Belgia, Heppignies
Înființată în 2000, FOOD PARTNERS CO este specializată în concepția și producția de preparate culinare proaspete, sterilizate sau pasteurizate pentru sectorul Food Services și retailul mare. Produse și oferte: - Produse alimentare sub marca dumneavoastră - O gamă largă de preparate din produse de mare, legume și carne, pe care le fabricăm sub formă de preparate pasteurizate sau sterili...
Germania, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9 este o ciupercă uscată premium, apreciată pentru aroma sa bogată, pământoasă și notele umami. Ideală pentru supe, sosuri și risotto, adaugă profunzime unei game largi de aplicații culinare.
Spania, Alcora
... îmbunătăți paste, risotto, carne sau aperitive gourmet, oferă o notă sofisticată și aromatică care transformă preparatele cotidiene în experiențe culinare. Consistența cremoasă a sosului și esența sa infuzată cu trufă îl fac un favorit pentru cei care caută o adăugare rafinată și gourmet la repertoriul lor culinar.
Italia, Milano
...Produs în luna iulie, este un miere cu o personalitate puternică care tinde să cristalizeze. Lichid, are o culoare chihlimbarie și nucă deschisă, iar când cristalizează, capătă un miros de ciuperci uscate, lemn dulce, aproape afumat. Aroma este foarte intensă, persistentă, amintește de caramel și gustul mou, foarte apreciat de copii. ABBINAMENTI Aromatizant dulce pentru băuturi; îmbogățește vinaigrette-ul pentru a condimenta salatele mixte, se potrivește bine cu preparatele din legume și felurile de mâncare cu ierburi aromatice sau medicinale, de încercat pentru a amesteca risotto.
Elveția, Wollerau
... Circle permite lichidului nutritiv să rămână în interiorul oalei, permițând preparatului ales să fie gătit în sucurile sale. Prezentare DE LA TOCĂNIȚE GĂTITE LENT LA CASSEROLE RAPIDE... Aveți nevoie de o oală perfectă pentru păsări de curte, carne, fripturi, orez, paste, sos bolognese, risotto, legume, tocănițe, supe, chili con carne, curry, fructe de mare, cartofi sau leguminoase? Alegeți din gama...
...legumele, risotto-urile sau chiar pentru a presăra delicat pe preparatele din fructe de mare. Aroma sa subtilă și culoarea strălucitoare vor adăuga o notă de sofisticare fiecărei îmbucături. Referință:SELSAFRAN...
Spania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...tortilla, toasturi cu trufe, pizza cu boilur, sos de carne cu boilur, paste cu boilur, risotto cu boilur, lasagna cu boilur, brânză cu boilur, piure de boilur, pește cu boilur, salate cu oțet de trufe și orice alt preparat pe care ni-l putem imagina. Este important de menționat că Olio-baldintzak nu sunt destinate gătitului, deoarece căldura le-ar distruge aroma, ele trebuie folosite pentru a decora...
Polonia, Brzozów
... este supus standardelor europene stricte. Cu orezul importat, de exemplu, nu știm ce produse chimice au fost folosite în timpul cultivării sale. Felul de mâncare italian cel mai faimos cu orez arborio este risotto, un preparat caracteristic din nordul Italiei. Orezul arborio poate fi, de asemenea, un component al deserturilor de orez dulce pe bază de lapte sau orez. De asemenea, puteți spera că legumele. Arborio, după gătire, este ușor lipicios (datorită amilopectinei), umed, fiind perfect pentru a pregăti umpluturi, deserturi și, mai ales, este cel mai bun.
Italia, Imperia
... ulei sunt un aperitiv excelent servit, de exemplu, cu felii de pâine de casă sau pe bruschetta, dar pot fi folosite și pentru a da gust unui fel principal, de exemplu, un risotto delicios. Sunt delicioase în salate de legume, orez sau paste. De exemplu, pentru a oferi o notă specială unei salate Caprese, adăugând roșii uscate și capere. Metoda de păstrare Se păstrează într-un loc uscat și răcoros, departe de sursele de căldură. Odată deschis, se păstrează în frigider (+4°C), menținând produsul acoperit în ulei și consumându-l în termen de 5 zile. Cod: POMOL 180...
