de înaltă calitate, cu un conținut de zaharoză de cel puțin 99,75%. Este produs din trestie de zahăr cultivată în Brazilia și este adesea folosit în producția de produse de patiserie, dulciuri și băuturi răcoritoare.
Zahărul IC-150 este, de asemenea, un zahăr granulat de înaltă calitate, dar cu o culoare mai închisă decât IC-45. Are un conținut de zaharoză de cel puțin 99,50% și este adesea folosit în producția de caramel, ciocolată și produse de panificație.
...Cultivate în Turcia, fructele de calitate premium sunt atent selectate și procesate folosind tehnica avansată de deshidratare osmotică. Este un proces de îndepărtare a apei la temperaturi scăzute, care păstrează culoarea, îmbunătățește aroma, intensifică gustul și îmbunătățește textura.
Este produsul perfect pentru biscuiți, granola sau patiserie.
Produse Selectate
* Căpșuni
* Vișine
* Portocale
* Afine
* Monede de Kiwi...
... măcinarea și cernerea curmalelor uscate și fără sâmburi din soiul Deglet Nour. Are un putere de îndulcire naturală, fiind compusă 100% din curmale bio. O alternativă excelentă pentru a înlocui zaharurile rafinate și a adăuga noi arome în preparatele tale, beneficiind în același timp de vitaminele și mineralele curmalelor.
Utilizare
Se folosește mai ales pentru prepararea produselor de patiserie, muesli, bare energizante sau în timpul preparării torturilor.
...Semințele de floarea-soarelui organice crude sunt o sursă bogată de proteine - 6 grame per porție. De asemenea, conțin acizi grași esențiali, cum ar fi acizii oleic și linoleic, care sunt asociați cu scăderea nivelului de zahăr din sânge, reducerea colesterolului și îmbunătățirea metabolismului.
Culoare: Galben deschis
Gust și miros: Plăcut
Grăsimi: 48.2 gr
Carbohidrați: 12.8 gr
Fibre: 5.9 gr
Zaharuri: 0.24 gr
Sare: 0.04 gr
Grăsimi saturate: 5.71 gr...
...Pain Americana 4.5" cu susan (1003) 12 bucăți x 77g Ingrediente Făină de grâu, apă, zahăr, drojdie, ulei de floarea-soarelui, semințe de susan (2%), sare, conservant (E282), emulgator (E481, E472e), agent de tratament al făinii (E300).
...Fabricate artizanal în Franța, aceste arahide caramelizate în format de 150 g vor plăcea atât celor mici, cât și celor mari.
Origine: Franța.
PVC TTC recomandat: 2,89 € (TVA de 5,5%).
Ingrediente: arahide (60%), zahăr (40%).
Posibile urme de cereale, ou, susan, soia, lapte și fructe cu coajă.
...Tortele cu Ricotta sunt specialități ale tradiției noastre.
Prepararea Ricotta proaspătă este lăsată să se usuce bine și să se scurgă în interiorul celulelor frigorifice, ulterior este amestecată cu procentajul corect de zahăr și este așezată în găleți sterile. După ambalare, gălețile sunt duse în tunelul de răcire rapidă, prin această operațiune, în câteva ore, crema de ricotta îndulcită este...
...Confectură de caramel cu smântână și cacao (15%) și ulei de mentă
Fudge de cacao fin și amar cu un gust de mentă. Foarte britanic, foarte delicios.
Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, SMÂNTÂNĂ, pudră de cacao, masă de cacao, arome.
Valori nutriționale la 100g
Valoare energetică 1525kJ/ 360kcal
Grăsimi 11g
din care acizi grași saturați 6g
Carbohidrați 64g
din care zaharuri 57g
Proteine 2g
Sare <0,1g ...
...Sediment de suc de rodie din suc de rodie 100% natural și organic, în formă congelată.
Este produs prin metoda simplă de presare a fructului și reprezintă sedimentul (depozitul) care se formează și se separă de sucul natural pur.
Fără adăugare de conservanți, zahăr, apă, coloranți sau arome.
Utilizări în: patiserie, dulciuri, sirop, gem, înghețată etc.
Ambalaj: 10lt...
...Fructe tropicale fără pesticide chimice, fără conservanți, fără coloranți și fără substanțe sintetice
Ideal pentru drumeții, sportivi, ca aperitiv, pentru mic dejun, gustarea copiilor, patiserie, aperitive.....
CONSERVARE: A se păstra departe de umiditate și lumină, închideți ambalajul după fiecare utilizare.
Fără gluten, zero grăsimi, fără zahăr adăugat, fără miere ...