Franța, Paris
...Un set frumos compus dintr-un Assaisonnement à tailler Cèpe și un taille-crayon conform normelor alimentare. O rețetă naturală, vegetală și fără gluten gătită cu drag la Alès în Cévennes. Ideal pentru bucătăria din Sud-Ouest, vânat, brânză proaspătă, supe și risotto. Un Assaisonnement de 18g, adică 120 de fulgi pentru farfuriile dumneavoastră. A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină. Dimensiuni: 9,5 x 11,4 x 4,4 cm Greutate netă: 18g...
Italia, Asigliano Vercellese
...Preparat pentru risotto, cu orez din soiul Maratelli.
Italia, Capo D'orlando
... conținutului său ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale. Este, de fapt, bogată în vitamina C, vitamina K și vitamina B6, având în același timp o concentrație ridicată de polifenoli, compuși vegetali cu activitate antioxidantă puternică. ÎN CUCINĂ Melograna este adesea utilizată în bucătărie pentru prepararea sucurilor, gemurilor, sosurilor și pentru decorarea preparatelor. În plus, micile sale portocale pot fi folosite pentru a adăuga o notă de culoare și aromă la diverse rețete, cum ar fi salate, risotto, carne și deserturi.
Italia, Mortara
...La finalizarea gătitului și după ce a fost scos de pe foc, se adaugă unt clarificat, câteva fulgi de Castelmagno și pătrunjel proaspăt tocat în Risotto cu Porcini. Ingrediente: Orez Carnaroli Clasic (88%), supă vegetală granule (sare, amidon și maltodextrine din cartofi, legume deshidratate (morcov, țelină, pătrunjel), ulei de floarea-soarelui, arome naturale, condimente), făină de orez...
Germania, München
...O combinație perfect echilibrată din orez Arborio de primă clasă și ingrediente selectate, cum ar fi ciuperci uscate și ierburi aromatice. Delicios, hrănitor și din ingrediente naturale, această combinație este excelentă ca o masă vegetariană completă (de asemenea, vegană) sau poate constitui o bază minunată la care puteți adăuga carne sau pește. O alternativă rapidă la risotto-ul făcut în casă...
Italia, Castellazzo Bormida (al)
... în fiecare trufă pe care o oferim, garantând un produs natural și respectuos cu mediul. Aplicații Culinare ale Tartufo Negru Uncinat Tartufo Negru Uncinat este extrem de versatil și se pretează la numeroase preparate culinare: Primi Piatti: Ideal pentru a îmbogăți paste, risotto și gnocchi. Carni și Pește: Perfect pentru a evidenția gustul cărnii la grătar, fripturilor și preparatelor pe bază de...
Grecia, Corinth
...Risotto cu melci uscați, turmeric și ciuperci. O aromă cerească care provine literalmente din pământ! Pentru un gust mai bogat, poți adăuga ghimbir proaspăt ras deasupra. Gata în 15 min.
...Există atât de multe rețete posibile cu orez... Este clar, trebuie să știi cum să-l gătești. Renunță la ideea că este doar un garnitură, cu noi, orezul devine un fel de mâncare în sine: Risotto, îmbrăcat în diverse moduri pentru a defila pe mesele tale mereu la modă. De la savoarea intensă și rafinată a trufei, la căldura și îmbrățișarea celor 4 brânzeturi, trecând prin gustul rafinat al șofranului și BIO, Casa Di Cecco îți prezintă risottourile sale: toate diferite, dar fiecare cu propriul stil.
Franța, Villeneuve Sur Lot
Portugalia, Leiria
... două linguri de ulei de măsline într-o tigaie, adăugați orezul și lăsați-l să se gătească puțin, asezonați după gust. Apoi adăugați aproximativ 100 ml de vin alb și lăsați-l să evapore. Adăugați treptat apă caldă (puțin mai mult decât dublul orezului), amestecând constant timp de aproximativ 20-25 de minute. Risotto-ul ar trebui să fie "cremos" dar al dente. Când este gătit, luați-l de pe foc și adăugați aproximativ 25 g de unt. Puteți adăuga, de asemenea, două linguri de brânză parmezan. Puteți înlocui apa cu smântână sau supe. Presărați cu pătrunjel, ceapă verde sau busuioc și serviți.
Italia, Acquaviva Picena
experiență de peste 20 de ani în domeniul semilavoratelor, aromelor și ingredientelor alimentare Compania GOODAS, de mai bine de 20 de ani, are o experiență consolidată în domeniul semilavoratelor, aromelor naturale și ingredientelor alimentare „clean label”. Numeroasele certificări obținute demonstrează o atenție din ce în ce mai mare, precum și o necesitate de a răspunde cerințelor tot mai presa...
Franța, Malataverne
...Fără conservanți și cu mai puțin de 1,5 % grăsimi. Acest risotto vă va încânta papilele gustative. Materiile prime utilizate sunt cele mai bune disponibile pe piață (orez Carnaroli, ciuperci extra, legume tocate deshidratate). Folosim bucăți de legume în loc de pulberi de legume. Ambalajul a fost ales pentru a face conținutul vizibil și atrăgător. Gama de risotto vă permite să păreți un adevărat bucătar în doar 16 minute de gătire.
Italia, Dorgali
... conținutului său scăzut de calorii și concentrației ridicate de proteine. Ricotta noastră Sarda este delicioasă de savurat singură, felii, sau ca un excelent complement pentru legume proaspete, cum ar fi rasă pe roșii. Perfectă pentru a îmbogăți salate proaspete, paste, risotto, lasagna la cuptor sau ca ingredient de bază în plăcinte sărate, Ricotta noastră Sarda este un adevărat tezaur culinar care invită la descoperirea aromelor autentice și genuină.
Italia, Forlì
... substanțe nutritive: fibre, vitaminele C și E, săruri minerale precum magneziu, potasiu și fier, și acizi grași omega 3 și 6. Quinoa albă, comparativ cu cea roșie sau neagră, are un gust mai neutru, adaptându-se la diverse preparate. Înainte de a folosi quinoa bio, se recomandă să se clătească boabele sub apă și apoi să se fiarbă timp de aproximativ 10-12 minute. Pentru a face quinoa mai gustoasă, este important să se prăjească boabele înainte de a adăuga lichidul de gătit. Quinoa bio este excelentă ca înlocuitor pentru risotto sau poate deveni ingredientul principal al salatelor dumneavoastră.
Franța, Valréas
...O ulei de măsline extravirgin biologic selectat pentru bogăția sa aromatică, sublimat datorită parfumului delicat al trufei (Tuber Melanosporum), adevărata bijuterie neagră a terroir-ului provençal! Sfaturi de degustare: Pe o salată, carpaccio, risotto, paste proaspete sau un piure de cartofi.
Ca organizație guvernamentală, ITPC Milano reprezintă Ministerul Comerțului din Indonezia și operează direct sub Direcția Generală a dezvoltării exportului național. Relația comercială și economică între guvernul indonezian și cel italian a fost stabilită pe 17 ianuarie 1973. ITPC Milano, conform Memorandumului de Înțelegere semnat de reprezentanții guvernului indonezian și italian, a fost fondată...
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...Orez brun gros premium. Aliment verde din Rusia Aliment natural sfărâmicios de calitate superioară. Orezul ARATAY este cultivat pe soluri fertile în Regiunea Krasnodar, Rusia. Folosim tehnologie blândă. 2 ori mai puține îngrășăminte și fungicide. Orezul brun gros are un gândac mare care arată frumos. Amiloza medie. Rămâne sfărâmicios după gătire. Bun pentru risotto și pilaf. O garnitură...
Italia, Colonnata Carrara
...Ambalaj cu 100 g de Lardo di Colonnata IGP Alb ca marmura care îi îmbrățișează maturarea, parfumat cu condimente, delicat și dulce la gust. Odată, era preparat bătând Lardo în mojarul de marmură albă din Canaloni di Colonnata și folosit ca condiment de bază. Astăzi, este folosit nu doar în baza de sos pentru minestrone, paste și fasole, sos de roșii, preparate principale și risotto cu fructe de...
Slovenia, Ljubljana
... simte o prospețime elegantă. Asocieri culinare:
 Bun pentru friptură, terrine de vânat sau rață la cuptor. Se potrivește de asemenea cu paste, risotto și brânzeturi maturate. Temperatura de servire: 14 - 16° C.
Italia, Nave
...Abbinamenti sugerite Aperitive, tartine, antipasti, supe de pește, pește cu gust pronunțat, legume fierte, paste condimentate, risotto. Note Conține sulfiți. Capacitate: 1,5 ltl Cod: 08295 Categorie: Spumante Gradatie: 11% Națiune: Italia Regiune: Piemonte Viței: Blend de struguri din vițe cu boabe albe, în echilibru. Culoare: Galben pai deschis. Parfum: Delicat de flori de câmp, caracteristic. Gust: Sec, sărat, proaspăt și armonios,...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play