... piese de schimb în industria auto
Bandaj elastic și alte consumabile similare în industria medicală
Fructe și legume plasate pe o farfurie
Pachete de seturi de ceai (inclusiv lingură, pachet de ceai și zahăr) sau alte seturi similare (sare, piper, șervețele, scobitori etc.)...
...Cunoaștem semințele de dovleac din bucătărie - o adăugare la salate, produse de patiserie sau sosuri. Știați că dovleacul conține vitamine care pot ajuta la prevenirea multor probleme de sănătate? Acestea conțin grăsimi foarte valoroase, acizi grași esențiali din grupurile Omega 3 și Omega 6, aminoacizi și proteine. Sunt bogate în zinc, magneziu, vitaminele B, vitamina E, fier și mangan. Dovleacul este, de asemenea, benefic pentru starea părului și a unghiilor.
Caracteristici ale produsului: Fără zahăr adăugat, Fără gluten, Fără sare, Vegan
Greutate: 100g...
... utilizarea în preparatele de patiserie, în fabricarea pastelor, dar și în producția de produse de panificație. Adăugată la alte făini fără gluten, face aluatul mai elastic și ușor de lucrat. Este un aliment nutritiv, bogat în vitamine și săruri minerale, conține puține grăsimi și o cantitate mare de polifenoli, antioxidanți puternici.
Procesele tehnologice utilizate de ILCAR, bazate doar pe tratamente mecanice și termice, fac din CHOCAR un aliment absolut natural, lipsit de orice aditiv chimic.
...Gama festivă : ECORCE CITRON LAMELLE 1KG - Origine Franța
Grossist Fructe confiate. FRUCTE CONFIATE en vrac
Fructele confiate sunt utilizate în patiserie pentru decorarea torturilor. De asemenea, pot fi consumate singure, ca desert sau dulciuri.
Prepararea constă în a înlocui prin osmoză apa unui fruct cu zahăr, raritatea apei asigurând conservarea.
...
Fără gluten, Fără alergeni, Fără OMG-uri, Certificat Kosher și potrivit pentru vegani.
Ingrediente: Apă, Alcool (35%), Zahăr și Extracte de Boabe de Vanilie.
200g Boabe per ltr de Extract
Originea ingredientelor crude: Madagascar
Produs în: Marea Britanie...
...
Cunoscut și sub numele de fructe confiate, fructul glacé este format din bucăți de fructe colorate, conservate într-un sirop de zahăr. Conținutul ridicat de zahăr extinde durata de valabilitate a produsului și previne alterarea. Aceste fructe sunt folosite frecvent în prăjituri, pâini și alte produse de patiserie dulci și pot fi utilizate pentru a decora prăjiturile. În mod tradițional, aceste fructe sunt folosite în timpul sezonului sărbătorilor de Crăciun în prăjiturile cu fructe. Dawn oferă o varietate de produse din fructe glacé, inclusiv ananas, cireșe, amestecuri și coji.
...Ne considerăm un furnizor de servicii și vă oferim „pachetul complet fără griji” pentru biroul dumneavoastră!
Biscuiți, ceai, smântână pentru cafea, zahăr, îndulcitori, produse de patiserie, batoane de ciocolată, jeleuri, căni de cafea, veselă, tacâmuri, mașini de cafea, aparate electrocasnice și multe altele.
... gourmand. Deși trestia de zahăr este în continuare bine prezentă, se simte puțin mai puțin în comparație cu Profil 105, iar un aspect mai picant (cuisoare, scorțișoară) și prăjit iese la iveală. Aromele sunt, de asemenea, puțin mai de patiserie, în special pe piersică și caise. O adevărată dragoste la prima degustare!
Casa : Cea mai mică distilerie din Martinica, Neisson se aseamănă cu un caleidoscop complicat de case verzi și roz care par să fi vrut să imite vegetația luxuriantă din jur.
Tip: Rom ambrat agricol
AOC: Martinica
Conținut: 70cl
Grad alcoolic: 52.8%...
...)
Patru ouă mari
Șase linguri de zahăr
Trei linguri de făină
Deși 30 de secunde este puțin o exagerare, adevărul este că poți pregăti acest tort de ciocolată foarte repede. Puținele ingrediente de care ai nevoie sunt ciocolata, ouăle, zahărul și făina.
...Își are originea în fabricile Nestlé din Elveția. În anii 1930, compania dorea să valorifice un surplus de unt de cacao folosit pentru fabricarea ciocolatei tradiționale, mai degrabă decât să-l irosească. Ciocolata albă poate fi savurată ca atare, sub formă de tabletă, pudră de ciocolată sau poate fi utilizată în patiserie. Avantajele ciocolatei albe Se asociază adesea ciocolata albă cu un mic răsfăț regresiv și plin de zahăr. Totuși, spre deosebire de ideile preconcepute, ciocolata albă poate prezenta beneficii.